Parkeertarieven Schiphol

ParkingTarifs

In dit artikel vertellen wij alles over de parkeertarieven bij Schiphol Airport -

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport en wilt u ook Schiphol parkeren? We voorzien u graag van alle informatie over de kosten parkeren Schiphol en bijbehorende mogelijkheden. 

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Schiphol Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
Q-Park Schiphol€ 50,00€ 6,25OV15 min
EazzyPark€ 68,00€ 8,50Shuttle5 minX
ParkingPoint - Valet€ 80,00€ 10,00Valet0 minX
Central Parking - Shuttle€ 85,00€ 10,63Shuttle10 minX
Xclusive Parking - Shuttle€ 89,00€ 11,13Shuttle8 min
Xclusive Parking - Valet€ 89,00
€ 11,13
Valet0 minX
P3 Schiphol Terrein€ 90,25€ 11,28Shuttle5 min
ParkingPoint - Shuttle€ 94,99€ 11,87Shuttle8 min
The Valet Guys€ 104,49€ 13,06Valet0 minX
Central Parking - Valet€ 107,00€ 13,38Valet0 minX
P3 Schiphol Garage€ 100,99€ 12,62Shuttle5 min
iParking€ 124,50€ 15,56Valet0 minX
P1 SchipholNiet beschikbaarNiet beschikbaar
Loopafstand100 meter
P4 SchipholNiet beschikbaar
Niet beschikbaar
Shuttle10 min

 

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren op Schiphol'. In de bovenstaande tabel van de parkeerkosten Schiphol zult u direct zien dat er enorme prijsverschillen zijn. Er kan een verschil van ruim  150,00 optreden voor dezelfde 8 dagen parkeren. We hebben alle beschikbare parkeermogelijkheden opgenomen in de tabel. Dit is dus inclusief Schiphol shuttle parkings, Schiphol valet parkings en de officiële parkings. In het overzicht vindt u niet ons gehele aanbod. U vindt ons gehele aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, Schiphol is hier al geselecteerd.

 

De getoonde prijzen zijn inclusief shuttle- en valetservice en u betaalt geen extra reserveringskosten. De tarieven parkeren Schiphol van de parkeeraanbieders waar sleutelbehoud mogelijk is, is inclusief het behouden van uw sleutel. U betaalt dus niet meer dan dat u in de tabel ziet! Bekijk eens ons gehele aanbod en kom erachter hoe veel u kunt besparen! Bent u simpelweg op zoek naar de goedkoopst mogelijke parkeerplaats? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol voor een handig overzicht. 

 

Parkeren bij Schiphol?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Meer informatie over de parkeeraanbieders

Wilt u graag parkeren bij een van de shuttle- of valet parkeeraanbieders? Selecteer dan simpelweg bovenaan de pagina uw reisdata en klik op 'zoeken'. Hieronder zullen wij een aantal van deze parkeeranbieders nog even kort en bondig omschrijven zodat u een beter beeld heeft van wat u kunt verwachten. Klik in de tabel op de naam van een aanbieder voor meer informatie en de parkeren Schiphol tarieven, vanuit hier kunt u ook de gekozen parking eenvoudig reserveren. 

 

Q-Park Schiphol

Q Park SchipholU kent Q-Park ongetwijfeld van de parkeergarages die in bijna ieder stadscentrum te vinden zijn. U kunt nu ook terecht bij een Q-Park Schiphol parkeergarage wanneer u vliegt vanaf Schiphol. Hierbij gebruikt u Connexxion lijnbus 300 of nachtbus N30 als shuttleservice. U reist 'gratis' middels een QR-code die u na afronding van de reservering ontvangt. 

 • Prijs per dag: € 6,25
 • Prijs per week (8 dagen): € 50,00
 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. openbaar vervoer


Boek nu →

 

 

EazzyPark

EazzyPark SchipholDe parkeeraanbieder EazzyPark is op het moment van schrijven de op een na meest voordelige parkeeroptie. Hier parkeert u inclusief een shuttleservice op ongeveer 5 minuten afstand van Schiphol Airport. De parkeerplaats en de bijbehorende services worden dag en nacht aangeboden dankzij de openingstijden van 24/7. Er is geen maximale inrijhoogte en het parkeerterrein is volledig afgeschermd en beveiligd. 

 • Prijs per dag: € 8,50
 • Prijs per week (8 dagen): € 68,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice


Boek nu →

 

 

ParkingPoint

Logo ParkingPoint SchipholHet lijkt bijna een trend te worden, maar ook ParkingPoint biedt zowel een shuttleservice als ParkingPoint valet aan. Net als bijna iedere parking bij Schiphol kunt u 24/7 gebruik maken van de service, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over vertragingen of iets dergelijks. De service van ParkingPoint wordt op het moment van schrijven beoordeeld met een 9,4!

 • Prijs per dag: € 10,00 (valetservice) & € 11,87 (shuttleservice)
 • Prijs per week (8 dagen): € 80,00 (shuttlservice) & € 94,99 (shuttleservice)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle- of valetservice


Boek shuttle → Boek valet →

 

 

Central Parking

Logo Central Parking SchipholHet parkeren bij Central Parking kan op twee verschillende manieren; u kunt kiezen voor een shuttleservice en u kunt ook Central Parking valet. U bent het voordeligst uit wanneer u kiest voor de shuttleservice, de valetservice is prijzger maar biedt ook meer comfort en hierbij verliest u minder tijd. Aan jou de keus!

 • Prijs per dag: € 10,19 (shuttleservice) & € 13,38 (valetservice)
 • Prijs per week (8 dagen): € 85,00 (shuttleservice) & € 107,00 (valetservice)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle- of valetservice


Boek shuttle → Boek valet →

 

 

Xclusive Parking

Logo Xclusive Parking SchipholOok bij Xclusive Parking kunt u kiezen uit twee verschillende parkeervormen, zo kunt u ook hier kiezen voor het shuttle parkeren en Xclusive Parking valet. In beide gevallen kunt u 24/7 terecht en dus ook 's nachts uw auto parkeren of ophalen. Uw auto staat op een parkeerterrein dat geheel is afgesloten en is voorzien van camerabeveiliging. 

 • Prijs per dag: € 11,13 (shuttleservice) & € 11,13 (valetservice)
 • Prijs per week (8 dagen): € 89,00 (shuttleservice) & € 89,00 (valetservice)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle- of valetservice


Boek shuttle → Boek valet →

 

 

P3 Lang Parkeren Schiphol

P3 Schiphol

Bij P3 Schiphol Airport kunt u kiezen voor een onoverdekte parkeerplaats en een parkeerplaats in de parkeergarage. De overdekte parkeerplaats is natuurlijk iets prijziger dan de onoverdekte. De tarieven lang parkeren Schiphol verschillen dus. U parkeert in combinatie met een shuttleservice die u in 5 minuten tijd naar de luchthaven brengt, de shuttlebussen rijden om de 10 minuten. 

 • Prijs per dag: € 11,28
 • Prijs per week (8 dagen): € 90,25 (€ 100,99 voor overdekt parkeergarage)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. shuttleservice


Boek nu →

 

 

The Valet Guys

The Valet Guys SchipholWilt u besparen op de prijs parkeren Schiphol inclusief een valetservice, dat kan! Bij The Valet Guys kunt u net als alle andere aanbieders 24/7 parkeren en gebruik maken van de valetservice. Uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats. Uw auto wordt daarbij netjes geïnspecteerd. 

 • Prijs per dag: € 13,06
 • Prijs per week (8 dagen): € 104,49
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice


Boek nu →

 

 

iParking

Logo iParking SchipholAls laatste beschikbare parkeeraanbieder vinden we iParking. U bent hier wellicht minder voordelig uit qua prijs, u krijgt hier wel een topservice voor terug! Deze service wordt dan ook supergoed beoordeelt met een 9,6. Dit is op het moment van schrijven dan ook de best beoordeelde parkeeraanbieder bij Schiphol. U parkeert hier met een valetservice op een onoverdekt parkeerterrein.

 • Prijs per dag: € 15,56
 • Prijs per week (8 dagen): € 124,50
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice


Boek nu →

 

 

MOBIHUB Schiphol West

MOBIHUB Schiphol WestWilt u zeker zijn van een goedkope parkeerplaats bij Schiphol dan kunt u in ieder geval terecht bij MOBIHUB. U parkeert met een shuttleservice op ongeveer 8 minuten vanaf de luchthaven. Let op dat MOBIHUB geopend is van 06:00 tot 23:00, u kunt 's nachts dus geen gebruik maken van de parking en de additionele services. 

 • Prijs per dag: Niet beschikbaar
 • Prijs per week (8 dagen): Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice


Meer info →

 

 

P4 Schiphol Airport

P4 SchipholBij P4 Schiphol parkeert u middels een bij de prijs inbegrepen shuttledienst. De parkeerplaats ligt op ongeveer 10 minuten reistijd van de luchthaven, deze 10 minuten zijn exclusief eventuele wachttijd. U betreedt en verlaat het parkeerterrein middels kentekenherkenning en dit kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week doen. 

Let op: niet beschikbaar op het moment van schrijven


Meer info →

 

P1 Holiday Parking Schiphol Airport

P1 Schiphol

De optie P1 Holiday Parking is vergelijkbaar met de P1 Kort Parkeren parking, omdat zij zich op dezelfde locatie bevinden. Het grote verschil is dat men hier langer dan 48 uur kan parkeren en daarnaast kunt u hier wel vooraf een reservering maken. Voor de rest zijn de voorzieningen vrijwel hetzelfde.


Meer info →

 

 

P6 Valet Parkeren Schiphol

P6 Valet Schiphol

Let op: P6 Valet Schiphol is  niet via onze website te reserveren. Wilt u wat luxer parkeren en graag gebruik maken van een valetservice? Dit biedt Schiphol aan op twee verschillende locaties. Dit kan men bij de P6 Valet Parking boeken en bij de onderstaande parking. Bij beide is het online reserveren noodzakelijk, dit kunt u doen tot 4 uur voorafgaand aan de reis.

 

 

Terminal Valet Parking Schiphol

Car valet icoonLet op: Terminal Valet Parking is  niet via onze website te reserveren. In tegenstelling tot bovenstaande parking, staat uw auto hier volledig overdekt gedurende de reisperiode. U geniet van dezelfde luxe voorwaarden en dus staat u binnen no-time in de vertrekhal. Ook bij deze valet parking is het online reserveren noodzakelijk. 

 

 

Meer informatie over vergelijken en reserveren via Vliegen en Parkeren

 

 1. U vindt ons beschikbare aanbod door de juiste luchthaven en uw reisdata in te voeren, wij tonen direct het beschikbare aanbod in uw periode en zo zie u eenvoudig de kosten lang parkeren Schiphol. Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, het kan echter ook nog gesorteerd worden op reistijd en beoordeling. In de legenda aan de linkerzijde kunt het aanbod ook nog eens filteren op basis van de gewenste parkeervorm, het behouden van uw sleutels of het opladen van een elektrische auto. 
 2. Zodra u uw gewenste parkeerplaats heeft gevonden hoeft u alleen nog maar op reserveren te klikken. In het reserveringsformulier vult u alle gegevens in en kunt u direct betalen. Mocht u onverhoopt moeten annuleren, dan kan dit tot 48 uur voor aanvang van het parkeren en krijgt u het betaalde bedrag minus 15% annuleringskosten teruggestort. 
 3. Na het maken van een reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail, deze is ook direct te downloaden via onze website. Op deze reserveringsbevestiging vindt u al uw persoonlijke gegevens, alle contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. 
 4. Bij het parkeren toont u de reserveringbevestiging, dit kan zowel digitaal als geprint. Zodra uw gegevens zijn gecheckt kunt u parkeren, de aanwijzingen volgen en genieten van uw welverdiende vakantie!

 

Samenvatting van de parkeermogelijkheden bij Schiphol

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Schiphol parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen14
🏆 Best beoordeeldiParking
💶 GoedkoopsteQ-Park Schiphol
📍 Dichtst bij luchthavenThe Valet Guys

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2022.
 • De prijzen van P6 Valet en Terminal Valet komen direct van de officiële Schiphol Airport parkeren website. Deze zijn niet via onze website te reserveren.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker