Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 25.08.2020

P3 Rotterdam Airport

Airport-Rotterdam-parking-P3

Bent u op zoek naar het parkeren Vliegveld Rotterdam? In dit artikel vertellen wij alles over P3 Rotterdam Airport en de alternatieve parkeermogelijkheden. 

Let op: P3 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. De overige parkeeraanbieders in de tabel zijn wel direct via onze website te reserveren.

 

Overzicht van de Parkeertarieven van P10 Rotterdam & alternatieve opties

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud

Budget Parkeeraanbieders

Speed Parking€ 60,50€ 7,56Shuttle5 min
Park Air€ 64,50€ 8,06Valet0 min-
Valet Parkeer Service€ 67,00€ 8,38Valet0 min-
NuParkeren€ 67,50€ 8,44Valet0 min-

Officiële Parkeermogelijkheden

P3 Rotterdam€ 65,00€ 8,13Loopafstand4 - 7 min

 

In de bovenstaande tabel zijn de kosten voor 8 dagen parkeren bij P3 Luchthaven Rotterdam vergeleken met het beschikbare aanbod van budget parkeeraanbieders. Zoals u kunt zien zijn liefst vier van de vijf aanbieders voordeliger dan het parkeren P3 Rotterdam. U kunt zelfs tot € 25 besparen op een week parkeren. U levert hierbij helemaal niks in op service of afhandelingstijd. Sterker nog; u betaalt minder voor dezelfde service en een kortere afhandelingstijd. Uw auto parkeert u daarnaast op parkeerplaatsen die minstens zo goed beveiligd zijn als de parkeerplaats van P3 Rotterdam.

Wilt u meer informatie over een specifieke aanbieder? Klik dan simpelweg op de naam van de aanbieder in de tabel, zo komt u direct op de specifieke pagina van de desbetreffende aanbieder. Hier vindt u de veiligheids-, facilitaire- en serviceaspecten van de parkeerplaats. Ook vindt u hier foto’s, reviews en adresgegevens van de parkeerplaats terug. Zo weet u precies wat u kunt verwachten voor u een reservering maakt en maakt u dus een weloverwogen keuze!

 

Alle informatie over P3 Rotterdam AirportP3 Rotterdam Airport

Het parkeren op P3 Vliegveld Rotterdam is vergelijkbaar met het parkeren op P1 of P1A bij Rotterdam. Om verwarring te voorkomen, worden deze parkings echter uitgelicht in twee verschillende artikelen. Het zijn ten slotte niet dezelfde locaties. De loopafstand tot aan de terminal is wel van dezelfde duur, deze bedraagt namelijk 4 tot 7 minuten. Volgens Rotterdam Airport zelf is deze parkeervoorziening uiterst geschikt voor mensen die reizen met kinderen of kort willen parkeren bij de luchthaven. Het lang parkeren wordt niet aangeprezen in verband met hogere parkeertarieven.

Een online reservering wordt aangeraden, op deze manier profiteert u namelijk van lagere parkeertarieven. Hierbij geldt, hoe eerder u boekt hoe goedkoper u parkeert! Wanneer u een online reservering heeft gemaakt betreedt u het terrein middels kentekenherkenning. Na het parkeren van de auto kunt u simpelweg te voet naar de luchthaven. Bij terugkomst loopt u weer naar uw auto en verlaat u het terrein weer middels kentekenherkenning.

 

Vergelijken en reserveren via Vliegen en Parkeren

Het vergelijkingsproces gaat zeer eenvoudig in zijn werking. Zoals gezegd selecteert u de luchthaven, uw reisdata en de verwachte aankomst- en vertrektijden. Bij de tijden vult u de parkeertijden in, dus niet uw vluchttijden. Het aanbod dat vervolgens getoond wordt is gegarandeerd beschikbaar op basis van uw ingevoerde gegevens.

Dit aanbod kunt u eenvoudig vergelijken door de sortering en filtering aan te passen naar uw wensen en behoeften. Zo vindt u in een oogwenk uw ideale parking. Druk simpelweg op ‘Reserveren’, vul uw gegevens in, betaal direct online en u bent voorzien van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. U kunt de bevestiging direct online downloaden en u ontvangt deze ook via de mail, deze kan wellicht in uw spam terecht komen. Op deze bevestiging vindt u alle informatie over het parkeerproces en de contactgegevens van de parkeeraanbieder terug.

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2020.
  • De prijzen van P3 Rotterdam komen direct van de officiële Rotterdam Airport parkeren website

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker