P10 Rotterdam Airport

Airport-Rotterdam-parking-P10

Gaat u uw vakantie of reis starten vanaf Rotterdam Airport en bent u op zoek naar een Rotterdam Airport parking? De luchthaven telt meerdere mogelijkheden die ieder een verschillende service tegen verschillende tarieven bieden. Een van deze opties was P10 Rotterdam Airport, een officiële parking op loopafstand van de luchthaven voor een budget prijs.

Let op: de naam van P10 Budget Parking is gewijzigd naar P5 Basic Parking

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Rotterdam Airport
ParkingKosten per weekService 
P10 Rotterdam (tegenwoordig P5 Basic)
€ 91,00 - week
€ 11,38 - dag
Lopen
10 min
Informatie
Speed Parking€ 89,00 - week
€ 11,12 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer
ParqPoint - Valet€ 108,00 - week
€ 13,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Park Simply€ 112,00 - week
€ 14,00 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Valet Parking Rotterdam Airport€ 113,25 - week
€ 14,15 - dag
Valet
0 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

In het bovenstaande overzicht ziet u dat P10 parkeren Rotterdam niet meer beschikbaar is. Wel ziet u de goedkope tarieven staan van de alternatieve parkeergelegenheden die via onze website te reserveren zijn. Enkel de beschikbare aanbieders zijn opgenomen in de tabel. Het goedkoop parkeren Rotterdam Airport P10 is niet meer mogelijk, omdat deze locatie is omgezet naar P5 Basic. Verder kunt u ook kiezen uit de parkeerplaatsen P1 Rotterdam, P2 Rotterdam en P3 Rotterdam.

De alternatieve parkeergelegenheden zijn zoals u kunt zien wel te reserveren. Als u meer informatie over een van deze parkeeraanbieders wilt dan kunt u simpelweg op de naam klikken en u komt terecht op de pagina geheel gewijd aan de parkeeraanbieder. Hier vindt u alle benodigde gegevens van de parking, zoals reviews van onze klanten, een overzicht van alle faciliteiten en foto's van de parkeerplaats. Iets wat u niet kunt zien bij officiële parkeerplaatsen zoals parkeren P10 Rotterdam Airport.

 

De parkeerservice van P10 Rotterdam AirportP10 Rotterdam Airport

Het parkeren Rotterdam Airport P10 kon voor slechts een paar euro per dag, maar het was dan ook enkel geschikt voor lang parkeren bij een minimale parkeertermijn van 3 dagen. Een online reservering was verplicht en deze kon u dus boeken vanaf 3 dagen! Dit is dus hetzelfde als nu bij P5 Rotterdam. Daarbij geeft Rotterdam Airport aan dat hoe eerder en langer u reserveert, hoe lager de parkeertarieven zullen zijn! Dat geldt ook voor het alternatieve aanbod dat u via onze website kunt bekijken.

Samenvatting van P10 parkeren Rotterdam

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (8-10 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Onoverdekte parkeerplaats op 8 - 10 minuten loopafstand van de terminal
  • Minimale parkeertermijn van 3 dagen
  • Online reservering verplicht
  • Entree middels kentekenherkenning
  • Let op: Naam gewijzigd naar P5 Basic Parking

Wanneer u in het verleden koos voor P10 Airport Rotterdam, ook wel P10 Budget genoemd, dan kon u na het parkeren te voet naar de luchthaven. U was ongeveer 8 tot 10 minuten onderweg naar de terminal. Bij parking P10 maakte u tevens gebruik van kentekenherkenning, maar entree met creditcard was ook mogelijk. Het adres dat u aanhoudt voor de parking was: Airportplein 60 in Rotterdam, wat nu gebruikt wordt voor P5 Rotterdam Airport. Daar aangekomen houdt u de borden aan voor de juiste parkeerplaats.

U parkeerde uw auto onoverdekt en zoals gezegd was u ongeveer 8 tot 10 minuten onderweg. Wanneer u veel koffers of andere reisbenodigdheden bij u had dan was het wellicht niet de meest ideale optie. Een online reservering was verplicht bij lang parkeren Rotterdam Airport P10, net als bij P5 Basic nu het geval is. Mocht u korter willen parkeren, dan dient u een andere parkeerplaats te zoeken.

 

Tarieven van parkeren P10 Rotterdam

Doordat het parkeren bij P10 Rotterdam alleen mogelijk was met een online boeking, is er geen handig overzicht over de tarieven. Inmiddels is P10 niet meer beschikbaar, aangezien de naam gewijzigd is naar P5 Basic Rotterdam. Ook van die parkeerplaats zijn geen algemene tarieven te vinden, omdat parkeren alleen kan met een online reservering.

De prijzen variëren per reisdata, dus voor de correcte prijzen voor de vervanger van Rotterdam Airport P10 kunt u het beste uw reisdata invullen. 

 

Disclaimer

  • Let op: P10 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren en op dit moment ook niet meer via de officiële Rotterdam Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren.
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2024

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving