Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol Airport -

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren Schiphol en maken we een opsomming van de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Wij hebben Schiphol al voor u geselecteerd! Gaat u binnenkort op reis vanaf Schiphol? Bekijk dan ook ons artikel over de drukte op Schiphol, zodat u goed voorbereid op reis kunt.

 

Top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Parkeervorm 
Mobihub Schiphol West€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Shuttle/Taxi
> 6 min
Reserveer
Mobihub Schiphol Noord
€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Shuttle/Taxi
> 9 min
Reserveer
Q-Park Spaarne Gasthuis
€ 52,50 - week
€ 6,56 - dag
OV
> 15 min
Reserveer
EazzyPark
€ 60,99 - week
€ 7,62 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
Airport Indoor Parking
€ 63,00 - week
€ 7,88 - dag
Shuttle
> 11 min
Reserveer

 

In het bovenstaande overzicht ziet u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Schiphol en een aantal facilitaire opties van iedere parkeerplaats. Ziet u liever een totaaloverzicht van de parkeermogelijkheden? Dit vindt u eenvoudig terug in ons overzicht van de parkeertarieven Schiphol! Hieronder volgt een een korte beschrijving van ieder van de vijf aanbieders die terug te vinden zijn in de bovenstaande tabel.  

Wilt u alle parkeermogelijkheden Schiphol uitgebreid vergelijken? Selecteer dan bovenaan de pagina uw reisdata of klik op de onderstaante button. Wij tonen het beschikbare parkeeraanbod, u vergelijkt de opties en boekt direct uw gewenste parking!

 

Parkeren bij Schiphol Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

1. Mobihub Schiphol West

€ 50,00 - 8 dagen

Mobihub Schiphol West

De parkeeraanbieder Mobihub Schiphol West is de goedkoopste parkeeraanbieder op het moment van schrijven. U parkeert uw auto bij een hotel en reist vervolgens, indien u overdag arriveert, met de shuttlebus naar de luchthaven toe. Arriveert u 's nachts? Dan rijdt er een taxiservice op de door u aangegeven tijd. De rit duurt ongeveer 6 minuten. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren en parkeert bij een geautomatiseerde parking.

 • Prijs: € 50,00 (€ 6,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttle- of taxiservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

2. Mobihub Schiphol Noord

€ 50,00 - 8 dagen

Logo Mobihub Schiphol NoordOp de tweede plaats in de lijst van Schiphol parkeren goedkoop: Mobihub Schiphol Noord. Deze parkeerplaats is van alle gemakken voorzien en is 24/7 geopend. Na het parkeren mag u uw eigen autosleutels meenemen en wordt u in 9 minuten naar de luchthaven gebracht. Afhankelijk van uw tijden gebeurt dit met de shuttlebus van het hotel of met een gereserveerde taxi op de door u aangegeven tijd.

 • Prijs: € 50,00 (€ 6,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttle- of taxiservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

3. Q-Park Spaarne Gasthuis

€ 52,50 - 8 dagen

Logo Q-Park SchipholBij Q-Park Spaarne Gasthuis kunt u zeer voordelig parkeren middels een bij de prijs inbegrepen transfer met het openbaar busvervoer. Deze parking is dan ook terug te vinden op de derde plaats in de lijst van voordelig parkeren Schiphol. Het parkeerterrein en de transfer zijn 24/7 beschikbaar, waarbij u overdag gebruik maakt van het regionale busvervoer en 's nachts van de nachtbus wat ongeveer 15 minuten duurt. 

 • Prijs: € 52,50 (€ 6,56 per dag)
 • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief OV
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

4. EazzyPark

EazzyPark Schiphol Airport

€ 60,99 - 8 dagen

Bij de EazzyPark, die op de vierde plek staat, is het goedkoop lang parkeren Schiphol gemakkelijk geregeld. Met hun shuttleservice verzorgen zij het parkeren voor grote aantallen reizigers. De parking is 24/7 geopend, waarbij de shuttlebus u in ongeveer 5 minuten naar de luchthaven brengt. Het terrein is voorzien van camerabewaking welke 24 uur per dag in de gaten gehouden wordt en er is een wachtruimte met toilet aanwezig indien u even moet wachten op de shuttlebus.

 • Prijs: € 60,99 (€ 7,62 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Wachtruimte met toilet


Boek nu →

 

 

5. Airport Indoor Parking

€ 63,00 - 8 dagen

Logo Airport Indoor Parking SchipholOp de vijfde plek in onze lijst van het goedkoopste parkeren Schiphol vindt u de shuttleservice van Airport Indoor Parking. Uw auto wordt met een ultra moderne videostraat helemaal op de foto gezet, zodat u uw auto net zo terugkrijgt als toen u hem achterliet. Uw sleutel wordt in een sleutelkluis opgeborgen tot uw terugkomst en u kunt 24/7 parkeren. De overdekte parkeergarage is voorzien van alle gemakken, zoals camerabewaking, laadpalen en een luxe wachtruimte. De rit in één van de shuttlebusjes duurt ongeveer 11 minuten, waarbij u netjes wordt geholpen met uw bagage.

 • Prijs: € 63,00 (€ 7,88 per dag)
 • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

 

Boek nu →

 

 

Een parkeerplaats bij Schiphol vergelijken en reserveren


Als u op vliegreis gaat vanaf Schiphol dan wilt u natuurlijk ook bij Schiphol goedkoop parkeren. U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken. U kunt het aanbod vervolgens eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. 

 

De opties sorteren en filteren

Wilt u op een slimme manier zoeken? Probeer dan eens onze filter- en sorteermogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld bewust op zoek naar een valet parking Schiphol? Selecteer dan simpelweg de parkeervorm valet parkeren en wij tonen enkel de juiste opties. 

 

Uw reservering en parkeervoucher

Na afronding van de boeking bent u niet alleen verzekerd van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats, wij leveren ook alle benodigde informatie aan. In uw reserveringsbevestiging vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces en de benodigde contactgegevens van ons én de parkeeraanbieder.De top 5 goedkoopste Schiphol parkings samengevat

🚗 Parkeervorm(en)Shuttle of valet
🏆 Best beoordeeldParking Point
💶 Goedkoopste optieAirport Indoor Parking
📍 Dichtst bij luchthavenP3 Schiphol

 

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2022
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving