• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parkeren Rotterdam Airport

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk het parkeeraanbod rondom Rotterdam Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u in no time met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op reis vanaf Rotterdam Airport en zoekt u nog naar een parkeerplaats bij de luchthaven? Via Vliegen en Parkeren kunt u eenvoudig de opties vergelijken. U vindt het beschikbare parkeeraanbod door de juiste luchthaven en uw reisdata te selecteren, wij zullen vervolgens direct de beschikbare opties tonen. Parkeren bij Rotterdam Airport doet u aan de hand van een shuttle- of valetservice. U kunt dit aanbod naar wens filteren en sorteren om zodoende eenvoudig de ideale parkeerplaats te vinden. U kunt de gewenste parkeerplaats vervolgens direct reserveren en zo bent u binnen enkele minuten voorzien van een parkeerplaats. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De Parkeermogelijkheden bij Rotterdam The Hague Airport

Parkeren bij Rotterdam Airport kan op veel verschillende manieren. Deze parkeervormen kunnen behoorlijk variëren in de tarieven, het gemak en afhandelingstijd. De beschikbare parkeervormen rondom Rotterdam Airport zijn shuttle parking, valet parking en parkeren op loopafstand.

 

Parkeren met Shuttleservice

Icoon shuttle parkeren

Parkeren bij Luchthaven Rotterdam kan in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice, ook wel lang parkeren bij Rotterdam Airport genoemd. Waar dit bij de meeste vliegvelden de meest voorkomende parkeervorm is het bij Rotterdam Airport zeer schaars.

 • Speed Parking is momenteel via onze website de enige beschikbare shuttle parkeerplaats. Hier parkeert u op ongeveer 5 minuten van de luchthaven en de parkeerplaats is geopend van 05:00 tot 00:00.

Vergelijk de shuttle parkeermogelijkheden →

 

Airport-Rotterdam-parking

Parkeren met Valetservice

Icoon valet parkeren

Valet parkeren Rotterdam Airport is de meest voorkomende parkeervorm. Valet parkeren blinkt uit in zijn eenvoud en gemak. U levert uw auto namelijk direct bij de luchthaven af aan een chauffeur. Hieronder volgt een kort overzicht.

Vergelijk de valet parkeermogelijkheden →

 

Parkeren op Loopafstand

Icoon parkeren op loopafstand

Wilt u optimaal gemak en eenvoud wanneer u kiest voor Vliegveld Rotterdam parkeren? Dan is parkeren op loopafstand een eenvoudige optie. U parkeert op de parkeerplaats en kunt simpelweg te voet naar de luchthaven.

 

Overzicht van het parkeeraanbod bij Rotterdam Airport

🚗 Aantal parkeerplaatsen4
🏆 Best beoordeeldValet Parkeerservice
💶 Goedkoopste parkingPark Air*
📍 Dichtst bij luchthavenSpeed Parking

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Extra Handige Informatie

Onze Algemene Voorwaarden

Een overzicht van de goedkoopste parkeeraanbieders bij Rotterdam Airport

Een overzicht van de mogelijkheden en parkeertarieven rondom Rotterdam Airport

Ontdek de parkeermogelijkheden

De voordelen van parkeren bij Rotterdam Airport

Er zijn veel opties om de luchthaven van Rotterdam te bereiken. Parkeren Airport Rotterdam is veruit de gemakkelijkste en het is daarbij ook nog ontzettend voordelig. Ondanks dat de infrastructuur goed geregeld is en u met het openbaar vervoer eenvoudig de luchthaven bereikt zijn er een aantal voordelen aan het parkeren bij de luchthaven.

Wanneer u met het openbaar vervoer reist dan bent u afhankelijk van anderen. Wanneer u zelf met de auto reist en parkeert heeft u de reis geheel in eigen handen. Daarnaast heeft u geen last van storingen, bussen of treinen die niet rijden en kunt u vertrekken wanneer u prefereert.

Wanneer u met de auto reist en parkeert dan deelt u de kosten met alle mede-reizigers. De kosten lijken in eerste instantie wellicht hoger dan die van bijvoorbeeld het met openbaar vervoer. Maar waar de kosten daar vermenigvuldigt worden, worden die bij het reizen met de auto gedeeld.

Meer info over Rotterdam Airport

Het vliegveld van Rotterdam is het tweede regionale vliegveld van Nederland, bij de oprichting in 1956 werd het nog vliegveld Zestienhoven genoemd, wat veranderde in Rotterdam Airport. Vandaag de dag, is de officiële luchthaven naam Rotterdam The Hague Airport. Jaarlijks beginnen ongeveer 2 miljoen mensen aan hun reis van deze luchthaven. Op onze website vindt u alle informatie over luchthaven Rotterdam en alles wat u moet weten over het parkeren vliegveld Rotterdam. 

Wilt u ook graag bij Rotterdam Airport parkeren, maar met oog op uw portemonnee? En weet u niet goed wat alle mogelijkheden zijn? Dan helpen wij u graag verder. Graag informeren wij u over alle verschillende parkeervormen, de parkeertarieven en beschikbaarheden. Via onze website vergelijkt en boekt u direct een parkeerplaats, zonder reserveringskosten. Zo kunt u lekker zorgeloos aan de reis beginnen én u bent verzekerd van het laagste parkeertarief.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker