P3 Rotterdam Airport

Airport-Rotterdam-parking-P3

Bent u op zoek naar de mogelijkheden van het parkeren Vliegveld Rotterdam? U kunt uw auto onder andere parkeren bij P3 Rotterdam, dit is een fijne en veilige parkeerplaats met een prima prijskaartje. In dit artikel vertellen wij alles over P3 Rotterdam Airport en de alternatieve parkeermogelijkheden. 

In dit artikel vindt u de volgende informatie:

- De parkeertarieven van P3 Rotterdam

Het parkeerterrein van P3 Rotterdam

- Het parkeerproces bij P3 Rotterdam

Info over de alternatieve parkeermogelijkheden

 

Overzicht van de P3 Rotterdam parkeertarieven & alternatieve opties

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
P3 Rotterdam€ 82,50€ 10,31Loopafstand4 - 7 min
Park Air€ 69,00€ 8,63Valet0 minX
NuParkeren€ 72,00€ 9,00Valet0 minX
Valet Parkeer Service€ 108,00€ 13,50Valet0 minX


In de bovenstaande tabel zijn de kosten voor 8 dagen parkeren bij P3 Luchthaven Rotterdam vergeleken met het beschikbare aanbod van alternatieve parkeeraanbieders. Zoals u kunt zien zijn alle vier de aanbieders voordeliger dan het parkeren P3 Rotterdam, dit met de simpele reden dat de parkeerplaats momenteel niet beschikbaar is. Bent u benieuwd naar een totaaloverzicht van de prijzen? Bekijk dan ons artikel over de parkeertarieven bij Rotterdam Airport

Gelukkig zijn de overige parkeerplaatsen wel gewoon beschikbaar. U parkeert uw auto die op het gebied van service weinig onder doen ten opzichte van de parkeerplaats van P3 Rotterdam. Wilt u meer informatie over een specifieke aanbieder? Klik dan simpelweg op de naam van de aanbieder in de tabel, zo komt u direct op de specifieke pagina van de desbetreffende aanbieder.

 

Alle informatie over P3 Rotterdam Airport

P3 Rotterdam AirportHet parkeren op P3 Vliegveld Rotterdam is vergelijkbaar met het parkeren op P1 Rotterdam. Het parkeerterrein is gevestigd op het Rotterdam Airport plein 60, 3045 AP en de loopafstand tot aan de terminal bedraagt 4 tot 7 minuten.

 

Het parkeerterrein van P3 Rotterdam

Het parkeerterrein ligt op 4 tot 7 minuten lopen van de luchthaven. U parkeert uw auto onoverdekt en het terrein is volledig afgesloten en beveiligd. Volgens Rotterdam Airport zelf is deze parkeervoorziening uiterst geschikt voor mensen die reizen met kinderen of kort willen parkeren bij de luchthaven. Het lang parkeren wordt niet aangeprezen in verband met hogere parkeertarieven.

 

Het parkeerproces bij P3 Rotterdam

Wanneer u een online reservering heeft gemaakt betreedt u het terrein middels kentekenherkenning. Na het parkeren van de auto kunt u simpelweg te voet naar de luchthaven. Bij terugkomst loopt u weer naar uw auto en verlaat u het terrein weer middels kentekenherkenning.

Een online reservering wordt aangeraden, op deze manier profiteert u namelijk van lagere parkeertarieven. Bekijk eens ons artikel omtrent het goedkoop parkeren Rotterdam Airport voor meer informatie.

 

Samenvatting van het parkeren bij Rotterdam P3

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (4-7 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Onoverdekte parkeerplaats op 4 - 7 min loopafstand van de vertrekhal
  • Entree middels kentekenherkenning
  • Sleutels zelf meenemen op reis

 

Vergelijken en reserveren via Vliegen en Parkeren

Het vergelijkingsproces gaat zeer eenvoudig in zijn werking. Zoals gezegd selecteert u de luchthaven, uw reisdata en de verwachte aankomst- en vertrektijden. Het aanbod dat vervolgens getoond wordt is gegarandeerd beschikbaar op basis van uw ingevoerde gegevens. Via de Rotterdam Airport valet parking pagina kunt u ook eenvoudig enkel de valet parkeermogelijkheden vergelijken. 

Dit aanbod kunt u eenvoudig vergelijken door de sortering en filtering aan te passen naar uw wensen en behoeften. Druk simpelweg op ‘Reserveren’, vul uw gegevens in, betaal direct online en u bent voorzien van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. U ontvangt de reserveringsbevestiging direct via de mail. Op deze bevestiging vindt u alle informatie over het parkeerproces en de contactgegevens van de parkeeraanbieder terug.

 

Disclaimer:

  • P3 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. De overige parkeeraanbieders in de tabel zijn wel direct via onze website te reserveren.
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2021.
  • De prijzen van P3 Rotterdam komen direct van de officiële Rotterdam Airport parkeren website

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker