Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P10 Rotterdam Airport

Airport-Rotterdam-parking-P10

Gaat u uw vakantie of reis starten vanaf Rotterdam Airport en bent u op zoek naar een Rotterdam Airport parking? De luchthaven telt meerdere mogelijkheden die ieder een verschillende service tegen verschillende tarieven bieden. Een van deze opties is P10 Rotterdam Airport, een officiële parking op loopafstand van de luchthaven.

In dit artikel vertellen wij alles over de parkeerplaats P10 Rotterdam Airport en de alternatieve parkeergelegenheden.

 

Overzicht van de Parkeertarieven van P10 Rotterdam & alternatieve opties

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
P10 RotterdamNiet beschikbaarNiet beschikbaarLoopafstand 8 - 10 min
Speed Parking€ 60,50€ 7,56Shuttle5 min
Park Air€ 64,50€ 8,06Valet0 min-
NuParkeren€ 67,50€ 8,44Valet0 min-
Valet Parkeer Service€ 77,00€ 9,63Valet0 min-

 

In het bovenstaande overzicht ziet u de tarieven van P10 Rotterdam ten opzichte van de alternatieve parkeergelegenheden die via onze website te reserveren zijn. Enkel de beschikbare aanbieders zijn opgenomen in de tabel. Het parkeren bij P10 Rotterdam is in de geselecteerde periode zoals u kunt zien niet mogelijk, de parkeerplaatsen P1 Rotterdam, P2 Rotterdam en P3 Rotterdam zijn wel beschikbaar. De parking is wel uiteraard wel toegevoegd in het prijsoverzicht maar de parkeerplaats is simpelweg niet beschikbaar in deze periode. Op basis van historische gegens kunnen wij vermelden dat de tarieven kunnen variëren, afhankelijk van de reisperiode, tussen 40 en 70 euro. 

De alternatieve parkeergelegeheden zijn zoals u kunt zien wel te reserveren. Als u meer informatie over een van deze parkeeraanbieders wilt dan kunt u simpelweg op de naam klikken en u komt terecht op de pagina geheel gewijd aan de parkeeraanbieder. Hier vindt u alle benodigde gegevens van de parking, zoals reviews van onze klanten, een overzicht van alle faciliteiten en foto's van de parkeerplaats. Zo weet u vooraf wat u kan verwachten en hoe anderen het ervaren hebben. Uw ideale parking kunt u vervolens eenvoudig reserveren en zodoende heeft u al van tevoren een parkeerplaats geregeld. 

 

Alle informatie over P10 bij Rotterdam AirportP10 Rotterdam Airport

De parkeerplaats van P10 Rotterdam, ook wel P10 Budget genoemd, bevindt zich op loopafstand van de luchthaven, u bent ongeveer 8 tot 10 minuten onderweg. Mocht u veel koffers of andere reisbenodigdheden bij hebben dan is het wellicht niet de meest ideale optie. Een online reservering is verplicht en u kunt hier pas terecht wanneer u minimaal drie dagen parkeert. Mocht u korter willen parkeren dan dient u een andere parkeerplaats te zoeken.

Parkeren P10 Rotterdam Airport kan voor een paar euro per dag, maar het is goed om te weten dat u hier niet voor minder dan drie dagen terecht kan. Een online reservering van Rotterdam P10 is verplicht en deze kunt u boeken vanaf 3 dagen! Daarbij geeft Rotterdam Airport aan dat hoe eerder en langer u reserveert, hoe lager de parkeertarieven zullen zijn!

P10 maakt tevens gebruik van kentekenherkenning en het adres van de parking is: Fairoaksbaan 66 in Rotterdam. Heeft u al een online reservering gemaakt? Dan kunt u deze annuleren of wijzigen tot één dag voor vertrek. Hiervoor moet u contact opnemen met de luchthaven.

Samenvatting de service en faciliteiten

 • Onoverdekte parkeerplaats op 8 - 10 minuten loopafstand van de terminal
 • Minimale parkeertermijn van 3 dagen
 • Online reservering verplicht
 • Entree middels kentekenherkenning
 • 24/7 Geopend

 

Meer informatie over ons reserveringsproces

Wilt u een parkeerplaats bij Rotterdam Airport reserveren? Het vergelijkings- en reserveringproces werkt zeer eenvoudig. U selecteert de juiste luchthaven, uw reisdata, uw reistijden en klikt op de groene ‘zoeken’ knop. Het beschikbare aanbod op basis van uw gegevens wordt direct getoond. U kunt dit hier ook direct bovenaan de pagina doen, wij hebben Rotterdam Airport al voor u geselecteerd.

De aanbieders staan automatisch gesorteerd op prijs, dit kan echter ook op reistijd en beoordeling. Daarnaast kunt u in de legenda aan de linkerzijde op de gewenste parkeervorm, sleutelbehoud en elektrisch laden filteren. Zoekt u dus een valet parking bij Rotterdam Airport, selecteer dan valet parkeren. U vindt meer verdiepende informatie over een aanbieder door op ‘uitgebreide info’ te klikken. Hier vindt u alle informatie terug, van een specifieke beschrijving van het parkeerproces tot aan foto’s van de parkeerplaats.

U kunt uw gewenste parkeeraanbieder direct reserveren, u betaalt direct online. Dit kan met de betaalsystemen iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, Bancontact, Giropay en Sofort. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging via de mail, deze is ook direct online te downloaden. Na het maken van een reservering bent u dus verzekerd van een voordelige én betrouwbare parkeerplaats.

 

Meer informatie over de verschillende parkeerprocessen

Het parkeren kan zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien met drie verschillende parkeervormen. Wij zullen hieronder alles kort uitleggen. Het parkeerproces staat uitgebreid beschreven op uw reserveringsbevestiging en onze parkeervormen pagina.

 • Parkeren op loopafstand is direct bij de luchthaven en hier kunt u na het parkeren te voet naar de luchthaven. Veelal betreedt u het terrein middels kentekenherkenning. Bij terugkomst rijdt u ook uit middels kentekenherkenning.
 • Valet parkeren wordt gedaan door een chauffeur. U levert uw auto direct bij de luchthaven en een chauffeur van de parking parkeert vervolgens uw auto. Bij terugkomst wordt uw auto weer netjes afgeleverd bij de luchthaven.
 • Shuttle parkeren of lang parkeren bij Rotterdam Airport wordt gecombineerd met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. U parkeert de auto zelf op de parkeerplaats en wordt met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald en teruggebracht naar de parkeerplaats.

 

Disclaimer

 • Let op: P10 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren.
 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2021.
 • De prijzen van P10 Rotterdam komen direct van de officiële Rotterdam Airport parkeren website

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker