Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol Airport -

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren Schiphol en maken we een opsomming van de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Wij hebben Schiphol al voor u geselecteerd!

 

Top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
MOBIHUB Schiphol West€ 51,00€ 6,38Shuttle8 Min
EazzyPark€ 58,00€ 7,25Shuttle5 MinX
P3 Schiphol€ 63,18€ 7,90Shuttle5 Min
Central Parking€ 81,50€ 10,19Shuttle10 MinX
Xclusive Parking€ 89,00€ 11,13Shuttle8 Min

 

In het bovenstaande overzicht ziet u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Schiphol en een aantal facilitaire opties van iedere parkeerplaats. Ziet u liever een totaaloverzicht van de parkeermogelijkheden? Dit vindt u eenvoudig terug in ons overzicht van de parkeertarieven Schiphol! Hieronder volgt een een korte beschrijving van ieder van de vijf aanbieders die terug te vinden zijn in de bovenstaande tabel.  

Wilt u alle parkeermogelijkheden Schiphol uitgebreid vergelijken? Selecteer dan bovenaan de pagina uw reisdata of klik op de onderstaante button. Wij tonen het beschikbare parkeeraanbod, u vergelijkt de opties en boekt direct uw gewenste parking!

 

Parkeren bij Schiphol Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

 

1. MOBIHUB Schiphol West

€ 51,00 - 8 dagen

MOBIHUB Schiphol West

Bij MOBIHUB Schiphol West, die op de eerste plek staat, is het goedkoop lang parkeren Schiphol gemakkelijk geregeld. Met hun shuttleservice verzorgen zij het parkeren voor grote aantallen reizigers. Bij een shuttleservice wordt u van de parkeerplaats naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald, super gemakkelijk dus. Let op: deze service is beschikbaar van 06:00 tot 23:00!

 • Prijs: € 51,00 (€ 6,38 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

2. Eazzypark

€ 58,00 - 8 dagen

Eazzypark Schiphol

De parking Eazzypark, ook bekend bij Eindhoven Airport, staat op een nette tweede plaats in onze lijst van het parkeren Schiphol goedkoop. Het verschil met de overige parkeeraanbieders is echter bijzonder close! De parkeerplaats is onder andere voorzien van camera’s, omheining en een slagboom. Het terrein is daarnaast netjes verlicht en geasfalteerd.  

 • Prijs: € 58,00 (€ 7,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

3. P3 Schiphol

€ 63,18 - 8 dagen

Logo P3 SchipholOp de derde plaats in de lijst van Schiphol parkeren goedkoop; een officiële parking van de luchthaven in de vorm van P3 Schiphol! Bij P3 Schiphol parkeert u op een goed beveiligde parkeerplaats, het parkeerterrein is namelijk beveiligd dankzij camera's, omheining en een slagboom De parkeerplaats ligt op 5 minuten reistijd van de luchthaven en is 24/7 geopend. De pendelbussen vertrekken om de 10 minuten, u bent dus nooit lang aan het wachten. 

 • Prijs: € 63,18 (€ 7,90 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

4. Central Parking

€ 81,50 - 8 dagen

Logo Central Parking SchipholBij Central Parking kunt u voordelig parkeren middels een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. De parking is dan ook terug te vinden op de vierde plaats in de lijst van voordelig parkeren Schiphol. Het parkeerterrein vindt u op ongeveer 10 minuten rijden van de terminals en is 24/7 geopend. Dit terrein kent geen maximale inrijhoogte, is onoverdekt en is beveiligd met camera's, een slagboom en omheining. 

 • Prijs: € 81,50 (€ 10,19 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Voertuiginspectie


Boek nu →

 

 

5. Xclusive Parking

€ 89,00 - 8 dagen

Logo Xclusive Parking SchipholOp de vijfde plek in onze lijst van het goedkoopste parkeren Schiphol vindt u de shuttleservice van Xclusive Parking. Bij Xclusive Parking parkeert u op een bijzonder nette parkeerplaats. De parkeerplaats ligt op 8 minuten reistijd van de luchthaven en is 24/7 geopend. Het parkeerterrein is beveiligd middels camera's, omheining en een slagboom. Na het parkeren kunt u uw autosleutles zelf meenemen. 

 • Prijs: € 89,00 (€ 11,13 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

Een parkeerplaats bij Schiphol vergelijken en reserveren


Als u op vliegreis gaat vanaf Schiphol dan wilt u natuurlijk ook bij Schiphol goedkoop parkeren. U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken. U kunt het aanbod vervolgens eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. 

 

De opties sorteren en filteren

Wilt u op een slimme manier zoeken? Probeer dan eens onze filter- en sorteermogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld bewust op zoek naar een valet parking Schiphol? Selecteer dan simpelweg de parkeervorm valet parkeren en wij tonen enkel de juiste opties. 

 

Uw reservering en parkeervoucher

Na afronding van de boeking bent u niet alleen verzekerd van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats, wij leveren ook alle benodigde informatie aan. In uw reserveringsbevestiging vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces en de benodigde contactgegevens van ons én de parkeeraanbieder.

Zo heeft u binnen enkele minuten een voordelige én betrouwbare parkeerplaats geboekt en kunt u het lang parkeren Schiphol geheel voorbereid uitvoeren. Jij wilt toch ook goedkoop parkeren bij Schiphol!De top 5 goedkoopste Schiphol parkings samengevat

🚗 Parkeervorm(en)Shuttle
🏆 Best beoordeeldP3 Schiphol
💶 Goedkoopste optieMOBIHUB Schiphol West
📍 Dichtst bij luchthavenP3 Schiphol

 

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode februari 2022
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker