Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Schiphol

ParkingTarifs

In dit artikel vertellen wij alles over de parkeertarieven bij Schiphol Airport -

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport en zoekt u naar Schiphol parkeren? We voorzien u graag van alle informatie over de kosten parkeren Schiphol en bijbehorende mogelijkheden. 

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Schiphol Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
MOBIHUB Schiphol West€ 32,00€ 4,00Shuttle8 min
Q-Park Schiphol€ 37,50€ 4,69Shuttle15 min
Move On Parking€ 49,95€ 6,24Shuttle8 min
ParkFly€ 50,00€ 6,25Shuttle12 minX
EazzyPark€ 58,00€ 7,25Shuttle5 minX
24/7 Parking€ 61,95€ 7,74Shuttle9 min
Budget Shuttle€ 61,95€ 7,74Shuttle9 minX
24/7 Parking Premium€ 61,95€ 7,74Shuttle9 min
P3 Schiphol Terrein€ 73,98€ 9,25Shuttle5 min
Central Parking€ 81,50€ 10,19Shuttle10 minX
ParkFly - Valet€ 82,50€ 10,31Valet0 minX
P3 Schiphol Garage€ 87,78€ 10,60Shuttle5 min
iParking€ 99,50€ 12,44Valet0 minX
Xclusive Parking€ 104,00€ 13,00Shuttle8 min
Xclusive Parking - Valet€ 104,00€ 13,00Valet0 minX
TheValetGuys€ 104,49€ 13,06Valet0 minX
Central Parking - Valet€ 105,00€ 13,13Valet0 minX
ParkingPoint€ 109,00€ 13,74Shuttle8 minX
ParkingPoint - Valet€ 109,00€ 13,74Valet0 minX
Comfort Parking - Valet€ 180,00€ 22,50Valet0 minX
Comfort Parking€ 185,00€ 23,13Shuttle10 min

 

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren op Schiphol'. In de bovenstaande tabel van de parkeerkosten Schiphol zult u direct zien dat er enorme prijsverschillen zijn. Er kan een verschil van ruim  150,00 optreden voor dezelfde 8 dagen parkeren. We hebben alle beschikbare parkeermogelijkheden opgenomen in de tabel. Dit is dus inclusief Schiphol shuttle parkings, Schiphol valet parkings en de officiële parkings. In het overzicht vindt u niet ons gehele aanbod. U vindt ons gehele aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, Schiphol is hier al geselecteerd.

 

De getoonde prijzen zijn inclusief shuttle- en valetservice en u betaalt geen extra reserveringskosten. De tarieven parkeren Schiphol van de parkeeraanbieders waar sleutelbehoud mogelijk is, is inclusief het behouden van uw sleutel. U betaalt dus niet meer dan dat u in de tabel ziet! Bekijk eens ons gehele aanbod en kom erachter hoe veel u kunt besparen! Bent u simpelweg op zoek naar de goedkoopst mogelijke parkeerplaats? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol voor een handig overzicht. 

 

 

Meer informatie over de parkeeraanbieders

 

Wilt u graag parkeren bij een van de shuttle- of valet parkeeraanbieders? Selecteer dan simpelweg bovenaan de pagina uw reisdata en klik op 'zoeken'. Hieronder zullen wij een aantal van deze parkeeranbieders nog even kort en bondig omschrijven zodat u een beter beeld heeft van wat u kunt verwachten. Klik in de tabel op de naam van een aanbieder voor meer informatie en de parkeren Schiphol tarieven, vanuit hier kunt u ook de gekozen parking eenvoudig reserveren. 

 

 

MOBIHUB Schiphol West

MOBIHUB Schiphol WestWilt u zeker zijn van een goedkope parkeerplaats bij Schiphol dan kunt u in ieder geval terecht bij MOBIHUB. U parkeert met een shuttleservice op ongeveer 8 minuten vanaf de luchthaven. Let op dat MOBIHUB geopend is van 06:00 tot 23:00, u kunt 's nachts dus geen gebruik maken van de parking en de additionele services. 


Boek nu →

 

 

Q-Park Schiphol

Q Park SchipholU kent Q-Park ongetwijfeld van de parkeergarages die in bijna ieder stadscentrum te vinden zijn. U kunt nu ook terecht bij een Q-Park Schiphol parkeergarage wanneer u vliegt vanaf Schiphol. Hierbij gebruikt u Connexxion lijnbus 300 of nachtbus N30 als shuttleservice. U reist 'gratis' middels een QR-code die u na afronding van de reservering ontvangt. 


Boek nu →

 

 

24-7 Parking Premium

24/7 Parking Premium SchipholWilt u besparen op de parkeren Schiphol kosten en uw sleutel behouden? De premium variant van 24-7 parking ligt op het hetzelfde adres als 24-7 Parking. Bij 24-7 Parking Premium kunt u echter wel kiezen voor de veel gevraagde optie sleutelbehoud. Uw auto staat ook hier op een uitstekend beveiligde parkeerplaats die voorzien is van camera's en 24-uurs bewaking. 


Boek nu →

 

 

The Shuttle Guys

The Shuttle Guys SchipholWilt u besparen op uw tarieven lang parkeren Schiphol? Dan is The Shuttle Guys een hele goede optie. Deze aanbieder is zoals de naam al doet vermoeden wordt u bedient middels shuttleservice, de reistijd hiervan bedraagt ongeveer 15 minuten. U kunt, tegen meerprijs, ervoor kiezen om overdekt te parkeren en het parkeren kunt u 24/7 doen. 


Boek nu →

 

 

Move On Parking

Move On Parking SchipholDe Schiphol parkeertarieven bij Move On Parking zijn nog steeds zeer voordelig te noemen. U betaalt hier nog steeds minimaal de helft van het bedrag ten opzichte van de shuttleserivces van Schiphol. Uw De parkeerplaats is voorzien van 24-uurs bewaking, elektrische laadplaatsen en is 24/7 geopend. U kunt uw auto ook overdekt laten parkeren.


Boek nu →

 

 

ParkFly

Parkfly SchipholParkFly is interessant betreft de lang parkeren Schiphol tarieven, het is op het moment van schrijven de een van de voordeligste aanbieders. U kunt 24/7 genieten van de aangeboden services en u kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis. U parkeert op ongeveer 15 minuten reistijd van Schiphol, dit is exclusief een eventuele wachttijd.


Boek nu →

 

 

The Valet Guys

The Valet Guys SchipholWilt u besparen op de prijs parkeren Schiphol inclusief een valetservice, dat kan! Bij The Valet Guys kunt u net als alle andere aanbieders 24/7 parkeren en gebruik maken van de valetservice. Uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats. Uw auto wordt daarbij netjes geïnspecteerd. 


Boek nu →

 

 

P3 Lang Parkeren Schiphol

P3 Schiphol

Bij P3 Schiphol Airport kunt u kiezen voor een onoverdekte parkeerplaats en een parkeerplaats in de parkeergarage. De overdekte parkeerplaats is natuurlijk iets prijziger dan de onoverdekte. U parkeert in combinatie met een shuttleservice die u in 5 minuten tijd naar de luchthaven brengt, de shuttlebussen rijden om de 10 minuten. 


Boek nu →

 

 

P4 Schiphol Airport

P4 SchipholBij P4 Schiphol parkeert u middels een bij de prijs inbegrepen shuttledienst. De parkeerplaats ligt op ongeveer 10 minuten reistijd van de luchthaven, deze 10 minuten zijn exclusief eventuele wachttijd. U betreedt en verlaat het parkeerterrein middels kentekenherkenning en dit kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week doen. 


Boek nu →

 

 

P1 Holiday Parking Schiphol Airport

P1 Schiphol

De optie P1 Holiday Parking is vergelijkbaar met de P1 Kort Parkeren parking, omdat zij zich op dezelfde locatie bevinden. Het grote verschil is dat men hier langer dan 48 uur kan parkeren en daarnaast kunt u hier wel vooraf een reservering maken. Voor de rest zijn de voorzieningen vrijwel hetzelfde.


Boek nu →

 

 

P6 Valet Parkeren Schiphol

P6 Valet Schiphol

Let op: P6 Valet Schiphol is  niet via onze website te reserveren. Wilt u wat luxer parkeren en graag gebruik maken van een valetservice? Dit biedt Schiphol aan op twee verschillende locaties. Dit kan men bij de P6 Valet Parking boeken en bij de onderstaande parking. Bij beide is het online reserveren noodzakelijk, dit kunt u doen tot 4 uur voorafgaand aan de reis.

 

 

Terminal Valet Parking Schiphol

Car valet icoonLet op: Terminal Valet Parking is  niet via onze website te reserveren. In tegenstelling tot bovenstaande parking, staat uw auto hier volledig overdekt gedurende de reisperiode. U geniet van dezelfde luxe voorwaarden en dus staat u binnen no-time in de vertrekhal. Ook bij deze valet parking is het online reserveren noodzakelijk. 

 

 

Meer informatie over vergelijken en reserveren via Vliegen en Parkeren

 

  1. U vindt ons beschikbare aanbod door de juiste luchthaven en uw reisdata in te voeren, wij tonen direct het beschikbare aanbod in uw periode en zo zie u eenvoudig de kosten lang parkeren Schiphol. Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, het kan echter ook nog gesorteerd worden op reistijd en beoordeling. In de legenda aan de linkerzijde kunt het aanbod ook nog eens filteren op basis van de gewenste parkeervorm, het behouden van uw sleutels of het opladen van een elektrische auto. 
  2. Zodra u uw gewenste parkeerplaats heeft gevonden hoeft u alleen nog maar op reserveren te klikken. In het reserveringsformulier vult u alle gegevens in en kunt u nog kiezen voor een annuleringsverzekering. Met deze annuleringsverzekering, die 9% van het totaalbedrag is, kunt u tot aan het moment van het parkeren annuleren. Mocht u niet voor een annuleringsverzekering kiezen dan kunt u tot 24 uur voor aanvang annuleren en krijgt u het betaalde bedrag minus 15% teruggestort. Zodra u alles heeft doorgevoerd kunt u direct online betalen en zo bent u voorzien van een parkeerplaats!
  3. Na het maken van een reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail, deze is ook direct te downloaden via onze website. Op deze reserveringsbevestiging vindt u al uw persoonlijke gegevens, alle contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. 
  4. Bij het parkeren toont u de reserveringbevestiging, dit kan zowel digitaal als geprint. Zodra uw gegevens zijn gecheckt kunt u parkeren, de aanwijzingen volgen en genieten van uw welverdiende vakantie!

 

 

Disclaimer van de parkeertarieven

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2021.
  • De prijzen van P6 Valet en Terminal Valet komen direct van de officiële Schiphol Airport parkeren website. Deze zijn niet via onze website te reserveren.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker