Parkeren Frankfurt Airport

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Frankfurt am Main Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
terminal illustration
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk de parkeermogelijkheden rondom Frankfurt am Main Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u op een eenvoudige manier met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op reis vanaf Frankfurt Main Airport? Dan kunnen wij u helpen met het vinden van een parking Frankfurt Airport. U kunt eenvoudig het parkeeraanbod vergelijken door uw reisdata te selecteren, wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod.

U kunt dit aanbod naar wens vergelijken, sorteren en filteren om zodoende al binnen enkele minuten uw ideale parking gevonden te hebben. U kunt de gewenste Frankfurt Airport parking vervolgens direct reserveren, u ontvangt vervolgens alle informatie omtrent het parkeren. 

Let op: Frankfurt am Main Airport is niet te verwarren met Frankfurt Hahn Airport, deze luchthavens liggen op ruim 100 kilometer afstand van elkaar verwijderd. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De parkeermogelijkheden bij Frankfurt Main Airport

Bij Frankfurt am Main Airport kan er op drie manieren geparkeerd worden. Via Vliegen en Parkeren kunt u uw shuttle of valet service boeken, zoals hieronder staat omschreven. De mogelijkheden voor het parken Flughafen Frankfurt zijn uitgebreid en bijzonder scherp geprijsd. De opties voor een parking Frankfurt op loopafstand kunnen alleen geboekt worden via de officiële Frankfurt Main vliegveld website.

 

De verschillende methoden van parkeren

Ze zijn hierboven al genoemd, u kunt parkeren met behulp van een shuttleservice, een valetservice of simpelweg op loopafstand. Iedere parkeermethode heeft een uniek proces en verschillende mogelijkheden. Wilt u meer weten, vergelijk dan de mogelijkheden of bekijk ons artikel omtrent de parkeertarieven bij Frankfurt Airport voor meer informatie over de services en bijbehorende prijzen. 

 

De verschillende parkeeraanbieders

U heeft in de intro al gelezen dat u de parkeerplaatsen op loopafstand enkel via de website van Frankfurt Airport zelf kunt boeken, dit zijn de zogeheten officiële parkeerplaatsen. De overige opties, dus de opties met een shuttle- of valetservice zijn direct via onze website te boeken.

Bovenaan de pagina hoeft u enkel even uw reisdata te selecteren en u kunt het beschikbare parkeeraanbod vergelijken, en de gewenste parkeerplaats reserveren!

Parken-Flughafen-Frankfurt-Karte

Parkeermogelijkheden met valetservice

Icoon valet parkeren

Wilt u tijd besparen met parkeren en vlot de weg naar het inchecken vervolgen? Dat kan eenvoudig middels een valetservice! Met deze manier van parkeren parkeert u namelijk niet zelf, dit doet een chauffeur van de parkeeraanbieder voor u. Lees meer hieronder. 

Bij aankomst: U neemt 30 minuten voor uw verwachte aankomst telefonisch contact op met de betreffende parkeeraanbieder. Bij de daadwerkelijke aankomst zal een chauffeur voor u klaarstaan. Deze chauffeur inspecteert uw auto en neemt vervolgens uw auto sleutels in om uw auto te parkeren op het parkeerterrein. 

Bij terugkomst: Ook bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Zodra u gebeld heeft wordt uw auto weer teruggereden vanaf het parkeerterrein naar de luchthaven van Frankfurt. Hier stapt u weer in en vervolgt u uw reis. 

 

VP24 Keulen

VP24 Frankfurt AirportWanneer u kiest voor VP24 Keulen dan kunt u, zoals de naam al zegt, 24 uur per dag gebruik maken van de valetservice. Wel geldt er een nachttoeslag tussen 23:00 en 07:00. Tegen meerprijs kunt u uw auto overdekt laten parkeren, zodat deze beschermt is tegen weersinvloeden. Wilt u dat uw auto weer helemaal als nieuw is bij terugkomst? Kies er dan voor om tegen meerprijs uw auto te laten wassen tijdens uw reis.

Boek online →

 

Phoenix Parkservice

Phoenix Parkservice Frankfurt am Main AirportWilt u valet parkeren voor een laag bedrag? Bekijk dan eens de services van Phoenix Parkservice. De parking en valetservice zijn 24 uur per dag beschikbaar, waarbij uw auto op een goed beveiligde parkeerplaats staat. Zo is er camerabewaking en 24-uursbewaking aanwezig. Om schade te voorkomen wordt uw auto middels voertuiginspectie gecontroleerd op schade. Tegen meerprijs kunt u uw auto laten wassen.

Boek online →

 

Frankfurt Valet Service

Frankfurt Valet Service Frankfurt am Main AirportWanneer u graag wilt parkeren met veel extra opties, dan kunt u kiezen voor Frankfurt Valet Service. Naast een goede valetservice die beschikbaar is tussen 05:00 en 00:00, kunt u tegen meerprijs uw auto overdekt laten parkeren. Het nette parkeerterrein is omheind, afgesloten en voorzien van camerabewaking en 24-uursbewaking. Tegen meerprijs kunt u uw elektrische auto op laten laden of uw auto laten wassen.

Boek online →

 

Alpha Parks

Alpha Parks Frankfurt am Main AirportU kunt 24 uur per dag terecht bij Alpha Parks om middels valetservice uw auto te laten parkeren. Liever uw auto overdekt laten parkeren? Ook dat kan, door tijdens het reserveren aan te vinken dat u overdekt wilt parkeren. Tegen meerprijs kunt u uw elektrische auto op laten laden of zelfs laten wassen door de parking. Het verharde parkeerterrein is voorzien van camerabewaking en 24-uursbewaking.

Boek online →

 

Infiniti Parking

Infiniti Parking Frankfurt AirportDe valetservice van Infiniti Parking is 24 uur per dag beschikbaar en dat zonder nachttoeslag. Het is mogelijk om uw auto overdekt te laten parkeren tegen meerprijs, zodat deze beschermt geparkeerd staat. De parkeerplaats is voorzien van camerabewaking en verlichting. U kunt zelfs uw auto laten wassen tegen meerprijs tijdens uw afwezigheid.

Boek online →

 

ParkSpace24

ParkSpace24 Frankfurt am Main AirportOok bij ParkSpace24 kunt u, zoals de naam al zegt, 24 uur per dag terecht. Tegen meerprijs is het mogelijk om uw auto overdekt te laten parkeren of zelfs te laten wassen tijdens uw reis. Het parkeerterrein is omheind, afgesloten en voorzien van camerabewaking. Ook is er 24-uursbewaking om uw auto goed in de gaten te houden.

Boek online →

 

Park Box Frankfurt

Park Box Frankfurt am Main AirportDe valetservice van Park Box Frankfurt is beschikbaar tussen 05:00 en 00:00 en biedt tevens de mogelijkheid om tegen meerprijs uw auto overdekt te laten parkeren door de chauffeur. Heeft u een elektrische auto? Deze kan opgeladen worden bij de parking tegen meerprijs. Tevens is het mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw reis tegen meerprijs. Beide services zijn via de parking te reserveren.

Boek online →

 

Mein Valet 

Logo Mein Valet Frankfurt AirportBij Mein Valet parkeert u, zoals de naam al doet vermoeden, middels een valetservice. U kunt uw auto buiten laten parkeren en het is tegen een meerprijs mogelijk uw auto overdekt te laten parkeren. Deze valetservice is 24/7 beschikbaar en u kunt dus ook 's nachts contact opnemen om uw auto af te leveren of op te halen. Uw auto wordt bij aankomst altijd netjes geïnspecteerd middels een innameformulier. 

Boek online →

 

Frapark Airport

Logo Frapark Airport

U heeft de shuttleservice hierboven wellicht al zien staan. Het is tevens mogelijk, tegen wat hogere tarieven, te kiezen voor de valetservice van Frapark Airport. Uw auto wordt dan op dezelfde parkeerplaats geparkeerd door een chauffeur, u komt dus niet verder de luchthaven in dit geval. Al met al een sneller maar dus ook duurder parkeerproces. Aan u dus de keuze wat uw voorkeur heeft. 

Boek online →

 

Frankfurt Airport Parking

Logo Frankfurt Airport ParkingOok bij Frankfurt Airport Parking kunt u kiezen voor een shuttleservice en voor de service Frankfurt Airport Parking valet. Uw auto wordt overdekt geparkeerd in een ondergrondse parkeergarage, de foto's kunt u uiteraard zien op de betreffende pagina van de service. Het parkeerterrein en de valetservice zijn 24/7 beschikbaar en u kunt als extra service ook uw auto laten wassen tijdens de reis. 

Boek online →

 

MyWoMo Parking

Logo MyWoMo Parking Frankfurt

Ook de specialistische service van MyWoMo Parking is beschikbaar middels de parkeermethode valet parkeren. Bij MyWoMo Parking valet geniet u van dezelfde voorwaarden en faciliteten als bij de shuttleservice. Althans, zodra uw auto op het parkeerterrein staat want de parkeerservice is uiteraard anders. Net als de overige mogelijkheden kunt u hier dag en nacht gebruik van maken!

Boek online →

 

PT-Planet Park Terminal

Logo PT-Planet Park Terminal

Last but not least; zoals bijna alle andere parkeeraanbieders kunt u ook hier kiezen voor zowel een shuttleservice als PT-Planet Park Terminal valet. Uw auto kan hier 24/7 geparkeerd en opgehaald worden en deze wordt onoverdekt geparkeerd, overdekt is niet mogelijk. Voor een sfeerimpressie, zoals foto's van de parkeerplaats en klantbeoordelingen, klikt u simpelweg op de naam of de onderstaande button. 

Boek online →

 

Voordelen van het valet parkeren bij Frankfurt Airport

 Bespaart tijd, stress en geld

 Direct bij de luchthaven uitstappen

 Vakbekwame chauffeurs tot uw dienst

 

 

Parkeermogelijkheden met shuttleservice

Icoon shuttle parkeren

Er zijn meerdere parkeeraanbieders met pendeldienst beschikbaar, die u naar de luchthaven brengen en bij terugkomst ook weer ophalen. Vanwege de lage tarieven voor het parkeren Frankfurt am Main zijn deze erg populair, zeker wanneer u voor een langere periode op reis gaat. 

Bij aankomst: U vertrekt simpelweg naar het parkeerterrein, het adres vindt u terug op uw reserveringsbevestiging. Hier meldt u zich bij de balie en volgt u de instructies van het personeel. Zodra uw auto geparkeerd staat wordt u zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht, de reistijden variëren per parkeeraanbieder en staan altijd vermeld. 

Bij terugkomst: U neemt zodra u geland bent telefonisch contact op met de betreffende parkeeraanbieder. Dit telefoonnummer vindt u altijd terug op uw bevestiging. Er wordt na aanleiding van uw telefoontje een shuttlebusje teruggereden naar het vliegveld welke u ophaalt en terugbrengt naar het parkeerterrein. 

Vergelijk alle shuttle parkeermogelijkheden →

 

Parken & Shuttle Ost

Parken & Shuttle Frankfurt am Main AirportWanneer u graag goedkoop wilt parkeren, dan kunt u kiezen voor Parken & Shuttle Ost. De shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de luchthaven toe na het parkeren en u mag uw eigen autosleutels meenemen. Het is tegen meerprijs ook mogelijk om overdekt te parkeren. Verder kunt u 24/7 hier parkeren en tegen meerprijs gebruik maken van elektrische laadpalen en kan uw auto gewassen worden. 

Boek online →

 

Park Paradies

Park Paradies Frankfurt AirportUw auto parkeren bij een paradijs? Dat kan bij ParkParadies! De shuttleservice is 24/7 geopend en brengt u in 10 minuten naar de luchthaven toe. Wilt u dat uw auto weer helemaal netjes is bij terugkomst? Kies er dan voor om uw auto te laten wassen tegen meerprijs tijdens uw reis. Het parkeerterrein is voorzien van 24-uurs camerabewaking.

Boek online →

 

Aeropark Service

Aeropark Service Frankfurt am Main AirportParkeren met shuttleservice voor een lage prijs doet u bij Aeropark Service. U kunt tussen 06:00 en 00:00 gebruik maken van de parking en de bijbehorende shuttleservice. Na het parkeren wordt u in 12 minuten naar de luchthaven toe gereden. Tegen meerprijs is het mogelijk om een overdekte parkeerplaats te reserveren. Verder is het terrein voorzien van camerabewaking.

Boek online →

 

Mein Flughafenparkplatz P1 

Logo Mein Flughafenparkplatz P1 FrankfurtEen van de meest voordelige parkeeropties vindt u bij Mein Flughafenparkplatz P1. Hier parkeert u aan de hand van een shuttleservice welke u in ongeveer 11 minuten naar de luchthaven brengt. Deze service is beschikbaar van 06:00 tot 00:00. Let op: het vervoer in de shuttlebus is inbegrepen voor maximaal 4 personen, ieder extra persoon kost u € 10,00 voor een enkele reis.

Boek online →

 

Mein Flughafenparkplatz P2

Logo Mein Flughafenparkplatz P2 FrankfurtOok bij Mein Flughafenparkplatz P2 parkeert u met behulp van een pendeldienst. Hier parkeert u echter op een ander terrein, vanaf hier bent u ongeveer 13 minuten onderweg. Het parkeerterrein en de shuttleservice zijn beschikbaar van 06:00 tot 00:00.  Let op: het vervoer in de shuttlebus is inbegrepen voor maximaal 4 personen, ieder extra persoon kost u € 10,00 voor een enkele reis.

Boek online →

 

Frapark Airport

Logo Frapark AirportOp ongeveer 12 minuten reistijd van de luchthaven vindt u het parkeerterrein van Frapark Airport. Hier kunt 24/7 terecht, hier kunt u dus ook in het geval van een nachtelijke vlucht terecht. U parkeert uw auto onoverdekt en u kunt na het parkeren uw autosleutels zelf op zak houden. De service van Frapark Airport wordt zoals u kunt zien enorm goed ervaren door onze klanten. 

Boek online →

 

Frankfurt Airport Parking

Logo Frankfurt Airport ParkingGelegen in Rüsselheim am Main, op ongeveer 15 minuten rijden, kunt u parkeren bij Frankfurt Airport Parking. Ook hier kunt u 24/7 uw auto parkeren en ook weer ophalen. Uw auto staat geparkeerd op een terrein dat voorzien is van 24-uurs bewaking, camerabeveiliging, een slagboom en omheining. Daarnaast is het mogelijk uw auto te laten wassen tijdens de reis! Let op: Er is een max. inrijhoogte van 1,90 meter.

Boek online →

 

MyWoMo Parking

Logo MyWoMo Parking FrankfurtIndien u op zoek bent naar een parkeerplaats voor een groot voertuig, zoals een camper of een verlengde bus, dan kunt u terecht bij WyMoMo Parking. Waar u bij de meeste parkeeraanbieders extra betaald voor grote voertuigen, zijn ze hierin gespecialiseerd. De parkeerplaats ligt op 12 minuten verwijderd van Frankfurt am Main Airport, let wel dat dit exclusief eventuele wachttijd is. 

Boek online →

 

PT-Planet Park Terminal

Logo PT-Planet Park TerminalNet als bij de overige shuttle parkeermogelijkheden, kunt u bij PT-Planet Park Terminal uw autosleutels op zak houden nadat uw auto geparkeerd staat. Eenmaal in het shuttlebusje bent u ongeveer 16 minuten onderweg naar de luchthaven. Deze service is 24/7 beschikbaar en daarnaast kunt u kiezen voor services zoals een auto was service. 

Boek online →

 

Voordelen van het shuttle parkeren bij Frankfurt Airport

Voordelige parkeertarieven

Sleutelbehoud optioneel (niet bij iedere parking)

Veilig & betrouwbaar

 

 

Parkeermogelijkheden op loopafstand

Icoon parkeren op loopafstand

Het parkeren Vliegveld Frankfurt kunt u tevens doen op loopafstand. Deze mogelijkheid doet zich met name voor bij de officiële parkeergelegenheden, beheert door de luchthaven zelf en dus niet bij ons te reserveren. Zoals u kunt zien in de kaart hiernaast beschikt Frankfurt am Main over meerdere locaties. De parkings die hieronder worden benoemd, zijn slechts een kleine greep van het grote aanbod rondom de luchthaven.

Bij aankomst: U parkeert simpelweg uw auto en gaat te voet door richting de luchthaven. Deze parkeerterrein zijn te betreden inclusief en exclusief reservering. 

Bij terugkomst: U loopt simpelweg weer terug naar uw auto en verlaat het parkeerterrein met behulp van uw inrijkaart. 

 

Terminal 1

Groen T1 icoon

 

Terminal 2

Groen T2 icoon

 

Alle parkeerinfo bij Frankfurt Airport samengevat:

🚗 Aantal parkeerplaatsen16
🏆 Best beoordeeldFrankfurt Valet Service
💶 Goedkoopste parkingParken & Shuttle
📍 Dichtst bij luchthavenPhoenix Parkservice

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wij voorzien u graag van zoveel mogelijk informatie over het Frankfurt Airport parkeren om u te helpen met het vinden van een parkeerplaats. Bent u op zoek naar meer informatie over onze services, de parkeeraanbieders of de luchthaven? Bekijk dan eens onze blogartikelen of onze FAQ-pagina. 

 

Meer pagina's gerelateerd aan het parkeren bij Frankfurt Airport: 

Ontdek de parkeermogelijkheden

De voordelen van het parkeren bij Frankfurt Airport

Een vlucht vanaf de luchthaven van Frankfurt is voor Nederlandse reizigers niet de meest voor de hand liggende optie. Mocht uw vlucht toch hiervandaan vertrekken, dan is deze informatie relevantie voor u. Er zijn verschillende redenen waarom het Frankfurt am Main parkeren een van de beste opties is indien uw vlucht vanaf daar vertrekt.

 

Bereikbaarheid met de auto

Een rit met de auto is in dit geval de meest voor de hand liggende optie. U kunt ook met het OV gaan, maar dat is natuurlijk tijdrovend en bovendien bent u afhankelijk van tijdstippen en/of eventuele vertragingen. De luchthaven is zeer eenvoudig te bereiken met de auto en de mogelijkeheden voor het parkeren Luchthaven Frankfurt zijn ruim met veel variatie!

 

Groot parkeeraanbod, scherpe tarieven

Om kosten te besparen kunt u het beste uw parking in voren boeken. Daarbij geldt, hoe eerder u reserveert hoe beter. De parkeertarieven kunnen namelijk naar mate de tijd worden aangepast door parkings en vol geraken. Wees er dus op tijd bij zodat u zeker bent van een plaatsje!

 

Meer Informatie over Frankfurt am Main Airport

Frankfurt am Main; in het Nederlands Frankfort aan de Main wordt over het algemeen afgekort tot Frankfurt. Dit is de vijfde stad van Duitsland en anno 2018 is Frankfurt een Europese metropool. Het is daarom niet gek dat de luchthaven Frankfurt am Main tot de grootste vliegvelden van Europa behoort. Frankfurt beschikt over twee terminals die met een shuttlebaan, de zogenoemde Skyline, aan elkaar verbonden zijn. De shuttle baan vervoert ongeveer 10 miljoen passagiers per jaar. Jaarlijks landen en vertrekken hier circa 475.000 vluchten van 99 airlines.

Als u wilt parkeren op luchthaven Frankfurt, moet u hier van te voren over nadenken. Hierbij helpen wij u bij Vliegen en Parkeren graag een handje. Na jarenlange ervaring in de parkeerbranche rondom luchthavens, weten we waar u zoeken moet. Sinds 2013 zijn we o.a. actief in het parkeren Frankfurt Airport en daarom adviseren wij u graag bij het vinden van uw ideale parking! Ons platform zal u onmiddellijk alle aanbiedingen en mogelijkheden laten zien, om te lang parkeren Frankfurt Airport. Al deze aanbiedingen kunnen op onze website worden geboekt, uiteraard zonder reserveringskosten.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker