• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parkeren Eindhoven Airport

Update COVID-19
Annuleringsverzekering mogelijk, bekijk de voorwaarden hier

Vergelijk de parkeermogelijkheden rondom Eindhoven Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op reis vanaf Eindhoven Airport en bent u op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven? U bent bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Onze handige vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden van het beschikbare parkeeraanbod, u kunt vervolgens direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. U vindt het parkeeraanbod door Eindhoven Airport en uw reisdata te selecteren, wij tonen vervolgens direct de beschikbare parkeerproducten. Vergelijk, filter en sorteer op basis van uw criteria, zo heeft u binnen enkele minuten uw gewenste parkeerplaats gevonden én gereserveerd. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De Parkeermogelijkheden Eindhoven Airport

Eindhoven Airport heeft ontzettend veel parkeermogelijkheden, wij creëren graag een goed beeld van de mogelijkheden en tarieven van parkeren Airport Eindhoven. Rondom de luchthaven kunt u parkeren op drie verschillende manieren, namelijk shuttle parkeren, valet parkeren en parkeren op loopafstand.

 

Parkeren inclusief shuttleservice

Shuttle parking icon

Wanneer u Eindhoven Airport parkeren zo voordelig mogelijk wilt doen dan is shuttle parking de beste optie. Wij noemen shuttle parkeren ook wel lang parkeren bij Eindhoven Airport. Hierbij parkeert u nabij de luchthaven en wordt u vervoert middels een shuttlebus.

 • SchippersStop is de meest voordelige parkeeroptie. Hier parkeert u op 8 minuten reistijd van Eindhoven Airport en is geopend van 05:00 tot 02:00 uur.
 • 1StopParking ligt op dezelfde locatie als Schippersstop en kent hierdoor dezelfde faciliteiten en service. Het verschil tussen de parkings is de optie sleutelbehoud, die bij 1StopParking wel wordt aangeboden. 


Vergelijk het shuttle parkeeraanbod →

Airport-Eindhoven-Parken

Parkeren inclusief valetservice

Valet parking icoon

Wanneer u gemak prefereert boven lage tarieven dan kunt u kiezen voor valet parkeren bij Eindhoven Airport. U levert uw auto direct in bij de luchthaven of bij een valet bufferzone en u auto wordt geparkeerd door een chauffeur van de parkeeraanbieder. Hieronder een klein overzicht van het parkeren Eindhoven Vliegveld.


Vergelijk het valet parkeeraanbod →

 

Parkeren op loopafstand

Parkeren op loopafstand icoon

Rondom Eindhoven Airport zijn er veel parkeerplaatsen op loopafstand. Het is ook een van de weinige vliegvelden waar er on-officiële parkeerplaatsen op loopafstand beschikbaar zijn. Hieronder volgt een klein overzicht van parking Eindhoven Airport direct bij de luchthaven.

 

Samenvatting parkinginformatie

🚗 Aantal parkeerplaatsen10
🏆 Best beoordeeld1StopParking
💶 GoedkoopsteEuro Parking*
📍 Dichtst bij luchthavenPark & Fly P24

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst.
De prijzen van ons aanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Ontdek de parkeermogelijkheden

Wat u moet weten over het Parkeren bij Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is een goed voorbeeld van een luchthaven waar men veruit het liefst met de auto heen reist. Dit heeft te maken met meerdere factoren.

Eindhoven Airport is moeizaam te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation Eindhoven Centraal dient u een bus te pakken, hiervoor kunt u buslijnen 10, 400 of 401 pakken. Deze rijden ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat niet. Daarnaast bent u zeker nog een half uur onderweg, met de auto kunt u er al binnen 10 minuten zijn.

Het is al een lange periode chaotisch rondom Eindhoven Airport. Dit heeft veel te maken met de groei maar voornamelijk de werkzaamheden. Vanwege het instorten van een parkeergarage zijn veel werkzaamheden en dus ook de bijkomende chaos behoorlijk uitgesteld.

Door deze chaos is de kiss & ride parkeerplaats bijzonder klein en moeilijk toegankelijk. U kunt tijdens spitsuren tot tientallen minuten wachten tot u eindeijk het terein kunt betreden.

De parkeertarieven zijn zonder meer voordelig te noemen. Bent u benieuwd naar de meest voordelige parkeeropties? Bekijk dan onze top 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport

 

 

Meer info over Eindhoven Airport

Het vliegveld van Eindhoven is de snelst groeiende regionale luchthaven van Europa. In de volksmond wordt het ook nog wel eens ‘vliegbasis Eindhoven’ of ‘Welschap’ genoemd. Op jaarbasis reizen er meer dan 6 miljoen passagiers via Eindhoven Airport en daarmee is het de grootste regionale luchthaven van Nederland. Op onze website vindt u alle informatie over deze luchthaven maar wij zijn voornaamlijk gespecialiceerd in parkeren vliegveld Eindhoven.

Gezien de geringe bereikbaarheid van Eindhoven Airport middels het openbaar vervoer, komen er  veel reizigers met de auto en dat geeft behoorlijk wat parkeerdrukte. U heeft verschillende opties zoals parkeren op loopafstand, shuttle parkeren en valet parking. Wilt u meer weten over de parkeertarieven bij Eindhoven Airport? Bekijk dan onze handige blogartikelen. 

Vanwege de stijgende populariteit van parkeren Luchthaven Eindhoven is het aan te raden om uw parkeerplaats vooraf al online te reserveren. Een parkeerplaats reserveren bij Eindhoven Airport doet u in slechts 2 minuten en zonder reserveringskosten.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker