Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol Airport -

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren Schiphol en maken we een opsomming van de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Wij hebben Schiphol al voor u geselecteerd! Gaat u binnenkort op reis vanaf Schiphol? Bekijk dan ook ons artikel over de drukte op Schiphol, zodat u goed voorbereid op reis kunt.

 

Top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Parkeervorm 

ParkingPoint

€ 32,00 - week
€ 4,00 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer

Vakantie Parking

€ 36,00 - week
€ 4,50 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer

Comfort Parking

€ 37,00 - week
€ 4,63 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer

Xclusive Parking

€ 38,00 - week
€ 4,75 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer

Mobihub Schiphol Noord-Oost

€ 41,96 - week
€ 5,25 - dag
Shuttle/Taxi
> 9 min
Reserveer

 

In het bovenstaande overzicht omtrent goedkoop lang parkeren Schiphol ziet u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Schiphol en een aantal facilitaire opties van iedere parkeerplaats. Ziet u liever een totaaloverzicht van de parkeermogelijkheden? Dit vindt u eenvoudig terug in ons overzicht van de parkeertarieven Schiphol! Hieronder volgt een korte beschrijving van ieder van de vijf aanbieders die terug te vinden zijn in de bovenstaande tabel.  

Wilt u alle parkeermogelijkheden Schiphol uitgebreid vergelijken? Selecteer dan bovenaan de pagina uw reisdata of klik op de onderstaande button. Wij tonen het beschikbare parkeeraanbod, u vergelijkt de opties en boekt direct uw gewenste parking! U wilt toch ook dat het parkeren Schiphol goedkoop is?

 

Parkeren bij Schiphol?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

1. ParkingPoint

€ 32,00 - 8 dagen

Logo ParkingPoint SchipholWilt u er zeker van zijn dat het parkeren bij Schiphol goedkoop is? Bij ParkingPoint kunt u zeer voordelig parkeren middels een bij de prijs inbegrepen shuttleservice, 24 uur per dag. U parkeert zelf uw auto en mag uw autosleutels zelf meenemen. Vervolgens wordt u in 8 minuten naar de luchthaven gebracht.

 • Prijs: € 32,00 (€ 4,00 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

2. Vakantie Parking

€ 36,00 - 8 dagen

Logo Vakantie Parking SchipholBij Vakantie Parking vindt u een parking Schiphol goedkoop die u bedient middels een shuttleservice, een zeer gemakkelijke manier van parkeren. U parkeert zelf uw auto op een buiten parkeerterrein dat 24/7 geopend is. Het parkeerterrein is voorzien van camerabewaking en als extra veiligheidsaspect mag u uw eigen autosleutel meenemen op reis. De shuttlebus brengt u in 8 minuten naar de luchthaven toe en haalt u bij terugkomst ook weer op.

 • Prijs: € 36,00 (€ 4,50 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

3. Comfort Parking

€ 37,00 - 8 dagen

Comfort Parking voorziet u van goedkoop parkeren Schiphol middels een shuttleservice. Deze service is uiteraard inbegrepen bij de prijs. U kunt 24/7 terecht bij deze parkeerplaats, waarbij u zelf uw auto parkeert. Vervolgens wordt u in 5 minuten naar de luchthaven gebracht met de shuttlebus. Het terrein is voorzien van camerabewaking.

 • Prijs: €37,00 (€ 4,63 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

4. Xclusive Parking

€ 38,00 - 8 dagen

Logo Xclusive Parking SchipholEen andere scherp geprijsde optie voor goedkoop parkeren bij Schiphol is Xclusive Parking. Na het parkeren van de auto brengt een 24 uur per dag rijdend busje u naar de vertrekhal, waar u met de autosleutel diep in de koffer aan de reis kunt beginnen, want de toegang tot de auto blijft bij Xclusive Parking exclusief van u.

 • Prijs: € 38,00 (€ 4,75 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

5. Mobihub Schiphol Noord-Oost

€ 41,96 - 8 dagen

Logo Mobihub Schiphol Noord-OostOp de vijfde plaats vindt u Mobihub Schiphol Noord-Oost en ook hier kunt u goedkoop parkeren bij Schiphol! U parkeert uw auto op het verharde en verlichte terrein, waarna u met de shuttlebus in slechts 9 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Komt u echter aan tussen 23:45 en 06:00, dan wordt er een taxi voor u geregeld. Uw autosleutels kunt u op zak houden en meenemen op reis. 

 • Prijs: € 41,96 (€ 5,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttle- of taxiservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

 

Een parkeerplaats bij Schiphol vergelijken en reserveren

Als u op vliegreis gaat vanaf Schiphol dan wilt u natuurlijk ook bij Schiphol goedkoop parkeren. U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken. U kunt het aanbod vervolgens eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. 

 

De opties sorteren en filteren

Wilt u zeker zijn van goedkoop Schiphol parkeren op een slimme manier zoeken? Probeer dan eens onze filter- en sorteermogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld bewust op zoek naar een valet parking Schiphol? Selecteer dan simpelweg de parkeervorm valet parkeren en wij tonen enkel de juiste opties. 

 

Uw reservering en parkeervoucher

Na afronding van de boeking bent u niet alleen verzekerd van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats, wij leveren ook alle benodigde informatie aan. In uw reserveringsbevestiging vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces en de benodigde contactgegevens van ons én de parkeeraanbieder. Uw auto parkeren Schiphol goedkoop is gemakkelijker gedaan dan gezegd!

 

Het parkeeraanbod bij Schiphol samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen29
🏆 Best beoordeeldiParking
💶 GoedkoopsteParkingPoint
📍 Dichtst bij luchthavenEazzypark Valet

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2023
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
 • Wilt u goedkoop parkeren op Schiphol? Vergelijk alle mogelijkheden, selecteer de gewenste parkeerplaats en ga onbezorgd op reis!

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving