Parkeren Rotterdam Airport

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk het parkeeraanbod rondom Rotterdam Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u in no time met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op reis vanaf Rotterdam Airport en zoekt u nog naar een parking Rotterdam Airport? Via Vliegen en Parkeren kunt u eenvoudig de opties vergelijken. U vindt het beschikbare parkeeraanbod door de juiste luchthaven en uw reisdata te selecteren, wij zullen vervolgens direct de beschikbare opties tonen.

Parkeren Rotterdam Airport doet u aan de hand van een shuttle- of valetservice. U kunt dit aanbod naar wens filteren en sorteren om zodoende eenvoudig de ideale parkeerplaats te vinden. U kunt de gewenste parkeerplaats vervolgens direct reserveren en zo bent u binnen enkele minuten voorzien van een parkeerplaats. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De Parkeermogelijkheden bij Rotterdam The Hague Airport

Parkeren vliegveld Rotterdam kan op veel verschillende manieren. Deze parkeervormen kunnen behoorlijk variëren in de tarieven, het gemak en afhandelingstijd. De beschikbare parkeervormen rondom Rotterdam Airport zijn shuttle parking, valet parking en parkeren op loopafstand. Het parkeren luchthaven Rotterdam boek je eenvoudig via onze website. 

 

Parkeren met shuttle- of valetservice

Indien u op zoek bent naar een parking Rotterdam Airport, dan bent u aan het juiste adres. Via onze website kunt u de shuttle en valet parkeermogelijkheden eenvoudig vergelijken en de gewenste parkeerplaats eenvoudig boeken. 

Na afronding van een reservering ontvangt u een bevestiging en voucher per mail. Hierop vindt u een beschrijving van het parkeerproces en de contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder, bewaar deze dus goed!

 

Airport-Rotterdam-parking

Parkeren met Valetservice

Icoon valet parkeren

Valet parkeren Rotterdam Airport is de meest voorkomende parkeervorm. Valet parkeren blinkt uit in zijn eenvoud en gemak. U levert uw auto namelijk direct bij de luchthaven af aan een chauffeur van de gekozen Rotterdam Airport parking. Hieronder volgt een kort overzicht.

Proces bij aankomst: U rijdt direct door richting de luchthaven en neemt ongeveer 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met de desbetreffende parkeeraanbieder. Zodra u gebeld heeft, wordt er een chauffeur naar de luchthaven gestuurd. Deze chauffeur inspecteert uw auto, neemt deze over en parkeert deze op het parkeerterrein. 

Proces bij terugkomst: U neemt zodra u geland bent telefonisch contact op met de betreffende parkeeraanbieder. Er wordt na uw telefoontje zo snel mogelijk een chauffeur richting de luchthaven gestuurd om uw auto terug te brengen. U stapt dus direct bij de luchthaven weer in. 

Vergelijk alle valet parkeermogelijkheden →

 

Park Simply

Park Simply Rotterdam AirportDe betrouwbare parkeeraanbieder Park Simply laat u in- en uitstappen bij de luchthaven van Rotterdam. De parking is 24/7 geopend en u kunt uw auto op het buiten terrein of tegen meerprijs in een overdekte parkeergarage laten parkeren. De parking is voorzien van camerabewaking en u kunt tegen meerprijs ook uw auto laten wassen of uw elektrische auto laten opladen.

Meer info →

 

Garant Parking

Garant Parking Rotterdam AirportBent u op zoek naar een zeer goede valetservice direct bij de terminal? Dan is Garant Parking een zeer goede keuze. De parkeerservice is 24 uur per dag beschikbaar, waarbij uw auto op een verhard en afgesloten terrein wordt geparkeerd. Bij inname en teruggave wordt uw auto goed gecontroleerd en u kunt er tegen meerprijs zelfs voor kiezen om uw auto te laten wassen tijdens uw reis.

Meer info →

 

Park Air Valet

Park Air Rotterdam AirportIndien u op zoek bent naar het parkeren bij Rotterdam Airport middels een valetservice, dan kunt u onder andere terecht bij Park Air Valet. De valetservice van Park Air Rotterdam wordt 24/7 aangeboden, geen zorgen dus in het geval van een nachtelijke vlucht of eventuele vertraging. Het is mogelijk om tegen een meerprijs uw auto elektrisch te laden tijdens uw reis. 

Meer info →

 

NuParkeren

NuParkeren Rotterdam AiportMet een valetservice weet u dat het auto parkeren Rotterdam Airport minimale tijd in beslag neemt. Dit is bij NuParkeren uiteraard ook het geval. Uw auto wordt na de voertuiginspectie geparkeerd op het parkeerterrein, dat voorzien is van een slagboom, omheining en camerabewaking. Deze valetservice is 24/7 geopend en beschikbaar. 

Meer info →

 

Valet Parkeerservice

Logo Valet Parkeerservice Rotterdam AirportBij Valet Parkeerservice parkeert u bij de best beoordeelde valetservice, op het moment van schrijven wordt de parking namelijk beoordeelt met een 9,6. U kunt 24/7 terecht voor het parkeren Rotterdam The Hague Airport, wel zo fijn in het geval van een nachtelijke vlucht. Tijdens het parkeerproces wordt uw auto uitvoerig geïnspecteerd, aan de hand van een innameformulier! 

Meer info →

 

 

Parkeren met Shuttleservice

Icoon shuttle parkeren

Airport Rotterdam parkeren kan in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice, ook wel lang parkeren bij Rotterdam Airport genoemd. Waar dit bij de meeste vliegvelden de meest voorkomende parkeervorm is, is het voor een parkeerplaats Rotterdam Airport zeer schaars.

Proces bij aankomst: U parkeert uw auto op het desbetreffende parkeerterrein en meldt u bij een medewerker of de balie. Uw boeking wordt gecontroleerd en u wordt vervolgens zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht in een pendelbusje van de parkeeraanbieder. 

Proces bij terugkomst: U neemt zodra u geland bent telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Er wordt nadat u gebeld heeft zo snel mogelijk een pendelbusje naar de luchthaven gereden om u op te halen en terug te brengen naar het parkeerterrein. 

 

Park Air

Park Air Rotterdam AirportBehalve een valetservice biedt Park Air ook een shuttleservice aan. U parkeert in de overdekte parkeergarage en hoeft daarna uw autosleutel niet in te leveren. De parking met bijbehorende shuttleservice is 24/7 beschikbaar, waarbij u in 12 minuten naar de luchthaven wordt gebracht. Verder is het mogelijk om uw elektrische auto op te laden en is er starthulp aanwezig.

Meer info →

 

Speed Parking

Speed Parking Rotterdam AirportBij Speed Parking parkeert u middels een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Deze shuttleservice brengt u in ongeveer 5 minuten naar de luchthaven en weer terug. De parkeerplaats en de bijbehorende service worden aangeboden van 05:00 tot 00:00, houdt hier dus rekening mee wanneer u een nachtelijke vlucht hebt. Parkeren op Rotterdam Airport met shuttleservice is zeer voordelig!

Meer info →

 

 

Parkeren op Loopafstand

Icoon parkeren op loopafstand

Wilt u optimaal gemak en eenvoud wanneer u kiest voor vliegveld Rotterdam parkeren? Dan is parkeren op loopafstand een eenvoudige optie. U parkeert op de parkeerplaats en kunt simpelweg te voet naar de luchthaven. Let wel: deze services zijn niet te boeken via onze website. Ook goed om te weten: de namen van de officiële parkeerplaatsen zijn recent gewijzigd door de luchthaven zelf, meer informatie hieronder!

Proces bij aankomst: U rijdt simpelweg naar het betreffende parkeerterrein en betreedt dit terrein middels kentekenherkenning of uw creditcard. Na het parkeren kunt u te voet door richting de luchthaven, de reistijd is aangegeven per parkeerplaats. 

Proces bij terugkomst: U loopt simpelweg weer terug naar het betreffende parkeerterrein en verlaat dit terrein middels dezelfde methode die u heeft gebruikt bij aankomst; dit kan dus middels kentekenherkenning of uw creditcard. 

 

P1 Rotterdam

P1 Rotterdam AirportBij P1 Rotterdam Airport kunt u terecht wanneer u een zakenreis hebt, dit terrein wordt dan ook de business parking genoemd. De parkeerplaats ligt direct tegenover de luchthaven, u bent dus slechts 1 minuut onderweg. Er zijn 28 laadpunten aanwezig, u kunt hier dus ook terecht met een elektrische auto. 

Meer info →

 

P2 Rotterdam

P2 Rotterdam AirportBij P2 Rotterdam Airport kunt u uw auto luchthaven Rotterdam parkeren op 2 tot 3 minuten loopafstand. U betreedt het parkeerterrein middels kentekenherkenning of uw creditcard. Ook hier kunt u uw auto parkeren op een elektrische laadplaats.

Meer info →

 

P3 Rotterdam

P3 Rotterdam AirportBij P3 Rotterdam Airport kunt u voor een parkeerplaats op loopafstand. Na het Rotterdam vliegveld parkeren loopt u in 4 tot 7 minuten naar de luchthaven toe. Op het parkeerterrein zijn elektrische laadpalen aanwezig en het is door de redelijke prijs goed voor vakantiegangers. 

Meer info →

 

P5 Rotterdam Airport

P5 Rotterdam AirportBij P5 Rotterdam Airport, ook wel de basic parking genoemd, bent u aan het juiste adres voor een voordelige officiële Airport Rotterdam parking. Hierbij dient u echter wel 8 tot 10 minuten te lopen vanaf het parkeerterrein, wellicht niet de fijnste optie als u veel bagage mee moet dragen.

Meer info →

 

De naamsverandering van Rotterdam Airport op een rijtje:

Oude naam parkeerplaats >Nieuwe naam parkeerplaats
P2 Business Parking >P1 Business Parking
P6 Comfort Parking >P2 Comfort Parking
P1 Lang Parkeren >P3 Lang Parkeren
P3 Lang Parkeren >P4 Lang Parkeren
P10 Basic Parking >P5 Basic Parking

 

Lang parkeren bij Rotterdam Airport

Gaat u een lange reis maken en bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare parkeerplaats voor uw reis? U bent bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Wij maken de mogelijkheden voor het lang parkeren Rotterdam Airport inzichtelijk en u kunt direct online een parkeerplaats reserveren. Omdat de parkeertarieven enorm voordelig zijn kunt u gemakkelijk tientallen euro's besparen, al voordat u op reis gaat!

Indien u op zoek bent naar het lang parkeren Rotterdam dan hoeft u enkel uw reisdata te selecteren en de bijbehorende aankomst- en vertrektijden. Wij tonen het beschikbare parkeeraanbod, u vergelijkt de opties en reserveert direct online. Makkelijker en voordeliger gaat het niet worden!

Voordelen van het Rotterdam Airport lang parkeren:

✓ Besparen: de dagtarieven gaan omlaag op basis van uw parkeertermijn, langer parkeren betekent lagere dagtarieven
✓ Betrouwbaar: alle parkeeraanbieders zijn goed beveiligd, uw auto staat dus superveilig tijdens uw reis
✓ Vergelijken: door vooraf te vergelijken weet u wat de opties zijn, parkeert u voordelig en bespaart u gegarandeerd

 

Overzicht van het parkeeraanbod bij Rotterdam Airport

In het onderstaande overzicht kunt u eenvoudig zien hoe groot het parkeeraanbod bij Rotterdam Airport is, wat de best beoordeelde parking is, wat de goedkoopste parking is en welke parking het dichtbij de luchthaven ligt. Maakt het vergelijken van het Rotterdam The Hague Airport parkeren weer net wat eenvoudiger!

🚗 Aantal parkeerplaatsen4
🏆 Best beoordeeldPark Air
💶 Goedkoopste parkingPark Simply *
📍 Dichtst bij luchthavenPark Simply

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Extra Handige Informatie

Ontdek de parkeermogelijkheden

De voordelen van parkeren bij Rotterdam Airport

Er zijn veel opties om de luchthaven van Rotterdam te bereiken. Zestienhoven parkeren, zoals de luchthaven ook wel genoemd wordt, is veruit de gemakkelijkste en het is daarbij ook nog ontzettend voordelig. Ondanks dat de infrastructuur goed geregeld is en u met het openbaar vervoer eenvoudig de luchthaven bereikt zijn er een aantal voordelen aan het parkeren bij de luchthaven.

 

Ruim parkeeraanbod, scherpe tarieven

Zoals u hebt kunnen zien is het parkeeraanbod rondom Rotterdam Airport enorm ruim. U kunt op drie verschillende manieren parkeren Rotterdam luchthaven bij tal van parkeeraanbieders. Niet alleen biedt dit u meer mogelijkheden, dit betekent ook dat de tarieven scherp gehouden worden en u zeer voordelig kunt parkeren. 

 

Uw reis geheel in eigen handen

Wanneer u met het openbaar vervoer reist dan bent u afhankelijk van anderen. Wanneer u zelf met de auto reist en parkeert, heeft u de reis geheel in eigen handen. Daarnaast heeft u geen last van storingen, bussen of treinen die niet rijden en kunt u vertrekken wanneer u prefereert.

 

U deelt de kosten met uw medereizigers

Wanneer u met de auto reist en parkeert dan deelt u de kosten met alle mede-reizigers. De kosten lijken in eerste instantie wellicht hoger dan die van bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Maar waar de kosten daar vermenigvuldigt worden, worden die bij het reizen met de auto gedeeld.

 

Meer info over Rotterdam Airport

Het vliegveld van Rotterdam is het tweede regionale vliegveld van Nederland, bij de oprichting in 1956 werd het nog vliegveld Zestienhoven genoemd, wat veranderde in Rotterdam Airport. Vandaag de dag is de officiële luchthaven naam Rotterdam The Hague Airport. Jaarlijks beginnen ongeveer 2 miljoen mensen aan hun reis vanaf deze luchthaven. Op onze website vindt u alle informatie over luchthaven Rotterdam en alles wat u moet weten over het parkeren The Hague Airport. 

Wilt u ook graag bij Rotterdam Airport parkeren, maar met oog op uw portemonnee? En weet u niet goed wat alle mogelijkheden zijn? Dan helpen wij u graag verder. Graag informeren wij u over alle verschillende parkeervormen, de parkeertarieven en beschikbaarheden. Via onze website vergelijkt en boekt u direct een parkeerplaats, zonder reserveringskosten. Zo kunt u lekker zorgeloos aan de reis beginnen én u bent verzekerd van het laagste parkeertarief.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving