Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Schiphol

Airport-Schiphol-parking

In dit artikel vertellen wij alles over de parkeertarieven bij Schiphol Airport -

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport en zoekt u naar Schiphol parkeren? We voorzien u graag van alle informatie over de kosten parkeren Schiphol en bijbehorende mogelijkheden. 

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Schiphol Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud

Shuttle parkeermogelijkheden

24/7 Parking€ 43,49€ 5,44Shuttle9 min
24/7 Parking Premium€ 45,49€ 5,69Shuttle9 min
The Shuttle Guys€ 45,96€ 5,75Shuttle15 min
Budget Shuttle€ 46,49€ 5,81Shuttle9 minX
Move On Parking€ 49,95€ 6,24Shuttle8 min
ParkFly€ 50,00€ 6,25Shuttle12 minX
EazzyPark€ 58,00€ 7,25Shuttle5 minX
ParkingPoint€ 62,50€ 7,87Shuttle8 minX
Comfort Parking€ 65,00€ 8,13Shuttle10 min
Xclusive Parking€ 70,00€ 8,75Shuttle8 min
P3 Schiphol Terrein€ 70.62€ 8.83Shuttle5 min
Central Parking€ 74,49€ 9,31Shuttle10 minX

Valet parkeermogelijkheden

ParkingPoint - Valet€ 59,98€ 7,50Valet0 minX
ValetParking-Service€ 60,50€ 7,56Valet0 minX
TheValetGuys€ 71,00€ 8,88Valet0 minX
ParkFly - Valet€ 82,50€ 10,31Valet0 minX
Xclusive Parking - Valet€ 84,99€ 10,62Valet0 minX
TheStarParking€ 85,00€ 10,63Valet0 minX
Comfort Parking - Valet€ 85,00€ 11,25Valet0 minX
Flight Parking€ 95,00€ 11,88Valet0 minX
iParking€ 104,50€ 13,06Valet0 minX
Central Parking - Valet€ 103,49€ 13,19Valet0 minX
24/7 Valet Parking€ 124,00€ 15,50Valet0 minX

Officiële Parkeermogelijkheden

P4 BasicNiet beschikbaarNiet beschikbaarShuttle10 min
P3 Schiphol Terrein€ 70,62 (€ 126,00*)€ 8,83 (€ 15,75)Shuttle5 min
P3 Schiphol Garage€ 75,97 (€ 131,00*)€ 9,50 (€ 16,38)Shuttle5 min
P6 Valet€ 129,00€ 16,13Valet2 minX
P1 Holiday€ 128,50 (€ 288,00*)€ 16,06 (€ 36,00)Loopafstand3 - 6 min
Terminal ValetNiet beschikbaarNiet beschikbaarValet0 minX

* parkeertarief exclusief online reservering

 

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren op Schiphol'. In de bovenstaande tabel van de parkeerkosten Schiphol zult u direct zien dat er enorme prijsverschillen zijn. Er kan een verschil van bijna € 300 optreden voor dezelfde 8 dagen parkeren. We hebben alle beschikbare officiële parkeermogelijkheden en de vijf meest voordelige parkeeraanbieders opgenomen in de tabel. P4 Schiphol was niet beschikbaar in de geselecteerde periode. In het overzicht vindt u niet ons gehele aanbod. U vindt ons gehele aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, Schiphol is hier al geselecteerd.

 

De getoonde prijzen zijn inclusief shuttle- en valetservice en u betaalt geen extra reserveringskosten. De tarieven parkeren Schiphol van de parkeeraanbieders waar sleutelbehoud mogelijk is, is inclusief het behouden van uw sleutel. U betaalt dus niet meer dan dat u in de tabel ziet! Bekijk eens ons gehele aanbod en kom erachter hoe veel u kunt besparen!

 

 

De Budget Parkeeraanbieders

 

Wilt u graag parkeren bij een van de shuttle- of valet parkeeraanbieders? Selecteer dan simpelweg bovenaan de pagina uw reisdata en klik op 'zoeken'. Hieronder zullen wij een aantal van deze parkeeranbieders nog even kort en bondig omschrijven zodat u een beter beeld van wat u kunt verwachten. Klik in de tabel op de naam van een aanbieder voor meer informatie, vanuit hier kunt u ook de gekozen parking eenvoudig reserveren. 

 

 

24:7 Parking Premium Schiphol24-7 Parking Premium

Wilt u besparen op de parkeren Schiphol kosten en uw sleutel behouden? De premium variant van 24-7 parking ligt op het hetzelfde adres als 24-7 Parking. Bij 24-7 Parking Premium kunt u echter wel kiezen voor de veel gevraagde optie sleutelbehoud. Uw auto staat ook hier op een uitstekend beveiligde parkeerplaats die voorzien is van camera's en 24-uurs bewaking. 

 

 

The Shuttle Guys SchipholThe Shuttle Guys

Wilt u besparen op uw tarieven lang parkeren Schiphol? Dan is The Shuttle Guys een hele goede optie. Deze aanbieder is zoals de naam al doet vermoeden wordt u bedient middels shuttleservice, de reistijd hiervan bedraagt ongeveer 15 minuten. U kunt, tegen meerprijs, ervoor kiezen om overdekt te parkeren en het parkeren kunt u 24/7 doen. 

 

 

Move On Parking SchipholMove On Parking

De Schiphol parkeertarieven bij Move On Parking zijn nog steeds zeer voordelig te noemen. U betaalt hier nog steeds minimaal de helft van het bedrag ten opzichte van de shuttleserivces van Schiphol. Uw De parkeerplaats is voorzien van 24-uurs bewaking, elektrische laadplaatsen en is 24/7 geopend. U kunt uw auto ook overdekt laten parkeren.

 

 

ParkFly SchipholParkFly

ParkFly is interessant betreft de lang parkeren Schiphol tarieven, het is op het moment van schrijven de een van de voordeligste aanbieders. U kunt 24/7 genieten van de aangeboden services en u kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis. U parkeert op ongeveer 15 minuten reistijd van Schiphol, dit is exclusief een eventuele wachttijd.

 

 

The Valet Guys SchipholThe Valet Guys

Wilt u besparen op de prijs parkeren Schiphol inclusief een valetservice, dat kan! Bij The Valet Guys kunt u net als alle andere aanbieders 24/7 parkeren en gebruik maken van de valetservice. Uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats. Uw auto wordt daarbij netjes geïnspecteerd. 

 

 

De Officiële Parkeermogelijkheden

 

P3 SchipholP3 Lang Parkeren Schiphol

Bij P3 Schiphol Airport kunt u kiezen voor een onoverdekte parkeerplaats en een parkeerplaats in de parkeergarage. De overdekte parkeerplaats is natuurlijk iets prijziger dan de onoverdekte. U parkeert in combinatie met een shuttleservice die u in 5 minuten tijd naar de luchthaven brengt, de shuttlebussen rijden om de 10 minuten. 

 

 

P1 SchipholP1 Holiday Parking Schiphol Airport

De optie P1 Holiday Parking is vergelijkbaar met de P1 Kort Parkeren parking, omdat zij zich op dezelfde locatie bevinden. Het grote verschil is dat men hier langer dan 48 uur kan parkeren en daarnaast kunt u hier wel vooraf een reservering maken. Voor de rest zijn de voorzieningen vrijwel hetzelfde.

 

 

P6 Valet SchipholP6 Valet Parkeren Schiphol

Let op: P6 Valet Schphol is  niet via onze website te reserveren. Wilt u wat luxer parkeren en graag gebruik maken van een valetservice? Dit biedt Schiphol aan op twee verschillende locaties. Dit kan men bij de P6 Valet Parking boeken en bij de onderstaande parking. Bij beide is het online reserveren noodzakelijk, dit kunt u doen tot 4 uur voorafgaand aan de reis.

 

 

Terminal Valet SchipholTerminal Valet Parking Schiphol

Let op: Terminal Valet Parking is  niet via onze website te reserveren. In tegenstelling tot bovenstaande parking, staat uw auto hier volledig overdekt gedurende de reisperiode. U geniet van dezelfde luxe voorwaarden en dus staat u binnen no-time in de vertrekhal. Ook bij deze valet parking is het online reserveren noodzakelijk. 

 

 

Overzicht van de officiële parkeermogelijkheden

 

In de afbeelding kunt u eenvoudig zien waar alle officiële parkeermogelijkheden gevestigd zitten. Hierbij hebben we een aantal relevante en dichtbij gelegen steden en richtingen genoteerd zodat u een perfect beeld kunt krijgen waar de parkeerplaatsen precies gelokaliseerd zitten. 

 

Zoals u kunt zien liggen P1 Schiphol en P6 Schiphol direct bij de luchthaven. De parkeerplaatsen van P3 Schiphol en P4 Schiphol liggen respectievelijk op 5 en 10 minuten afstand. De shuttleservices vertrekken hier iedere 10 minuten en doen dit 24 uur per dag 7 dagen per week.

 

De lokaties van de shuttle en valet parkeeraanbieders vindt u op de desbetreffende pagina van de aanbieder. Deze vindt u eenvoudig door op de naam of op het logo te klikken in dit artikel. Hier kunt u ook direct foto's zien om een goede impressie van de parkeerplaats te krijgen. Zo krijgt u een betere visualisatie van de parkeren Schiphol tarieven bij de verschillende aanbieders. 

 

 

Het proces, van het vergelijken tot aan het parkeren

 

  1. U vindt ons beschikbare aanbod door de juiste luchthaven en uw reisdata in te voeren, wij tonen direct het beschikbare aanbod in uw periode en zo zie u eenvoudig de kosten lang parkeren Schiphol. Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, het kan echter ook nog gesorteerd worden op reistijd en beoordeling. In de legenda aan de linkerzijde kunt het aanbod ook nog eens filteren op basis van de gewenste parkeervorm, het behouden van uw sleutels of het opladen van een elektrische auto. 
  2. Zodra u uw gewenste parkeerplaats heeft gevonden hoeft u alleen nog maar op reserveren te klikken. In het reserveringsformulier vult u alle gegevens in en kunt u nog kiezen voor een annuleringsverzekering. Met deze annuleringsverzekering, die 9% van het totaalbedrag is, kunt u tot aan het moment van het parkeren annuleren. Mocht u niet voor een annuleringsverzekering kiezen dan kunt u tot 24 uur voor aanvang annuleren en krijgt u het betaalde bedrag minus 15% teruggestort. Zodra u alles heeft doorgevoerd kunt u direct online betalen en zo bent u voorzien van een parkeerplaats!
  3. Na het maken van een reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail, deze is ook direct te downloaden via onze website. Op deze reserveringsbevestiging vindt u al uw persoonlijke gegevens, alle contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. 
  4. Bij het parkeren toont u de reserveringbevestiging, dit kan zowel digitaal als geprint. Zodra uw gegevens zijn gecheckt kunt u parkeren, de aanwijzingen volgen en genieten van uw welverdiende vakantie!

 

 

Disclaimer van de parkeertarieven

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2021.
  • De prijzen van P6 Valet en Terminal Valet komen direct van de officiële Schiphol Airport parkeren website. Deze zijn niet via onze website te reserveren.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker