Parkeertarieven Schiphol

ParkingTarifs

In dit artikel vertellen wij alles over de parkeertarieven bij Schiphol Airport -

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport en wilt u ook Schiphol parkeren? We voorzien u graag van alle informatie over de kosten parkeren Schiphol en bijbehorende mogelijkheden. 

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Schiphol Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol

ParkingKosten per weekService 
Drive Up Services
€ 45,00 - week
€ 5,63 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Mobihub Schiphol West
€ 46,00 - week
€ 5,75 - dag
Shuttle of taxi
6 min
Reserveer
Comfort Parking Valet
€ 52,50 - week
€ 6,56 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Fast Shuttle Parking Valet
€ 54,00 - week
€ 6,75 - dag
Valet
0 min
Reserveer
EazzyPark Rijnlanderweg
€ 58,00 - week
€ 7,25 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Eazzypark Kruisweg€ 65,00 - week
€ 8,13 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer
Green Parking
€ 71,00 - week
€ 8,88 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Valet Schiphol€ 73,50 - week
€ 9,19 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Park 'n Fly Valet€ 74,95 - week
€ 9,37 - dag
Valet
0 min
Reserveer
P6 Valet 
€ 164,50 - week
€ 20,56 - dag
Valet
2 - 6 min
Informatie
P1 Parkeren
€ 238,00 - week
€ 29,75 - dag
Lopen
2 - 6 min
Informatie

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren op Schiphol?'. In de bovenstaande tabel van de parkeerkosten Schiphol zult u direct zien dat er enorme prijsverschillen zijn. Er kan een verschil van ruim € 190 optreden voor dezelfde 8 dagen parkeren.

We hebben alle beschikbare parkeermogelijkheden opgenomen in de tabel, zo kunt u er dus eenvoudig achter komen wat de parkeren Schiphol kosten zijn. Dit is dus inclusief Schiphol shuttle parkings, Schiphol valet parkings en de officiële parkings.

Wilt u graag besparen op de Schiphol parkeren kosten en dus parkeren bij een van de shuttle- of valet parkeeraanbieders? Selecteer dan simpelweg bovenaan de pagina uw reisdata en klik op 'zoeken'. Hieronder zullen wij een aantal van deze parkeeraanbieders nog even kort en bondig omschrijven, zodat u een beter beeld heeft van wat u kunt verwachten.

 

Drive Up Services (€ 45,00 / week)

Logo Drive Up Services Schiphol Airport

De parkeren op Schiphol kosten zijn zeer laag als u kiest voor Drive Up Services. U parkeert uw auto op het buiten terrein, waarna u met een shuttlebus in 8 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Gedurende 24 uur per dag kunt u hier terecht voor het parkeren van uw auto. Het parkeerterrein is omheind en voorzien van camerabewaking voor de nodige beveiliging. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 45,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Mobihub Schiphol West (€ 46,00 / week)

Logo Mobihub Schiphol West

Ook op de parkeerplaats van Mobihub Schiphol West zijn de auto parkeren Schiphol kosten zeer interessant! U parkeert uw auto op het verharde en verlichte terrein, waarna u met de shuttlebus in slechts 6 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Komt u echter aan tussen 23:00 en 06:30, dan wordt er een taxi voor u geregeld. Uw autosleutels kunt u op zak houden en meenemen op reis. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 46,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttle- of taxiservice

Boek nu →

 

Comfort Parking (€ 52,50 / week)

Logo Comfort Parking Schiphol AirportWaar kunt u nog voor een lage prijs parkeren met valetservice? Dat kan bij Comfort Parking Valet! Op de dag van uw vlucht rijdt u naar de luchthaven waar, na een belletje, een valet chauffeur op u staat te wachten. Uw auto wordt van u overgenomen en geparkeerd op een beveiligd parkeerterrein. De camerabewaking houdt het terrein goed in de gaten. U kunt 24/7 gebruik maken van deze parkeerservice en tegen meerprijs zelfs uw auto laten wassen.

 • Prijs per week (8 dagen): € 52,50
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

Fast Shuttle Parking (€ 54,00 / week)

Logo Fast Shuttle Parking Schiphol

Via Fast Shuttle Parking Valet is valet parkeren bij Schiphol heel toegankelijk. Deze parkeerservice is 24 uur per dag beschikbaar voor u als reiziger. De overdracht van het voertuig vindt plaats op de luchthaven zelf, naast de vertrekhal, waardoor u direct op de goede plek bent. Het verharde en afgesloten parkeerterrein is voorzien van camerabewaking, zodat u uw voertuig met een veilig gevoel achter kunt laten. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 54,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

EazzyPark Rijnlanderweg (€ 58,00 / week)

Logo EazzyPark Rijnlandeweg SchipholEen betrouwbare parkeerplek, waar het parkeren Schiphol goedkoop is, vindt u bij EazzyPark Rijnlanderweg, die al jaren actief is rondom luchthavens. Nadat u uw auto hebt geparkeerd op het beveiligde parkeerterrein, wordt u in 10 minuten met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Een groot voordeel hier is dat u uw autosleutel niet in hoeft te leveren. De parkeerplaats en transfer zijn 24 uur per dag beschikbaar.

 • Prijs per week (8 dagen): € 58,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

EazzyPark Kruisweg (€ 65,00 / week)

Logo EazzyPark KruiswegOok bij EazzyPark Kruisweg wordt de lage prijs parkeren Schiphol gecombineerd met een shuttleservice, ook wel pendeldienst genoemd. Het parkeerterrein in Rozenburg ligt op slechts 5 minuten afstand van het vliegveld. Zo ziet u dat ook op korte afstand van de luchthaven de tarieven parkeren Schiphol nog steeds laag zijn. Dit parkeerterrein en de bijbehorende shuttleservice zijn 24/7 geopend en beschikbaar.

 • Prijs per week (8 dagen): € 65,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

GreenParking (€ 71,00 / week)

Logo GreenParking SchipholBij GreenParking parkeert u middels een voordelige shuttleservice. Het parkeerterrein ligt op ongeveer 10 minuten reistijd van de luchthaven. Houdt echter rekening met een wachttijd van 20 minuten. U kunt na het parkeren uw autosleutels op zak houden en meenemen op reis. Deze service zit inbegrepen bij de parkeren Schiphol tarieven voor deze aanbieder. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald en teruggebracht naar de parking. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 71,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Valet Schiphol (€ 73,50 / week)

Logo Valet Schiphol AirportZorgeloos valet parkeren doet u bij Valet Schiphol. U stapt direct uit bij de terminal, waarna een professionele chauffeur uw auto voor u parkeert op een goed bewaakte parkeerplaats. De valetservice is 24/7 beschikbaar en u wordt netjes geholpen met uw bagage. Tegen meerprijs is het tevens mogelijk om uw auto overdekt te laten parkeren tijdens uw reis.

 • Prijs per week (8 dagen): € 73,50
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

Park 'n Fly Valet (€ 74,95 / week)

Logo Park 'n Fly Schiphol AirportDe zeer professionele valetservice van Park 'n Fly Valet bedient u direct bij vertrekhal 2 en 3 van Schiphol. De parkeerservice, die inbegrepen zit in de parkeren Schiphol prijs, is 24/7 beschikbaar, waarbij de chauffeur de auto voor u parkeert. Bij inname wordt uw auto gecontroleerd, waarna deze op een goed bewaakt parkeerterrein wordt geplaatst. 

 • Prijs per week (8 dagen): € 74,95
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

 

Samenvatting van de parkeermogelijkheden bij Schiphol

Heeft u ook de vraag "wat kost parkeren Schiphol?" Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichtst bij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Schiphol parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

Bent u simpelweg op zoek naar de goedkoopst mogelijke parkeerplaats? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol voor een handig overzicht. 

🚗 Aantal parkeerplaatsen34
🏆 Best beoordeeldiParking
💶 GoedkoopsteDrive Up Services
📍 Dichtst bij luchthavenHappy Valet Parking

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode maart 2024.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving