Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Rotterdam The Hague Airport

ParkingTarifs

- In dit artikel vertellen wij alles over de parkeertarieven bij Rotterdam the Hague airport -

Gaat u op reis vanaf Rotterdam Airport en op zoek naar het parkeren op Rotterdam Airport? Wij geven u graag wat meer inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende parkeertarieven bij Rotterdam Airport, zo weet u wat u kunt verwachten en kunt u een weloverwogen beslissing maken. 

Let op: de officiële parkeerplaatsen bij Rotterdam Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Rotterdam the Hague Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
Park Air€ 70,00€ 8,75Valet0 minX
NuParkeren€ 72,00€ 9,00Valet0 minX
P5 Basic (P10 Budget)€ 73,00€ 9,13Loopafstand10 min
P3 Lang Parkeren (P1 Lang Parkeren)€ 82,50€ 10,31Loopafstand4 - 7 min
P2 Comfort (P6 Comfort)€ 115,00€ 14,38Loopafstand 2 - 3 min
P1 Business (P2 Business)€ 315,00€ 39,38Loopafstand0 - 1 min
Valet Parkeer ServiceNiet beschikbaarNiet beschikbaarValet0 minX

 

Uitleg over de naamswijziging van de officiële parkeerproducten

Rotterdam Airport heeft ervoor gekozen om een naamswijziging door te voeren bij haar parkeerproducten. Om dit geheel duidelijk te maken zetten we alles even op een rijtje:

 • P10 Budget is gewijzigd naar P5 Basic
 • P1 Lang Parkeren is gewijzigd naar P3 Lang Parkeren
 • P6 Comfort is gewijzigd naar P2 Comfort
 • P2 Business is gewijzigd naar P1 Business

 

Wij krijgen vaak de vraag 'wat kost parkeren op Rotterdam Airport?'. Zoals u zelf kunt zien in bovenstaande tabel, verschillen de parkeerkosten Rotterdam airport nogal van elkaar. U kunt enorm veel besparen voor dezelfde 8 dagen parkeren! Wilt u zo voordelig mogelijk parkeren en bent u op zoek naar de beste opties? Bekijk dan onze top 5 goedkoop parkeren Rotterdam Airport en bekijk ons handige overzicht. 

 

Alle getoonde prijzen zijn inclusief alle services, dus zowel bij de shuttle- als valet parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airport. U kunt ervoor kiezen, voor 9% van het totaalbedrag, om een annuleringsverzekering af te sluiten. Hiermee kunt u tot aan het moment van aankomst annuleren. Zonder annuleringsverzekering kan dit tot 24 uur voor aanvang. 

 

 

Meer informatie over de parkeerplaatsen bij Rotterdam Airport

U wilt naast de parkeerkosten natuurlijk ook weten waar u uw auto parkeert, wat voor service er wordt verleend en hoe dit ervaren wordt. Daarom vindt u per parkeerplaats hieronder meer informatie. Wilt u meer informatie inzien, zoals reviews, foto's of de aanwezige faciliteiten? Klik dan op de naam van de parkeeraanbieder of de "boek nu" knop!

 

Park Air

€ 70,00 - 8 dagen

Park Air Rotterdam Airport

Park Air is dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 en zij bieden een uitstekende valet service aan. De parking wordt niet voor niets zo hoog beoordeeld, bekijk eens de reviews en zie hoe Park Air beoordeelt wordt en lees de parkeerervaringen van onze klanten. Daarnaast parkeert u tegen een scherp geprijsd lang parkeren Rotterdam Airport tarief.

 • Prijs: € 70,00 (€ 8,75 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Overdekt parkeren mogelijk


Boek nu →

 

 

Nu Parkeren

€ 72,00 - 8 dagen

NuParkeren Rotterdam Airport

NuParkeren is 24 uur per dag geopend en beschikt over verschillende veiligheidsfaciliteiten zoals camera’s, omheining en een slagboom. Zo kunt u lekker met een gerust hart op vakantie gaan! U parkeert hier met een bij de prijs inbegrepen valetservice. Uw auto wordt dus overgenomen door een chauffeur en gerparkeerd op de parkeerplaats. 

 • Prijs: € 72,00 (€ 9,00 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Overdekt parkeren mogelijk


Boek nu →

 

 

Valet Parkeer Service

Valet Parkeer Service Rotterdam Airport

Valet Parkeer Service bewijst ook dat de parkeren Rotterdam Airport kosten gecombineerd met valet service niet zo hoog hoeven te zijn. Voor een laag parkeertarief komen zij uw auto ophalen en voorrijden, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Hierdoor maakt het niet uit hoe laat u arriveert en vertrekt en bent u altijd weinig tijd kwijt. 

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Best beoordeeld met een 9,7 (op het moment van schrijven)


Boek nu →

 

 

Speed Parking

Speed Parking Rotterdam Airport

Speed Parking is de enige shuttle aanbieder bij Rotterdam Airport die via onze website te reserveren is. Zoals u kunt zien bent u gegarandeerd zeker van voordelige kosten parkeren Rotterdam Airport. U parkeert u ongeveer 5 minuten reistijd van de luchthaven op een zeer nette en uitermate goed beveiligde parkeerplaats. U kunt uw sleutels zelf meenemen tijdens uw reis, ook wel zo fijn! Speed Parking is geopend van 05:00 tot 00:00. 

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Bagage- en starthulp


Meer info →

 

 

P1 Rotterdam Airport

p1 rotterdam airport

Let op: P1 Lang Parkeren is aangepast naar P1 Business. De optie met de hoogste parkereen Rotterdam Airport tarieven is bij uitstek P1 Rotterdam Airport, ook wel P1 Business genoemd. Hier kunt u uw auto elektrisch opladen en u hoeft vanaf P1 Rotterdam hoeft u slechts één minuut te lopen naar de vertrekhal. Vanwege de hoge parkeertarieven is deze parkeerplaats met name geschikt om kort te parkeren, wanneer u langer wilt parkeren dan betaalt u meer dan de hoofdprijs.

 • Prijs: € 315,00 per week
 • Service: Parkeerplaats op 1 minuut loopafstand

 

 

P2 Rotterdam Airport

p2 rotterdam airport

Let op: P2 Business is aangepast naar P2 Comfort. Het Rotterdam Airport parkeren P2 is een zeer comfortabele parkeerservice, vandaar ook de naam P2 Comfort. U parkeert hier op slechts 2 tot 3 minuten loopafstand op een net en beveiligd parkeerterrein. P2 Rotterdam is uitermate geschikt voor het reizen met kinderen of het kort parkeren Rotterdam Airport. Klik hier voor alle informatie over P2 Rotterdam Airport.

 • Prijs: € 115,00 per week
 • Service: Parkeerplaats op 2 - 3 minuten loopafstand

 

 

P3 Rotterdam Airport

p3 rotterdam airport

P3 Rotterdam, ook wel P3 Lang Parkeren genoemd, bevindt zich slechts op een loopafstand van 4 tot 7 minuten. U hoeft hier nauwelijks met uw spullen te zeulen. Alle informatie over P3 Rotterdam Airport vindt u hier. Het online reserveren van een parkeerplaats hier is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen in verband met de parkeertarieven Rotterdam The Hague Airport.

 • Prijs: € 82,50 per week
 • Service: Parkeerplaats op 4 - 7 minuten loopafstand

 

 

P5 Rotterdam Airport

Groen P5 icoonLet op: P10 Budget heeft nu P5 Basic! Bij P5 Rotterdam, ook wel P5 basic genoemd, bent u het voordeligst uit wanneer u bij een officiële parkeerplaats wilt parkeren. Dit parkeerterrein werd voorheen P10 Budget genoemd maar er heeft dus een naamswijziging opgetreden. U parkeert op ongeveer 8 tot 10 minuten loopafstand van de luchthaven. 

 • Prijs: € 73,00 per week
 • Service: Parkeerplaats op 8 - 10 minuten loopafstand

 

 

P2/P6 Rotterdam Airport

p6 rotterdam airport

Let op: De naam P6 Comfort is aangepast naar P2 Comfort! Bij de P6 Rotterdam Airport, welke dus hetzelfde is als P2 Rotterdam, verwacht men een goedkope parking, die wat verder weg van de luchthaven gelegen is. Echter, de P6 is een duurdere parking dan de P1 of P3. Dat komt omdat dit terrein zich dichterbij de terminal bevindt. Op het moment van schrijven is het zelfde de op een na duurste parkeerplaats. Met slechts 2 tot 3 minuten lopen staat u al in de vertrekhal! 

 • Prijs: € 115,00 per week (zie P2 Comfort)
 • Service: Parkeerplaats op 2 - 3 minuten loopafstand

 

 

P5/P10 Rotterdam Airport

p10 rotterdam airport

Let op: De naam P10 Budget is aangepast naar P5 Basic! De parkeerplaats P10 Rotterdam Airport, welke dus hetzelfde als P5 Rotterdam is, bevindt zich op loopafstand en is pas te reserveren vanaf 3 dagen. Het online reserveren van dit terrein is verplicht! U bent ongeveer 8 tot 10 minuten te voet onderweg. Met veel koffers of reizigers die slecht ter been zijn is dit dus niet de beste optie.  

 • Prijs: € 73,00 per week (zie P5 Budget)
 • Service: Parkeerplaats op 8 - 10 minuten loopafstand

 

 

Meer informatie over Rotterdam Airport

https://www.vliegenenparkeren.nl/parkeren-rotterdam-airport

 

In de afbeelding hierboven ziet u een bovenaanzicht van Rotterdam Airport en de locaties van de officiële parkeerplaatsen. Zo kunt u direct zien hoe de infrastructuur rondom Rotterdam geregeld is, waar u uw auto achter laat, hoe ver u ongeveer moet lopen en hoe u moet lopen. Zo is het dus eenvoudig te zien wat je krijgt voor de eerdere vermelde kosten parkeren Rotterdam. 

 

De locaties van de overige parkeerplaatsen vindt u op de pagina van de desbetreffende aanbieder. Deze vindt u eenvoudig door op de foto of naam van een parkeeraanbieder te klikken in dit artikel over de parkeren Luchthaven Rotterdam tarieven. Hier vindt u alle specifieke informatie over de parkeeraanbieder zoals fotot's van de parkeerplaats en informatie over de faciliteiten.

 

 

Het proces van vergelijken en reserveren uitgelegd

 

Wilt u de parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airport vergelijken, uw ideale parkeerplaats reserveren en hierbij enorm besparen op de prijzen parkeren Rotterdam Airport? Selecteer dan simpelweg bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum en klik vervolgens op de 'zoeken' knop. Wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod. Bent u op zoek naar een shuttle parkeerplaats? Bekijk dan ook eens onze pagina omtrent het lang parkeren bij Rotterdam Airport

 

Heeft u de gewenste parkeerplaats gevonden? Voer uw gegevens in, betaal online middels de bekende betaalmethoden en u onvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van de reservering. Hierop vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces en de contactgegevens van de gekozen parking. 

 

Samenvatting parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport |Rotterdam parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen6
🏆 Best beoordeeldValet Parkeer Service
💶 GoedkoopstePark Air
📍 Dichtst bij luchthavenValet Parkeer Service

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode januari 2022.
 • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Rotterdam Airport parkeren website

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker