Parkeertarieven Schiphol

ParkingTarifs

In dit artikel vertellen wij alles over de parkeertarieven bij Schiphol Airport -

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport en wilt u ook Schiphol parkeren? We voorzien u graag van alle informatie over de parkeerkosten Schiphol en bijbehorende mogelijkheden. 

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Schiphol Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol Airport
ParkingKosten per weekService 
Fast Shuttle Parking - Valet€ 79,00 - week
€ 9,87 - dag
Valet
0 min
Meer info
EazzyPark A5 Expo€ 79,00 - week
€ 9,87 - dag
OV
20 min
Meer info
Perfect Parking€ 84,00 - week
€ 10,50 - dag
Valet
0 min
Meer info
Happy Valet Parking€ 94,00 - week
€ 11,75 - dag
Valet
0 min
Meer info
Drive Up Services€ 95,00 - week
€ 11,87 - dag
Shuttle
8 min
Meer info
ValetSchiphol€ 102,00 - week
€ 12,75 - dag
Valet
0 min
Meer info
Flight Parking€ 109,00 - week
€ 13,62 - dag
Valet
0 min
Meer info
EazzyPark Off-Site€ 113,00 - week
€ 14,12 - dag
Shuttle
5 min
Meer info
P3 Schiphol (official)
€ 140,50 - week
€ 17,56 - dag
Shuttle
5 min
Meer info
P6 Valet Schiphol (official)€ 190,50 - week
€ 23,81 - dag
Valet
6 min
Meer info
P1 Schiphol (official)
€ 265,50 - week
€ 33,19 - dag
Lopen
6 min
Meer info

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

Vaak krijgen wij de vraag 'wat zijn de lang parkeren Schiphol kosten?'. In de bovenstaande tabel zult u direct zien dat er enorme prijsverschillen zijn. Er kan een verschil van ruim € 190 optreden voor dezelfde 8 dagen parkeren.

We hebben alle beschikbare parkeermogelijkheden opgenomen in de tabel, zo kunt u er dus eenvoudig achter komen wat de parkeren Schiphol kosten zijn. Dit is dus inclusief Schiphol shuttle parkings, Schiphol valet parkings en de officiële parkings.

Wilt u graag besparen op deze kosten en dus parkeren bij een van de shuttle of valet parkeeraanbieders? Selecteer dan simpelweg bovenaan de pagina uw reisdata en klik op 'zoeken'. Hieronder zullen wij een aantal van deze parkeeraanbieders nog even kort en bondig omschrijven, zodat u een beter beeld heeft van wat u kunt verwachten.

 

Fast Shuttle Parking Valet (€ 79,00 / week)

Logo Fast Shuttle Parking Valet

Op de parkeerplaats van Fast Shuttle Parking - Valet zijn de kosten parkeren Schiphol laag en dus goedkoop! Met de valetservice wordt uw auto voor u geparkeerd op de parkeerplaats die 24 uur per dag is geopend. En u kunt ook hier 24/7 gebruikmaken van de service en faciliteiten die zij aanbieden. Beveiliging wordt hier ook serieus genomen, zo is deze beveiligd via 24 uurs bewaking, camerabewaking, een volledige omheining en slagboom. Ook is er geen maximale doorrijhoogte en wordt uw auto voor vertrek gecontroleerd door een voertuig inspectie. 

  • Prijs per week (8 dagen): € 79,00
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

EazzyPark A5 Expo (€ 79,00 / week)

Logo EazzyPark A5 ExpoWaar kunt u nog terecht voor lage Schiphol parkeren kosten? Dat kan bij EazzyPark A5 Expo! Om de drukte van de zomermaanden bij te houden heeft EazzyPark een extra parkeerplaats waar u gebruik van kunt maken. Met deze parkeerplaats maakt u gebruik van het openbaar vervoer, dit zit inbegrepen in de prijs tot 5 personen. De parkeerplaats is 24/7 geopend. Daarnaast heeft deze geen maximale doorrijhoogte waardoor grotere auto’s hier ook terecht kunnen, en kunt u bagagehulp krijgen. Het terrein is ook goed beveiligd door middel van 24 uurs bewaking, camerabewaking, een omheining en afsluitende slagboom. 

  • Prijs per week (8 dagen): € 79,00
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief openbaar vervoer

Boek nu →

 

Perfect Parking (€ 84,00 / week)

Logo Perfect ParkingWat kost parkeren op Schiphol bij Perfect Parking? Als u op zoek bent naar een snelle en voordelige valet optie voor het parkeren denk dan eens aan Perfect Parking. U rijdt uw auto direct naar de luchthaven en de parkeeraanbieder zorgt na een controle dat de auto netjes en veilig op de parkeerplaats wordt gezet. Deze is voorzien van camerabewaking, een volledige omheining en afsluitende slagboom zodat er geen ongewenste bezoekers binnen komen. Daarnaast is er geen maximale doorrijhoogte dus grotere auto's en voertuigen kunnen hier ook terecht. Ook is bagagehulp mogelijk en kunt u de auto laten wassen terwijl u op vakantie bent.

  • Prijs per week (8 dagen): € 84,00
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

Happy Valet Parking (€ 94,00 / week)

Logo Happy Valet ParkingBij Happy Valet Parking kunt u tegen lage kosten lang parkeren Schiphol, want hoe langer u parkeert hoe goedkoper de kosten per dag zijn. De pendeldienst zorgt ervoor dat u binnen 8 minuten op het vliegveld klaar staat voor vertrek. Verder is zowel de service als de parkeerplaats 24 uur per dag geopend en 7 dagen per week. U kunt hier dus altijd terecht. De beveiliging op de parkeerplaats wordt ook serieus genomen, 24 uurs camerabewaking, een volledige omheining en slagboom zorgen ervoor dat uw auto beschermd is tegen ongewenste bezoekers. Tegen een meerprijs kunt u uw auto ook laten wassen terwijl u op reis bent. 

  • Prijs per week (8 dagen): € 94,00
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

Drive Up Services (€ 95,00 / week)

Logo Drive up services

Via Drive Up Services is parkeren mogelijk tegen lage Schiphol parkeren kosten. U rijdt regelrecht naar de luchthaven en wordt daar opgewacht door een medewerker van Xclusive Parking. Deze service bieden zij 24 uur per dag, 7 dagen per week aan. Zij voeren dan een voertuigcontrole met u uit voordat zij de auto netjes op de aangewezen parkeerplaats voor u zullen parkeren. Deze is goed beveiligd door middel van camerabewaking die 24 uur per dag aanstaat, een volledige omheining inclusief slagboom. Het terrein is verlicht, geasfalteerd en u kunt gebruikmaken van de starthulp of de bagagehulp. 

  • Prijs per week (8 dagen): € 95,00
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

ValetSchiphol (€ 102,00 / week)

Logo ValetSchiphol

De Schiphol lang parkeren kosten zijn zeer laag als u kiest voor ValetSchiphol. Uw auto wordt hier voor u geparkeerd door middel van een valetservice. De parkeerplaats is 24/7 geopened waardoor u hier altijd terechtkunt. U kunt er zelfs voor kiezen om tegen een meerprijs uw auto overdekt te laten parkeren terwijl u op reis bent. Het terrein van de parkeerplaats is voorzien van camerabewaking die 24 uur per dag beschikbaar is, een omheining en een afsluitende slagboom. Ook is deze voorzien van verlichting in de donkere uren en is volledig geasfalteerd. Mocht het nodig zijn kunt u bagagehulp krijgen en kunt u uw auto laten wassen tegen een meerprijs.

  • Prijs per week (8 dagen): € 102,00
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

Flight Parking (€ 109,00 / week)

Logo Flight Parking

Op de parkeerplaats van Flight Parking zijn de parkeertarieven Schiphol zeer interessant! Als u op zoek bent naar een snelle en voordelige valet optie voor het parkeren denk dan eens aan Perfect Parking. U rijdt uw auto direct naar de luchthaven en de parkeeraanbieder zorgt na een controle dat de auto netjes en veilig op de parkeerplaats wordt gezet. Deze is voorzien van camerabewaking, een volledige omheining en afsluitende slagboom zodat er geen ongewenste bezoekers binnen komen. Daarnaast is er geen maximale doorrijhoogte dus grotere auto's en voertuigen kunnen hier ook terecht. Ook is bagagehulp mogelijk en kunt u de auto laten wassen terwijl u op vakantie bent. 

  • Prijs per week (8 dagen): € 109,00
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

EazzyPark Off-site (€ 113,00 / week)

Logo EazzyPark Kruisweg Off Site

De auto parkeren Schiphol kosten zijn zeer laag als u kiest voor EazzyPark Off-Site. U parkeert hier middels een shuttleservice. U rijdt naar een locatie van de parkeeraanbieder en vanuit daar wordt de auto gereden naar de parkeerplaats. Met de shuttleservice bent u binnen 5 minuten op de luchthaven klaar om op vakantie of reis te gaan. De beveiliging wordt uiteraard ook goed onderhouden door de beveiliger die aanwezig is, door de camerabewaking die 24 uur per dag aanstaat, en een volledige omheining plus slagboom. Daarnaast heeft het terrein geen maximale doorrijhoogte waardoor ook hogere en grotere auto’s hier terechtkunnen.

  • Prijs per week (8 dagen): € 113,00
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

P3 Schiphol

P3 Schiphol AirportParkeren bij een officiële parkeerplaats voor relatief betaalbare parkeren op Schiphol kosten kan bij P3 Schiphol. U kunt hier alleen voor langere tijd parkeren, namelijk minimaal 8 uur. Hierdoor is deze parking uitermate geschikt voor vakantiegangers. U parkeert uw auto op een buitenterrein of tegen meerprijs in een overdekte parkeergarage. De shuttlebus brengt u vervolgens in 5 minuten naar de luchthaven toe. Deze pendelbus rijdt iedere 10 minuten. 

  • Prijs per week (8 dagen) terrein: € 140,50
  • Prijs per week (8 dagen) garage: € 150,50
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Meer info →

 

P6 Valet Schiphol

P6 Valet Schiphol AirportVoor het valet parkeren kunt u niet alleen terecht bij alternatieve aanbieders, maar ook bij Schiphol zelf bij P6 Valet. Hiervoor zijn de parkeren Schiphol tarieven echter wel flink hoger. U geeft de auto af tegenover de luchthaven, bij parkeerplaats P1. Een chauffeur parkeert uw auto vervolgens elders rondom Schiphol, op maximaal 12 km afstand. Er wordt gebruikgemaakt van een videostraat om uw auto goed in beeld te brengen en een GPS- en kilometertracker om onnodig gebruik van uw auto te voorkomen.

  • Prijs per week (8 dagen) terrein: € 190,50
  • Prijs per week (8 dagen) garage: € 225,50
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Meer info →

 

P1 Schiphol

P1 Schiphol AirportDe parkeergarage van P1 Schiphol is grotendeels overdekt en ligt op 2 tot 6 minuten loopafstand van de vertrekhal. Deze locatie is zeer geschikt voor kort parkeren, maar ook lang parkeren is mogelijk. Voor dat laatste wordt echter wel de hoofdprijs gevraagd. Inrijden gebeurt op kenteken en er is dag en nacht toezicht. Rijdt u een elektrische auto? Dan kunt u deze opladen bij één van de 11 laadpunten in de parkeergarage. 

  • Prijs per week (8 dagen): € 265,50
  • Service: Overdekte parkeerplaats op loopafstand

Meer info →

 

Samenvatting van de parkeermogelijkheden bij Schiphol

Heeft u ook de vraag "wat kost lang parkeren op Schiphol?" Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichtst bij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Schiphol parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

Bent u simpelweg op zoek naar de goedkoopst mogelijke parkeerplaats? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol voor een handig overzicht. 

🚗 Aantal parkeerplaatsen28
🏆 Best beoordeeldVakantie Parking
💶 GoedkoopsteEazzyPark A5 Expo
📍 Dichtst bij luchthavenFast Shuttle Parking Valet

 

Disclaimer van de parkeertarieven

  • De tarieven voor parkeren op Schiphol zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juli 2024.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving