Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol Airport -

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren Schiphol en maken we een opsomming van de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Wij hebben Schiphol al voor u geselecteerd! Gaat u binnenkort op reis vanaf Schiphol? Bekijk dan ook ons artikel over de drukte op Schiphol, zodat u goed voorbereid op reis kunt.

 

Top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Parkeervorm 

Moxy Hotels

€ 42,00 - week
€ 5,25 - dag
Taxi
> 7 min
Reserveer
Mobihub Schiphol Noord-Oost
€ 42,00 - week
€ 5,25 - dag
OV
> 9 min
Reserveer
Hyatt Place
€ 46,00 - week
€ 5,75 - dag
Shuttle
> 6 min
Reserveer
Q-Park Spaarne Gasthuis
€ 52,50 - week
€ 6,56 - dag
OV
> 15 min
Reserveer
EazzyPark Rijnlanderweg
€ 55,00 - week
€ 6,88 - dag
Shuttle
> 10 min
Reserveer

 

In het bovenstaande overzicht ziet u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Schiphol en een aantal facilitaire opties van iedere parkeerplaats. Ziet u liever een totaaloverzicht van de parkeermogelijkheden? Dit vindt u eenvoudig terug in ons overzicht van de parkeertarieven Schiphol! Hieronder volgt een een korte beschrijving van ieder van de vijf aanbieders die terug te vinden zijn in de bovenstaande tabel.  

Wilt u alle parkeermogelijkheden Schiphol uitgebreid vergelijken? Selecteer dan bovenaan de pagina uw reisdata of klik op de onderstaante button. Wij tonen het beschikbare parkeeraanbod, u vergelijkt de opties en boekt direct uw gewenste parking!

 

Parkeren bij Schiphol Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

 

1. Moxy Hotels

€ 42,00 - 8 dagen

Logo Mobihub Schiphol-Rijk

Bij Moxy Hotels, die op de eerste plek staat, is het goedkoop lang parkeren Schiphol gemakkelijk geregeld. Hier kunt u 24/7 parkeren en maakt u gebruik van een taxi service. U dient deze taxiservice 30 minuten voor aankomst te bellen. De rit naar de luchthaven is ongeveer 7 minuten. Het terrein is voorzien van camerabewaking welke 24 uur per dag in de gaten gehouden wordt.

 • Prijs: € 42,00 (€ 5,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats  inclusief OTaxi
 • Extra services: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

2. Mobihub Schiphol Noord-Oost

€ 42,00 - 8 dagen

Logo Mobihub Schiphol NoordOp de tweede plaats in de lijst van Schiphol parkeren goedkoop: Mobihub Schiphol Noord-Oost. Deze parkeerplaats is van alle gemakken voorzien en is 24/7 geopend. Na het parkeren mag u uw eigen autosleutels meenemen en bent u in 9 minuten bij de luchthaven. U gaat naar de luchthaven met het openbaar vervoer, de bustickets voor heen en terug zijn inbegrepen.

 • Prijs: € 42,00 (€ 5,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief openbaar vervoer
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

3. EazzyPark Kruisweg

€ 46,00 - 8 dagen

Logo Airport Indoor Parking SchipholOp de derde plek in onze lijst van het goedkoopste parkeren Schiphol vindt u de shuttleservice van Hyatt Place. U kunt 24 uur per dag parkeren en de sleutels zelf mee op reis nemen. De onoverdekte parkeerplaats is voorzien van alle gemakken, zoals camerabewaking en een wachtruimte. De rit in één van de shuttlebusjes duurt ongeveer 6 minuten, waarbij u netjes wordt geholpen met uw bagage.

 • Prijs: € 46,00 (€ 5,75 per dag)
 • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

 

Boek nu →

 

4. Q-Park Spaarne Gasthuis

€ 52,50 - 8 dagen

Logo Q-Park SchipholBij Q-Park Spaarne Gasthuis kunt u zeer voordelig parkeren middels een bij de prijs inbegrepen transfer met het openbaar busvervoer. Deze parking is dan ook terug te vinden op de vierde plaats in de lijst van voordelig parkeren Schiphol. Het parkeerterrein en de transfer zijn 24/7 beschikbaar, waarbij u overdag gebruik maakt van het regionale busvervoer en 's nachts van de nachtbus wat ongeveer 15 minuten duurt. 

 • Prijs: € 52,50 (€ 6,56 per dag)
 • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief OV
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

5. EazzyPark Rijnlanderweg

€ 55,00 - 8 dagen

Logo EazzyPark Rijnlanderweg

De parkeeraanbieder EazzyPark Rijnlanderweg is een voordelige parkeerplaats bij de luchthaven. U parkeert uw auto op enige afstand en reist vervolgens met de shuttlebus naar de luchthaven toe. Deze shuttlebussen rijden met een flexibel schema, u bent dus altijd snel op weg. De reistijd bedraagt ongeveer 10 minuten, houdt rekening met enige afhandelings- en wachttijd. Deze service is 24/7 beschikbaar!

 • Prijs: € 55,00 (€ 6,88 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

Een parkeerplaats bij Schiphol vergelijken en reserveren


Als u op vliegreis gaat vanaf Schiphol dan wilt u natuurlijk ook bij Schiphol goedkoop parkeren. U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken. U kunt het aanbod vervolgens eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. 

 

De opties sorteren en filteren

Wilt u op een slimme manier zoeken? Probeer dan eens onze filter- en sorteermogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld bewust op zoek naar een valet parking Schiphol? Selecteer dan simpelweg de parkeervorm valet parkeren en wij tonen enkel de juiste opties. 

 

Uw reservering en parkeervoucher

Na afronding van de boeking bent u niet alleen verzekerd van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats, wij leveren ook alle benodigde informatie aan. In uw reserveringsbevestiging vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces en de benodigde contactgegevens van ons én de parkeeraanbieder.De top 5 goedkoopste Schiphol parkings samengevat

🚗 Parkeervorm(en)Shuttle, valet of OV
🏆 Best beoordeeldMobiHub Schiphol-Rijk
💶 Goedkoopste optieMobihub Schiphol-Rijk
📍 Dichtst bij luchthavenEazzyPark Kruisweg

 

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode April 2023
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving