P6 Valet Parkeren Schiphol

Airport-Schiphol-parking-P6

Wilt u parkeren bij Schiphol, maar geen extra reistijd inplannen voor een shuttle service of ter plekke op zoek gaan naar een parkeerplaats? Dan is het valet parkeren een absolute aanrader! In dit artikel gaan we de P6 Valet Parking uitgebreid beschrijven en vergelijken we deze met een aantal alternatieven. 

Wilt u alle beschikbare valet parkeermogelijkheden vergelijken? Selecteer dan bovenaan de pagina uw reisdata en klik op zoeken, u kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P6 Valet Schiphol€ 165,50 - week
€ 20,69 - dag
Valet
> 2-6 min
Niet via onze website te reserveren
Park 'N Fly€ 73,95 - week
€ 9,24 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Comfort Parking
€ 75,00 - week
€ 9,38 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Parking Point
€ 75,00 - week
€ 9,38 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Perfect Parking€ 84,00 - week
€ 10,50 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Happy Valet Parking
€ 92,00 - week
€ 11,50 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Xclusive Parking€ 94,00 - week
€ 11,75 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Valet Schiphol
€ 94,00 - week
€ 11,75 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
The Valet Guys€ 98,00 - week
€ 12,25 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Holiday Parking€ 99,00 - week
€ 12,38 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
The Valet Company
€ 110,00 - week
€ 13,75 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Business Valet€ 110,00 - week
€ 13,75 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
iParking€ 114,50 - week
€ 14,31 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Valet Parking Schiphol
€ 139,00 - week
€ 17,38 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer

 

In de bovenstaande tabel kunt u eenvoudig zien wat u betaalt voor een 8-daagse parkeertermijn bij P6 Schiphol Valet. Hierbij zijn een drietal parkeerplaatsen inclusief shuttle- en valetservice toegevoegd om meer inzicht te geven in de parkeertarieven bij Vliegveld Schiphol.  

De comfortabele service van P6 Schiphol, waarover meer informatie volgt, komt dus met een hoger prijskaartje. U kunt voor dezelfde 8-daagse periode al ruim € 117,00 besparen wanneer het vergeleken wordt met een shuttleservice en al bijna € 70,00 in vergelijking met de valetservices.

Bent u benieuwd naar de meest voordelige parkeeropties? Bekijk dan eens de top 5 goedkoop parkeren bij Schiphol voor meer info. 

 

Alle info over de P6 Valet Parking

P6 Valet Schiphol Airport

Zoals al eerder benoemd is Schiphol P6 één van de twee officiële valet parkeermogelijkheden, de andere optie vindt u onder de naam Terminal Valet Parking. Helaas is die valet parking vanaf 31 december 2022 permanent gesloten. De P6 locatie is in dit geval de goedkopere optie en het is dus de goedkoopste officiële valet parking.

Tip: In de tabel heeft u echter nog meer voordelige valet parkeermogelijkheden bij Schiphol kunnen zien. Deze kunt u eenvoudig vergelijken door het vergelijkingsproces te starten en te filteren op 'valet'. 

 

De parkeerservice bij P6 Valet

Parkeren bij Schiphol P6 valet betekent dat u uw auto op de Transportstraat, 1118 ZG Schiphol aflevert aan een chauffeur. Dat betekent dat u na het afgeven van uw auto wel nog 2-6 minuten naar de terminal moet lopen. Deze chauffeur inspecteert uw auto en neemt deze na het innameproces over om te parkeren op de parkeerplaats. De auto wordt daarnaast voorzien van GPS en een kilometer tracker, zodat Schiphol kan garanderen dat er nooit meer dan 12 km met de auto wordt gereden.

 

Het parkeerterrein van P6 valet

Op het parkeerterrein, die plaats biedt aan lieft 3.900 parkeerplekken, kunt u terecht voor elektrische laadplaatsen én parkeerplaatsen voor mindervaliden. Er geldt een maximale inrijhoogte van 2 meter en er bevinden zich extra brede parkeervakken. Om schade te voorkomen wordt de auto door een speciale videostraat gereden, waarbij de auto aan alle kanten op de foto wordt gezet. Op die manier wordt bestaande schade geregistreerd, zodat er nooit discussie kan ontstaan over eventuele schade.

 

De service en faciliteiten van P6 op een rijtje

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
👨‍✈️ ParkeerserviceIncl. Valet
🕔 Openingstijden24/7
🔍 ServiceVoertuiginspectie
  • Overdekte- of onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
  • 3.900 parkeerplaatsen beschikbaar
  • 2 tot 6 minuten loopafstand tot de vertrekhal
  • GPS-tracker en kilometerregistratie (max 12km extra op de teller)
  • Autoregistratie middels een videostraat
  • Online reservering verplicht, uiterlijk 2 uur voor aankomst
  • Elektrische laadplaatsen beschikbaar

 

Meer info over de alternatieve opties

Schiphol Airport is groot in omvang en heeft mede daardoor ook veel opties voor het parkeren van uw auto. Buiten de officiële parkings zijn er ook diverse alternatieve parkings die een shuttle- of valetservice aanbieden voor een goede prijs.

 

Valet

Valet icoonLaten we beginnen met de opties voor het parkeren met valetservice, aangezien P6 Valet Schiphol dezelfde service aanbiedt. Hoewel u bij de valetservice van Schiphol zelf niet direct bij de luchthaven uitstapt, doet u dit bij de alternatieve parkings wel. Hierdoor verkleint u de reistijd nog verder. Enkele goede aanbieders van valetservice zijn Happy Valet Parking, ValetSchiphol, Flight Parking, Valet Parking Schiphol en speciaal voor zakenreizigers Business Valet. Aanbieders zoals Xclusive Parking Valet, Central Parking Valet en Parking Point Valet bieden zowel een shuttle- als valetservice aan, mits er vooraf gereserveerd is natuurlijk. Andere parkeeraanbieders zoals Perfect Parking, The Valet Company, The Valet Guys en iParking focussen zich alleen op het verlenen van een goede valetservice.

 

Shuttle

Shuttle icoonWilt u toch liever een shuttleservice? Deze zijn goedkoper dan valet, maar hebben wel een langere afhandelingstijd. Bij Schiphol kunt u kiezen uit diverse aanbieders, zoals Hyatt Place, P3 Schiphol, Green Parking Schiphol en EazzyPark. Zoals gezegd hebben sommige parkings twee diensten en dus zijn Xclusive Parking, Parking Point en Central Parking ook hier terug te vinden.

 

Vergelijken en reserveren van parkeerplaatsen

Wij hebben al veel verteld over de service van de P6 parkeergelegenheid. In het prijsoverzicht heeft u echter ook een aantal alternatieven kunnen zien. U vindt deze en nog meer mogelijkheden eenvoudig door bovenaan deze pagina uw aankomst- en vertrekdatum te selecteren. Wij tonen vervolgens de beschikbare parkeeropties voor uw reisperiode. Vergelijkt u toch liever enkel shuttle parkeermogelijkheden? Bekijk dan eens onze pagina omtrent het lang parkeren bij Schiphol. 

U kunt al deze opties simpelweg vergelijken en u kunt tevens het aanbod naar wens krijgen door de filtering of sortering aan te passen. U kunt uw gewenste parkeerplaats direct reserveren en zodoende heeft u niet alleen een parkeerplaats geregeld, u heeft nog tientallen euro's bespaart ook! U ontvangt een bevestiging per mail waarop u alle informatie omtrent het proces van parkeren vindt. 

 

Disclaimer

  • Let op: P6 Valet Schiphol is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Schiphol Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren.
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2023

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving