Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Rotterdam The Hague Airport

ParkingTarifs

- In dit artikel vertellen wij alles de parkeertarieven bij Rotterdam the Hague airport -

Gaat u op reis vanaf Rotterdam Airport en op zoek naar het parkeren op Rotterdam Airport? Er zijn enorm veel mogelijkheden, elk met zijn eigen parkeerproces en bijbehorende tarieven. Wij geven u graag wat meer inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende parkeertarieven bij Rotterdam Airport, zo weet u wat u kunt verwachten en kunt u een weloverwogen beslissing maken. 

Let op: de officiële parkeerplaatsen bij Rotterdam Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Rotterdam the Hague Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
P10 Rotterdam€ 50,00€ 6.25Loopafstand8 - 10 min
Park Air€ 69,00€ 8,63Valet0 minX
NuParkeren€ 72,00€ 9,00Valet0 minX
Valet Parkeer Service€ 77,00€ 9,63Valet0 minX
P1 Rotterdam€ 80,00€ 10,00Loopafstand4 - 7 min
P6 Comfort€ 110,00€ 13,75Loopafstand 2 - 3 min
P2 Business€ 297,50€ 37,19Loopafstand0 - 1 min
Speed ParkingNiet beschikbaarNiet beschikbaarShuttle5 min
P3 RotterdamNiet beschikbaarNiet beschikbaarLoopafstand7 min

 

Wij krijgen vaak de vraag 'wat kost parkeren op Rotterdam Airport?'. Zoals u zelf kunt zien in bovenstaande tabel, verschillen de parkeerkosten Rotterdam airport nogal van elkaar. U kunt enorm veel besparen voor dezelfde 8 dagen parkeren! Wilt u zo voordelig mogelijk parkeren en bent u op zoek naar de beste opties? Bekijk dan onze top 5 goedkoop parkeren Rotterdam Airport en bekijk ons handige overzicht. 

 

Alle getoonde prijzen zijn inclusief alle services, dus zowel bij de shuttle- als valet parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airport. U kunt ervoor kiezen, voor 9% van het totaalbedrag, om een annuleringsverzekering af te sluiten. Hiermee kunt u tot aan het moment van aankomst annuleren. Zonder annuleringsverzekering kan dit tot 24 uur voor aanvang. 

 

 

Meer informatie over de parkeerplaatsen bij Rotterdam Airport

 

Park Air

Park Air Rotterdam Airport

Park Air is dagelijks geopend van 7:00 tot 23:00 en zij bieden een uitstekende valet service aan. De parking wordt niet voor niets zo hoog beoordeeld, bekijk eens de reviews en zie hoe Park Air beoordeelt wordt en lees de parkeerervaringen van onze klanten. Daarnaast parkeert u tegen een scherp geprijsd lang parkeren Rotterdam Airport tarief.

 • Prijs: € 69,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Overdekt parkeren mogelijk


Boek nu →

 

 

Nu Parkeren

NuParkeren Rotterdam Airport

NuParkeren is 24 uur per dag geopend en beschikt over verschillende veiligheidsfaciliteiten zoals camera’s, omheining en een slagboom. Zo kunt u lekker met een gerust hart op vakantie gaan! U parkeert hier met een bij de prijs inbegrepen valetservice. Uw auto wordt dus overgenomen door een chauffeur en gerparkeerd op de parkeerplaats. 

 • Prijs: € 72,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Overdekt parkeren mogelijk


Boek nu →

 

 

Valet Parkeer Service

Valet Parkeer Service Rotterdam Airport

Valet Parkeer Service bewijst ook dat de parkeren Rotterdam Airport kosten gecombineerd met valet service niet zo hoog hoeven te zijn. Voor een laag parkeertarief komen zij uw auto ophalen en voorrijden, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Hierdoor maakt het niet uit hoe laat u arriveert en vertrekt en bent u altijd weinig tijd kwijt. 

 • Prijs: € 77,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Best beoordeeld met een 9,7 (op het moment van schrijven)


Boek nu →

 

 

Speed Parking

Speed Parking Rotterdam Airport

Speed Parking is de enige shuttle aanbieder bij Rotterdam Airport die via onze website te reserveren is. Zoals u kunt zien bent u gegarandeerd zeker van voordelige kosten parkeren Rotterdam Airport. U parkeert u ongeveer 5 minuten reistijd van de luchthaven op een zeer nette en uitermate goed beveiligde parkeerplaats. U kunt uw sleutels zelf meenemen tijdens uw reis, ook wel zo fijn! Speed Parking is geopend van 05:00 tot 00:00. 

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Bagage- en starthulp


Boek nu →

 

 

P1 Rotterdam Airport

p1 rotterdam airport

Het Rotterdam Airport parkeren P1 is vergelijkbaar met de locatie P3 Rotterdam Airport. Beide locaties hebben een loopafstand van 4 tot 7 minuten tot de vertrekhal van Rotterdam Airport. P1 Rotterdam is uitermate geschikt voor het reizen met kinderen of het kort parkeren Rotterdam Airport. Klik hier voor alle informatie over P1 Rotterdam Airport.

 • Prijs: € 80,00 per week
 • Service: Parkeerplaats op 4 - 7 minuten loopafstand

 

 

P2 Rotterdam Airport

p2 rotterdam airport

De duurste optie van parkeren Rotterdam Airport is bij uitstek P2 Rotterdam Airport. Hier kunt u uw auto elektrisch opladen en u hoeft vanaf P2 Rotterdam hoeft u slechts één minuut te lopen naar de vertrekhal. Vanwege de hoge parkeertarieven is deze parkeerplaats met name geschikt om kort te parkeren, wanneer u langer wilt parkeren dan betaalt u meer dan de hoofdprijs.

 • Prijs: € 297,50 per week
 • Service: Parkeerplaats op 1 minuut loopafstand

 

 

P3 Rotterdam Airport

p3 rotterdam airport

P3 Rotterdam bevindt zich slechts op een loopafstand van 4 tot 7 minuten. U hoeft hier nauwelijks met uw spullen te zeulen. Alle informatie over P3 Rotterdam Airport vindt u hier. Het online reserveren van een parkeerplaats hier is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen.

 • Prijs: niet beschikbaar
 • Service: Parkeerplaats op 4 - 7 minuten loopafstand

 

 

P6 Rotterdam Airport

p6 rotterdam airport

Bij de P6 Rotterdam Airport verwacht men een goedkope parking, die wat verder weg van de luchthaven gelegen is. Echter, de P6 is een duurdere parking dan de P1 of P3. Dat komt omdat dit terrein zich dichterbij de terminal bevindt. Op het moment van schrijven is het zelfde de op een na duurste parkeerplaats. Met slechts 2 tot 3 minuten lopen staat u al in de vertrekhal! 

 • Prijs: € 110,00 per week
 • Service: Parkeerplaats op 2 - 3 minuten loopafstand

 

 

P10 Rotterdam Airport

p10 rotterdam airport

De parkeerplaats P10 Rotterdam Airport bevindt zich op loopafstand en is pas te reserveren vanaf 3 dagen. Het online reserveren van dit terrein is verplicht! U bent ongeveer 10 minuten te voet onderweg. Met veel koffers of reizigers die slecht ter been zijn is dit dus niet de beste optie.  

 • Prijs: € 50,00 per week
 • Service: Parkeerplaats op 10 minuten loopafstand

 

 

Meer informatie over Rotterdam Airport

https://www.vliegenenparkeren.nl/parkeren-rotterdam-airport

 

In de afbeelding hierboven ziet u een bovenaanzicht van Rotterdam Airport en de locaties van de officiële parkeerplaatsen. Zo kunt u direct zien hoe de infrastructuur rondom Rotterdam geregeld is, waar u uw auto achter laat, hoe ver u ongeveer moet lopen en hoe u moet lopen. Zo is het dus eenvoudig te zien wat je krijgt voor de eerdere vermelde kosten parkeren Rotterdam. 

 

De locaties van de overige parkeerplaatsen vindt u op de pagina van de desbetreffende aanbieder. Deze vindt u eenvoudig door op de foto of naam van een parkeeraanbieder te klikken in dit artikel over de parkeren Luchthaven Rotterdam tarieven. Hier vindt u alle specifieke informatie over de parkeeraanbieder zoals fotot's van de parkeerplaats en informatie over de faciliteiten.

 

 

Het proces van vergelijken en reserveren uitgelegd

 

Wilt u de parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airport vergelijken en uw ideale parkeerplaats reserveren? Selecteer dan simpelweg bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum en klik vervolgens op de 'zoeken' knop. Wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod. Bent u op zoek naar een shuttle parkeerplaats? Bekijk dan ook eens onze pagina omtrent het lang parkeren bij Rotterdam Airport

 

Heeft u de gewenste parkeerplaats gevonden? Voer uw gegevens in, betaal online middels de bekende betaalmethoden en u onvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van de reservering. Hierop vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces en de contactgegevens van de gekozen parking. 

 

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2021.
 • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Rotterdam Airport parkeren website

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker