Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P1 Kort Parkeren Schiphol

Airport-Schiphol-parking-P1

Gaat u op reis vanaf Schiphol Airport en wilt u voor een korte periode uw auto parkeren bij Schiphol? Dit kan bij P1 kort parkeren. Hier kunt u maximaal tot 48 uur parkeren en u kunt het tevens als haal- en breng locatie gebruiken. In dit artikel vertellen wij alles over deze parkeerlocatie en de alternatieven. 

Let op: P1 Kort Parkeren Schiphol is niet via onze website te reserveren. Wilt u meer weten over de alternatieven? Selecteer bovenaan de pagina uw reisdata en u vindt direct het parkeeraanbod voor uw reisperiode!

 

De tarieven voor het kort parkeren bij Schiphol

ParkeeraanbiederParkeervormKosten 0 - 24 uurKosten 24 - 48 uurTransfer tijdSleutelbehoud

P1 Kort Parkeren

Loopafstand

€ 44,00

€ 88,00

3 – 6 min

Ja

Budget Shuttle

Shuttle

€ 28,39

€ 30,39

9 min

Nee

24:7 Parking

Shuttle

€ 28,49

€ 31,49

9 min

Nee

24:7 Parking Premium

Shuttle

€ 29,49

€ 32,49

15 min

Ja

Move On Parking

Shuttle

€ 30,00

€ 35,00

9 min

Ja

ParkFly

Valet

€ 30,00

€ 35,00

0 min

Nee

The Valet Guys

Valet

€ 32,00

€ 40,00

0 min

Nee

 

In de bovenstaande tabel zijn de kosten voor het parkeren bij P1 Kort Schiphol, tegenover de tarieven van de aanbieders die direct via onze website te reserveren zijn gezet. 

Het zal u wellicht direct opvallen dat de shuttle parkeerplaatsen hier veruit het goedkoopst zijn. U parkeert namelijk nabij de luchthaven in plaats van ernaast. Hierdoor is de gehele afhandelingstijd van het parkeren wat langer, maar u kunt al tot bijna € 60,00 besparen op maar 48 uur parkeren! 

Wanneer u voor een valetservice kiest dan levert u uw auto direct bij de luchthaven af, hierdoor is er geen transfertijd en zo parkeert u met maximaal gemak. Ook hier kunt u eenvoudig besparen, u kunt al tot € 53,00 besparen op maar 48 uur parkeren! Uw auto wordt geparkeerd op uitstekend beveiligde parkeerplaatsen en ook hier kunt u 24/7 gebruik maken van de services.

 

P1 Kort Parkeren SchipholAlle info over P1 Kort Parkeren Schiphol Airport

De Schiphol parkeerplaats P1 bestaat uit twee verschillende faciliteiten, het P1 kort parkeren en de P1 Holiday parkingDe parkeerplaats heet Kort Parkeren P1 Schiphol met een reden; u kunt hier tot maximaal 48 uur parkeren. Het is praktisch gezien mogelijk om langer te parkeren maar hier betaalt u grof geld voor. U betaalt namelijk maar liefst € 100 per extra dag na de eerste 48 uur!

U kunt ervoor kiezen online te reserveren maar dit is niet verplicht. De luchthaven Schiphol zelf adviseert een andere parkeerplaats te zoeken wanneer u langer dan 48 uur wilt parkeren.

De P1 Kort Parkeren van Schiphol ligt op 3 tot 6 minuten loopafstand van de terminal op de Ceintuurbaan Zuid, 1118 CX Schiphol. Bij het boeken kunt u kiezen uit het wel- of niet overdekt parkeren en het is mogelijk om te parkeren op een mindervalide plaats. 

De gehele P1 parking is voorzien van cameratoezicht en geheel afgesloten voor onbevoegden. Het elektrisch opladen van uw auto is mogelijk en de maximale inrijdhoogte bedraagt 2 meter. U kunt echter geen elektrische laadplaats reserveren, u kunt dus alleen hopen dat er een plek vrij is.

Alle info over P1 Schiphol Kort Parkeren op een rijtje

 • 3.900 parkeerplaatsen verdeeld over 2 verdiepingen
 • 12 laadplaatsen voor elektrische auto's
 • Maximale doorrijhoogte 2 meter, breedte parkeervakken 2,40 meter
 • Maximaal 48 uur lang parkeren, € 100,00 per dag na deze 48 uur
 • Zowel overdekt als onoverdekt mogelijk
 • Permanent videotoezicht
 • Kosten per 10 min: € 1,10
 • Kosten 0 - 24 uur: € 44,00
 • Kosten 24 - 48 uur: € 88,00
 • Annuleringsoptie: € 5,00

 

Vergelijken en Reserveren via Vliegen en Parkeren

U heeft in de tabel al kunnen zien dat het kort parkeren bij de luchthaven van Schiphol helemaal niet zo duur hoeft te zijn. 48 uur lang parkeren kan al vanaf € 30,39 en vanaf € 35,00 voor een valetservice. 

Wilt u meer weten over het parkeeraanbod bij de luchthaven? U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata in te voeren, wij hebben Schiphol Airport al voor u geselecteerd. U kunt dit aanbod eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. De meeste parkeerplaatsen zijn uiterlijk 12 tot 24 uur van tevoren te reserveren, wacht dus niet te lang!

Na het maken van een reservering ontvangt u via de mail een bevestiging. Op deze reserveringsbevestiging vindt u alle noodzakelijke gegevens terug, van uw persoonlijke gegevens tot aan een beschrijving van het parkeerproces. U kunt deze na het maken van een reservering ook direct downloaden. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op. We helpen u graag op weg!

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats met een tijdsduur van 0 – 24 uur en 24 – 48 uur met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2021.
 • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Schiphol Airport parkeren website.
 • Klik op de aanbieder in de bovenstaande tabel voor meer informatie over de desbetreffende aanbieder.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker