Parkeren Eindhoven Airport

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk de parkeermogelijkheden rondom Eindhoven Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op reis vanaf Eindhoven Airport en bent u op zoek naar een parking Eindhoven Airport? U bent bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Onze handige vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden van het beschikbare parkeeraanbod. U kunt vervolgens direct uw gewenste parkeerplaats reserveren.

U vindt het parkeeraanbod door Eindhoven Airport en uw reisdata te selecteren, wij tonen vervolgens direct de beschikbare parkeerproducten. Vergelijk, filter en sorteer op basis van uw criteria, zo heeft u binnen enkele minuten uw gewenste parkeerplaats gevonden én gereserveerd. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De Parkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport

Eindhoven Airport heeft ontzettend veel parkeermogelijkheden. Wij creëren graag een goed beeld van de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven van parkeren Airport Eindhoven. Dat is ook de reden waarom u via onze website eenvoudig deze mogelijkheden kunt vergelijken en direct online kunt reserveren. Hieronder meer informatie over de verschillende parkeeraanbieders en parkeervormen.

 

De verschillende parkeeraanbieders

Zoals gezegd kunt u parkeren Eindhoven Airport bij twee verschillende soorten aanbieders. De officiële parkeerplaatsen zijn in beheer van Eindhoven Airport zelf en bevinden zich allen op loopafstand van de luchthaven. Bij de alternatieve mogelijkheden, die via onze website te reserveren zijn, kunt u tegen veel scherpere tarieven een parkeerplaats reserveren. Het parkeren doet u middels een shuttleservice, valetservice of op loopafstand. 

 

De verschillende parkeervormen

Er zijn drie verschillende parkeerservices te boeken. Via onze parkeervormen pagina vindt u per parkeerservice een uitgebreide uitleg. Hieronder volgt een beknopte uitleg per service bij parkeren luchthaven Eindhoven en lichten we de bijbehorende parkeermogelijkheden verder toe. 

Airport-Eindhoven-P1 (zonder P8)

Parkeren inclusief valetservice

Valet parking icoon

Wanneer het liefst zo gemakkelijk mogelijk wilt parkeren dan kunt u kiezen voor valet parkeren bij Eindhoven Airport. U levert uw auto in bij een valet bufferzone en uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur van de parkeeraanbieder. Deze valet bufferzone is gevestigd bij de hoofdlocatie van de parking die u heeft geboekt op slechts enkele minuten loopafstand van de luchthaven. Hieronder een klein overzicht van de diverse Airport Eindhoven parking inclusief een valetservice. 

Let op: de valetservices zijn niet 24/7 beschikbaar, kijk dus altijd goed naar de openingstijden! 

Aankomst: u rijdt naar de valet bufferzone van de gekozen parking en levert hier uw auto af. Na een korte inspectie kunt u uw weg naar de luchthaven te voet vervolgen en zorgt een chauffeur ervoor dat uw auto wordt geparkeerd.

Terugkomst: u belt met de parking om aan te geven dat u weer bent geland. Vervolgens loopt u weer naar de valet bufferzone van de parking en de parking zal ervoor zorgen dat uw auto bij aankomst weer klaarstaat. Deze bufferzones liggen tot maximaal 3 minuten lopen van het vliegveld. 

Vergelijk het valet parkeeraanbod →

 

Park4You

Park4You Eindhoven AirportBij Park4You levert u uw auto in bij de valet bufferzone op slechts 300 meter van de terminal af. Uw auto wordt onoverdekt geparkeerd door een ervaren chauffeur op een parking Airport Eindhoven die is afgesloten middels een slagboom en omheining. Beveiliging is aanwezig in de vorm van camera's en extra service kunt u ter plaatse boeken in de vorm van een wasservice. De parkeerservice is beschikbaar tussen 04:30 en 00:00.

Boek online →

 

EazzyPark valet

EazzyPark valet Einhoven AirportEazzyPark biedt naast een shuttleservice ook een valetservice aan. EazzyPark valet is beschikbaar van 04:30 tot 00:00 en is dus niet de hele nacht te gebruiken. U levert uw auto direct tegenover de luchthaven af en kunt vanuit hier te voet door. Tijdens het innameproces van Eindhoven vliegveld parkeren gaat uw auto door de videostraat, hier wordt uw auto vanuit iedere hoek gefotografeerd en dus grondig geïnspecteerd. 

Boek online →

 

Euro Parking valet

Euro Parking Eindhoven AirportEuro Parking biedt net als een aantal andere parkings twee verschillende services aan, namelijk Euro Parking valet en er is een locatie op loopafstand beschikbaar. In beide gevallen gebeurt het parkeren bij vliegveld Eindhoven op een nette en goed beveiligde parkeerplaats en op slechts enkele minuten loopafstand van de luchthaven. De valetservice is beschikbaar van 05:00 tot 23:00, let hier dus op in verband met uw vluchttijden of eventuele vertragingen.

Boek online →

 

Voordelen Valet Parkeren bij Eindhoven Airport
 Bespaart tijd, stress en geld
 Direct bij de luchthaven uitstappen
 Vakbekwame chauffeurs tot uw dienst

 

Parkeren inclusief shuttleservice

Shuttle parking icon

Wanneer u het vliegveld Eindhoven parkeren zo voordelig mogelijk wilt doen dan is shuttle parking de beste optie. Wij noemen shuttle parkeren ook wel lang parkeren bij Eindhoven Airport. Hierbij parkeert u nabij de luchthaven en wordt u vervoert middels een shuttlebus. Let op: de shuttleservices zijn niet 24/7 beschikbaar, kijk dus altijd goed naar de openingstijden! 

Aankomst: op de dag van vertrek rijdt u simpelweg naar het adres van de gekozen parking. Hier parkeert u uw auto en u wordt vervolgens zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht in een van de shuttlebusjes van de parking. 

Terugkomst: op de dag van terugkomst neemt u na landing telefonisch contact op met de parking, hieropvolgend wordt er een shuttlebusje naar de luchthaven gereden die u ophaalt en terugbrengt naar het parkeerterrein. 

 

EazzyPark - Shuttle

Logo EazzyparkEazzyPark biedt naast de valetservice ook een shuttleservice aan. Wanneer u kiest voor de EazzyPark shuttleservice dan parkeert u uw auto op de Luchthaveneweg 51 en meldt u zich bij de receptie. Na het accorderen van de gegevens loopt u door naar de luchthaven terwijl uw auto wordt geparkeerd. Een gemakkelijke en voordelige service!

Boek online →

 

Hotel 46

Hotel 46 Eindhoven AirportLiever wat exclusiever parkeren? Dat kan bij Hotel 46! Hierbij parkeert u uw auto op het parkeerterrein van het hotel en wordt u vervolgens met een taxi naar de luchthaven gebracht. Deze haal- en brengservice is dagelijks beschikbaar tussen 05:00 en 00:00 en duurt 9 minuten. U hoeft uw autosleutels niet in te leveren en u kunt zelfs uw elektrische auto opladen. Let op: het parkeren is op eigen risico.

Boek online →

 

1 Stop Parking

1 Stop Parking Eindhoven AirportBij 1 Stop Parking parkeert u uw auto op ongeveer 8 minuten van de luchthaven, houdt echter nog rekening met een eventuele wachttijd. Vanwege zijn scherpe tarieven is het een veel gekozen optie wanneer u op zoek bent naar Eindhoven parkeren vliegveld. Een pluspuntje van deze parking vindt u in de vorm van de optie sleutelbehoud, u kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis. 

Boek online →

 

Schippersstop 

Schippersstop Eindhoven AirportOok Schippersstop is al jarenlang een betrouwbare optie wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats Eindhoven Airport. Het parkeerterrein wordt gedeeld met 1 Stop Parking en ligt dus ook op ongeveer 8 minuten reistijd, hier dient u echter wel uw sleutels in te leveren. Als extra services kunt u hier ook kiezen voor een wasbeurt, tankbeurt en zelfs onderhoud aan uw auto. 

Boek online →

 

GreenParking

Logo GreenParkingIndien u op zoek bent naar een voordelige shuttleservice dan kunt u terecht bij GreenParking. U parkeert uw auto in Sint-Oedenrode en wordt vanuit hier met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Houdt er rekening mee dat u ongeveer 18 minuten onderweg bent. U kunt uw autosleutels op zak houden na het parkeren. 

Boek online →

 

Voordelen Shuttle Parkeren bij Eindhoven Airport
 Voordelige parkeertarieven
 Sleutelbehoud optioneel (niet bij iedere parking)
 Veilig & betrouwbaar

 

 

Parkeren op loopafstand

Parkeren op loopafstand icoon

Rondom Eindhoven Airport zijn er veel parkeerplaatsen op loopafstand. Het is ook een van de weinige vliegvelden waar er onofficiële parkeerplaatsen op loopafstand beschikbaar zijn. Hieronder volgt een klein overzicht van Airport Eindhoven parkeren direct bij de luchthaven.

Aankomst: u rijdt simpelweg naar het parkeerterrein. Bij aankomst wordt uw kenteken gelezen door de scanner en zodoende wordt de slagboom geopend. Als dit niet werkt, kunt u bij sommige parkeeraanbieders ook gebruik maken van een QR-code. Deze QR-code ontvangt u als bijlage bij uw reserveringsbevestiging. Vul uw kenteken altijd correct en volledig in met hoofdletters en streepjes.

Terugkomst: u loopt weer naar het parkeerterrein, stapt uw auto in en verlaat het parkeerterrein middels dezelfde kentekenherkenning.

 

Park & Fly P26

Park & Fly P26 Eindhoven AirportBij Park & Fly P26 parkeert u op ongeveer 600 meter loopafstand van de luchthaven, dit betekent dat u ongeveer 6 minuten onderweg bent. Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen betreedt en verlaat u het parkeerterrein middels kentekenherkenning of de QR-code die u op uw bevestiging terugvindt. Park en Fly Eindhoven is 24/7 geopend en u kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis na het parkeren in Eindhoven Airport.

Boek online →

 

Park & Fly P24

Park & Fly P24 Eindhoven AirportPark & Fly Eindhoven heeft een tweede locatie beschikbaar in de vorm van Park & Fly P24. Net als de andere locatie ontvangt u een QR-code en kunt u uw sleutels zelf meenemen op reis. Het parkeerterrein ligt in dit geval op ongeveer 400 meter afstand, wat inhoudt dat u ongeveer 4 minuten te voet onderweg bent. Ook hier kunt u 24/7 terecht en staat uw auto op een goed beveiligde parkeerplaats. 

Boek online →

 

Park & Fly P22

Park & Fly P22 Eindhoven AirportWanneer u graag op loopafstand wilt parkeren met sleutelbehoud, dan is bijvoorbeeld Park & Fly P22 een goede keuze. Deze parkeerplaats ligt op slechts 200 meter van de terminal en wordt middels camerabewaking in de gaten gehouden. Het verharde en verlichte terrein is omheind en afgesloten met een slagboom. Nog een voordeel is dat de parkeerplaats 24 uur per dag geopend is en inrijden doet u met QR-code of op kenteken.

Boek online →

 

Park & Fly P21

Park & Fly P21 Eindhoven AirportOp ongeveer 400 meter van de Eindhovense terminal ligt Park & Fly P21. U parkeert zelf uw auto op een vrije parkeerplaats. Ook hier mag u na het parkeren uw eigen autosleutel meenemen op reis. De parkeerplaats is omheind, bewaakt middels camera's en 24 uur per dag geopend. Het inrijden gaat op kenteken of met de ontvangen QR-code.

Boek online →

 

Euro Parking

Euro Parking Eindhoven AirportLast but not least: (nogmaals) Euro Parking. Bij Euro Parking parkeert u op 400 meter loopafstand. Bij aankomst zal een medewerker u verder helpen, u krijgt dus geen QR-code. Dankzij de veiligheids- en service faciliteiten kunt u met een onbezorgd gevoel parkeren bij Eindhoven Airport. Let op: deze parking is geopend van 05:00 tot 23:00, houdt hier rekening mee in het geval van een nachtelijke vlucht. 

Boek online →

 

Voordelen Parkeren op Loopafstand bij Eindhoven Airport
 Bespaart tijd, stress en geld
Na het parkeren simpelweg te voet naar de luchthaven
 Sleutelbehoud bij alle aanbieders

 

Park, Sleep & Fly

Park, Sleep & Fly Eindhoven AirportHeeft u een vroege vlucht en woont u niet in de buurt van Eindhoven Airport? Dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Park, Sleep & Fly! Dit betekent dat u de nacht voor uw vlucht overnacht in een comfortabel hotel in de buurt van de luchthaven. De volgende ochtend wordt u naar de terminal gebracht en kan uw auto hier geparkeerd blijven staan tijdens uw reis.

Aankomst: De dag voor uw vlucht rijdt u naar het hotel toe en parkeert uw auto op het parkeerterrein. U gaat naar de incheckbalie en laat uw reservering zien. De medewerker brengt u naar uw hotelkamer toe, waar u de nacht kunt doorbrengen. De volgende ochtend wordt u met een shuttle of taxi naar de luchthaven gebracht.

Terugkomst: U wordt weer opgehaald door de shuttlebus of taxi en naar het hotel gebracht. U hoeft zich binnen niet meer te melden, maar kunt gewoon naar uw auto toe. U verlaat de parkeerplaats met uw auto en zet uw reis voort naar huis.

 

Hotel 46

Hotel 46 Eindhoven AirportHet is mogelijk om tot 15 dagen te parkeren bij Hotel 46 na een overnachting. U overnacht in een tweepersoons Classic Room en wordt de volgende dag met een taxi naar de luchthaven gebracht. Tegen meerprijs ter plaatse is een Ontbijt to go of Ontbijtbuffet beschikbaar. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren en er is de mogelijkheid tot het elektrisch opladen van uw auto.

Boek online →

 

Voordelen park, sleep & fly Eindhoven Airport
Parkeren inclusief hotelovernachting
Pendeldienst inbegrepen
Uitgerust op reis

 

Officiële parkeerplaatsen

Eindhoven Airport heeft verschillende parkeerterreinen ter beschikking voor reizigers. U kunt uw auto parkeren op de volgende locaties: P1 Gold, P3 Silver, P4 Bronze+ en P5 Bronze. Al deze parkeerlocaties liggen op loopafstand van de terminal met loopafstand varriërend van 1 minuut tot ongeveer 7 minuten. Wij vertellen u meer over de parkeerterreinen. 

Parkeren excl. reservering: U kunt ieder parkeerterrein simpelweg oprijden, bij aankomst ontvangt u een parkeerticket. Dit ticket dient u bij terugkomst te betalen bij een van de betaalautomaten en vervolgens krijgt u een uitrijticket. Houdt er rekening mee dat de tarieven vele malen hogen zijn als u parkeert zonder reservering. 

Parkeren incl. reservering: U kunt online gemakkelijk een reservering maken bij een van de parkeerterreinen. Per mail ontvangt u een bevestiging inclusief uitleg van het parkeerproces. U betreedt en verlaat het gereserveerde parkeerterrein middels kentekenherkenning. 

 

P1 Gold

Groen P1 overdekt icoonWanneer u zo dichtbij mogelijk wilt parkeren dan is P1 Gold de beste optie. De parkeergarage, die tevens als kiss & ride wordt gebruikt, ligt direct tegenover de vertrekhal. Na het parkeren bent u slechts een minuut onderweg. Dit gemak komt met een prijskaartje, het is namelijk de duurste parkeeroptie van de luchthaven. U parkeert overdekt en het is mogelijk uw auto elekrisch te laden.

Meer info →

 

P3 Silver

Groen P3 icoonOp ongeveer 4 minuten loopafstand van de vertrekhal vindt u het parkeerterrein van P3 Silver. Via de airport boulevard loopt u gemakkelijk door naar de vertrekhal. U kunt contactloos in- en uitrijden middels kentekenherkenning mits u een reservering hebt gemaakt. U parkeert op een onoverdekt parkeerterrein en u kunt uw autosleutels op zak houden.  

 

P4 Bronze+

Groen P4 icoonHet parkeerterrein P4 Bronze+ maakt het mogelijk om zowel buiten als overdekt te parkeren. U parkeert op ongeveer 6 minuten loopafstand van de luchthaven. Dit betekent dus dat u wat langer onderweg bent, maar dit doet u tegen zachtere tarieven. Het is belangrijk online te resereven, anders betaalt u de volle mep en dit is een behoorlijk prijsverschil. 

Meer info →

 

P5 Bronze

Groen P5 icoonTot slot kunt u parkeren bij P5 Bronze, dit is de meest voordelige officiële parkeeroptie van Eindhoven Airport. U parkeert uw auto op een onoverdekt parkeerterrein en u bent na het parkeren ongeveer 7 minuten onderweg. Ook hier is het aan te raden van te voren een reservering te maken om te genieten van de scherpste tarieven. 

Meer info →

 

 

Lang parkeren bij Eindhoven Airport

Gaat u langdurig op reis? Dan wilt u waarschijnlijk zoveel mogelijk besparen en zo betrouwbaar mogelijk parkeren. Hierdoor oriënteert u zich wellicht anders dan wanneer u voor een korte periode op reis gaat. Het is altijd verstandig de mogelijkheden online te vergelijken, zo kunt u gemakkelijk besparen op het lang parkeren Eindhoven Airport en met een gerust gevoel op reis gaan. 

Het proces is eenvoudig, u selecteert uw aankomst- en vertrekdatum inclusief verwachte aankomsttijden. Let wel: de tijden bij de parkeerplaats en dus niet van uw vlucht. U kunt vervolgens het aanbod van lang parkeren Eindhoven te zien, dit kunt u gemakkelijk vergelijken, sorteren en filteren. De gewenste parkeerplaats kunt u vervolgens direct online reserveren en zo heeft u een betrouwbare parkeerplaats én geld bespaart!

Voordelen van het Eindhoven Airport lang parkeren

Besparen: de dagprijzen gaan omlaag op basis van uw parkeertermijn
✓ Betrouwbaar: alle parkeeraanbieders zijn beveiligd, uw auto staat dus veilig gedurende de hele reis
✓ Vergelijken: door vooraf te vergelijken weet u wat de mogelijkheden zijn en kunt u veel voordeliger parkeren

 

Samenvatting parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichtstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Eindhoven parking airport aanbod, voor uw reisperiode!

 

🚗 Aantal parkeerplaatsen13
🏆 Best beoordeeldPark4You
💶 GoedkoopsteSchippersStop*
📍 Dichtst bij luchthavenPark & Fly P22

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van ons aanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Ontdek de parkeermogelijkheden

Wat u moet weten over het Parkeren bij Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is een goed voorbeeld van een luchthaven waar men het liefst met de auto heen reist. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden voor het Eindhoven vliegveld parkeren. Dit heeft te maken met meerdere factoren.

 

Slechte bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Eindhoven Airport is moeizaam te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation Eindhoven Centraal dient u een bus te pakken, hiervoor kunt u buslijnen 10, 400 of 401 pakken. Deze rijden ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat niet. Daarnaast bent u zeker nog een half uur onderweg, met de auto kunt u er al binnen 10 minuten zijn. Dit maakt het parkeren op vliegveld Eindhoven een zeer comfortabele optie. 

 

Scherpe parkeertarieven

De parkeertarieven zijn zonder meer voordelig te noemen. Parkeren doet u, ook tijdens het hoogseizoen, al voor een paar tientjes. Bespaar uzelf die centen en geef ze tijdens de vakantie uit aan leukere zaken! Bent u benieuwd naar de meest voordelige parkeeropties? Bekijk dan onze top 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport

 

Veel parkeerplaatsen op loopafstand

Eindhoven Airport is een van de weinige luchthavens waar de parkeerplaatsen op loopafstand niet alleen door de luchthaven zelf beheerd worden. Zoals u eerder op deze pagina al hebt kunnen zien zijn er meerdere parkings beschikbaar die het Eindhoven parkeren vliegveld op loopafstand aanbieden, en dat tegen enorm scherpe tarieven. 

 

Meer info over Eindhoven Airport

Het vliegveld van Eindhoven is de snelst groeiende regionale luchthaven van Europa. In de volksmond wordt het ook nog wel eens ‘vliegbasis Eindhoven’ of ‘Welschap’ genoemd. Op jaarbasis reizen er meer dan 6 miljoen passagiers via Eindhoven Airport en daarmee is het de grootste regionale luchthaven van Nederland. Op onze website vindt u alle informatie over deze luchthaven, maar wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in Eindhoven luchthaven parkeren.

 

Bereikbaarheid van de luchthaven

Gezien de geringe bereikbaarheid van Eindhoven Airport middels het openbaar vervoer, komen er veel reizigers met de auto en dat geeft behoorlijk wat parkeerdrukte. U heeft verschillende opties voor een parking in Eindhoven Airport zoals parkeren op loopafstand, shuttle parkeren en valet parking. Wilt u meer weten over de parkeertarieven bij Eindhoven Airport? Bekijk dan onze handige blogartikelen. 

 

Reserveer uw parkeerplaats online en bespaar

Vanwege de stijgende populariteit van luchthaven Eindhoven parkeren is het aan te raden om uw parkeerplaats vooraf al online te reserveren. Een parkeerplaats reserveren bij Eindhoven Airport doet u in slechts 2 minuten en zonder reserveringskosten.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving