Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

Top-5-frame3

- Overzicht van goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol Airport -

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren Schiphol en maken we een opsomming van de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. 

Let op: U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Wij hebben Schiphol al voor u geselecteerd!

 

Goedkoop Parkeren Schiphol Vergelijken

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
Budget Shuttle€ 42,49€ 5,31Shuttle9 MinX
24/7 Parking€ 43,49€ 5,44Shuttle9 MinX
24/7 Parking Premium€ 45,49€ 5,69Shuttle9 Min
The Shuttle Guys€ 45,96€ 5,75Shuttle15 Min
Move On Parking€ 49,95€ 6,24Shuttle8 Min

 

In het bovenstaande overzicht ziet u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Schiphol en een aantal facilitaire opties van iedere parkeerplaats. Bij elk van deze vijf parkeeropties bespaart u tientallen euro's ten opzichte van de officiële parkeerplaatsen. Hierbij levert u weinig tot niets in op de aspecten van service en veiligheid.

Ziet u liever een totaaloverzicht van de parkeermogelijkheden? Dit vindt u eenvoudig terug in ons overzicht van de parkeertarieven Schiphol! Hieronder volgt een een korte beschrijving van ieder van de vijf aanbieders die terug te vinden zijn in de bovenstaande tabel.  

 

 

Budget Shuttle Schiphol1. Budget Shuttle - € 42,49 - 8 dagen

Op een mooie eerste plaats in de lijst van Schiphol parkeren goedkoop; Budget Shuttle. Bij Budget Shuttle parkeert u zoals de naam al doet vermoeden met een shuttleservice. De parkeerplaats ligt op slechts 9 minuten reistijd van de luchthaven en is 24/7 geopend. De parkeerplaats zelf is van alle gemakken en faciliteiten voorzien!

 • Prijs: € 42,49 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service


Boek nu →

 

 

247 Parking Schiphol2. 24:7 Parking - € 43,95 - 8 dagen

24/7 Parking staat op de tweede plaats in onze lijst van voordelig parkeren Schiphol. 24-7 Parking is een veel geboekte parking bij Schiphol omdat zij over een groot assortiment aan producten beschikken. Het shuttle-/valet parkeren is beide namelijk mogelijk en u kunt hier zelfs overdekt parkeren. Zoals de naam al doet vernoemen is deze parking 24/7 geopend.

 • Prijs: € 43,95 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

24/7 Parking Premium Schiphol3. 24/7 Parking Premium - € 45,49 - 8 dagen

Ook bij 24/7 Parking Premium, die op een mooie derde plek staat, is het goedkoop lang parkeren Schiphol gemakkelijk geregeld. Met hun shuttle service brengen zij wekelijks veel reizigers van en naar het vliegveld. De reisafstand van de parkeerplaats van 24/7 Premium Parking naar Schiphol airport bedraagt ongeveer 9 minuten en ook hier kunt u 24/7 gebruik maken van het parkeren en additionele services. 

 • Prijs: € 45,49 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

The Shuttle Guys Schiphol4. The Shuttle Guys - € 45,96 - 8 dagen

The Shuttle Guys staat op een nette vierde plaats in onze lijst van het parkeren Schiphol goedkoop. Het verschil met Budget Shuttle is minimaal en nagenoeg te verwaarlozen. De parkeerplaats is onder andere voorzien van camera’s, omheining en een slagboom. Het terrein is daarnaast netjes verlicht en geasfalteerd.  

 • Prijs: € 45,96 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

5. Move On Parking - € 49,95 - 8 dagenMove On Parking Schiphol

De nummer vijf in onze lijst van het goedkoopste parkeren Schiphol vindt u Move On Parking. Deze parking beschikt over een uitstekende shuttle service waarvan de reistijd ongeveer 8 minuten bedraagt, dit is exclusief eventuele wachttijd. Met deze parking, die 24/7 geopend is, parkeert u op een parkeerplaats zonder maximale inrijhoogte en u kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis. 

 • Prijs: € 49,95 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

 

Vergelijk de parkeertarieven bij Schiphol

Parkeeroverzicht Schiphol

Als u op vliegreis gaat vanaf Schiphol dan wilt u natuurlijk ook Schiphol goedkoop parkeren. U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken. U kunt het aanbod vervolgens eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. Wilt u op een slimme manier zoeken? Probeer dan eens onze filter- en sorteermogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld bewust op zoek naar een valet parking Schiphol? Selecteer dan simpelweg de parkeervorm valet parkeren en wij tonen enkel de juiste opties. 

 

Na afronding van de boeking bent u niet alleen verzekerd van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats, wij leveren ook alle benodigde informatie aan. In uw reserveringsbevestiging vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces en de benodigde contactgegevens van ons én de parkeeraanbieder. Zo heeft u binnen enkele minuten een voordelige én betrouwbare parkeerplaats geboekt en kunt u het lang parkeren Schiphol geheel voorbereid uitvoeren. Jij wilt toch ook goedkoop parkeren bij Schiphol!

 

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2021.
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker