Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 03.10.2019

P1 Kort Parkeren Schiphol

Airport-Schiphol-parking-P1

Schiphol Airport heeft zes verschillende officiële parkeerplaatsen. De parkeerplaats P1 bestaat uit twee verschillende faciliteiten, het kort parkeren en holiday parkeren. Omdat het twee verschillende parkeerfaciliteiten zijn gaan we beide parkeerplaatsen los van elkaar beschrijven. In dit artikel vertellen wij alles over het kort parkeren bij P1 Schiphol.

Allereerst willen we vermelden dat het parkeren tot kort parkeren wordt gerekend wanneer u tot maximaal 48 uur parkeert. Alles hierboven wordt niet meer gezien als kort parkeren, wilt u langer parkeren bij Schiphol? U vindt het aanbod door uw reisdata te selecteren bovenaan deze pagina. De parkeerplaats is gelegen op de Ceintuurbaan Zuid, 1118 CX Schiphol in Haarlemmermeer. U kunt hier zowel onoverdekt als in een parkeergarage parkeren.

Let op: P1 Kort Parkeren Schiphol is niet via onze website te reserveren. Het overige aanbod is wel direct via onze website te reserveren. Selecteer bovenaan de pagina uw reisdata en u vindt direct het parkeeraanbod voor uw periode!

 

De tarieven voor het kort parkeren bij Schiphol

ParkeeraanbiederParkeervormKosten 0 - 24 uurKosten 24 - 48 uurTransfer tijdSleutelbehoud

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 Kort Parkeren

Loopafstand

€ 40,00

€ 80,00

3 – 6 min

Ja

Shuttle Parkeeraanbieders

24:7 Parking

Shuttle

€ 16,00

€ 20,00

9 min

Nee

The Shuttle Guys

Shuttle

€ 22,00

€ 22,00

15 min

Ja

24:7 Parking Premium

Shuttle

€ 22,44

€ 22,44

9 min

Ja

Valet Parkeeraanbieders

The Valet Guys

Valet

€ 36,00

€ 44,00

0 min

Nee

24/7 Valet Parking

Valet

€ 39,74

€ 46,48

0 min

Nee

Parking Point

Valet

€ 41,90

€ 46,49

0 min

Nee

 

In de bovenstaande tabel zijn de kosten voor het parkeren bij P1 Kort Schiphol, tegenover de tarieven van de aanbieders die direct via onze website te reserveren zijn gezet. De drie meest voordelige shuttle- en valet parkeeraanbieders zijn opgenomen in het overzicht.

Het zal u wellicht direct opvallen dat de shuttle parkeerplaatsen hier veruit het goedkoopst zijn. U parkeert namelijk nabij de luchthaven in plaats van ernaast. Hierdoor is de gehele afhandelingstijd van het parkeren wat langer, maar u kunt al tot € 60 besparen op maar 48 uur parkeren! Hierbij levert u naast de langere afhandelingstijd niks in op service. De parkeerplaatsen zijn allen uitermate goed beveiligd en u kunt 24/7 gebruik maken van de parkeeraanbieders.

Wanneer u voor een valetservice kiest dan levert u uw auto direct bij de luchthaven af, hierdoor is er geen transfertijd en zo parkeert u met maximaal gemak. Ook hier kunt u eenvoudig besparen, u kunt al tot € 36 besparen op maar 48 uur parkeren! Uw auto wordt geparkeerd op uitstekend beveiligde parkeerplaatsen en ook hier kunt u 24/7 gebruik maken van de services.

 

P1 Kort Parkeren SchipholAlle info over P1 Kort Parkeren Schiphol Airport

De parkeerplaats heet Kort Parkeren P1 Schiphol met een reden; u kunt hier tot 48 uur parkeren. Het is praktisch gezien mogelijk langer te parkeren maar hier betaalt u grof geld voor. U betaalt namelijk maar liefst € 100 per extra dag na de eerste 48 uur! U kunt ervoor kiezen online te reserveren maar dit is niet verplicht. De luchthaven Schiphol zelf adviseert een andere parkeerplaats te zoeken wanneer u langer dan 48 uur wilt parkeren.

De P1 Kort Parkeren van Schiphol, ligt op 3 tot 6 minuten loopafstand van de terminal. Bij het boeken van deze parking kunt u kiezen uit het wel- of niet overdekt parkeren. Het P1 terrein bestaat namelijk uit een buiten terrein én een parkeergarage. Wilt u parkeren in de parkeergarage? Dan geven de groene lampjes boven de parkeerplaatsen aan, of deze vrij is of niet. De gehele P1 parking is voorzien van cameratoezicht en geheel afgesloten voor onbevoegden. Het elektrisch opladen van uw auto is mogelijk en de maximale inrijdhoogte bedraagt 2 meter. U kunt echter geen elektrische laadplaats reserveren, u kunt dus alleen hopen dat er een plek vrij is.

 

Vergelijken en Reserveren via Vliegen en Parkeren

U heeft in de tabel al kunnen zien dat het kort parkeren bij de luchthaven van Schiphol helemaal niet zo duur hoeft te zijn. 48 uur lang parkeren kan al vanaf € 22, dit is de prijs op het moment van schrijven in de maand oktober. Verhoudingsgewijs betaalt u echter wel meer, de gouden regel die u kunt onthouden is; des te langer u parkeert, des te meer u bespaart.

U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata in te voeren, wij hebben Schiphol Airport al voor u geselecteerd. U kunt dit aanbod eenvoudig vergelijk en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. De meeste parkeerplaatsen zijn uiterlijk 24 uur van tevoren te reserveren, wacht dus niet te lang!

Na het maken van een reservering ontvangt u via de mail een bevestiging. Op deze reserveringsbevestiging vindt u alle noodzakelijke gegevens terug, van uw persoonlijke gegevens tot aan een beschrijving van het parkeerproces. U kunt deze na het maken van een reservering ook direct downloaden. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op. We helpen u graag op weg!

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats met een tijdsduur van 0 – 24 uur en 24 – 48 uur met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode oktober 2019.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Schiphol Airport parkeren website.
  • Klik op de aanbieder in de bovenstaande tabel voor meer informatie over de desbetreffende aanbieder.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker