• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parkeren Schiphol

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk de parkeermogelijkheden rondom Schiphol Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u in no time met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport en bent u op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven? U bent aan het juiste adres. U kunt eenvoudig de parkeerproducten vergelijken door Schiphol en uw reisdata te selecteren, wij tonen vervolgens direct het beschikbare parkeeraanbod. U kunt dit aanbod eenvoudig vergelijken, sorteren en filteren op basis van uw wensen.

Het parkeren doet u middels een shuttleservice, valetservice of op loopafstand van de luchthaven middels kentekenherkenning. Na afronding van uw reservering ontvangt u een reserveringbevestiging per e-mail, hierop vindt u alle benodigde informatie omtrent het parkeren. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De Parkeermogelijkheden bij Schiphol

Het zoeken en vinden van een Schiphol parking kan veel werk zijn. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden en veel verschillende parkeeraanbieders. Gelukkig bieden wij overzicht in het geheel en kunt u de mogelijkheden eenvoudig vergelijken en reserveren. Wij vertellen u kort meer over de mogelijkheden voor het parkeren Amsterdam Schiphol en de parkeervormen. Via onze informatieve blogs vindt u bijvoorbeeld een handig overzicht van de parkeertarieven bij Schiphol

 

Officiële parkings & alternatieve parkeergelegenheden

Allereerst kunt u parkeren bij zogeheten on-airport parkeerplaatsen en bij alternatieve parkeergelegenheden. De on-airport parkeerplaatsen worden beheerd door Schiphol en worden dan ook bestempeld als de officiële parkeerproducten. De alternatieve parkeergelegenheden worden beheerd door externe partijen die een terrein nabij Schiphol beschikbaar hebben. 

 

Shuttle parkeren, valet parkeren of parkeren op loopafstand

Het parkeren bij Vliegveld Schiphol kan op drie verschillende manieren. U kunt namelijk parkeren middels shuttle parking, valet parking en parkeren op loopafstand. Wij vertellen u meer over deze parkeervormen en de bijbehorende parkeermogelijkheden. 

Airport-Schiphol-parking

Shuttle Parkeren bij Schiphol Airport

Shuttle parkeren Schiphol

Shuttle parkeren, ook wel lang parkeren Schiphol genoemd, is de meest voordelige vorm van parkeren. Het is rondom iedere luchthaven een gebruikelijke manier van parkeren en is al jarenlang een zeer populaire optie. Het proces van shuttle parkeren Schiphol ziet er als volgt uit:

Aankomst: U parkeert inclusief een shuttleservice, dit houdt in dat u van de parkeerplaats naar de luchthaven wordt gebracht en weer wordt opgehaald. Bij aankomst parkeert u uw auto en u wordt vervolgens zo snel mogelijk richting Schiphol gebracht, houdt hierbij rekening met enige wachtijd.

Terugkomst: Bij terugkomst neemt u zodra u geland bent telefonisch contact op met de gekozen parking en u wordt vervolgens zo spoedig mogelijk opgehaald en weer teruggebracht naar uw auto. Hieronder vindt u een kort overzicht van de mogelijkheden.

Vergelijk de shuttle parkeeropties →

 

Q-Park Schiphol

Q-Park SchipholZoekt u een parkeergarage Schiphol en dit bij een bekende naam? Dan bent u bij Q-Park Schiphol aan het juiste adres. Q-Park biedt namelijk naast een parkeergarage in de stad nu ook een parkeergelegenheid bij Schiphol aan. Hier parkeert u op ongeveer 15 minuten van de luchthaven. Let wel: het shuttleproces wordt in dit geval gedaan middels het openbaar vervoer. Kijk op de pagina van Q-Park Spaarne Gasthuis voor meer info!

Meer info →

 

Move On Parking

Move On Parking SchipholBij Move On Parking bent u verzekerd van een voordelige parkeerplaats Schiphol waarbij u tevens uw autosleutels zelf mee kunt nemen op reis. Het parkeerterrein ligt op ongeveer 8 minuten reistijd van Schiphol (exclusief wachttijd) en is 24/7 geopend. U parkeert op een onverdekte parkeerplaats die uitstekend is beveiligd. 

Meer info →

 

24/7 Parking

24/7 Parking SchipholZoals de naam al doet vermoeden kunt u bij 24/7 Parking dag en nacht terecht voor een P+R Schiphol. De shuttleservice brengt u in 9 minuten van en naar het parkeerterrein. Waar u bij de 'reguliere' service uw autosleuts dient in te leveren, kunt u ook kiezen voor 24/7 Parking Premium. Hierbij kunt u wél uw autosleutels behouden. 

Meer info →

 

Budget Shuttle

Budget Shuttle SchipholWilt u op een voordelige manier uw auto parkeren op Schiphol? Dan kunt u onder andere terecht bij Budget Shuttle. De naam zegt het in dit geval al; u parkeert middels een shuttleservice en dit tegen scherpe tarieven. U bent ongeveer 9 minuten onderweg en kunt 24/7 gebruik maken van de services, dit geldt dus ook voor de shuttleservice. 

Meer info →

 

P3 Schiphol

P3 SchipholWilt u Schiphol parkeren bij een 'officiële' parking van Schiphol? Dan kunt u terecht bij P3 Schiphol. Het parkeren P3 Schiphol wordt gedaan middels een shuttleservice die 24/7 beschikbaar is. De reistijd bedraagt slechts 5 minuten en u kunt gebruik maken van extra services zoals elektrische laadplaatsen en de optie sleutelbehoud. 

Meer info →

 

Voordelen van Shuttle Parkeren bij Schiphol

Voordelige parkeertarieven

Sleutelbehoud optioneel (niet bij iedere parking)

Veilig & betrouwbaar

 

 

Valet Parkeren bij Schiphol Airport

Valet parkeren Schiphol

Valet parkeren Schiphol is een snelle en gemakkelijke parkeervorm wanneer je op zoek bent naar een Schiphol Airport parking. Uw auto wordt direct bij de luchthaven overgenomen door een chauffeur die de auto parkeert. Een eenvoudig parkeerproces die veel tijd én stress bespaart. Het werkt als volgt: 

Aankomst: U rijdt op de dag van vetrek naar de aankomsthal en neemt 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met de gekozen parking. Bij aankomst staat een chauffeur klaar die uw auto inspecteert en vervolgens overneemt en parkeert. 

Terugkomst: Na landing neemt u weer telefonisch contact op en zodoende wordt uw auto zo snel mogelijk terug gebracht naar de luchthaven. Neem bij voorkeur contact op zodra u uw bagage in ontvangst heeft genomen. Hieronder vindt u een klein overzicht van de valet parkeermogelijkheden, klik op de onderstaande blauwe knop om alle beschikbare parkeermogelijkheden te vergelijken.

Vergelijk de valet parkeeropties →

 

ParkFly

ParkFly SchipholBij ParkFly bent u zeker van scherpe tarieven wanneer u kiest voor een valetservice. Bij Park and Fly Schiphol staat uw auto op een goed beveiligde parkeerplaats die voorzien is van 24-uurs (camera)bewaking. Uw auto wordt overdekt geparkeerd en u kunt zoals nagenoeg iedere parking bij Schiphol 24/7 gebruik maken van de parkeerplaats. 

Meer info →

 

Xclusive Parking

Xclusive Parking SchipholValet parkeren is een luxe manier van parkeren en kan hierdoor exclusief aanvoelen. Laat hier nou net juist Xclusive Parking om de hoek komen kijken. Hier parkeert u onoverdekt maar uw auto kan ook onoverdekt geparkeerd worden. Let op: bij aankomst of vertrek tussen 00:00 en 07:00 betaalt u een nachttoeslag van € 5,00 die ter plekke betaald kan worden. 

Meer info →

 

ParkingPoint

ParkingPoint SchipholParkingPoint is een van de best beoordeelde valetservices bij Schiphol. Op het moment van schrijven beoordelen onze klanten de valetservice van ParkingPoint met maar liefst een 9,4. Let op: hier geldt hetzelfde als bij Xclusive Parking. Dus bij aankomst of vertrek tussen 00:00 en 07:00 betaalt u een nachttoeslag van € 5,00 die ter plekke betaald kan worden. 

Meer info →

 

iParking

iParking SchipholOok iParking wordt met zijn 9,5 super goed beoordeeld door onze klanten. U betaalt wellicht wat meer maar daar krijgt u dus ook genoeg voor terug. Uw auto wordt onoverdekt geparkeerd op een parkeerterrein die riant is voorzien van service- en veiligheidsfaciliteiten. Ook hier kunt u zoals verwacht 24/7 gebruik maken van de aangeboden services. 

Meer info →

 

Voordelen van Valet Parkeren bij Schiphol

Bespaart u tijd, geld en stress

Direct bij de luchthaven in- en uit stappen 

Vakbekwame- en ervaren chauffeurs tot uw dienst

 

 

Parkeren op loopafstand bij Schiphol Airport

Parkeren op loopafstand bij Schiphol

Wanneer u parkeert op loopafstand dan parkeert u nabij de luchthaven, vervolgens kunt u te voet uw reis vervolgen. Dit wordt enkel aangeboden door de offciële Schiphol parkings en is een eenvoudige maar ook prijzige manier van parkeren op Schiphol.

Aankomst: u parkeert uw auto simpelweg op het parkeerterrein. Dit kan zowel met als zonder reservering. Mocht u wel gereserveerd hebben dan betreedt u het terrein middels kentekenherkenning. Zo niet, dan trekt u een kaartje bij het inrijden. Na het parkeren bent u in 3 tot 5 minuten op Schiphol. 

Terugkomst: u loopt weer terug naar het parkeerterrein en kunt het terrein verlaten middels kentekenherkenning. Heeft u geen reservering? Dan betaalt u bij een van de betaalautomaten, hierbij heeft u het parkeerticket van het inrijden nodig. 

 

P1 Schiphol

P1 SchipholDe parking P1 Schiphol is een officiële parkeerplaats op loopafstand. Aangezien het parkeerterrein plaats biedt aan maar liefst 3.900 auto's varieert de loopafstand van 3 tot 5 minuten. Of u er nu voor kiest om lang te parkeren of kort parkeren Schiphol, beide opties zijn mogelijk bij P1. Let op: parkeren exclusief reservering kan tot maximaal 48 uur, iedere extra dag zal u € 100,00 kosten. 

Meer info →

 

Voordelen van Parkeren op Loopafstand bij Schiphol

 Bespaart u tijd, geld en stress

Na het parkeren van uw auto simpelweg te voet richting de luchthaven

In- en uitrijden middels kentekenherkenning

 

Alle parkeerinfo samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen18
🏆 Best beoordeeldCentral Parking
💶 Goedkoopste optieQ-Park Schiphol
📍 Dichtst bij luchthavenP3 Schiphol

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer weten over ons, de luchthaven of de parkeerproducten voor u gaat parkeren bij Schiphol Airport? Bekijk eens onze informatieve blogartikelen, de veelgestelde vragen van onze klanten en onze algemene voorwaarden. Heeft u nog steeds vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen, we helpen u graag verder!

 

Ontdek de parkeermogelijkheden

De voordelen van het parkeren rondom Schiphol

Er zijn vele wegen die leiden tot Schiphol, met de auto is de meest comfortabele. Ondanks dat het openbaar vervoer prima is geregeld heeft u de reis op deze manier in eigen hand. U bent dus niet afhankelijk van anderen, storingen, vertragingen, u kunt het allemaal zo gek nog niet verzinnen.

 

Voldoende parkeermogelijkheden

Het aanbod van parking Schiphol is de laatste jaren enorm toegenomen. Er zijn veel extern gelegen parkeeraanbieders opgericht, dit heeft gevolgen voor de tarieven. Door de toegenomen concurrentie wordt er veel op prijs geconcurreerd waardoor u voordeliger parkeert dan voorheen. Een week parkeren tijdens het hoogseizoen kan al vanaf een paar tientjes. Parkeren Schiphol vergelijken doet u eenvoudig via onze website en u kunt direct een parkeerplaats Schiphol reserveren!

 

Gevarieerd parkeeraanbod

Door het grote aanbod zijn er ongekend veel verschillende mogelijkheden. Wanneer u kiest voor auto parkeren Schiphol vindt u dus altijd een parkeeraanbieder die aan uw specifieke wensen voldoet en u kan voorzien van een parkeerplaats. Parkeert u toch liever zo voordelig mogelijk? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol

 

Eenvoudig online reserveren

Door vooraf te reserveren ontneemt u veel zorgen. Niet alleen bent u verzekerd van een parkeerplaats, de tarieven van online reserveringen zijn doorgaans voordeliger dan wanneer u dit niet doet.

 

Meer info over Schiphol Airport

De inmiddels derde grootste luchthaven in Europa ontvangt jaarlijks tientallen miljoenen reizigers. Het vliegveld ligt gevestigd in Haarlemmermeer, het zuiden van de provincie Noord-Holland op slechts 15 km van Amsterdam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Desondanks, komt het merendeel van de vliegreizigers met de auto naar de luchthaven en parkeren bij Schiphol voor ze aan hun vliegreis beginnen. 

Eén van de gevolgen van de grote drukte is het parkeeraanbod steeds onoverzichtelijker wordt. Bovendien zijn de tarieven voor het Schiphol auto parkeren bij de officiële parkings nog steeds niet goedkoop te noemen. Gelukkig zijn er voldoende alternatieve parkeeraanbieders rondom de luchthaven gelegen, waar u tegen een erg lage prijs kunt parkeren bij Schiphol Airport. Behalve op de luchthaven, kunt u ook in de buurt daaromheen parkeren. Dat is veelal goedkoper en minstens zo comfortabel. Hieronder vindt u alle informatie over het vliegveld.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker