P3 Rotterdam Airport

Airport-Rotterdam-parking-p3

Bent u op zoek naar de mogelijkheden van het parkeren Vliegveld Rotterdam? U kunt uw auto onder andere parkeren bij P3 Rotterdam, dit is een fijne en veilige parkeerplaats met een prima prijskaartje.

In dit artikel vertellen wij alles over P3 Rotterdam Airport en de alternatieve parkeermogelijkheden. 

 

Parkeertarieven van P3 Lang Parkeren Rotterdam Airport

 
ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P3 Rotterdam Airport€ 109,50 - week
€ 13,63 - dag
Loopafstand
> 4-7 min
Bekijk
Speed Parking€ 81,00 - week
€ 10,13 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
Park Simply€ 91,26 - week
€ 11,40 - dag
Valet
> 1 min
Reserveer
Greenparking€ 91,50 - week
€ 11,44 - dag
Valet
> 1 min
Reserveer
Park Air - Shuttle€ 92,99 - week
€ 12,00 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Park Air - Valet
€ 161,25 - week
€ 20,16 - dag
Valet
> 1 min
Reserveer


In de bovenstaande tabel zijn de kosten voor 8 dagen parkeren bij Airportplein P3 Rotterdam vergeleken met het beschikbare aanbod van alternatieve parkeeraanbieders. Zoals u kunt zien zijn de alternatieve aanbieders niet altijd voordeliger dan het Rotterdam Airport P3 parkeren, dit met de simpele reden dat de parkeerplaats u niet voorziet in vervoer.

Het gehele parkeerproces bij een P-locatie is namelijk geautomatiseerd, waardoor er geen hulp ter plaatse is. Bent u benieuwd naar een totaaloverzicht van de prijzen? Bekijk dan ons artikel over de parkeertarieven bij Rotterdam Airport

U kunt, naast het parkeren bij P3 Rotterdam ook parkeren op een parking die op het gebied van service weinig onder doen ten opzichte van de Rotterdamse parkeerplaats van Airportplein P3. Wilt u meer informatie over een specifieke aanbieder? Klik dan simpelweg op de naam van de aanbieder in de tabel, zo komt u direct op de specifieke pagina van de desbetreffende aanbieder.

 

Alle informatie over P3 Rotterdam Airport

P3 Rotterdam AirportHet parkeren op P3 lang parkeren Rotterdam is vergelijkbaar met het parkeren op P1 Rotterdam. Het parkeerterrein is gevestigd op het Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP en de loopafstand tot aan de terminal bedraagt 4 tot 7 minuten. Als u echter Airportplein P3 0 aanhoudt en dan de borden volgt komt u er ook.

 

Het parkeerterrein van P3 Rotterdam

Het parkeerterrein ligt op 4 tot 7 minuten lopen van de luchthaven. U parkeert uw auto onoverdekt en het terrein is volledig afgesloten en beveiligd. Volgens Rotterdam Airport zelf is deze parkeervoorziening uiterst geschikt voor mensen die reizen met kinderen of lang willen parkeren bij de luchthaven.

Het lang parkeren Rotterdam Airport P3 wordt dan ook bewust als optie voor vakantiegangers gepromoot. Tevens zijn er 28 laadpunten aanwezig indien u een elektrische auto rijdt. Deze zijn niet vooraf te reserveren, maar zijn tegen een laag bedrag te gebruiken indien er een paal vrij is.

 

Het parkeerproces bij P3 Rotterdam

Wanneer u een online reservering heeft gemaakt betreedt u het terrein middels kentekenherkenning. Na het parkeren van de auto op Airportplein P3 0 Rotterdam kunt u simpelweg te voet naar de luchthaven. Bij terugkomst loopt u weer naar uw auto en verlaat u het terrein weer middels kentekenherkenning.

Een online reservering wordt aangeraden, op deze manier profiteert u namelijk van lagere parkeertarieven. Bekijk eens ons artikel omtrent het goedkoop parkeren Rotterdam Airport voor meer informatie.

 

Samenvatting van het parkeren bij Rotterdam P3

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (4-7 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Onoverdekte parkeerplaats op 4 - 7 min loopafstand van de vertrekhal
  • Entree middels kentekenherkenning
  • Sleutels zelf meenemen op reis

 

Meer informatie over de alternatieve parkeergelegenheden

Het nadeel van P3 Parkeren Rotterdam Airport is dat u na het parkeren nog 7 minuten moet lopen met uw zware bagage. Wanneer u kiest voor een alternatieve parking inclusief shuttle- of valetservice, dan stapt u direct bij de terminal uit. Geen gesleep en gezwoeg met uw bagage, maar direct de vertrekhal inlopen. We vertellen u kort meer over deze parkeeraanbieders.

 

Valet parkeren

Valet icoonRondom Rotterdam Airport zijn veel parkeeraanbieders die uw auto voor u parkeren, zonder tussenkomst van een shuttlebus. Zo kunt u direct naar de luchthaven rijden en stapt u daar uit met uw bagage. De chauffeur controleert uw auto en neemt deze mee om te parkeren op een beveiligde parkeerplaats. U loopt in minder dan een minuut de vertrekhal in.

Deze snelle en gemakkelijke manier van parkeren rondom de luchthaven wordt aangeboden door Park Simply evenals Park Air Valet. Ook het goed beoordeelde NuParkeren biedt parkeren middels valetservice aan.

 

Shuttle parkeren

Shuttle icoonBij zo goed als alle luchthavens kunt u parkeren inclusief shuttleservice en zo ook bij Rotterdam Airport. Dit scheelt u veel geld en het doet zeker niet onder in service. Zo biedt Park Air een zeer goede shuttleservice aan, maar ook Speed Parking zorgt voor een snelle transfer naar de luchthaven toe. Bij Green Parking Rotterdam kunt u zelfs 24 uur per dag parkeren. Daar parkeert u zelf uw auto en wordt u naar de luchthaven gebracht met de shuttlebus. Bij genoemde aanbieders hoeft u ook uw autosleutel niet in te leveren, wat voor een extra stukje zekerheid zorgt.

 

Vergelijken en reserveren

Het vergelijkingsproces gaat zeer eenvoudig in zijn werking. Zoals gezegd selecteert u de luchthaven, uw reisdata en de verwachte aankomst- en vertrektijden. Het aanbod dat vervolgens getoond wordt is gegarandeerd beschikbaar op basis van uw ingevoerde gegevens. Het verschil tussen Rotterdam The Hague Airport P3 en de alternatieve opties worden dan ook direct duidelijk. Via de Rotterdam Airport valet parking pagina kunt u ook eenvoudig enkel de valet parkeermogelijkheden vergelijken. 

Dit aanbod kunt u eenvoudig vergelijken door de sortering en filtering aan te passen naar uw wensen en behoeften. Druk simpelweg op ‘Reserveren’, vul uw gegevens in, betaal direct online en u bent voorzien van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. U ontvangt de reserveringsbevestiging direct via de mail. Op deze bevestiging vindt u alle informatie over het parkeerproces en de contactgegevens van de parkeeraanbieder terug.

 

Disclaimer:

  • P3 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. De overige parkeeraanbieders in de tabel zijn wel direct via onze website te reserveren.
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2023
  • De prijzen van P3 Rotterdam komen direct van de officiële Rotterdam Airport parkeren website

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving