Parkeertarieven Schiphol

ParkingTarifs

In dit artikel vertellen wij alles over de parkeertarieven bij Schiphol Airport -

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport en wilt u ook Schiphol parkeren? We voorzien u graag van alle informatie over de kosten parkeren Schiphol en bijbehorende mogelijkheden. 

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Schiphol Airport al geselecteerd.

Parkeren bij Schiphol?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Parkeervorm
> Reistijd
 
Mobihub Schiphol Rijk
€ 37,00 - week
€ 4,63 - dag
OV / Taxi
> 7 min
Reserveer
Mobihub Schiphol Noord
€ 38,00 - week
€ 4,75 - dag
Shuttle
> 9 min
Reserveer
Q-Park Spaarne Gasthuis
€ 52,50 - week
€ 6,56 - dag
OV
> 15 min
Reserveer
EazzyPark Rijnlanderweg
€ 55,00 - week
€ 6,88 - dag
Shuttle
> 10 min
Reserveer
EazzyPark Kruisweg€ 60,99 - week
€ 7,62 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
Airport Indoor Parking
€ 65,00 - week
€ 8,13 - dag
Shuttle
> 11 min
Reserveer
EazzyPark Kruisweg Off-site
€ 65,00 - week
€ 8,13 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
P3 Schiphol (buiten)
€ 73,49 - week
€ 9,19 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
P3 Schiphol (overdekt)
€ 84,00 - week
€ 10,50 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
Central Parking€ 90,00 - week
€ 11,25 - dag
Shuttle
> 10 min
Reserveer
Happy Valet Parking€ 95,00 - week
€ 11,88 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
ValetSchiphol€ 96,00 - week
€ 12,00 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Perfect Parking
€ 99,00 - week
€ 12,38 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Xclusive ParkingParkingPoint€ 99,00 - week
€ 12,38 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
The Valet Company
€ 100,00 - week
€ 12,50 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
The Valet Guys
€ 103,49 - week
€ 12,94 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Xclusive ParkingParkingPoint€ 104,00 - week
€ 13,00 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
iParking
€ 119,50 - week
€ 14,94 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Central Parking€ 120,00 - week
€ 15,00 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
NH Hotels Superior Room
€ 130,99 - week
€ 16,37 - dag
Park, Sleep & Fly
> 7 min
Reserveer

 

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren op Schiphol'. In de bovenstaande tabel van de parkeerkosten Schiphol zult u direct zien dat er enorme prijsverschillen zijn. Er kan een verschil van ruim € 150,00 optreden voor dezelfde 8 dagen parkeren.

 

We hebben alle beschikbare parkeermogelijkheden opgenomen in de tabel. Dit is dus inclusief Schiphol shuttle parkings, Schiphol valet parkings en de officiële parkings. In het overzicht vindt u niet ons gehele aanbod. U vindt ons gehele aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, Schiphol is hier al geselecteerd.

 

De getoonde prijzen zijn inclusief shuttle- en valetservice en u betaalt geen extra reserveringskosten. De tarieven parkeren Schiphol van de parkeeraanbieders waar sleutelbehoud mogelijk is, is inclusief het behouden van uw sleutel. U betaalt dus niet meer dan dat u in de tabel ziet! Bekijk eens ons gehele aanbod en kom erachter hoe veel u kunt besparen! 

 

Parkeren bij Schiphol?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <Meer informatie over de parkeeraanbieders

Wilt u graag parkeren bij een van de shuttle- of valet parkeeraanbieders? Selecteer dan simpelweg bovenaan de pagina uw reisdata en klik op 'zoeken'. Hieronder zullen wij een aantal van deze parkeeranbieders nog even kort en bondig omschrijven zodat u een beter beeld heeft van wat u kunt verwachten. Klik in de tabel op de naam van een aanbieder voor meer informatie en de parkeren Schiphol tarieven, vanuit hier kunt u ook de gekozen parking eenvoudig reserveren. 

 

Mobihub Schiphol Rijk

Mobihub Schiphol RijkHet meest voordelig parkeert u bij Mobihub Schiphol Rijk. Na het parkeren kunt u de Connexxion bus pakken naar Schiphol toe. Deze rijdt tussen 05:20 en 00:20. Arriveert of komt u terug buiten deze tijden? Dan is er een taxi voor u gereserveerd. De rit duurt in beide gevallen ongeveer 7 tot 10 minuten. Het parkeren kunt u 24/7 doen en u mag uw eigen autosleutel meenemen op reis.

 • Prijs per dag: € 4,63
 • Prijs per week (8 dagen): € 37,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. openbaar vervoer of taxi


Boek nu →

 

 

Mobihub Schiphol Noord

Mobihub Schiphol NoordDe parking Mobihub Schiphol Noord is onbemand en geautomatiseerd, waarbij u de slagboom opent met een app. De shuttlebus van het nabij gelegen hotel brengt u overdag van en naar de luchthaven in ongeveer 9 minuten. Reist u 's nachts? Dan is er een taxiservice voor u gereserveerd. De service is 24/7 beschikbaar. Genoemde prijs is voor twee personen, reist u met meer of minder personen dan verandert de prijs bij het betalen.

 • Prijs per dag: € 4,75
 • Prijs per week (8 dagen): € 38,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle- of taxiservice


Boek nu →

 

 

Q-Park Schiphol

Q Park SchipholU kent Q-Park ongetwijfeld van de parkeergarages die in bijna ieder stadscentrum te vinden zijn. U kunt nu ook terecht bij een Q-Park Schiphol parkeergarage wanneer u vliegt vanaf Schiphol. Hierbij gebruikt u Connexxion lijnbus 300 of nachtbus N30 als shuttleservice. U reist 'gratis' middels een QR-code die u na afronding van de reservering ontvangt. 

 • Prijs per dag: € 6,56
 • Prijs per week (8 dagen): € 52,50
 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. openbaar vervoer


Boek nu →

 

 

EazzyPark Rijnlanderweg

Eazzypark RijnlanderwegWanneer u wilt parkeren bij EazzyPark dan kunt u terecht bij twee locaties. Eén van deze locaties is EazzyPark Rijnlanderweg in hoofddorp. Hier parkeert u middels een shuttleservice welke is inbegrepen bij de prijs. De reistijd met de shuttlebus bedraagt ongeveer 10 minuten, houdt echter rekening met nog wat extra wacht- en afhandelingstijd. U kunt uw autosleutels na het parkeren zelf meenemen op reis. 

 • Prijs per dag: € 6,88
 • Prijs per week (8 dagen): € 55,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice


Boek nu →

 

 

EazzyPark Kruisweg

EazzyPark SchipholDe parkeeraanbieder EazzyPark Kruisweg is op het moment van schrijven één van de meest voordelige parkeeropties. Hier parkeert u inclusief een shuttleservice op ongeveer 5 minuten afstand van Schiphol Airport. De parkeerplaats en de bijbehorende services worden dag en nacht aangeboden dankzij de openingstijden van 24/7. Er is geen maximale inrijhoogte en het parkeerterrein is volledig afgeschermd en beveiligd. 

 • Prijs per dag: € 7,62
 • Prijs per week (8 dagen): € 60,99
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice


Boek nu →

 

 

Airport Indoor Parking

Airport Indoor Parking SchipholWilt u voordelig parkeren bij een kwalitatief goede parkeergarage? Dat kan bij Airport Indoor Parking! Zoals de naam al zegt parkeert u uw auto overdekt en wordt u vervolgens met de shuttlebus in ongeveer 11 minuten naar de luchthaven gebracht. Met de moderne videostraat wordt uw auto volledig gefotografeerd voor de veiligheid en tevens is de parkeergarage zelf voorzien van 24-uurs camerabewaking. U kunt hier 24/7 parkeren en tevens kan uw elektrische auto ook opgeladen worden.

 • Prijs per dag: € 8,13
 • Prijs per week (8 dagen): € 65,00
 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. shuttleservice


Boek nu →

 

 

P3 Lang Parkeren Schiphol

P3 Schiphol

Bij P3 Schiphol Airport kunt u kiezen voor een onoverdekte parkeerplaats en een parkeerplaats in de parkeergarage. De overdekte parkeerplaats is natuurlijk iets prijziger dan de onoverdekte. De tarieven lang parkeren Schiphol verschillen dus. U parkeert in combinatie met een shuttleservice die u in 5 minuten tijd naar de luchthaven brengt, de shuttlebussen rijden om de 10 minuten. 

 • Prijs per dag: € 9,19 (€ 10,50 voor overdekt)
 • Prijs per week (8 dagen): € 73,49 (€ 84,00 voor overdekt)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. shuttleservice


Boek nu →

 

 

Central Parking

Logo Central Parking SchipholHet parkeren bij Central Parking kan op twee verschillende manieren; u kunt kiezen voor een shuttleservice en u kunt ook Central Parking valet. U bent het voordeligst uit wanneer u kiest voor de shuttleservice, de valetservice is prijzger maar biedt ook meer comfort en hierbij verliest u minder tijd. Aan jou de keus!

 • Prijs per dag: € 11,25 (shuttleservice) & € 15,00 (valetservice)
 • Prijs per week (8 dagen): € 90,00 (shuttleservice) & € 120,00 (valetservice)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle- of valetservice


Boek shuttle → Boek valet →

 

 

Happy Valet Parking

Happy Valet Parking Schiphol AirportDe zeer professionele valetservice van Happy Valet Parking bedient u direct bij vertrekhal 2 en 3 van Schiphol. De parkeerservice is 24/7 beschikbaar, waarbij de chauffeur de auto voor u parkeert. Bij inname wordt uw auto gecontroleerd, waarna deze op een goed bewaakt parkeerterrein wordt geplaatst. 

 • Prijs per dag: € 11,88
 • Prijs per week (8 dagen): € 95,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice


Boek nu →

 

 

ValetSchiphol

Valet SchipholOok bij ValetSchiphol kunt u terecht als u graag direct bij de terminal wilt uitstappen. De service is 24/7 beschikbaar, waarbij de chauffeur uw auto zowel bij aankomst als terugkomst controleert. Tegen meerprijs is het daarnaast ook mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw verblijf in het buitenland.

 • Prijs per dag: € 12,00
 • Prijs per week (8 dagen): € 96,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice


Boek nu →

 

 

Perfect Parking

Perfect Parking Schiphol AirportZorgeloos valet parkeren doet u bij Perfect Parking. U stapt direct uit bij de terminal, waarnaa een professionele chauffeur uw auto voor u parkeert op een goed bewaakte parkeerplaats. De valetservice is 24/7 beschikbaar en u wordt netjes geholpen met uw bagage. Tegen meerprijs is het tevens mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw reis.

 • Prijs per dag: € 12,38
 • Prijs per week (8 dagen): € 99,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice


Boek nu →

 

 

Xclusive Parking

Logo Xclusive Parking SchipholOok bij Xclusive Parking kunt u kiezen uit twee verschillende parkeervormen, zo kunt u ook hier kiezen voor het shuttle parkeren en Xclusive Parking valet. In beide gevallen kunt u 24/7 terecht en dus ook 's nachts uw auto parkeren of ophalen. Uw auto staat op een parkeerterrein dat geheel is afgesloten en is voorzien van camerabeveiliging. 

 • Prijs per dag: € 12,38 (shuttleservice) & € 13,00 (valetservice)
 • Prijs per week (8 dagen): € 99,00 (shuttleservice) & € 104,00 (valetservice)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle- of valetservice


Boek shuttle → Boek valet →

 

 

ParkingPoint

Logo ParkingPoint SchipholHet lijkt bijna een trend te worden, maar ook ParkingPoint biedt zowel een shuttleservice als ParkingPoint valet aan. Net als bijna iedere parking bij Schiphol kunt u 24/7 gebruik maken van de service, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over vertragingen of iets dergelijks. De service van ParkingPoint wordt op het moment van schrijven beoordeeld met een 9,4!

 • Prijs per dag: € 12,38 (shuttleservice) & € 13,00 (valetservice)
 • Prijs per week (8 dagen): € 99,00 (shuttleservice) & € 104,00 (valetservice)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle- of valetservice


Boek shuttle → Boek valet →

 

 

The Valet Company

The Valet Company Schiphol AirportRijdt u een elektrische auto? Dan kunt u kiezen voor The Valet Company en de chauffeur vragen uw elektrische auto op te laden voor uw terugkomst. Uw auto wordt standaard in een overdekte parkeergarage geplaatst nadat u bent uitgestapt bij de terminal. Het parkeren hier kan 24 uur per dag, waarbij u netjes geholpen wordt met uw bagage.

 • Prijs per dag: € 12,50
 • Prijs per week (8 dagen): € 100,00
 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. valetservice


Boek nu →

 

 

The Valet Guys

The Valet Guys SchipholWilt u besparen op de prijs parkeren Schiphol inclusief een valetservice, dat kan! Bij The Valet Guys kunt u net als alle andere aanbieders 24/7 parkeren en gebruik maken van de valetservice. Uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats. Uw auto wordt daarbij netjes geïnspecteerd. 

 • Prijs per dag: € 12,94
 • Prijs per week (8 dagen): € 103,49
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice


Boek nu →

 

 

iParking

Logo iParking SchipholAls laatste beschikbare parkeeraanbieder vinden we iParking. U bent hier wellicht minder voordelig uit qua prijs, u krijgt hier wel een topservice voor terug! Deze service wordt dan ook supergoed beoordeelt met een 9,6. Dit is op het moment van schrijven dan ook de best beoordeelde parkeeraanbieder bij Schiphol. U parkeert hier met een valetservice op een onoverdekt parkeerterrein.

 • Prijs per dag: € 14,94
 • Prijs per week (8 dagen): € 119,50
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice


Boek nu →

 

NH Hotels Superior Room

NH Hotels Superior Room Schiphol AirportU kunt ook kiezen voor Park, Sleep & Fly bij Schiphol Airport, namelijk bij NH Hotels Superior Room. Deze luxe hotelkamer is geschikt voor maximaal 2 personen, waarbij u één overnachting heeft inclusief ontbijt. Ook de transfer naar de luchthaven toe is inbegrepen en 24/7 beschikbaar. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren en wordt na de overnachting in 7 minuten naar de terminal gebracht. U kunt ook kiezen voor de NH Hotels Superior XL Room, welke 29 m2 groot is met zitgedeelte en een ligbad. Als u met 3 personen reist kunt u kiezen voor de NH Hotels Superior Triple Room. Let op: de twee grotere kamers zijn duurder dan de hieronder genoemde prijs.

 • Prijs per dag: € 16,37
 • Prijs per week (8 dagen): € 130,99
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. Park, Sleep & Fly


Boek nu →

 

 

Meer informatie over vergelijken en reserveren via Vliegen en Parkeren

 

 1. U vindt ons beschikbare aanbod door de juiste luchthaven en uw reisdata in te voeren, wij tonen direct het beschikbare aanbod in uw periode en zo zie u eenvoudig de kosten lang parkeren Schiphol. Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, het kan echter ook nog gesorteerd worden op reistijd en beoordeling. In de legenda aan de linkerzijde kunt het aanbod ook nog eens filteren op basis van de gewenste parkeervorm, het behouden van uw sleutels of het opladen van een elektrische auto. 
 2. Zodra u uw gewenste parkeerplaats heeft gevonden hoeft u alleen nog maar op reserveren te klikken. In het reserveringsformulier vult u alle gegevens in en kunt u direct betalen. Mocht u onverhoopt moeten annuleren, dan kan dit tot 48 uur voor aanvang van het parkeren en krijgt u het betaalde bedrag minus 15% annuleringskosten teruggestort. 
 3. Na het maken van een reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail, deze is ook direct te downloaden via onze website. Op deze reserveringsbevestiging vindt u al uw persoonlijke gegevens, alle contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. 
 4. Bij het parkeren toont u de reserveringbevestiging, dit kan zowel digitaal als geprint. Zodra uw gegevens zijn gecheckt kunt u parkeren, de aanwijzingen volgen en genieten van uw welverdiende vakantie!

 

Samenvatting van de parkeermogelijkheden bij Schiphol

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Schiphol parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

Bent u simpelweg op zoek naar de goedkoopst mogelijke parkeerplaats? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol voor een handig overzicht. 

🚗 Aantal parkeerplaatsen23
🏆 Best beoordeeldEazzyPark Rijnlanderweg
💶 GoedkoopsteAirport Indoor Parking
📍 Dichtst bij luchthavenPerfect Parking

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode februari 2023.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving