Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 21.08.2020

Parkeertarieven Hamburg Airport

Airport-Hamburg-parken

Gaat u op reis vanaf Hamburg Airport en zoekt u naar parkeren Hamburg Airport? Wij geven u graag alle informatie betreft de parkeerkosten rondom Hamburg Airport.

Let op: de officiële P-parkeerplaatsen van Hamburg Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Hamburg Airport

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdOpenings-
tijden
 

Budget Parkeeraanbieders

 

Classic Parking€ 64,00€ 8,00Shuttle11 min03:00 - 00:00 
PMS Park & Fly€ 66,00€ 8,25Shuttle10 min24/7 
SaS Parking€ 72,00€ 9,00Shuttle6 min03:00 - 00:00 

Officiële Parkeermogelijkheden

 

P1 Happy Parking€ 39,00€ 5,38Loopafstand150M24/7 
P1 Holiday€ 69,00€ 9,13Loopafstand150M24/7 
P2 Holiday€ 75,00€ 9,88Loopafstand0 min24/7 
P4 Mittelteck€ 145,00€ 18,63Loopafstand0 min24/7 
P5 Holiday€ 145,00€ 18,63Loopafstand0 min24/7 

 

In de bovenstaande tabel kunt u eenvoudig zien wat voor tarieven er gerekend worden betreft het parkeren bij en nabij de luchthaven van Hamburg. Tevens ziet u precies op wat voor manier u parkeert, wat de bijbehorende reistijden zijn en de betreffende openingstijden. Houdt er rekening mee dat de tarieven van de officiële parkeerplaatsen kunnen verschillen ten opzichte van het parkeren zonder reservering. Doorgaans is het voordeliger om online te reserveren, niet alleen bespaart u geld, u weet ook precies waar u aan toe bent en zodoende kunt u met een fijn gevoel op reis gaan. 

 

Budget Parkeeraanbieders

Classic ParkingClassis Parking Hamburg Airport

Een voordelige en fijne optie rondom Hamburg Aiport: Classic Parking. Hier parkeert u met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice, de reistijd bedraag ongeveer 11 minuten. Let op: dit is de reistijd exclusief eventuele wachttijd. De parkeerplaats en shuttleservice zijn beschikbaar van 03:00 tot en met 00:00 en u dient u autosleutels af te geven. 

 

PMS Park & FlyPMS Park & Fly Hamburg

Ook bij PMS Park & Fly parkeert u middels een voordelige shuttleservice. Hier kunt u wel 24/7 terecht en zodoende kunt u dus zowel overdags als 's nachts parkeren. PMS Park & Fly heeft ook overdekte parkeerplaatsen en ligt op ongeveer 10 minuten reistijd van de luchthaven. Als extra service kunt u zelf uw auto laten wassen tijdens uw reis. 

 

SaS ParkingSaS Parking Hamburg

SaS Parking biedt net als de voorgaande parkings een shuttleservice aan. De parkeerplaats ligt op slechts 6 minuten reistijd van Hamburg Airport, u bent dus altijd weer snel op weg. De parkeerplaats en shuttleservice zijn beschikbaar van 03:00 tot 00:00 en ook hier dient u uw autosleutels af te geven. 

 

Officiële Parkeerplaatsen

P1 Hamburg AirportP1 Hamburg Airport

Bij P1 Hamburg Airport parkeer u de auto overdekt. Er zijn twee verschillende zones, namelijk P1 Happy en P1 Holiday. Er zijn twee voorname verschillen tussen de twee parkeerplaatsen, namelijk de tarieven en de servicefacileiten. Meer service betekent uiteraard een hoger parkeertarief. Beide parkeerplaatsen liggen ongeveer op 150 meter van terminal 1. 

 

P2 Hamburg AirportP2 Hamburg Airport

De parkeerplaats van P2 Hamburg Airport ligt direct bij terminal 1. Hier parkeert u overdekt en u betreed het terrein, mits u een reservering heeft, middels kentekenherkenning. Let op: er geldt een maximale inrijhoogte van 2.00 meter, een hoge auto kan dus al snel niet passen en zodoende zult u dus elders moeten parkeren. 

 

P4 Hamburg AirportP4 Hamburg Airport

Bij P4 Hamburg Airport, ook wel P4 Mitteldeck genoemd, vindt u in totaal 3 parkeerniveaus, de onderste twee zijn volledig overdekt. Als u met een elektrische auto arriveert, is de P4 voorziening wellicht de beste mogelijkheid! Het W-gebied, wat gesitueerd is op niveau 0, biedt namelijk oplaadpunten. De parkeerplaats ligt direct bij zowel terminal 1 als terminal 2. 

 

P5 Hamburg AirportP5 Hamburg Airport

Wanneer u zoekt naar een parkeergelegenheid direct tegenover terminal 2, dan is P5 Hamburg Airport het overwegen waard! Deze bevindt zich op slechts 50 meter lopen van Terminal 1. Hierdoor kunt u vrij snel de weg naar het inchecken vervolgen en u hoeft nauwelijks met bagage te zeulen. Alle voortuigen met een hoogte tot 2 meter kunnen parkeren in de P5 parkeergarage. 

 

P8 & P9 Hamburg AirportP8 Hamburg AirportP9 Hamburg Airport

In vergelijking met bovenstaande officiële parkeerlocaties van Hamburg Airport, liggen de P8 en P9 Hamburg Airport iets verder weg van het luchthavengebouw; ongeveer 1,5 kilomter Deze afstand is te overbruggen middels de gratis shuttle-bussen, die tussen 3:45 en 00:00 op en neer pendelen. 

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd, in de periode september 2020.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Hamburg Airport parkeren website, de kosten voor het parkeren hier zijn inclusief online reservering.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker