Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol Airport -

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren Schiphol en maken we een opsomming van de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Wij hebben Schiphol al voor u geselecteerd! Gaat u binnenkort op reis vanaf Schiphol? Bekijk dan ook ons artikel over de drukte op Schiphol, zodat u goed voorbereid op reis kunt.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol Airport
ParkingKosten per weekService 
Drive Up Services€ 74,00 - week
€ 9,25 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Mobihub Schiphol Rijk€ 75,00 - week
€ 9,38 - dag
OV
7 min
Reserveer
Fast Shuttle Parking - Valet€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Eazzy Park Rijnlanderweg€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Green Parking€ 81,50 - week
€ 10,19 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

In het bovenstaande overzicht omtrent goedkoop lang parkeren Schiphol ziet u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Schiphol. U kunt alle parkeermogelijkheden vergelijk door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op zoeken te klikken. 

1. Drive Up Services (€ 74,00 / week)

Drive Up Services

Een parking Schiphol goedkoop die zeer goed beoordeeld wordt is de shuttleservice van Drive Up Services. Deze vindt u dan ook terug op de eerste plaats. U parkeert hier zelf uw auto, waarna een shuttlebus u in 8 minuten naar de luchthaven brengt. De parkeerplaats en bijbehorende pendeldienst zijn 24 uur per dag geopend. Het verlichte parkeerterrein is afgesloten en voorzien van camerabewaking die 24 uur per dag gecontroleerd wordt. Op het terrein is een wachtruimte met toilet aanwezig, zodat u comfortabel kunt wachten op de shuttlebus.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

2. MOBIHUB P+R Schiphol-Rijk (€ 75,00 / week)

MOBIHUB | P+R - Schiphol Rijk

Op de tweede plaats in deze goedkoop parkeren bij Schiphol lijst vindt u Mobihub Schiphol Rijk. Deze parkeerplaats werkt net even anders dan de meeste parkeerlocaties. Nadat u uw auto geparkeerd hebt, reist u met Connexxion bus 180 of 181 naar Schiphol toe. Arriveert u 's nachts? Dan wordt er een taxi voor u gereserveerd. De rit duurt in beide gevallen ongeveer 14 minuten. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren na het parkeren en u kunt gebruik maken van laadpalen om uw elektrische auto op te laden.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief OV / Taxi
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

3. Fast Shuttle Parking - Valet (€ 80,00 / week)

Fast Shuttle Parking

Op de derde plek in deze lijst vindt u Fast Shuttle Parking, waar u nog steeds kunt parkeren Schiphol goedkoop. U geniet hierbij van een valetservice, waarbij u direct bij de luchthaven uit uw voertuig stapt. Deze parkeerservice is 24 uur per dag beschikbaar, waarbij de chauffeur uw auto parkeert op een verhard en goed beveiligd parkeerterrein. Zo is er omheining aanwezig en camerabewaking die 24/7 gecontroleerd wordt. Verder voert de chauffeur een voertuiginspectie uit om eventuele schade te beperken.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Voertuiginspectie

Boek nu →

4. EazzyPark Rijnlanderweg (€ 80,00 / week)

EazzyPark Rijnlanderweg

Op de vierde plek, en dus zeker een plek waar u kunt parkeren bij Schiphol goedkoop, staat EazzyPark Rijnlanderweg. Dit is één van de twee locaties van EazzyPark bij Schiphol. U kunt hier 24 uur per dag terecht, waarbij u na het parkeren met uw autosleutel op zak in 10 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Het nette parkeerterrein is verhard en voorzien van verlichting en een slagboom. Met behulp van camerabewaking wordt het terrein en de geparkeerde voertuigen goed in de gaten gehouden.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

5. GreenParking Locatie Z (€ 81,50 / week)

GreenParking Schiphol Locatie Z

Op de vijfde plek staat Green Parking, waar u nog steeds kunt voordelig parkeren Schiphol. Het afgesloten parkeerterrein ligt op ongeveer 10 minuten reisafstand van de luchthaven af. Bij aankomst opent u de slagboom met een barcode, waarna u uw auto parkeert. Vervolgens brengt een shuttlebus u naar de vertrekhal toe. U hoeft uw autosleutels niet af te geven na het parkeren. De parkeerplaats en bijbehorende shuttleservice zijn 24 uur per dag geopend.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

Een parkeerplaats bij Schiphol vergelijken en reserveren

green-parking-goedkoop-parkeren-schiphol

Als u op vliegreis gaat vanaf Schiphol dan wilt u natuurlijk ook bij Schiphol goedkoop parkeren. U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken. U kunt het aanbod vervolgens eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. 

 

De opties sorteren en filteren

Wilt u zeker zijn van goedkoop Schiphol parkeren op een slimme manier zoeken? Probeer dan eens onze filter- en sorteermogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld bewust op zoek naar een valet parking Schiphol? Selecteer dan simpelweg de parkeervorm valet parkeren en wij tonen enkel de juiste opties. 

 

Uw reservering en parkeervoucher

Na afronding van de boeking bent u niet alleen verzekerd van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats, wij leveren ook alle benodigde informatie aan. In uw reserveringsbevestiging vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces en de benodigde contactgegevens van ons én de parkeeraanbieder. Uw auto parkeren Schiphol goedkoop is gemakkelijker gedaan dan gezegd!

 

Het parkeeraanbod bij Schiphol samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen34
🏆 Best beoordeeldComfort Parking
💶 GoedkoopsteVakantie Parking
📍 Dichtst bij luchthavenComfort Parking

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2024
 • Wilt u goedkoop parkeren op Schiphol? Vergelijk alle mogelijkheden, selecteer de gewenste parkeerplaats en ga onbezorgd op reis!

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving