Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

Top-5-frame3

- Overzicht van goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol Airport -

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren Schiphol en maken we een opsomming van de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. 

Let op: U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Wij hebben Schiphol al voor u geselecteerd!

 

Top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
Q-Park Schiphol€ 37,50€ 4,69Shuttle9 Min
MOBIHUB Schiphol West€ 40,00€ 5,00Shuttle8 Min
Move On Parking€ 49,95€ 6,24Shuttle9 Min
Eazzypark€ 58,00€ 7,25Shuttle8 MinX
Budget Shuttle€ 61,95€ 7,74Shuttle9 MinX

 

In het bovenstaande overzicht ziet u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Schiphol en een aantal facilitaire opties van iedere parkeerplaats. Ziet u liever een totaaloverzicht van de parkeermogelijkheden? Dit vindt u eenvoudig terug in ons overzicht van de parkeertarieven Schiphol! Hieronder volgt een een korte beschrijving van ieder van de vijf aanbieders die terug te vinden zijn in de bovenstaande tabel.  

 

 

1. Q-Park Schiphol

€ 37,50 - 8 dagen

Q-Park SchipholOp de eerste plaats in de lijst van Schiphol parkeren goedkoop; Q-Park Schiphol. Bij Q-Park parkeert u in een bijzondere nette overdekte parkeergarage. De parkeerplaats ligt op 15 minuten reistijd van de luchthaven en is 24/7 geopend. Let op dat u middels een QR-code en het openbaar vervoer van en naar de luchthaven reist! U betreed en verlaat de parking middels kentekenherkenning. 

 • Prijs: € 37,50 per week
 • Service: Overdekte parkeergarage inclusief shuttleservice (middels Connexxion lijnbus 300 en nachtbus N30)
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

2. MOBIHUB Schiphol West

€ 40,00 - 8 dagen

MOBIHUB Schiphol WestMOBIHUB Schiphol West staat op de tweede plaats in onze lijst van voordelig parkeren Schiphol. MOBIHUB is op het moment van schrijven veruit de meest voordelige parkeerplaats bij Schiphol. U parkeert gecombineerd met een shuttleservice op ongeveer 8 minuten van de lucthhaven. Let op dat de parking geopend is van 06:00 tot 23:00, u kunt 's nachts dus geen gebruik maken van deze parking. 

 • Prijs: € 40,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

3. Move On Parking

€ 49,95 - 8 dagen

Move On Parking SchipholDe nummer drie in onze lijst van het goedkoopste parkeren Schiphol vindt u Move On Parking. Deze parking beschikt over een uitstekende shuttle service waarvan de reistijd ongeveer 8 minuten bedraagt, dit is exclusief eventuele wachttijd. Met deze parking, die 24/7 geopend is, parkeert u op een parkeerplaats zonder maximale inrijhoogte en u kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis. 

 • Prijs: € 49,95 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

 

4. Eazzypark

€ 58,00 - 8 dagen

Eazzypark SchipholEazzypark, ook bekend bij Eindhoven Airport, staat op een nette vierde plaats in onze lijst van het parkeren Schiphol goedkoop. Het verschil met de overige parkeeraanbieders is echter bijzonder close! De parkeerplaats is onder andere voorzien van camera’s, omheining en een slagboom. Het terrein is daarnaast netjes verlicht en geasfalteerd.  

 • Prijs: € 58,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

5. Budget Shuttle

€ 61,95 - 8 dagen

Budget Shuttle SchipholOok bij Budget Shuttle, die op een mooie vijfde plek staat, is het goedkoop lang parkeren Schiphol gemakkelijk geregeld. Met hun shuttle service brengen zij wekelijks veel reizigers van en naar het vliegveld. De reisafstand van de parkeerplaats vanParkFly naar Schiphol Airport bedraagt ongeveer 9 minuten en ook hier kunt u 24/7 gebruik maken van het parkeren en additionele services. 

 • Prijs: € 61,95 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

Ons vergelijkings- en reserveringsproces

 

Als u op vliegreis gaat vanaf Schiphol dan wilt u natuurlijk ook bij Schiphol goedkoop parkeren. U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken. U kunt het aanbod vervolgens eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren.

 

Wilt u op een slimme manier zoeken? Probeer dan eens onze filter- en sorteermogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld bewust op zoek naar een valet parking Schiphol? Selecteer dan simpelweg de parkeervorm valet parkeren en wij tonen enkel de juiste opties. 

 

Na afronding van de boeking bent u niet alleen verzekerd van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats, wij leveren ook alle benodigde informatie aan. In uw reserveringsbevestiging vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces en de benodigde contactgegevens van ons én de parkeeraanbieder. Zo heeft u binnen enkele minuten een voordelige én betrouwbare parkeerplaats geboekt en kunt u het lang parkeren Schiphol geheel voorbereid uitvoeren. Jij wilt toch ook goedkoop parkeren bij Schiphol!

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode oktober 2021.
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker