Parkeertarieven Schiphol

ParkingTarifs

In dit artikel vertellen wij alles over de parkeertarieven bij Schiphol Airport -

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport en wilt u ook Schiphol parkeren? We voorzien u graag van alle informatie over de kosten parkeren Schiphol en bijbehorende mogelijkheden. 

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Schiphol Airport al geselecteerd.

Parkeren bij Schiphol?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Parkeervorm
> Reistijd
 
Q-Park Spaarne Gasthuis€ 55,00 - week
€ 6,88 - dag
OV
> 15 min
Reserveer
Park 'n Fly
€ 72,95 - week
€ 9,12 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Eazzypark Rijnlanderweg
€ 79,00 - week
€ 9,88 - dag
Shuttle
> 10 min
Reserveer
Eazzypark Kruisweg€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
Perfect Parking€ 84,00 - week
€ 10,50 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Holiday Parking€ 88,00 - week
€ 11,00 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Comfort Parking€ 90,00 - week
€ 11,25 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
Happy Valet Parking€ 92,00 - week
€ 11,50 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
GreenParking
€ 93,50 - week
€ 11,69 - dag
Shuttle
> 10 min
Reserveer
ValetSchiphol
€ 95,00 - week
€ 11,88 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
The Valet Guys
€ 98,00 - week
€ 12,25 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
P3 Schiphol Garage (official)€ 121,49 - week
€ 15,19 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
P6 Valet (official)
€ 154,50 - week
€ 19,31 - dag
Valet
> 2 - 6 min
Informatie
P1 Parkeren (official)
€ 237,50 - week
€ 29,69 - dag
Loopafstand
> 2 - 6 min
Informatie

 

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren op Schiphol?'. In de bovenstaande tabel van de parkeerkosten Schiphol zult u direct zien dat er enorme prijsverschillen zijn. Er kan een verschil van ruim € 150,00 optreden voor dezelfde 8 dagen parkeren.

 

We hebben alle beschikbare parkeermogelijkheden opgenomen in de tabel, zo kunt u er dus eenvoudig achter komen wat de parkeren Schiphol kosten zijn. Dit is dus inclusief Schiphol shuttle parkings, Schiphol valet parkings en de officiële parkings. In het overzicht vindt u niet ons gehele aanbod. U vindt ons gehele aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, Schiphol is hier al geselecteerd.

 

De getoonde prijzen zijn inclusief shuttle- en valetservice en u betaalt geen extra reserveringskosten. De tarieven parkeren Schiphol van de parkeeraanbieders waar sleutelbehoud mogelijk is, is inclusief het behouden van uw sleutel. U betaalt dus niet meer dan dat u in de tabel ziet! Bekijk eens ons gehele aanbod en kom erachter hoe veel u kunt besparen! 

 

Parkeren bij Schiphol?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <Meer informatie over de parkeeraanbieders

Wilt u graag besparen op de Schiphol parkeren kosten en dus parkeren bij een van de shuttle- of valet parkeeraanbieders? Selecteer dan simpelweg bovenaan de pagina uw reisdata en klik op 'zoeken'. Hieronder zullen wij een aantal van deze parkeeranbieders nog even kort en bondig omschrijven zodat u een beter beeld heeft van wat u kunt verwachten. Klik in de tabel op de naam van een aanbieder voor meer informatie en de parkeren Schiphol tarieven, vanuit hier kunt u ook de gekozen parking eenvoudig reserveren. 

 

Q-Park Schiphol

Q Park SchipholU kent Q-Park ongetwijfeld van de parkeergarages die in bijna ieder stadscentrum te vinden zijn. U kunt nu ook terecht bij een Q-Park Schiphol parkeergarage wanneer u vliegt vanaf Schiphol. Hierbij gebruikt u Connexxion lijnbus 300 of nachtbus N30 als shuttleservice. U reist 'gratis' middels een QR-code die u na afronding van de reservering ontvangt. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 55,00
 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. openbaar vervoer

Boek nu →

 

Park 'n Fly

Logo Park 'n Fly SchipholHet parkeren bij Park 'n Fly doet u in combinatie met een valetservice, waarbij u direct bij de luchthaven uit uw auto stapt. U kunt hier 24 uur per dag terecht, waardoor u altijd terecht kunt. Tegen meerprijs is het tevens mogelijk om een overdekte parkeerplek te reserveren. Het verharde en afgesloten parkeerterrein is verder voorzien van camerabewaking voor de veiligheid.

 • Prijs per week (8 dagen): € 72,95
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

EazzyPark Rijnlanderweg

Eazzypark RijnlanderwegWanneer u wilt parkeren bij EazzyPark dan kunt u terecht bij twee locaties. Eén van deze locaties is EazzyPark Rijnlanderweg in hoofddorp. Hier parkeert u middels een shuttleservice welke is inbegrepen bij de prijs. De reistijd met de shuttlebus bedraagt ongeveer 10 minuten, houdt echter rekening met nog wat extra wacht- en afhandelingstijd. U kunt uw autosleutels na het parkeren zelf meenemen op reis. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 79,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

Boek nu →

 

EazzyPark Kruisweg

Logo EazzyPark KruiswegOok bij EazzyPark wordt het parkeren Schiphol goedkoop gecombineerd met een shuttleserice, ook wel pendeldienst genoemd. Het parkeerterrein in Rozenburg ligt op slechts 5 minuten afstand van het vliegveld. Dit parkeerterrein en de bijbehorende shuttleservice zijn 24/7 geopend en beschikbaar. Let op: u dient uw autosleutels in te leveren bij de parking. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 80,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

Boek nu →

 

Perfect Parking

Perfect Parking Schiphol AirportZorgeloos valet parkeren doet u bij Perfect Parking. U stapt direct uit bij de terminal, waarnaa een professionele chauffeur uw auto voor u parkeert op een goed bewaakte parkeerplaats. De valetservice is 24/7 beschikbaar en u wordt netjes geholpen met uw bagage. Tegen meerprijs is het tevens mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw reis.

 • Prijs per week (8 dagen): € 84,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

Holiday Parking

Holiday Parking Schiphol AirportBent u nog op zoek naar een betrouwbare parkeerservice? Kies dan voor Holiday Parking. U stapt direct uit bij de terminal, waarna een valet chauffeur de auto voor u parkeert. U kunt 24/7 gebruik maken van deze valetservice en het is mogelijk om tegen meerprijs een overdekte parkeerplaats boeken. Het terrein is verhard, omheind en voorzien van camerabewaking.

 • Prijs per week (8 dagen): € 88,00
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

Comfort Parking

Logo Comfort Parking Schiphol AirportBij Comfort Parking geniet u van zeer scherpe auto parkeren Schiphol kosten. Het is bij Comfort Parking zowel mogelijk om te parkeren met shuttleservice als met een valetservice. Doordat de parking 24/7 geopend is kunt u dag en nacht parkeren. De shuttlebus brengt u in slechts 5 minuten naar de luchthaven toe. Kiest u voor Comfort Parking Valet, dan stapt u direct uit bij de luchthaven. Een chauffeur parkeert de auto dan voor u.

 • Prijs per week (8 dagen): € 90,00 (shuttleservice) & € 105,00 (valetservice)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle- of valetservice

Boek shuttle → Boek valet →

 

Happy Valet Parking

Happy Valet Parking Schiphol AirportDe zeer professionele valetservice van Happy Valet Parking bedient u direct bij vertrekhal 2 en 3 van Schiphol. De parkeerservice is 24/7 beschikbaar, waarbij de chauffeur de auto voor u parkeert. Bij inname wordt uw auto gecontroleerd, waarna deze op een goed bewaakt parkeerterrein wordt geplaatst. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 92,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

GreenParking

Logo GreenParking SchipholBij GreenParking parkeert u middels een voordelige shuttleservice. Het parkeerterrein ligt op ongeveer 10 minuten reistijd van de luchthaven. Houdt echter rekening met een wachttijd van maximaal 20 minuten. U kunt na het parkeren uw autosleutels op zak houden en meenemen op reis. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald en teruggebracht naar de parking. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 93,50
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

Boek nu →

 

ValetSchiphol

Valet SchipholOok bij ValetSchiphol kunt u terecht als u graag direct bij de terminal wilt uitstappen. De service is 24/7 beschikbaar, waarbij de chauffeur uw auto zowel bij aankomst als terugkomst controleert. Tegen meerprijs is het daarnaast ook mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw verblijf in het buitenland.

 • Prijs per week (8 dagen): € 95,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

The Valet Guys

The Valet Guys SchipholWilt u besparen op de prijs parkeren Schiphol inclusief een valetservice, dat kan! Bij The Valet Guys kunt u net als alle andere aanbieders 24/7 parkeren en gebruik maken van de valetservice. Uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats. Uw auto wordt daarbij netjes geïnspecteerd. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 98,00
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

Vakantie Parking

Logo Vakantie Parking Schiphol AirportWaar kunt u nog voor een lage prijs overdekt parkeren mét sleutelbehoud? Dat kan bij Vakantie Parking! U parkeert zelf uw auto in de overdekte parkeergarage en stapt vervolgens, met uw autosleutel in uw eigen zak, in de shuttlebus. Deze brengt u in 8 minuten naar de luchthaven toe. De parkeerplaats is 24/7 geopend en biedt u ook de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden of uw auto te laten wassen. Beide verkrijgbaar tegen een toeslag.

 • Prijs per week (8 dagen): € 100,00
 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

ParkingPoint

Logo ParkingPoint SchipholHet lijkt bijna een trend te worden, maar ParkingPoint biedt zowel een shuttleservice als ParkingPoint valet aan. Net als bijna iedere parking bij Schiphol kunt u 24/7 gebruik maken van de service, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over vertragingen of iets dergelijks. De service van ParkingPoint wordt op het moment van schrijven beoordeeld met een 9,2!

 • Prijs per week (8 dagen): € 100,00 (shuttleservice) & € 105,00 (valetservice)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle- of valetservice

Boek shuttle → Boek valet →

 

Xclusive Parking

Logo Xclusive Parking SchipholOok bij Xclusive Parking kunt u kiezen uit twee verschillende parkeervormen, zo kunt u ook hier kiezen voor het shuttle parkeren en Xclusive Parking valet. In beide gevallen kunt u 24/7 terecht en dus ook 's nachts uw auto parkeren of ophalen. Uw auto staat op een parkeerterrein dat geheel is afgesloten en is voorzien van camerabeveiliging. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 100,00 (shuttleservice) & € 105,00 (valetservice)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle- of valetservice

Boek shuttle → Boek valet →

 

Flight Parking

Flight Parking Schiphol AirportBij Flight Parking kunt u terecht voor een goede valetservice. U stapt direct uit bij de luchthaven waarna een chauffeur de auto van u overneemt. Na een voertuigcontrole wordt deze naar de beveiligde parkeerplaats gereden. Tegen toeslag kunt u uw elektrische auto laten opladen of uw auto laten wassen.

 • Prijs per week (8 dagen): € 104,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

Business Valet

Logo Business Valet Schiphol

Het parkeren bij Business Valet is speciaal bedoeld voor mensen die op zakenreis gaan. De professionele afhandeling van het parkeren is perfect voor zakenmensen die zonder al teveel gedoe het vliegtuig in willen. De parkeerservice is 24 uur per dag beschikbaar, waarbij uw auto op een goed beveiligd terrein geplaatst wordt. U wordt netjes met uw bagage geholpen en de chauffeur voert een voertuiginspectie uit bij afgifte van uw auto.

 • Prijs per week (8 dagen): € 110,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

The Valet Company

The Valet Company Schiphol AirportRijdt u een elektrische auto? Dan kunt u kiezen voor The Valet Company en de chauffeur vragen uw elektrische auto op te laden voor uw terugkomst. Uw auto wordt standaard in een overdekte parkeergarage geplaatst nadat u bent uitgestapt bij de terminal. Het parkeren hier kan 24 uur per dag, waarbij u netjes geholpen wordt met uw bagage.

 • Prijs per week (8 dagen): € 110,00
 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

iParking

Logo iParking SchipholAls laatste beschikbare parkeeraanbieder vinden we iParking. U bent hier wellicht minder voordelig uit qua prijs, u krijgt hier wel een topservice voor terug! Deze service wordt dan ook supergoed beoordeelt met een 9,5. Dit is op het moment van schrijven dan ook de best beoordeelde parkeeraanbieder bij Schiphol. U parkeert hier met een valetservice op een onoverdekt parkeerterrein.

 • Prijs per week (8 dagen): € 114,50
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

P3 Lang Parkeren Schiphol

P3 Schiphol

Wilt weten wat de parkeren op Schiphol kosten zijn? Bij P3 Schiphol Airport kunt u kiezen voor een parkeerplaats in de parkeergarage. Zo is uw auto beschermt tegen weersinvloeden, zoals hagel en harde wind. De tarieven lang parkeren Schiphol verschillen dus. U parkeert in combinatie met een shuttleservice die u in 5 minuten tijd naar de luchthaven brengt, de shuttlebussen rijden om de 10 minuten. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 121,49 (overdekt)
 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

Boek nu →

 

NH Hotels Superior Room

NH Hotels Superior Room Schiphol AirportU kunt ook kiezen voor een Park, Sleep & Fly bij Schiphol Airport, namelijk bij NH Hotels Superior Room. Deze luxe hotelkamer is geschikt voor maximaal 2 personen, waarbij u één overnachting heeft inclusief ontbijt. Ook de transfer naar de luchthaven toe is inbegrepen en 24/7 beschikbaar. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren en wordt na de overnachting in 7 minuten naar de terminal gebracht. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 230,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. Park, Sleep & Fly

Boek nu →

 

Meer informatie over vergelijken en reserveren via Vliegen en Parkeren

 

 1. U vindt ons beschikbare aanbod door de juiste luchthaven en uw reisdata in te voeren, wij tonen direct het beschikbare aanbod in uw periode en zo zie u eenvoudig de kosten lang parkeren Schiphol. Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, het kan echter ook nog gesorteerd worden op reistijd en beoordeling. In de legenda aan de linkerzijde kunt het aanbod ook nog eens filteren op basis van de gewenste parkeervorm, het behouden van uw sleutels of het opladen van een elektrische auto. 
 2. Zodra u uw gewenste parkeerplaats heeft gevonden hoeft u alleen nog maar op reserveren te klikken. In het reserveringsformulier vult u alle gegevens in en kunt u direct betalen. Mocht u onverhoopt moeten annuleren, dan kan dit tot 48 uur voor aanvang van het parkeren en krijgt u het betaalde bedrag minus 15% annuleringskosten teruggestort. 
 3. Na het maken van een reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail, deze is ook direct te downloaden via onze website. Op deze reserveringsbevestiging vindt u al uw persoonlijke gegevens, alle contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. 
 4. Bij het parkeren toont u de reserveringbevestiging, dit kan zowel digitaal als geprint. Zodra uw gegevens zijn gecheckt kunt u parkeren, de aanwijzingen volgen en genieten van uw welverdiende vakantie! Niet alleen parkeert u betrouwbaar, u bespaart ook op uw parkeren Schiphol prijs!

 

Samenvatting van de parkeermogelijkheden bij Schiphol

Heeft u ook de vraag "wat kosten parkeren Schiphol?" Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Schiphol parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

Bent u simpelweg op zoek naar de goedkoopst mogelijke parkeerplaats? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol voor een handig overzicht. 

🚗 Aantal parkeerplaatsen26
🏆 Best beoordeeldiParking
💶 GoedkoopstePark 'n Fly
📍 Dichtst bij luchthavenHappy Valet Parking

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode oktober 2023.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving