Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol Airport -

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren Schiphol en maken we een opsomming van de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Wij hebben Schiphol al voor u geselecteerd! Gaat u binnenkort op reis vanaf Schiphol? Bekijk dan ook ons artikel over de drukte op Schiphol, zodat u goed voorbereid op reis kunt.

 

Top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
Mobihub Schiphol West€ 58,75€ 7,34Shuttle8 Min
Central Parking€ 85,00€ 10,63Shuttle10 Min
P3 Schiphol€ 98,49€ 12,31Shuttle5 Min
Parking Point€ 99,00€ 10,94Shuttle8 MinX
Xclusive Parking€ 99,00€ 11,13Shuttle8 Min

 

In het bovenstaande overzicht ziet u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Schiphol en een aantal facilitaire opties van iedere parkeerplaats. Ziet u liever een totaaloverzicht van de parkeermogelijkheden? Dit vindt u eenvoudig terug in ons overzicht van de parkeertarieven Schiphol! Hieronder volgt een een korte beschrijving van ieder van de vijf aanbieders die terug te vinden zijn in de bovenstaande tabel.  

Wilt u alle parkeermogelijkheden Schiphol uitgebreid vergelijken? Selecteer dan bovenaan de pagina uw reisdata of klik op de onderstaante button. Wij tonen het beschikbare parkeeraanbod, u vergelijkt de opties en boekt direct uw gewenste parking!

 

Parkeren bij Schiphol Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

1. Mobihub Schiphol West

€ 58,75 - 8 dagen

Logo Mobihub Schiphol WestOp de eerste plek in onze lijst van het goedkoopste parkeren Schiphol vindt u de shuttleservice van Mobihub Schiphol West. U parkeert nabij een hotel en opent de slagboom met een app. De parking is geopend tussen 06:00 en 23:00, waarbij de shuttlebus van het hotel u na het parkeren in 8 minuten naar de luchthaven brengt. U mag uw eigen autosleutel meenemen op reis en er is een wachtruimte met toilet aanwezig in het hotel.

 • Prijs: € 58,75 (€ 6,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

2. Central Parking

€ 85,00 - 8 dagen

Logo Central Parking SchipholOp de tweede plaats in de lijst van Schiphol parkeren goedkoop: Central Parking. Deze parkeerplaats is van alle gemakken voorzien en is 24/7 geopend. Na het parkeren mag u uw eigen autosleutels meenemen en wordt u in 10 minuten naar de luchthaven gebracht. Het parkeerterrein is voorzien van camerabewaking en is netjes verhard en verlicht.

 • Prijs: € 85,00 (€ 10,63 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

3. P3 Schiphol

€ 98,49 - 8 dagen

Logo P3 SchipholBij P3 Schiphol kunt u voordelig parkeren middels een bij de prijs inbegrepen shuttleservice en dat bij een officiële parking. De parking is dan ook terug te vinden op de derde plaats in de lijst van voordelig parkeren Schiphol. Het parkeerterrein en de shuttleservice zijn 24/7 geopend, waardoor u dag en nacht kunt parkeren. Na het parkeren wordt u in slechts 5 minuten naar de luchthaven gebracht met de shuttlebus, welke iedere 15 minuten rijdt.

 • Prijs: € 98,49 (€ 12,31 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

4. Parking Point

€ 99,00 - 8 dagen

Parking Point Valet Schiphol

De parkeeraanbieder Parking Point staat op een nette vierde plaats in onze lijst van het parkeren Schiphol goedkoop. Met de aangeboden shuttleservice wordt u na het parkeren in ongeveer 8 minuten naar de luchthaven gebracht. De parkeerplaats is onder andere voorzien van camera’s, omheining en een slagboom. Het terrein is daarnaast netjes verlicht en geasfalteerd.  

 • Prijs: € 99,00 (€ 12,38 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Starthulp


Boek nu →

 

 

5. Xclusive Parking

Xclusive Parking Schiphol Airport

€ 99,00 - 8 dagen

Bij de Xclusive Parking, die op de vijfde plek staat, is het goedkoop lang parkeren Schiphol gemakkelijk geregeld. Met hun shuttleservice verzorgen zij het parkeren voor grote aantallen reizigers. De parking is 24/7 geopend, waarbij de shuttlebus u in ongeveer 8 minuten naar de luchthaven brengt. Tevens is er sleutelbehoud. Het terrein is voorzien van camerabewaking welke 24 uur per dag in de gaten gehouden wordt.

 • Prijs: € 99,00 (€ 12,38 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

Een parkeerplaats bij Schiphol vergelijken en reserveren


Als u op vliegreis gaat vanaf Schiphol dan wilt u natuurlijk ook bij Schiphol goedkoop parkeren. U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken. U kunt het aanbod vervolgens eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. 

 

De opties sorteren en filteren

Wilt u op een slimme manier zoeken? Probeer dan eens onze filter- en sorteermogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld bewust op zoek naar een valet parking Schiphol? Selecteer dan simpelweg de parkeervorm valet parkeren en wij tonen enkel de juiste opties. 

 

Uw reservering en parkeervoucher

Na afronding van de boeking bent u niet alleen verzekerd van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats, wij leveren ook alle benodigde informatie aan. In uw reserveringsbevestiging vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces en de benodigde contactgegevens van ons én de parkeeraanbieder.

Zo heeft u binnen enkele minuten een voordelige én betrouwbare parkeerplaats geboekt en kunt u het lang parkeren Schiphol geheel voorbereid uitvoeren. Jij wilt toch ook goedkoop parkeren bij Schiphol!De top 5 goedkoopste Schiphol parkings samengevat

🚗 Parkeervorm(en)Shuttle of valet
🏆 Best beoordeeldParking Point
💶 Goedkoopste optieQ-Park Spaarne Gasthuis
📍 Dichtst bij luchthavenP3 Schiphol

 

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juli 2022
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker