Hoe werkt het?

Shuttle

Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt volgens een flexibel schema, waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven.

 

Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parkeeraanbieder, zodra u uw koffers in ontvangst hebt genomen, en zal de shuttlebus weer op de afgesproken plek klaarstaan. De chauffeur helpt u nog met uw koffers, waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

 

U ontvangt na het maken van een boeking een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces met specifieke instructies, inclusief contactgegevens van de parkeeraanbieder. 

  • Shuttle service is gratis en altijd beschikbaar
  • De shuttle heeft een flexibel rijschema
  • Voor de terminal afgezet en opgehaald

Hoe gaat het in zijn werk?

Veelgestelde vragen

Hoe laat moet ik op de parkeerplaats zijn?

Als u op de parking rekening houdt met een maximale afhandelingstijd van een half uur plus de reistijd naar het vliegveld, zit u altijd goed. Meestal bent u binnen een mum van tijd op weg. Houdt er wel rekening mee dat u vaak minimaal 2 uur voordat uw vliegtuig vertrekt op de luchthaven dient te zijn.

Hoe vind ik de parkeerplaats?

Op uw reserveringsbevestiging vindt u het adres van de parking. Tevens ziet u op onze site bij elke aanbieder een kaart van Google Maps.

Hoe werkt shuttleparkeren?

U rijdt met uw eigen auto naar de parkeerplaats en parkeert daar zelf uw auto. Vervolgens wordt u in een mum van tijd met de shuttle naar de luchthaven gebracht. De shuttle heeft een flexibel rijschema, dus u hoeft nooit lang te wachten.

Bij terugkomst staat de shuttle weer klaar op de afgesproken plek. Deze locatie wordt u ter plekke gewezen. Bekijk onze parkeervormen voor meer informatie.

Hoelang duurt het voordat ik op de luchthaven ben?

We vermelden bij alle parkeerplaatsen een geschatte reistijd tot de luchthaven. Deze vindt u terug op de pagina gewijd aan de betreffende parkeerplaats en in de vergelijker.

Hoeveel bagage mag ik meenemen in de shuttlebus?

Bij de prijs inbegrepen is in ieder geval één grote reiskoffer en een stuk handbagage per persoon. Als u uitzonderlijk grote bagage hebt (zoals bijvoorbeeld een fietsbox of surfboard), betaalt u mogelijk ter plaatse een meerprijs aan de parking. Wij adviseren u om dit in dat geval in het veld met opmerkingen aan te geven of de parking van tevoren te bellen (het telefoonnummer vindt u altijd op uw reserveringsbevestiging).

Hoeveel personen kunnen er met de shuttlebus mee?

De meeste shuttles vervoeren slechts 8 personen per keer. Dit verschilt echter per parkeeraanbieder. Het is daarom van belang dat u het juiste aantal personen opgeeft in uw reservering, zodat u zeker allemaal tegelijk mee kan.

Ik zit in een rolstoel. Kan ik met de shuttlebus mee?

Als de rolstoel ingeklapt kan worden, kan deze altijd mee. In alle andere gevallen kunt u het beste eerst contact opnemen met de betreffende aanbieder om er zeker van te zijn dat u mee kan.

Anderzijds kunt u in plaats van shuttle voor een valet kiezen. Dan hoeft u enkel in uw eigen voertuig te worden vervoerd en is de afstand tot de luchthaven zo klein mogelijk.

Shuttle: waar word ik afgezet en opgehaald?

U wordt afgezet bij de vertrekhal en opgehaald bij de aankomsthal, tenzij anders aangegeven. U vindt overigens alle parkeerinstructies op de bevestiging die u per mail van ons ontvangt.

Deze instructies krijgt u daarnaast altijd nog mee bij de parkeerplaats. Vaak ook in de vorm van een visitekaartje met daarop het telefoonnummer.

Wat zijn de shuttletijden?

De meeste parkeeraanbieders werken met een flexibel rijschema voor de shuttlebussen. Wanneer er vaste tijden zijn staat dit aangegeven op uw reserveringsbevestiging. Dit geldt voor zowel de heen- als de terugreis. We adviseren altijd bij terugkomst na de landing even telefonisch contact op te nemen met de parkeerplaats, zodat zij tijdig een shuttlebus uw kant op kunnen sturen.

Hoe kan ik reserveren?

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving