Parkeertarieven Schiphol

ParkingTarifs

In dit artikel vertellen wij alles over de parkeertarieven bij Schiphol Airport -

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport en wilt u ook Schiphol parkeren? We voorzien u graag van alle informatie over de kosten parkeren Schiphol en bijbehorende mogelijkheden. 

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Schiphol Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol Airport
ParkingKosten per weekService 
Q-Park Spaarne Gasthuis€ 60,50 - week
€ 7,56 - dag
OV
15 min
Reserveer
Vakantie Parking€ 71,00 - week
€ 8,87 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Drive Up Services€ 75,00 - week
€ 9,37 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Comfort Parking Valet€ 76,90 - week
€ 9,61 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Fast Shuttle Parking - Valet€ 79,00 - week
€ 9,87 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Eazzy Park Rijnlanderweg€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Perfect Parking€ 84,00 - week
€ 10,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Eazzy Park Kruisweg€ 85,00 - week
€ 10,62 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer
Happy Valet Parking€ 92,00 - week
€ 11,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
P6 Valet Schiphol (official)€ 185,50 - week
€ 23,19 - dag
Valet
6 min
Informatie
P1 Schiphol (official)
€ 265,50 - week
€ 33,19 - dag
Lopen
6 min
Informatie

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren op Schiphol?'. In de bovenstaande tabel zult u direct zien dat er enorme prijsverschillen zijn. Er kan een verschil van ruim € 190 optreden voor dezelfde 8 dagen parkeren.

We hebben alle beschikbare parkeermogelijkheden opgenomen in de tabel, zo kunt u er dus eenvoudig achter komen wat de parkeerkosten voor Schiphol zijn. Dit is dus inclusief Schiphol shuttle parkings, Schiphol valet parkings en de officiële parkings.

Wilt u graag besparen op deze kosten en dus parkeren bij een van de shuttle- of valet parkeeraanbieders? Selecteer dan simpelweg bovenaan de pagina uw reisdata en klik op 'zoeken'. Hieronder zullen wij een aantal van deze parkeeraanbieders nog even kort en bondig omschrijven, zodat u een beter beeld heeft van wat u kunt verwachten.

 

Q-Park Spaarne Gasthuis (€ 60,50 / week)

Logo Q-Park Spaarne Gasthuis Schiphol

In de parkeergarage van Q-Park Spaarne Gasthuis zijn de parkeren Schiphol kosten zeer interessant! Als u graag uw auto op een overdekte parkeerplaats neerzet, overweeg dan om dit hier te doen. Na het parkeren loopt u naar de bushalte toe op 1 minuut loopafstand. U kunt met het openbaar vervoer naar het vliegveld, deze kosten zijn inbegrepen in de prijs. Bovendien hoeft u uw autosleutel niet in te leveren en is er camerabewaking aanwezig. Houdt wel rekening met beperkte bustijden 's nachts.

 • Prijs per week (8 dagen): € 60,50
 • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief OV

Boek nu →

 

Vakantie Parking (€ 71,00 / week)

Logo Vakantie Parking SchipholOok bij Vakantie Parking wordt het parkeren op Schiphol kosten laag gehouden, en dat inclusief een shuttleservice. U parkeert uw auto op een veilige plek en stopt de sleutel op een veilige plek. Vervolgens kunt u op de shuttlebus wachten die elke dag beschikbaar is, aangezien de parkeerplaats 24 uur per dag geopend is 7 dagen per week. Daarna staat u binnen 8 minuten bij de vertrekhal om uw reis voort te zetten! Daarnaast heeft de parkeerplaats ook een extra veiligheidsmaatregel, namelijk een volledige omheining van de parkeerplaats zelf die is afgesloten door middel van een slagboom, en camerabewaking. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 71,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Drive Up Services (€ 75,00 / week)

Logo Drive Up ServicesWaar kunt u nog voor een lage prijs parkeren? Dat kan bij Drive Up Services! U parkeert de auto, levert de sleutels in en kunt vrijwel meteen in de shuttlebus stappen die u binnen 8 minuten bij de vertrekhal heeft gebracht. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend en er is altijd een shuttlebus beschikbaar op de tijd die u uitkomt. Deze parkeerplaats heeft niet alleen deze voordelen, maar ook andere service en faciliteiten, zoals camerabewaking, en het is mogelijk om in een wachtruimte inclusief toilet te wachten voor u op reis gaat! 

 • Prijs per week (8 dagen): € 75,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Comfort Parking Valet (€ 76,90 / week)

Logo Comfort Parking Schiphol

De parkeerkosten Schiphol zijn zeer laag als u kiest voor Comfort Parking Valet. U stapt direct uit bij de vertrekhal, waarna een chauffeur de auto voor u parkeert. Het parkeerterrein is volledig omheind en de camerabewaking houdt alles goed in de gaten. U wordt netjes geholpen met uw bagage en kunt tegen meerprijs er ook voor kiezen om uw auto te laten wassen. De valetservice is 24 uur per dag beschikbaar.

 • Prijs per week (8 dagen): € 76,90
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

Fast Shuttle Parking Valet (€ 79,00 / week)

Logo Fast Shuttle Parking

De parkeerkosten Schiphol zijn zeer laag als u kiest voor Fast Shuttle Parking Valet. Met de valetservice wordt uw auto voor u geparkeerd op de parkeerplaats die 24 uur per dag is geopend. En u kunt ook hier 24/7 gebruikmaken van de service en faciliteiten die zij aanbieden. Beveiliging wordt hier ook serieus genomen, zo is deze beveiligd via 24 uurs bewaking, camerabewaking, een volledige omheining en slagboom. Ook is er geen maximale doorrijhoogte en wordt uw auto voor vertrek gecontroleerd door een voertuig inspectie. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 79,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

EazzyPark Rijnlanderweg (€ 80,00 / week)

Logo EazzyPark Rijnlanderweg

Via EazzyPark Rijnlanderweg is parkeren mogelijk tegen lage Schiphol parkeren kosten. Uw auto wordt hier voor u geparkeerd door middel van een shuttleservice. De shuttlebus is snel ter plaatse, waardoor u snel uw reis kunt voortzetten. De parkeerplaats is 24/7 geopend en u kunt er altijd terecht. Ook zijn er extra services en faciliteiten, zoals dat u ervoor kunt kiezen om uw auto te laten wassen terwijl u op reis bent.   

 • Prijs per week (8 dagen): € 80,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Perfect Parking (€ 84,00 / week)

Logo Perfect ParkingDe zeer professionele valetservice van Perfect Parking zorgt ervoor dat u snel en veilig uw auto kwijt kunt. Hier spreekt u van tevoren een tijd af met de valetchauffeur die vervolgens bij uw aankomst de auto netjes parkeert op de parkeerplaats. Dan kunt u meteen door naar de vertrekhal om uw reis door te zetten. Verder is deze parkeerplaats 24/7 geopend en is deze goed beveiligd door middel van camerabewaking een volledige omheining en slagboom. Als extra optie kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen terwijl dat u op reis bent. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 84,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice

 

 

EazzyPark Kruisweg (€ 85,00 / week)

Logo Eazzypark KruiswegBij EazzyPark kunt u uw auto parkeren Schiphol kosten laag. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend, evenals de shuttleservice die u naar het vliegveld brengt en bij terugkomst ook weer komt ophalen. Het parkeerterrein is volledig omheind, afgesloten en voorzien van een slagboom. Deze wordt dagelijks bewaakt met camerabewaking, zodat u met een gerust hart op reis kunt gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om uw auto te laten wassen tegen een meerprijs.

 • Prijs per week (8 dagen): € 85,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

P6 Valet Schiphol

P6 Valet Schiphol AirportVoor het valet parkeren kunt u niet alleen terecht bij alternatieve aanbieders, maar ook bij Schiphol zelf bij P6 Valet. Hiervoor zijn de parkeren Schiphol tarieven echter wel flink hoger. U geeft de auto af tegenover de luchthaven, bij parkeerplaats P1. Een chauffeur parkeert uw auto vervolgens elders rondom Schiphol, op maximaal 12 km afstand. Er wordt gebruik gemaakt van een videostraat om uw auto goed in beeld te brengen en een GPS- en kilometertracker om onnodig gebruik van uw auto te voorkomen.

 • Prijs per week (8 dagen) terrein: € 185,50
 • Prijs per week (8 dagen) garage: € 215,50
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Meer info →

 

P1 Schiphol

P1 Schiphol AirportDe parkeergarage van P1 Schiphol is grotendeels overdekt en ligt op 2 tot 6 minuten loopafstand van de vertrekhal. Deze locatie is zeer geschikt voor kort parkeren, maar ook lang parkeren is mogelijk. Voor dat laatste wordt echter wel de hoofdprijs gevraagd. Inrijden gebeurt op kenteken en er is dag en nacht toezicht. Rijdt u een elektrische auto? Dan kunt u deze opladen bij één van de 11 laadpunten in de parkeergarage. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 265,00
 • Service: Overdekte parkeerplaats op loopafstand

Meer info →

 

Samenvatting van de parkeermogelijkheden bij Schiphol

Heeft u ook de vraag "wat kost parkeren Schiphol?" Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichtst bij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Schiphol parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

Bent u simpelweg op zoek naar de goedkoopst mogelijke parkeerplaats? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol voor een handig overzicht. 

🚗 Aantal parkeerplaatsen31
🏆 Best beoordeeldEazzyPark Kruisweg
💶 GoedkoopsteMobihub Schiphol-Rijk
📍 Dichtst bij luchthavenFast Shuttle Parking Valet

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De tarieven parkeren Schiphol zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2024.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving