• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parkeren Schiphol

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk de parkeermogelijkheden rondom Schiphol Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u in no time met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport en bent u op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven? U bent aan het juiste adres. U kunt eenvoudig de parkeerproducten vergelijken door Schiphol en uw reisdata te selecteren, wij tonen vervolgens direct het beschikbare parkeeraanbod. U kunt dit aanbod eenvoudig vergelijken, sorteren en filteren op basis van uw wensen.

Het parkeren doet u middels een shuttleservice, valetservice of op loopafstand van de luchthaven middels kentekenherkenning. Na afronding van uw reservering ontvangt u een reserveringbevestiging per e-mail, hierop vindt u alle benodigde informatie omtrent het parkeren. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden bij Schiphol

Het zoeken en vinden van een Schiphol parking kan veel werk zijn. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden en veel verschillende parkeeraanbieders. Wij vertellen u kort meer over de mogelijkheden en de parkeervormen. Via onze informatieve blogs vindt u bijvoorbeeld een handig overzicht van de parkeertarieven bij Schiphol

Allereerst kunt u parkeren bij zogeheten on-airport parkeerplaatsen en bij alternatieve parkeergelegenheden. De on-airport parkeerplaatsen worden beheerd door Schiphol en worden dan ook bestempeld als de officiële parkeerproducten. De alternatieve parkeergelegenheden worden beheerd door externe partijen die een terrein nabij Schiphol beschikbaar hebben. 

Het parkeren bij Vliegveld Schiphol kan op drie verschillende manieren. U kunt namelijk parkeren middels shuttle parking, valet parking en parkeren op loopafstand. Wij vertellen u meer over deze parkeervormen en de bijbehorende parkeermogelijkheden. 

 

 

Airport-Schiphol-parking

Shuttle Parkeren bij Schiphol Airport

Shuttle parkeren Schiphol

Shuttle parkeren, ook wel lang parkeren Schiphol genoemd, is de meest voordelige vorm van parkeren. U parkeert inclusief een shuttleservice, dit houdt in dat u van de parkeerplaats naar de luchthaven wordt gebracht en weer wordt opgehaald. Hieronder vindt u een kort overzicht van de mogelijkheden.


Vergelijk shuttle parkeerplaatsen →

 

Valet Parkeren bij Schiphol Airport

Valet parkeren Schiphol

Valet parkeren Schiphol is een snelle en gemakkelijke parkeervorm. Uw auto wordt direct bij de luchthaven overgenomen door een chauffeur die de auto parkeert. Hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden.


Vergelijk valet parkeerplaatsen →

 

Parkeren op loopafstand bij Schiphol Airport

Parkeren op loopafstand bij Schiphol

Wanneer u parkeert op loopafstand dan parkeert u nabij de luchthaven, vervolgens kunt u te voet uw reis vervolgen. Dit wordt enkel aangeboden door de offciële Schiphol parkings en is een eenvoudige maar ook prijzige manier van parkeren op Schiphol.

 

Alle parkeerinfo samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen14
🏆 Best beoordeeldCentral Parking
💶 Goedkoopste optieBudget Shuttle
📍 Dichtst bij luchthavenP3 Schiphol

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer weten over ons, de luchthaven of de parkeerproducten voor u gaat parkeren bij Schiphol Airport? Bekijk eens onze informatieve blogartikelen en onze algemene voorwaarden. 

 

Ontdek de parkeermogelijkheden

De voordelen van parkeren rondom Schiphol

Er zijn vele wegen die leiden tot Schiphol, met de auto is de meest comfortabele. Ondanks dat het openbaar vervoer prima is geregeld heeft u de reis op deze manier in eigen hand. U bent dus niet afhankelijk van anderen, storingen, vertragingen, u kunt het allemaal zo gek nog niet verzinnen.

Het aanbod van parking Schiphol is de laatste jaren enorm toegenoemen. Er zijn veel extern gelegen parkeeraanbieders opgericht, dit heeft gevolgen voor de tarieven. Door de toegenomen concurrentie wordt er veel op prijs geconcurreerd waardoor u voordeliger parkeert dan voorheen. Een week parkeren tijdens het hoogseizoen kan al vanaf een paar tientjes. Parkeren Schiphol vergelijken doet u eenvoudig via onze website en u kunt direct een parkeerplaats Schiphol reserveren!

Door het grote aanbod zijn er ongekend veel verschillende mogelijkheden. Wanneer u kiest voor auto parkeren Schiphol vindt u dus altijd een parkeeraanbieder die aan uw specifieke wensen voldoet en u kan voorzien van een parkeerplaats. Parkeert u toch liever zo voordelig mogelijk? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol

Door vooraf te reserveren ontneemt u veel zorgen. Niet alleen bent u verzekerd van een parkeerplaats, de tarieven van online reserveringen zijn doorgaans voordeliger dan wanneer u dit niet doet.

 

Meer info over Schiphol Airport

De inmiddels derde grootste luchthaven in Europa ontvangt jaarlijks tientallen miljoenen reizigers. Het vliegveld ligt gevestigd in Haarlemmermeer, het zuiden van de provincie Noord-Holland op slechts 15 km van Amsterdam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Desondanks, komt het merendeel van de vliegreizigers met de auto naar de luchthaven en parkeren bij Schiphol voor ze aan hun vliegreis beginnen. 

Eén van de gevolgen van de grote drukte is het parkeeraanbod steeds onoverzichtelijker wordt. Bovendien zijn de tarieven rondom nog steeds niet goedkoop te noemen. Gelukkig zijn er voldoende alternatieve parkeeraanbieders rondom de luchthaven gelegen, waar u tegen een erg lage prijs kunt parkeren bij Schiphol Airport. Behalve op de luchthaven, kunt u ook in de buurt daaromheen parkeren. Dat is veelal goedkoper en minstens zo comfortabel. Hieronder vindt u alle informatie over het vliegveld.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker