P10 Rotterdam Airport

Airport-Rotterdam-parking-P10

Gaat u uw vakantie of reis starten vanaf Rotterdam Airport en bent u op zoek naar een Rotterdam Airport parking? De luchthaven telt meerdere mogelijkheden die ieder een verschillende service tegen verschillende tarieven bieden. Een van deze opties was P10 Rotterdam Airport, een officiële parking op loopafstand van de luchthaven voor een budget prijs.

Let op: de naam van P10 Budget Parking is gewijzigd naar P5 Basic Parking

Inhoudsopgave:

 

Parkeertarieven van P10 Rotterdam en alternatieve opties

 
ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P10 Rotterdam (tegenwoordig P5 Basic)€ 87,50 - week
€ 10,94 - dag
Loopafstand
> 8 - 10 min
Bekijk
Park Simply€ 91,26 - week
€ 11,40 - dag
Valet
> 1 min
Reserveer
Green Parking
€ 91,50 - week
€ 11,44 - dag
Shuttle
> 6 min
Reserveer
Park Air - Shuttle€ 92,99 - week
€ 12,00 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Park Air - Valet
€ 161,25 - week
€ 20,16 - dag
Valet
> 1 min
Reserveer

 

In het bovenstaande overzicht ziet u dat P10 parkeren Rotterdam niet meer beschikbaar is. Wel ziet u de goedkope tarieven staan van de alternatieve parkeergelegenheden die via onze website te reserveren zijn. Enkel de beschikbare aanbieders zijn opgenomen in de tabel.

Het parkeren bij Rotterdam Airport P10 is in de geselecteerde periode zoals u kunt zien niet mogelijk, de parkeerplaatsen P1 Rotterdam, P2 Rotterdam en P3 Rotterdam zijn wel beschikbaar. De parking is uiteraard wel toegevoegd in het prijsoverzicht, maar de parkeerplaats is vervangen door P5 Basic. 

De alternatieve parkeergelegenheden zijn zoals u kunt zien wel te reserveren. Als u meer informatie over een van deze parkeeraanbieders wilt dan kunt u simpelweg op de naam klikken en u komt terecht op de pagina geheel gewijd aan de parkeeraanbieder. Hier vindt u alle benodigde gegevens van de parking, zoals reviews van onze klanten, een overzicht van alle faciliteiten en foto's van de parkeerplaats. Iets wat u niet kunt zien bij officiële parkeerplaatsen zoals parkeren P10 Rotterdam Airport.

Zo weet u vooraf wat u kan verwachten en hoe anderen het ervaren hebben. Uw ideale parking kunt u vervolgens eenvoudig reserveren en zodoende heeft u al van tevoren een parkeerplaats geregeld.

 

Alle informatie over P10 bij Rotterdam AirportP10 Rotterdam Airport

P10 Budget parkeren Rotterdam kon voor een paar euro per dag, maar het was dan ook enkel geschikt voor lang parkeren bij een minimale parkeertermijn van 3 dagen. Een online reservering was verplicht en deze kon u dus boeken vanaf 3 dagen! Daarbij geeft Rotterdam Airport aan dat hoe eerder en langer u reserveert, hoe lager de parkeertarieven zullen zijn! Dat geldt ook voor het alternatieve aanbod dat u via onze website kunt bekijken.

 

Het parkeerproces bij P10 Rotterdam

Wanneer u in het verleden koos voor Rotterdam Airport parkeren P10, ook wel P10 Budget genoemd, bevond zich op loopafstand van de luchthaven. U was ongeveer 8 tot 10 minuten onderweg naar de terminal. Bij P10 Rotterdam maakte tevens gebruik van kentekenherkenning, maar entree met creditcard was ook mogelijk. Het adres van de parking was: Fairoaksbaan 66 in Rotterdam, wat nu gebruikt wordt voor P5 Rotterdam Airport.

 

Het parkeerterrein van P10 Rotterdam

U parkeerde uw auto onoverdekt en zoals gezegd was u ongeveer 8 tot 10 minuten onderweg. Wanneer u veel koffers of andere reisbenodigdheden bij u had dan was het wellicht niet de meest ideale optie. Een online reservering was verplicht bij lang parkeren Rotterdam Airport P10, net als bij P5 Basic nu het geval is. Mocht u korter willen parkeren dan dient u een andere parkeerplaats te zoeken.

 

Samenvatting de service en faciliteiten

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (8-10 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Onoverdekte parkeerplaats op 8 - 10 minuten loopafstand van de terminal
  • Minimale parkeertermijn van 3 dagen
  • Online reservering verplicht
  • Entree middels kentekenherkenning
  • Let op: Naam gewijzigd naar P5 Basic Parking. 

 

Meer informatie over ons reserveringsproces

Wilt u een parkeerplaats bij Rotterdam Airport reserveren, zoals P10 parkeren Rotterdam Airport? Het vergelijkings- en reserveringproces werkt zeer eenvoudig. U selecteert de juiste luchthaven, uw reisdata, uw reistijden en klikt op de groene ‘zoeken’ knop. Het beschikbare aanbod op basis van uw gegevens wordt direct getoond. U kunt dit hier ook direct bovenaan de pagina doen, wij hebben Rotterdam Airport al voor u geselecteerd.

De aanbieders staan automatisch gesorteerd op prijs, dit kan echter ook op reistijd en beoordeling. Daarnaast kunt u in de legenda aan de linkerzijde op de gewenste parkeervorm, sleutelbehoud en elektrisch laden filteren. Bij de vervanger van Rotterdam P10 parkeren is er geen mogelijkheid tot elektrisch laden. Zoekt u dus een valet parking bij Rotterdam Airport, selecteer dan valet parkeren.

U vindt meer verdiepende informatie over een aanbieder door op ‘uitgebreide info’ te klikken. Hier vindt u alle informatie terug, van een specifieke beschrijving van het parkeerproces tot aan foto’s van de parkeerplaats.

 

Meer informatie over de verschillende parkeermethoden

Het parkeren kan zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien met drie verschillende parkeervormen. Wij zullen hieronder alles kort uitleggen. Het parkeerproces staat uitgebreid beschreven op uw reserveringsbevestiging en onze parkeervormen pagina.

  • Parkeren met valetservice: Valet parkeren wordt gedaan door een chauffeur. U levert uw auto direct bij de luchthaven en een chauffeur van de parking parkeert vervolgens uw auto. Bij terugkomst wordt uw auto weer netjes afgeleverd bij de luchthaven. Dit kan bijvoorbeeld bij Park Simply met zeer goede service en vriendelijke medewerkers. Daarnaast bieden ook Park Air Valet en NuParkeren een parkeerservice aan.
  • Parkeren met shuttleservice: Shuttle parkeren wordt gecombineerd met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. U parkeert de auto zelf op de parkeerplaats en wordt met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald en teruggebracht naar de parkeerplaats. Dit is ook het geval bij Park Air, Speed Parking en Green Parking.
  • Parkeren op loopafstand: Parkeren op loopafstand is direct bij de luchthaven en hier kunt u na het parkeren te voet naar de luchthaven. Veelal betreedt u het terrein middels kentekenherkenning. Bij terugkomst rijdt u ook uit middels kentekenherkenning.

 

Disclaimer

  • Let op: P10 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren en op dit moment ook niet meer via de officiële Rotterdam Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren.
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2023

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving