P3 Rotterdam Airport

Airport-Rotterdam-parking-p3

Bent u op zoek naar de mogelijkheden van het parkeren Vliegveld Rotterdam? U kunt uw auto onder andere parkeren bij P3 Rotterdam, dit is een fijne en veilige parkeerplaats met een prima prijskaartje.

In dit artikel vertellen wij alles over P3 Rotterdam Airport en de alternatieve parkeermogelijkheden. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Rotterdam Airport
ParkingKosten per weekService 
P3 Rotterdam Airport
€ 108,00 - week
€ 13,50 - dag
Lopen
7 min
Informatie
Park Air€ 81,50 - week
€ 10,18 - dag
Shuttle
12 min
Reserveer
ParqPoint - Valet€ 88,00 - week
€ 11,00 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Speed Parking€ 88,00 - week
€ 11,00 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer
Park Simply€ 90,00 - week
€ 11,25 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Valet Parking Rotterdam Airport€ 102,00 - week
€ 12,75 - dag
Valet
0 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

In de bovenstaande tabel zijn de kosten voor 8 dagen parkeren Rotterdam Airport P3 vergeleken met het beschikbare aanbod van alternatieve parkeeraanbieders. Zoals u kunt zien zijn de alternatieve aanbieders allemaal voordeliger dan het Rotterdam Airport P3 tarief. Bent u benieuwd naar een totaaloverzicht van de prijzen? Bekijk dan ons artikel over de parkeertarieven bij Rotterdam Airport

U kunt, naast het parkeren bij Rotterdam Airport P3, ook parkeren op een parking die op het gebied van service weinig onder doen ten opzichte van de Rotterdamse parkeerplaats P3. Wilt u meer informatie over een specifieke aanbieder? Klik dan simpelweg op de naam van de aanbieder in de tabel, zo komt u direct op de specifieke pagina van de desbetreffende aanbieder.

 

De parkeerservice van P3 Rotterdam Airport

P3 Rotterdam AirportHet parkeren P3 Rotterdam Airport is qua route vergelijkbaar met het parkeren op P1 Rotterdam. Het parkeerterrein is gevestigd op het Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP en de loopafstand tot aan de terminal bedraagt 4 tot 7 minuten. Als u het adres gevonden heeft met uw navigatie, volgt u de borden naar P3 Rotterdam.

Samenvatting van het P3 lang parkeren Rotterdam

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (4-7 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Onoverdekte parkeerplaats op 4 - 7 min loopafstand van de vertrekhal
  • Entree middels kentekenherkenning
  • Sleutels zelf meenemen op reis
  • Ideaal voor gezinnen


Het parkeerterrein ligt op 4 tot 7 minuten lopen van de luchthaven. U parkeert uw auto onoverdekt en het terrein is volledig afgesloten en beveiligd. Volgens Rotterdam Airport zelf is deze parkeervoorziening uiterst geschikt voor mensen die reizen met kinderen of lang willen parkeren bij de luchthaven.

Het lang parkeren Rotterdam Airport P3 wordt dan ook bewust als optie voor vakantiegangers gepromoot. Tevens zijn er 28 laadpunten aanwezig indien u een elektrische auto rijdt. Deze zijn niet vooraf te reserveren. Gebruik ervan is mogelijk tegen een starttarief van € 0,50 en daarna € 0,70 per kWh.

Wanneer u een online reservering heeft gemaakt betreedt u het terrein middels kentekenherkenning. Na het lang parkeren Rotterdam Airport P3 kunt u simpelweg te voet naar de luchthaven. Bij terugkomst loopt u weer naar uw auto en verlaat u het terrein weer middels kentekenherkenning.

Een online reservering wordt aangeraden, op deze manier profiteert u namelijk van lagere parkeertarieven. Bekijk eens ons artikel omtrent het goedkoop parkeren Rotterdam Airport voor meer informatie.

 

De tarieven voor P3 Rotterdam Airport

Wanneer u wilt P3 parkeren Rotterdam Airport dan is het altijd aan te raden om vooraf een online reservering te maken. Dit scheelt namelijk geld én u bent verzekerd van een parkeerplek. Niets zo vervelend als op de dag van uw vlucht nog moeten zoeken naar een vrije parkeerplek en zo het risico lopen dat u uw vlucht mist.

Zonder reservering bij Rotterdam Airport parkeren P3 kan tegen de volgende tarieven.

TermijnP3 Rotterdam
0-20 minuten€ 2,00
per extra 20 minuten€ 2,00
Vanaf 8 tot maximaal 24 uur€ 46,00
48 uur€ 90,00
72 uur€ 120,00
Daarna per extra dag+ € 10,00

 

De boekings- en annuleringsvoorwaarden van P3 Rotterdam

Voordat u naar het adres P3 Rotterdam Airport rijdt om te parkeren, is het dus wel aangeraden om eerst online te reserveren. Verandert er iets? Dan kunt u tot de dag voor vertrek nog wijzigingen aanbrengen. Wanneer u al geparkeerd heeft en u komt plots later terug dan wat u geboekt heeft, dan is dit niet meer te wijzigen. U kunt dan bij terugkomst het extra bedrag voldoen bij de betaalautomaat.

Moet de boeking geannuleerd worden, dan kan ook dat tot 24 uur voor vertrek. De luchthaven rekent in dat geval wel annuleringskosten van € 5,00.

 

Disclaimer:

  • P3 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. De overige parkeeraanbieders in de tabel zijn wel direct via onze website te reserveren.
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juli 2024
  • De prijzen van P3 Rotterdam komen direct van de officiële Rotterdam Airport parkeren website

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving