Parkeren Schiphol

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Schiphol Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk de parkeermogelijkheden rondom Schiphol Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u in no time met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport en bent u op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven? U bent aan het juiste adres. U kunt eenvoudig de parkeerproducten vergelijken door Schiphol en uw reisdata te selecteren, wij tonen vervolgens direct het beschikbare parkeeraanbod. U kunt dit aanbod eenvoudig vergelijken, sorteren en filteren op basis van uw wensen.

Het parkeren doet u middels een shuttleservice, valetservice of op loopafstand van de luchthaven middels kentekenherkenning. Na afronding van uw reservering ontvangt u een reserveringbevestiging per e-mail, hierop vindt u alle benodigde informatie omtrent het parkeren. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De Parkeermogelijkheden bij Schiphol

Het zoeken en vinden van een Schiphol parking kan veel werk zijn. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden en veel verschillende parkeeraanbieders. Gelukkig bieden wij overzicht in het geheel en kunt u de mogelijkheden eenvoudig vergelijken en reserveren. Wij vertellen u kort meer over de mogelijkheden voor het parkeren Amsterdam Schiphol en de parkeervormen. Via onze informatieve blogs vindt u bijvoorbeeld een handig overzicht van de parkeertarieven bij Schiphol

 

Officiële parkings & alternatieve parkeergelegenheden

Allereerst kunt u parkeren bij zogeheten on-airport parkeerplaatsen en bij alternatieve parkeergelegenheden. De on-airport parkeerplaatsen worden beheerd door Schiphol en worden dan ook bestempeld als de officiële parkeerproducten. De alternatieve parkeergelegenheden worden beheerd door externe partijen die een terrein nabij Schiphol beschikbaar hebben. 

 

Shuttle parkeren, valet parkeren, parkeren met openbaar vervoer of Park, Sleep & Fly?

Het parkeren bij Vliegveld Schiphol kan op drie verschillende manieren. U kunt namelijk parkeren middels shuttle parking, valet parking en parkeren met openbaar vervoer. Ook is er de mogelijkheid om een overnachting te boeken bij een hotel nabij Schiphol, om vervolgens op reis te gaan. Wij vertellen u meer over deze parkeervormen en de bijbehorende parkeermogelijkheden. 

Airport-Schiphol-parking

Shuttle Parkeren bij Schiphol Airport

Shuttle parkeren Schiphol

Shuttle parkeren, ook wel lang parkeren Schiphol genoemd, is de meest voordelige vorm van parkeren. Het is rondom iedere luchthaven een gebruikelijke manier van parkeren en is al jarenlang een zeer populaire optie. Het proces van shuttle parkeren Schiphol ziet er als volgt uit:

Aankomst: U parkeert inclusief een shuttleservice, dit houdt in dat u van de parkeerplaats naar de luchthaven wordt gebracht en weer wordt opgehaald. Bij aankomst parkeert u uw auto en u wordt vervolgens zo snel mogelijk richting Schiphol gebracht, houdt hierbij rekening met enige wachtijd.

Terugkomst: Bij terugkomst neemt u zodra u geland bent telefonisch contact op met de gekozen parking en u wordt vervolgens zo spoedig mogelijk opgehaald en weer teruggebracht naar uw auto. Hieronder vindt u een kort overzicht van de mogelijkheden.

 

EazzyPark Rijnlanderweg

Logo EazzyPark RijnlanderwegDe parkeeraanbieder EazzyPark heeft verschillende locaties rondom Schiphol waar u uw auto veilig en voordelig kunt parkeren. Bij EazzyPark Rijnlanderweg in Hoofddorp parkeert u in combinatie met een shuttleservice, hierbij bent u ongeveer 10 minuten onderweg. U kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis en de service is 24/7 beschikbaar! 

Boek online →

 

EazzyPark Kruisweg

Logo EazzyParkDe naam EazzyPark spreekt voor zich, u parkeert aan de hand van een eenvoudig parkeerproces die gecombineerd wordt met een pendeldienst. Het parkeerterrein ligt op slechts 5 minuten reistijd van de luchthaven en is 24/7 geopend. Dit parkeerterrein wordt beveiligd middels een slagboom, omheining en camerabewaking. 

Boek online →

 

EazzyPark Kruisweg Off-Site

logo eazzypark kruisweg off-siteEazzyPark heeft in totaal drie verschillende locaties voor langparkeren Schiphol. U kunt namelijk ook parkeren bij EazzyPark Kruisweg Off-Site. Hierbij levert u uw auto af bij de Kruisweg in Rozenburg, vervolgens wordt uw auto verreden naar een andere terrein in Uithoorn. Hierbij wordt er ongeveer 25 kilometer gereden met uw auto. Uw autosleutels dient u vanzelfsprekend in te leveren. 

Boek online →

 

Hyatt Place Schiphol

Hyatt Place Schiphol AirportBij het hotel Hyatt Place Schiphol kan geparkeerd worden op het terrein van Mobihub Schiphol West. Het parkeerterrein is buiten en 24 uur per dag geopend. De slagboom wordt geopend met behulp van een app, waarna u tussen 06:30 en 23:00 gebruik maakt van een shuttlebus. Deze rijdt iedere 30 minuten en brengt u in zes minuten naar Schiphol toe. Buiten die tijden rijdt er een taxi speciaal voor u.

Boek online →

 

P3 Schiphol

P3 SchipholWilt u Schiphol parkeren bij een 'officiële' parking van Schiphol? Dan kunt u terecht bij P3 Schiphol. Het parkeren P3 Schiphol wordt gedaan middels een shuttleservice die 24/7 beschikbaar is. De reistijd bedraagt slechts 5 minuten en u kunt gebruik maken van extra services zoals elektrische laadplaatsen en de optie sleutelbehoud. 

Boek online →

 

Mobihub Schiphol Noord

Mobihub Schiphol NoordParkeren voor een lage prijs inclusief shuttle- of taxiservice kan bij Mobihub Schiphol Noord. Net als bij Schiphol West rijdt er overdag tussen 06:00 en 23:30 een shuttlebus vanuit de parking naar de luchthaven. Buiten deze tijden rijdt er een taxi die speciaal voor u gereserveerd wordt. U mag uw eigen autosleutel meenemen en u dient op tijd aanwezig te zijn.

Boek online →

 

Moxy Schiphol

Moxy SchipholParkeren voor een laag bedrag kan bij Moxy Schiphol, ook wel Mobihub Schiphol Zuid genoemd. Na het parkeren neemt u telefonisch contact op met de taxicentrale, die u naar Schiphol toe brengt. Deze taxiservice is 24/7 beschikbaar. U hoeft uw autosleutels niet in te leveren en kunt met maximaal 4 personen gebruik maken van de taxiservice.

Boek online →

 

Central Parking - Shuttle

Central Parking Schiphol AirportU kunt 24 uur per dag gebruik maken van de shuttleservice van Central Parking. Na het parkeren mag u uw eigen autosleutels meenemen en brengt de shuttlebus u in 10 minuten naar de luchthaven toe. Houdt er rekening mee dat de rit in de shuttlebus is inbegrepen voor vier personen. Reist u met meer? dan betaalt u ter plaatse een toeslag. Het parkeerterrein is voorzien van camerabewaking en 24-uursbewaking. 

Boek online →

 

Xclusive Parking - Shuttle

Xclusive Parking Schiphol AirportNet als bovenstaande parking, kunt u ook bij Xclusive Parking de gehele dag en nacht gebruik maken van het parkeerterrein en de shuttleservice. U wordt na het parkeren in 8 minuten naar de luchthaven toe gereden in de shuttlebus. Het terrein is voorzien van camerabewaking en is netjes verhard, omheind en afgesloten.

Boek online →

 

ParkingPoint - Shuttle

ParkingPoint Schiphol AirportOp dezelfde locatie gevestigd als bovenstaande parking is ParkingPoint. Dit betekent dat de rit met de shuttlebus tevens 8 minuten duurt. Het verschil is dat u bij deze parking uw autosleutels afgeeft aan de parking, zodat ze het terrein beheersbaar kunnen houden. U kunt 24/7 terecht bij de parking en er is een wachtruimte met toilet aanwezig.

Boek online →

 

Voordelen van Shuttle Parkeren bij Schiphol:

Voordelige parkeertarieven
Sleutelbehoud optioneel (niet bij iedere parking)
Veilig & betrouwbaar

 

Valet Parkeren bij Schiphol Airport

Valet parkeren Schiphol

Valet parkeren Schiphol is een snelle en gemakkelijke parkeervorm wanneer je op zoek bent naar een Schiphol Airport parking. Uw auto wordt direct bij de luchthaven overgenomen door een chauffeur die de auto parkeert. Een eenvoudig parkeerproces die veel tijd én stress bespaart. Het werkt als volgt: 

Aankomst: U rijdt op de dag van vetrek naar de aankomsthal en neemt 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met de gekozen parking. Bij aankomst staat een chauffeur klaar die uw auto inspecteert en vervolgens overneemt en parkeert. 

Terugkomst: Na landing neemt u weer telefonisch contact op en zodoende wordt uw auto zo snel mogelijk terug gebracht naar de luchthaven. Neem bij voorkeur contact op zodra u uw bagage in ontvangst heeft genomen. Hieronder vindt u een klein overzicht van de valet parkeermogelijkheden. Klik op de onderstaande blauwe knop om alle beschikbare parkeermogelijkheden te vergelijken.

Vergelijk de valet parkeeropties →

 

Happy Valet Parking

logo happy valet parkingWanneer u op zoek bent naar een voordelige valetservice bij Schiphol, dan kunt u parkeren bij Happy Valet Parking. Het parkeerterrein en de valetservice zijn 24/7 beschikbaar en u kunt dus overdags en 's nachts parkeren. Uw auto wordt geparkeerd op een onoverdekt parkeerterrein dat voorzien is van camerabewaking en volledig is afgesloten. 

Boek online →

 

Perfect Parking

Perfect Parking Schiphol AirportVoordelig valet parkeren met goede service doet u bij Perfect Parking. Deze 24/7 geopende parking bedient u middels een valetservice, waarbij u direct bij de terminal uitstapt. Het parkeerterrein is voorzien van omheining, verlichting en camerabewaking voor de veiligheid van uw auto. U wordt netjes geholpen met uw bagage en tegen meerprijs is het ook mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw verblijf in het buitenland.

Boek online →

 

Flight Parking

Flight Parking Schiphol AirportU kunt 24 uur per dag terecht bij de valetservice van Flight Parking. De chauffeur haalt uw auto op bij de terminal en parkeert deze op een bewaakte parkeerplaats. Er is de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden tijdens uw reis en u kunt tegen meerprijs zelfs uw auto laten wassen. Het parkeerterrein is voorzien van camerabewaking en is verlicht.

Boek online →

 

Valet Parking Schiphol

Valet Parking Schiphol AirportZoals de naam Valet Parking Schiphol al zegt kunt u bij deze aanbieder parkeren in combinatie met valetservice. Tegen meerprijs kan u tevens uw auto overdekt laten parkeren door de chauffeur. De parkerservice is 24 uur per dag beschikbaar en het is tegen toeslag ook mogelijk om uw elektrische auto op te laden. De afgifte van uw auto vindt plaats tussen vertrekhal 2 en 3, zodat u altijd op loopafstand van de terminal bent.

Boek online →

 

Business Valet

Business Valet Schiphol AirportSpeciaal voor zakenreizigers biedt Business Valet een professionele parkeerservice aan direct bij Schiphol. De valetservice is 24 uur per dag beschikbaar, waarbij u netjes wordt geholpen met uw bagage. Het parkeerterrein is beveiligd middels camerabewaking en uw auto wordt gecontroleerd bij inname en teruggave om schade te voorkomen.

Boek online →

 

The Valet Company

logo the valet companyWanneer u op zoek bent naar een voordelige en betrouwbare valetservice dan bent u bij The Valet Company aan het juiste adres. U levert uw auto af bij de luchthaven en een chauffeur parkeert uw auto overdekt in de parkeergarage gelegen in Schiphol-Rijk. Bij terugkomst wordt uw auto weer netjes teruggebracht naar de luchthaven. Deze service is 24/7 beschikbaar en uw auto wordt bij aankomst en terugkomst geïnspecteerd. 

Boek online →

 

ValetSchiphol

logo valetschipholDe naam zegt het al; bij ValetSchiphol parkeert u middels een valetservice bij Schiphol Airport. Hierbij overhandigt u uw auto direct bij de luchthaven aan een chauffeur. Deze chauffeur inspecteert uw auto en parkeert deze vervolgens op het beveiligde parkeerterrein. Ook deze service is 24/7 geopend en zodoende dag en nacht beschikbaar. 

Boek online →

 

The Valet Guys

The Valet Guys Schiphol AirportGespecialiseerd in valetservice zijn The Valet Guys. U kunt tussen 06:30 en 01:00 gebruik maken van de valetservice op reservering. Tegen meerprijs kunt u een overdekte parkeerplaats reserveren. Het parkeerterrein is voorzien van alle veiligheidsmaatregelen en er zijn oplaadpunten om een elektrische auto op te laden. Deze zijn tegen meerprijs te gebruiken, evenals het laten wassen van uw auto.

Boek online →

 

Central Parking - Valet

Central Parking Schiphol AirportU kunt voor beide parkeervormen bij deze aanbieder terecht. Bij Central Parking Valet kunt u 24 uur per dag gebruik maken van de valetservice, waarbij uw auto op een goed beveiligde parking terecht komt. Het terrein is omheind, afgesloten en voorzien van camerabewaking. Om schade te voorkomen wordt uw auto middels voertuiginspectie gecontroleerd op eventuele schade.

Boek online →

 

Xclusive Parking - Valet

Xclusive Parking SchipholValet parkeren is een luxe manier van parkeren en kan hierdoor exclusief aanvoelen. Laat hier nou net juist Xclusive Parking Valet om de hoek komen kijken. Hier parkeert u onoverdekt maar uw auto kan ook onoverdekt geparkeerd worden. Let op: bij aankomst of vertrek tussen 00:00 en 07:00 betaalt u een nachttoeslag van € 5,00 die ter plekke betaald kan worden. 

Boek online →

 

ParkingPoint - Valet

Parking Point Schiphol AirportParkingPoint Valet is een van de best beoordeelde valetservices bij Schiphol. Op het moment van schrijven beoordelen onze klanten de valetservice van ParkingPoint met maar liefst een 9,4. Let op: hier geldt hetzelfde als bij Xclusive Parking. Dus bij aankomst of vertrek tussen 00:00 en 07:00 betaalt u een nachttoeslag van € 5,00 die ter plekke betaald kan worden. 

Boek online →

 

iParking

iParking SchipholOok iParking wordt met zijn 9,5 super goed beoordeeld door onze klanten. U betaalt wellicht wat meer maar daar krijgt u dus ook genoeg voor terug. Uw auto wordt onoverdekt geparkeerd op een parkeerterrein die riant is voorzien van service- en veiligheidsfaciliteiten. Ook hier kunt u zoals verwacht 24/7 gebruik maken van de aangeboden services. 

Boek online →

 

Voordelen van Valet Parkeren bij Schiphol:

Bespaart u tijd, geld en stress
Direct bij de luchthaven in- en uitstappen 
Vakbekwame en ervaren chauffeurs tot uw dienst

 

Parkeren en openbaar vervoer bij Schiphol

Openbaar vervoer SchipholEen voordelige manier van parkeren en reizen naar de luchthaven is met het openbaar vervoer. Bij parkeerplaatsen rondom Schiphol is het busticket altijd inbegrepen bij de parkeerkosten middels een QR-code. De bus rijdt op vaste tijden en brengt u binnen enkele minuten naar de terminal toe.

Aankomst: U rijdt naar de parkeerplaats toe en betreedt het terrein middels een QR-code of kentekenherkenning. U parkeert uw auto en loopt naar de bushalte toe. Gebruik de 9292 app om de bustijden te bekijken. Stap in de eerstvolgende bus naar Schiphol toe en scan de QR-code in de bus. Dit is uw vervoersticket dat bij de prijs van het parkeren inbegrepen zit.

Terugkomst: U loopt naar de bushalte van Schiphol en neemt de eerstvolgende bus terug naar het parkeerterrein. Hier scant u weer de QR-code om gratis te reizen. Bij terugkeer op de parkeerplaats kunt u in uw auto stappen en het parkeerterrein verlaten.

 

Q-Park Schiphol

Q-Park SchipholZoekt u een parkeergarage Schiphol en dit bij een bekende naam? Dan bent u bij Q-Park Schiphol aan het juiste adres. Q-Park biedt namelijk naast een parkeergarage in de stad nu ook een parkeergelegenheid bij Schiphol aan. Hier parkeert u overdekt op ongeveer 15 minuten van de luchthaven. Tussen 05:00 en 00:57 maakt u gebruik van Connexxion bus 300 en buiten die tijden van Nachtbus N30.

Boek online →

 

Mobihub Schiphol Rijk

Mobihub Schiphol RijkParkeren bij Mobihub Schiphol Rijk doet u tussen 05:20 en 00:20 met het openbaar vervoer, middels Connexxion bus 180, en buiten die tijden met een taxiservice. Beide transfers zitten bij de prijs inbegrepen. U hoeft uw sleutel na het parkeren niet in te leveren en het is daarnaast ook mogelijk om uw elektrische auto hier op te laden.

Boek online →

 

Mobihub Schiphol Noord Oost

Mobihub Schiphol Noord OostHet parkeren bij Mobihub Schiphol Noord Oost doet u in combinatie met het openbaar vervoer. Tussen 05:00 en 00:00 gebruikt u buslijn 397 of 369 richting Schiphol en buiten die tijden de Niteliner N98 van Connexxion. De rit duurt ongeveer 17 minuten, waarbij uw auto achterblijft op een afgesloten parkeerterrein. Dankzij de bijgeleverde QR-code is het vervoer in de stadsbus gratis. U hoeft de autosleutel niet in te leveren en kunt 24/7 parkeren.

Boek online →

 

Voordelen van Parkeren met Openbaar Vervoer bij Schiphol:

 Bus is 24/7 beschikbaar
 Bus rijdt volgens een vast rijschema 
 Voor de terminal afgezet en opgehaald

 

Park, Sleep & Fly bij Schiphol

Park Sleep & Fly SchipholWoont u ver van Schiphol af en heeft u een hele vroege of juist hele late vlucht? Kies er dan voor om te parkeren inclusief overnachting. Dit betekent dat u één nacht slaapt in het hotel, 's ochtends geniet van een ontbijtje en dan direct door naar de terminal kunt. De aangeboden hotels liggen vlakbij Schiphol, waardoor u niet lang onderweg bent.

Aankomst: U rijdt naar het hotel toe en parkeert daar uw auto. Vervolgens meldt u zich bij de receptie en wordt u naar uw hotelkamer verwezen. De volgende ochtend kunt u gebruik maken van de shuttleservice van het hotel. Deze brengt u naar de luchthaven toe, terwijl uw auto achterblijft op het parkeerterrein van het hotel. Bij aankomst op de luchthaven kunt u inchecken en door de security heen.

Terugkomst: Zodra u geland bent neem u telefonisch contact op met het hotel. Het telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging. De shuttlebus komt u weer ophalen en brengt u terug naar de parkeerplaats van het hotel. Hier kunt u weer in uw eigen auto stappen en wegrijden.

 

NH Hotel Schiphol - Superior Room

NH Hotel Schiphol Superior roomDe goedkoopste manier voor een Park Sleep Fly Schiphol is in combinatie met NH Hotel Schiphol Superior Room. Vanaf het hotel kunt u 24/7 gebruik maken van de shuttlebus naar de terminal toe. De hotelkamer is geschikt voor maximaal 2 personen en u kunt 's ochtends gebruik maken van het ontbijt. U hoeft uw sleutel niet in te leveren en het parkeerterrein is voorzien van camerabewaking.

Boek online →

 

Voordelen van Park, Sleep and Fly bij Schiphol:

Ontspannen aan uw reis beginnen
Inclusief ontbijt en shuttle naar de luchthaven
Voor de terminal afgezet en opgehaald

 

Lang parkeren bij Schiphol

Gaat u een lange reis maken en wilt u dus lang parkeren bij Schiphol? Wanneer u lang op reis gaat, dan wilt u natuurlijk niet teveel betalen en zeker weten dat uw auto veilig staat.  U bent bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres! Via onze website vindt u de gemakkelijk de parkeermogelijkheden, vergelijkt u deze op basis van uw wensen en kunt u direct online reserveren. U kunt al snel tienallen euro's besparen vanwege de gunstige prijsopbouw. 

Indien u op zoek bent naar de mogelijkheden voor Schiphol lang parkeren dan selecteert u uw aankomst- en vertrekdatum, inclusief verwachte tijden. Let wel: u selecteert de tijden bij de parkeerplaats en dus niet uw vluchttijden. Vervolgens maakt u de vergelijking, kunt u ook sorteren en filteren op basis van uw voorkeuren, en reserveert u direct online. Zo gaat u voorbereid op reis én bespaart u een leukzakcentje. 

 

Goedkoop lang parkeren Schiphol op een rijtje:

De dagtarieven gaan omlaag wanneer u langer parkeert, u bespaart al snel tientallen euro's!
Uw auto staat veilig gedurende de hele reis, alle parkeeraanbieders bieden uitstekende beveiliging!
U heeft alles inzichtelijk, u weet wat de mogelijkheden zijn en hoeveel u bespaart!

 

Alle parkeerinfo bij Schiphol samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen23
🏆 Best beoordeeldEazzyPark Rijnlanderweg
💶 Goedkoopste optieAirport Indoor Parking
📍 Dichtst bij luchthavenPerfect Parking

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer weten over ons, de luchthaven of de parkeerproducten voor u gaat parkeren bij Schiphol Airport? Bekijk eens onze informatieve blogartikelen, de veelgestelde vragen van onze klanten en onze algemene voorwaarden. Heeft u nog steeds vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen, we helpen u graag verder!

 

Ontdek de parkeermogelijkheden

De voordelen van het parkeren rondom Schiphol

Er zijn vele wegen die leiden tot Schiphol, maar met de auto is de meest comfortabele. Ondanks dat het openbaar vervoer prima is geregeld heeft u de reis op deze manier in eigen hand. U bent dus niet afhankelijk van anderen of storingen en vertragingen en u hebt de reis geheel in eigen hand. Wanneer u op zoek bent naar het parkeren Schiphol lang dan bent u bij Vliegen en Parkeren dus altijd aan het juiste adres. 

 

Voldoende parkeermogelijkheden

Het aanbod van parking Schiphol is de laatste jaren enorm toegenomen. Er zijn veel extern gelegen parkeeraanbieders opgericht, dit heeft gevolgen voor de tarieven. Door de toegenomen concurrentie wordt er veel op prijs geconcurreerd waardoor u voordeliger parkeert dan voorheen. Een week parkeren tijdens het hoogseizoen kan al vanaf een paar tientjes. Parkeren Schiphol vergelijken doet u eenvoudig via onze website en u kunt direct een parkeerplaats Schiphol reserveren!

 

Gevarieerd parkeeraanbod

Door het grote aanbod zijn er ongekend veel verschillende mogelijkheden. Wanneer u kiest voor auto parkeren Schiphol vindt u dus altijd een parkeeraanbieder die aan uw specifieke wensen voldoet en u kan voorzien van een parkeerplaats. Parkeert u toch liever zo voordelig mogelijk? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol

 

Eenvoudig online reserveren

Door vooraf te reserveren ontneemt u veel zorgen. Niet alleen bent u verzekerd van een parkeerplaats, de tarieven van online reserveringen zijn doorgaans voordeliger dan wanneer u dit niet doet. Zo bent u verzekerd van scherpe lang parkeren Schiphol kosten!

 

Meer info over Schiphol Airport

De inmiddels derde grootste luchthaven in Europa ontvangt jaarlijks tientallen miljoenen reizigers. Het vliegveld is gevestigd in Haarlemmermeer, het zuiden van de provincie Noord-Holland op slechts 15 km van Amsterdam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Desondanks, komt het merendeel van de vliegreizigers met de auto naar de luchthaven en parkeren bij Schiphol voor ze aan hun vliegreis beginnen. 

 

Drukte rondom de luchthaven

Eén van de gevolgen van de grote drukte is dat het parkeeraanbod steeds onoverzichtelijker wordt. Bovendien zijn de tarieven voor het Schiphol auto parkeren bij de officiële parkings nog steeds niet goedkoop te noemen.

 

Groot parkeeraanbod, scherpe tarieven

Gelukkig zijn er voldoende alternatieve parkeeraanbieders rondom de luchthaven gelegen, waar u tegen een erg lage prijs kunt parkeren bij Schiphol Airport. Behalve op de luchthaven, kunt u ook in de buurt daaromheen parkeren. Dat is veelal goedkoper en minstens zo comfortabel. Hieronder vindt u alle informatie over het vliegveld.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving