• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parkeren Frankfurt Airport

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk de parkeermogelijkheden rondom Frankfurt am Main Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u op een eenvoudige manier met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op reis vanaf Frankfurt Main Airport? Dan kunnen wij u helpen met het vinden van een parkeerplaats. U kunt eenvoudig het parkeeraanbod vergelijken door uw reisdata te selecteren, wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod. U kunt dit aanbod naar wens vergelijken, sorteren en filteren om zodoende al binnen enkele minuten uw ideale parking gevonden te hebben. U kunt de gewenste parkeerplaats vervolgens direct reserveren, u ontvangt vervolgens alle informatie omtrent het parkeren. 

Let op: Frankfurt am Main Airport is niet te verwarren met Frankfurt Hahn Airport, deze luchthavens liggen op ruim 100 kilometer afstand van elkaar verwijderd. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden bij Frankfurt Main Airport

Bij Frankfurt am Main Airport kan er op drie manieren geparkeerd worden. Via Vliegen en Parkeren kunt u uw shuttle of valet service boeken, zoals hieronder staat omschreven. Het parkeren op loopafstand kan alleen geboekt worden via de officiële Frankfurt Main vliegveld website.

 

Parkeeraanbieders met shuttleservice

Icoon shuttle parkeren

Er zijn meerdere parkeeraanbieders beschikbaar, die u zullen vervoeren naar de luchthaven zonder op het vliegveld zelf te parkeren. Vanwege de lage parkeertarieven zijn deze erg populair, zeker wanneer u wilt lang parkeren.  

 • ParKing is de goedkoopste optie. De reistijd tot Frankfurt am Main bedraagt ongeveer 15 minuten en de shuttlebussen hebben een flexibel rijschema.
 • Aeropark Service ligt op ongeveer 12 minuten reistijd van de luchthaven en ook hier rijden de bussen volgens een flexibel schema.
 • Frankfurt Airport Parking brengt u in slechts 15 minuten naar het vliegveld. Bovendien is het overdekt parkeren hier mogelijk.


Vergelijk shuttle parkeerplaatsen →

Parken-Flughafen-Frankfurt-Karte

Valet parkeeraanbieders

Icoon valet parkeren

Wilt u tijd besparen met parkeren en vlot de weg naar het inchecken vervolgen? Dat kan, er is namelijk tevens de mogelijkheid om valet te parkeren.

 

Parkings op loopafstand

Icoon parkeren op loopafstand

Het parkeren Frankfurt Airport kunt u tevens doen op loopafstand. Deze mogelijkheid doet zich met name voor bij de officiële parkeergelegenheden, in het bezit van de luchthaven zelf en dus niet bij ons te reserveren. Zoals u kunt zien in de kaart hiernaast beschikt Frankfurt am Main over meerdere locaties. De parkings die hieronder worden benoemd, zijn slechts een kleine greep van het grote aanbod rondom de luchthaven.

 

Alle parkeerinfo bij Frankfurt Airport samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen11
🏆 Best beoordeeldFrapark Airport
💶 Goedkoopste parkingAeropark Service
📍 Dichtst bij luchthavenAeropark Service

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wij voorzien u graag van zoveel mogelijk informatie om u te helpen met het vinden van een parkeerplaats. Bent u op zoek naar meer informatie over onze services, de parkeeraanbieders of de luchthaven? Bekijk dan eens onze blogartikelen of onze FAQ-pagina. 

 

Ontdek de parkeermogelijkheden

Meer Informatie over Frankfurt am Main Airport

Frankfurt am Main; in het Nederlands Frankfort aan de Main wordt over het algemeen afgekort tot Frankfurt. Dit is de vijfde stad van Duitsland en anno 2018 is Frankfurt een Europese metropool. Het is daarom niet gek dat de luchthaven Frankfurt am Main tot de grootste vliegvelden van Europa behoort. Frankfurt beschikt over twee terminals die met een shuttlebaan, de zogenoemde Skyline, aan elkaar verbonden zijn. De shuttle baan vervoert ongeveer 10 miljoen passagiers per jaar. Jaarlijks landen en vertrekken hier circa 475.000 vluchten van 99 airlines.

Als u wilt parkeren op luchthaven Frankfurt, moet u hier van te voren over nadenken. Hierbij helpen wij u bij Vliegen en Parkeren graag een handje. Na jarenlange ervaring in de parkeerbranche rondom luchthavens, weten we waar u zoeken moet. Sinds 2013 zijn we o.a. actief in het parkeren Frankfurt Airport en daarom adviseren wij u graag bij het vinden van uw ideale parking! Ons platform zal u onmiddellijk alle aanbiedingen en mogelijkheden laten zien, om te lang parkeren Frankfurt Airport. Al deze aanbiedingen kunnen op onze website worden geboekt, uiteraard zonder reserveringskosten.

 

Reserveer een parkeerplaats bij Frankfurt am Main

Er zijn verschillende redenen waarom het Frankfurt am Main parkeren een van de beste opties is indien uw vlucht vanaf daar vertrekt. U kunt ook met het OV gaan, maar dat is natuurlijk tijdrovend en bovendien bent u afhankelijk van tijdstippen en/of eventuele vertragingen. Luchthaven Frankfurt Main is zeer eenvoudig te bereiken met de auto.

Om kosten te besparen kunt u het beste uw parking in voren boeken. Daarbij geldt, hoe eerder u reserveert hoe beter. De parkeertarieven kunnen namelijk naar mate de tijd worden aangepast door parkings en vol geraken. Wees er dus op tijd bij zodat u zeker bent van een plaatsje!

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker