• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parkeren Eindhoven Airport

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk de parkeermogelijkheden rondom Eindhoven Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op reis vanaf Eindhoven Airport en bent u op zoek naar een Eindhoven Airport parking? U bent bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Onze handige vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden van het beschikbare parkeeraanbod, u kunt vervolgens direct uw gewenste parkeerplaats reserveren.

U vindt het parkeeraanbod door Eindhoven Airport en uw reisdata te selecteren, wij tonen vervolgens direct de beschikbare parkeerproducten. Vergelijk, filter en sorteer op basis van uw criteria, zo heeft u binnen enkele minuten uw gewenste parkeerplaats gevonden én gereserveerd. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De Parkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport

Eindhoven Airport heeft ontzettend veel parkeermogelijkheden, wij creëren graag een goed beeld van de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven van parkeren Airport Eindhoven. Daarom kunt u via onze website eenvoudig deze mogelijkheden vergelijken en direct online reserveren. Hieronder meer informatie over de verschillende parkeeraanbieders en parkeervormen.

 

De verschillende parkeeraanbieders

Zoals gezegd kunt u uw auto parkeren Eindhoven Airport bij twee verschillende soorten aanbieders. De officiële parkeerplaatsen zijn in beheer van Eindhoven Airport zelf en bevinden zich allen op loopafstand van de luchthaven. Bij de alternatieve mogelijkheden, die via onze website te reserveren zijn, kunt u tegen veel scherpere tarieven een parkeerplaats reserveren. Het parkeren doet u middels een shuttleservice, valetservice of op loopafstand. 

 

De verschillende parkeervormen

Er zijn drie verschillende parkeerservices te boeken. Via onze parkeervormen pagina vindt u per parkeerservice een uitgebreide uitleg. Hieronder volgt een beknopte uitleg per service en lichten we de bijbehorende parkeermogelijkheden verder toe. 

Airport-Eindhoven-Parken

Parkeren inclusief shuttleservice

Shuttle parking icon

Wanneer u Eindhoven Airport parkeren zo voordelig mogelijk wilt doen dan is shuttle parking de beste optie. Wij noemen shuttle parkeren ook wel lang parkeren bij Eindhoven Airport. Hierbij parkeert u nabij de luchthaven en wordt u vervoert middels een shuttlebus. Let op: de shuttleservices zijn niet 24/7 beschikbaar, kijk dus altijd goed naar de openingstijden! 

Aankomst: op de dag van vertrek rijdt u simpelweg naar het adres van de gekozen parking. Hier parkeert u uw auto en u wordt vervolgens zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht in een van de shuttlebusjes van de parking. 

Terugkomst: op de dag van terugkomst neemt u na landing telefonisch contact op met de parking, hieropvolgend wordt er een shuttlebusje naar de luchthaven gereden die u ophaalt en terugbrengt naar het parkeerterrein. 

Vergelijk het shuttle parkeeraanbod →

 

EazzyPark

EazzyPark Eindhoven AirportEazzyPark is al jarenlang een betrouwbare parkeeraanbieder, met een incheckbalie direct tegenover de luchthaven. Het shuttle proces werkt hier iets anders als gebruikelijk. U parkeert namelijk uw auto bij de incheckbalie, u kunt lopend door naar de luchthaven en uw auto wordt verreden naar het parkeerterrein. Bij terugkomst loopt u weer naar dezelfde locatie en vanuit hier wordt u met een shuttlebus naar het parkeerterrein gebracht. 

Meer info →

 

1 Stop Parking

1 Stop Parking Eindhoven AirportBij 1 Stop Parking parkeert u uw auto op ongeveer 8 minuten van de luchthaven, houdt echter nog rekening met een eventuele wachttijd. Vanwege zijn scherpe tarieven is het een veel gekozen optie wanneer u op zoek bent naar Vliegveld Eindhoven parkeren. Een pluspuntje van deze parking vindt u in de vorm van de optie sleutelbehoud, u kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis. 

Meer info →

 

Schippersstop 

Schippersstop Eindhoven AirportOok Schippersstop is al jarenlang een betrouwbare optie wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats Eindhoven Airport. Het parkeerterrein wordt gedeeld met 1 Stop Parking en ligt dus ook op ongeveer 8 minuten reistijd, hier dient u echter wel uw sleutels in te leveren. Als extra services kunt u hier ook kiezen voor een wasbeurt, tankbeurt en zelfs onderhoud aan uw auto. 

Meer info →

 

Voordelen Shuttle Parkeren bij Eindhoven Airport
 Voordelige parkeertarieven
 Sleutelbehoud optioneel (niet bij iedere parking)
 Veilig & betrouwbaar

 

 

Parkeren inclusief valetservice

Valet parking icoon

Wanneer het liefst zo gemakkelijk mogelijk wilt parkeren dan kunt u kiezen voor valet parkeren bij Eindhoven Airport. U levert uw auto direct in bij de luchthaven of bij een valet bufferzone en uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur van de parkeeraanbieder. Hieronder een klein overzicht van het parkeren Eindhoven Vliegveld middels een valetservice. Let op: de valetservices zijn niet 24/7 beschikbaar, kijk dus altijd goed naar de openingstijden! 

Aankomst: u rijdt naar de valet bufferzone van de gekozen parking en levert hier uw auto af. Na een korte inspectie kunt u uw weg naar de luchthaven vervolgens en zorgt een chauffer ervoor dat uw auto wordt geparkeerd.

Terugkomst: u belt met de parking om aan te geven dat u weer bent geland. Vervolgens loopt u weer naar de valet bufferzone en de parking zal ervoor zorgen dat uw auto bij aankomst weer klaarstaat. Deze bufferzones liggen tot maximaal 3 minuten lopen van het vliegveld. 

Vergelijk het valet parkeeraanbod →

 

Voordelen Valet Parkeren bij Eindhoven Airport
Bespaart tijd, stress en geld
Direct bij de luchthaven uitstappen
 Vakbekwame chauffeurs tot uw dienst

 

Park4You

Park4You Eindhoven AirportIndien het proces van een valetservice bij u bekend is, kunt u op basis van de naam al raden welke service u krijgt bij Park4You. U raadt het goed; een valetservice! Uw auto wordt onoverdekt geparkeerd op een terrein die is afgesloten middels een slagboom en omheining. Beveiliging is aanwezig in de vorm van camera's en extra service kunt u ter plekke boeken in de vorm van een wasservice. 

Meer info →

 

EazzyPark valet

EazzyPark valet Einhoven AirportEazzyPark biedt naast een shuttleservice ook een valetservice aan. EazzyPark valet is beschikbaar van 04:00 tot 00:00 en is dus niet de hele nacht te gebruiken. U levert uw auto direct tegenover de luchthaven af en kunt vanuit hier te voet door. Tijdens het innameproces gaat uw auto door de videostraat, hier wordt uw auto vanuit iedere hoek gefotografeerd en dus grondig geïnspecteerd. 

Meer info →

 

Euro Parking valet

Euro Parking Eindhoven AirportEuro Parking biedt net als een aantal andere parkings twee verschillende services aan, namelijk Euro Parking valet en er is een locatie op loopafstand beschikbaar. In beide gevallen gebeurt het parkeren op Eindhoven Airport op een nette en goed beveiligde parkeerplaats. De valetservice is beschikbaar van 05:00 tot 23:00, let hier dus op in verband met uw vluchttijden of eventuele vertragingen.

Meer info →

 

 

Parkeren op loopafstand

Parkeren op loopafstand icoon

Rondom Eindhoven Airport zijn er veel parkeerplaatsen op loopafstand. Het is ook een van de weinige vliegvelden waar er on-officiële parkeerplaatsen op loopafstand beschikbaar zijn. Hieronder volgt een klein overzicht van parking Eindhoven Airport direct bij de luchthaven.

Aankomst: u rijdt simpelweg naar het parkeerterrein. Bij aankomst voert u uw persoonlijke inrijcode in en zodoende wordt de slagboom geopend. Deze inrijcode ontvangt u als bijlage bij uw reserveringsbevestiging. 

Terugkomst: u loopt weer naar het parkeerterrein, stapt uw auto in en verlaat het parkeerterrein middels dezelfde persoonlijke code. 

 

Park & Fly P26

Park & Fly P26 Eindhoven AirportBij Park & Fly P26 parkeert u op ongeveer 600 meter loopafstand van de luchthaven, dit betekent dat u ongeveer 6 minuten onderweg bent. Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen betreedt en verlaat u het parkeerterrein met een inrijcode. Park en Fly Eindhoven is 24/7 geopend en uw kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis, u komt namelijk geen medewerker tegen tijdens het parkeren. 

Meer info →

 

Park & Fly P24

Park & Fly P24 Eindhoven AirportPark & Fly Eindhoven heeft een tweede locatie beschikbaar in de vorm van Park & Fly P24. Net als de andere locatie ontvangt u een inrijcode en kunt u uw sleutels zelf meenemen op reis. Het parkeerterrein ligt in dit geval op ongeveer 400 meter afstand, wat inhoudt dat u ongeveer 4 minuten te voet onderweg bent. Ook hier kunt u 24/7 terecht en staat uw auto op een goed beveiligde parkeerplaats. 

Meer info →

 

Euro Parking

Euro Parking Eindhoven AirportLast but not least: (nogmaals) Euro Parking. Bij Euro Parking parkeert u op 400 meter loopafstand. Bij aankomst zal een medewerker u verder helpen, u krijgt dus geen inrijcode. Dankzij de veiligheids- en service faciliteiten kunt u met een onbezorgd gevoel parkeren bij Eindhoven Airport. Let op: deze parking is geopend van 05:00 tot 23:00, houdt hier rekening mee in het geval van een nachtelijke vlucht. 

Meer info →

 

Voordelen Parkeren op Loopafstand bij Eindhoven Airport
 Bespaart tijd, stress en geld
Na het parkeren simpelweg te voet naar de luchthaven
 Sleutelbehoud bij alle aanbieders

 

Samenvatting parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Eindhoven parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

 

🚗 Aantal parkeerplaatsen9
🏆 Best beoordeeldPark4You
💶 GoedkoopstePark & Fly P26*
📍 Dichtst bij luchthavenPark & Fly P24

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van ons aanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Ontdek de parkeermogelijkheden

Wat u moet weten over het Parkeren bij Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is een goed voorbeeld van een luchthaven waar men veruit het liefst met de auto heen reist. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden voor het Eindhoven vleigveld parkeren. Dit heeft te maken met meerdere factoren.

 

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Eindhoven Airport is moeizaam te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation Eindhoven Centraal dient u een bus te pakken, hiervoor kunt u buslijnen 10, 400 of 401 pakken. Deze rijden ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat niet. Daarnaast bent u zeker nog een half uur onderweg, met de auto kunt u er al binnen 10 minuten zijn. Dit maakt het parkeren op Vliegveld Eindhoven een zeer comfortabele optie. 

 

Werkzaamheden

Het is al een lange periode chaotisch rondom Eindhoven Airport. Dit heeft veel te maken met de groei maar voornamelijk de werkzaamheden. Vanwege het instorten van de parkeergarage Eindhoven Airport zijn veel werkzaamheden en dus ook de bijkomende chaos behoorlijk uitgesteld. Door deze chaos is de kiss & ride parkeerplaats bijzonder klein en moeilijk toegankelijk. U kunt tijdens spitsuren tot tientallen minuten wachten tot u eindeijk het terein kunt betreden.

 

Voordelige parkeertarieven

De parkeertarieven zijn zonder meer voordelig te noemen. Parkeren doet u, ook tijdens het hoogseizoen, al voor een paar tientjes. Bespaar jezelf die centen en geef ze tijdens de vakantie uit aan leukere zaken! Bent u benieuwd naar de meest voordelige parkeeropties? Bekijk dan onze top 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport

 

Parkeren op loopafstand

Eindhoven Airport is een van de weinige luchthavens waar de parkeerplaatsen op loopafstand niet alleen door de luchthaven zelf beheerd worden. Zoals u eerder op deze pagina al hebt kunnen zien zijn er meerdere parkings beschikbaar het Eindhoven parkeren vliegveld op loopfastand aanbieden, en dat ook tegen enorm scherpe tarieven. 

 

Meer info over Eindhoven Airport

Het vliegveld van Eindhoven is de snelst groeiende regionale luchthaven van Europa. In de volksmond wordt het ook nog wel eens ‘vliegbasis Eindhoven’ of ‘Welschap’ genoemd. Op jaarbasis reizen er meer dan 6 miljoen passagiers via Eindhoven Airport en daarmee is het de grootste regionale luchthaven van Nederland. Op onze website vindt u alle informatie over deze luchthaven maar wij zijn voornaamlijk gespecialiceerd in parkeren vliegveld Eindhoven.

Gezien de geringe bereikbaarheid van Eindhoven Airport middels het openbaar vervoer, komen er  veel reizigers met de auto en dat geeft behoorlijk wat parkeerdrukte. U heeft verschillende opties voor een Eindhovan parking airport zoals parkeren op loopafstand, shuttle parkeren en valet parking. Wilt u meer weten over de parkeertarieven bij Eindhoven Airport? Bekijk dan onze handige blogartikelen. 

Vanwege de stijgende populariteit van parkeren Luchthaven Eindhoven is het aan te raden om uw parkeerplaats vooraf al online te reserveren. Een parkeerplaats reserveren bij Eindhoven Airport doet u in slechts 2 minuten en zonder reserveringskosten.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker