Top 5 Goedkoop Parkeren Rotterdam Airport

Top-5-frame3

- Overzicht van goedkoopste parkeerplaatsen bij Rotterdam Airport -

Bent u op zoek naar parkeren Rotterdam airport? In dit artikel vindt u alle informatie over de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven.

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Rotterdam Airport al voor u geselecteerd.

 

Top 5 goedkoop parkeren bij Rotterdam the Hague Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
Speed Parking
€ 96,00 - week
€ 12,00 - dag
Shuttle
> 5 min
Bekijk
Park Air
€ 96,00 - week
€ 12,00 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Park Simply
€ 112,00 - week
€ 14,00 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Park Air Valet
€ 158,00 - week
€ 19,75 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
NuParkeren
€ 164,00 - week
€ 20,50 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer


In de bovenstaande tabel kunt u eenvoudig zien wat de meest voordelige parkeermogelijkheden bij en rondom Rotterdam Airport zijn. Mocht u zoek zijn naar meer informatie dan kunt u simpelweg op de naam van de betreffende parking klikken.

Wilt u liever het gehele parkeeraanbod vergelijken? Selecteer dan bovenaan de pagina uw reisdata en druk op de 'zoeken' knop. U vindt vervolgens direct het beschikbare parkeeraanbod.  Voor een totaaloverzicht van de prijzen kunt u ook terecht op ons artikel omtrent de parkeertarieven bij Rotterdam Airport

 

Parkeren bij Rotterdam Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

1. Speed Parking

€ 96,00 - 8 dagen

Park Simply Rotterdam Airport

Op de tweede plek in onze lijst van het goedkoopste parkeren Rotterdam Airport vindt u de shuttleservice van Speed Parking. Hier kunt u parkeren en de autosleutel zelf meenemen. De onoverdekte parkeerplaats is voorzien van alle gemakken, zoals camerabewaking, 24-uursbewaking, wachtruimte en toilet. De rit in een van de shuttlebusjes duurt ongeveer 5 minuten, waarbij u netjes wordt geholpen met uw bagage.

 • Prijs: € 96,00 (€ 12,00 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle service
 • Extra service: Wachtruimte + toilet

 

Boek nu →

 

2. Park Air

€ 96,00 - 8 dagen

Park Air Rotterdam Airport

Parkeren met shuttleservice kunt u bij Park Air doen. U parkeert uw auto in een overdekte parkeergarage, waarna u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht wordt in 12 minuten. U mag uw eigen autosleutel meenemen op reis, want uw auto hoeft niet meer verplaatst te worden. De parking en shuttleservice zijn 24 uur per dag geopend.

 • Prijs: € 96,00 (€ 12,00 per dag)
 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

3. Park Simply

€ 112,00 - 8 dagen

Park Simply Rotterdam Airport

Als tweede op deze lijst staat Park Simply. Deze valet parking heeft goede service hoog in het vaandel staan en u kunt hier 24/7 terecht. Uw auto wordt geparkeerd op een nette parkeerplaats buiten of tegen meerprijs in de overdekte parkeergarage. Het terrein is goed beveiligd en voorzien van alle gemakken, zoals elektrische laadpalen en verlichting. Tegen meerprijs kan uw auto tevens gewassen worden tijdens uw reis.

 • Prijs: € 112,00 (€ 14,00 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

 

Boek nu →

 

4. Park Air Valet

€ 158,00 - 8 dagen

Park Air Rotterdam AirportAls vierde in het rijtje vindt u Park Air met een valetservice. Deze aanbieder is iedere dag geopend en zij hebben geen maximale doorrijhoogte. Lekker handig, als uw auto bijvoorbeeld groter is dan gemiddeld. Het terrein is daarnaast uitstekend beveiligd en biedt meer dan voldoende servicefaciliteiten.

 • Prijs: € 158,00 (€ 19,75 per dag)
 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. valetservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk


Boek nu →

 

5. Nuparkeren

€ 155,00 - 8 dagen

Garant Parking Rotterdam Airport

NuParkeren is een aanbieder die 24-uur per dag geopend is, dat is erg gemakkelijk want dan hoeft u geen rekening te houden met uw vertrek-/aankomsttijdstippen. Het valet parkeren maakt het parkeren Rotterdam Airport goedkoop en zeer eenvoudig. Deze parking beschikt over een overdekte parkeergarage.

 • Prijs: € 164,00 (€ 20,50 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice
 • Extra service: Bagage- en starthulp


Boek nu →

 

 

Meer info over het parkeren bij Rotterdam Airport

Parkeeroverzicht Rotterdam Airport

Rotterdam Airport staat er om bekend dat het parkeren met een valetservice de meest voorkomende parkeervorm is, bij de meeste luchthavens is dit shuttle parkeren of parkeren op loopafstand. U kunt het valet parkeren Rotterdam Airport eenvoudig vergelijken door te filteren op de juiste parkeervorm. Dit geldt tevens voor het parkeren middels een shuttleservice. 

 

Vergelijken en reserveren

U vindt ons gehele parkeeraanbod zeer eenvoudig, selecteer simpelweg de juiste luchthaven en uw reisdata. Wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod, u kunt vergelijken en de gewenste parkeerplaats direct reserveren. Wilt u bijvoorbeeld lang parkeren bij Rotterdam Airport? Dan is het wellicht raadzaam te filteren op tarieven of veiligheidsfaciliteiten, zo weet u zeker dat u goed staat.

 

Reserveringsbevestiging en parkeervoucher

Na afronding van een boeking ontvangt u alle benodige informatie per e-mail, zo kunt u met een onbezorgd en voorbereid gevoel op reis gaan!

 

Vragen? We helpen u graag verder!

Zo ziet u maar! Het parkeren Rotterdam Airport kan goedkoop, als u maar de juiste bronnen raadpleegt. Bekijk bijvoorbeeld eens ons handige overzicht van de parkeertarieven bij Rotterdam Airport. Heeft u nog vragen over het parkeren of wilt u een persoonlijk advies? Contact dan gerust onze gratis klantenservice. Wij helpen u graag op weg!

 

Samenvatting top 5 goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport

🚗 Aantal parkeerplaatsen6
🏆 Best beoordeeldPark Air
💶 GoedkoopsteSpeed Parking
📍 Dichtst bij luchthavenPark Simply

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • Let op: de informatie is gebaseerd op de informatie op het moment van schrijven. De tarieven en informatie kunnen op het moment van lezen wellicht verschillen.
 • Klik in de goedkoop parkeren Airport Rotterdam tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode juni 2023.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving