Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 05.01.2021

Parkeertarieven Rotterdam The Hague Airport

Airport-Rotterdam-parking

Gaat u op reis vanaf Rotterdam Airport en zoekt u naar parkeren op Rotterdam Airport? Wij vertellen u graag alles over de parkeerkosten Rotterdam Airport.

Let op: de officiële parkeerplaatsen bij Rotterdam Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Rotterdam the Hague Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud

Budget Parkeeraanbieders

Park Air€ 49,50€ 6,19Valet0 min
NuParkeren€ 59,99€ 7,50Valet0 min
Speed Parking€ 60,50€ 7,56Shuttle5 min
Valet Parkeer Service€ 77,00€ 9,63Valet0 min-

Officiële Parkeermogelijkheden

P2 Business€ 297,50€ 37,19Loopafstand1 min
P6 Comfort€ 110,00€ 13,75Loopafstand3 min
P3 Rotterdam€ X€ XLoopafstand7 min
P1 Rotterdam€ 80,00€ 10,00Loopafstand7 min
P10 Rotterdam€ X€ XLoopafstand10 min

 

Wij krijgen vaak de vraag 'wat kost parkeren op Rotterdam Airport'. Zoals u zelf kunt zien in bovenstaande tabel, verschillen de parkeerkosten Rotterdam airport nogal van elkaar. U kunt tot maar liefst € 231,00 besparen voor dezelfde 8 dagen parkeren! Dit verschil vindt u tussen twee aanbieders waar u beide op 1 minuut van de luchthaven parkeert en bij beide overdekt parkeert. Zo zijn de services nagenoeg gelijk maar bespaart u wel enorm op de kosten parkeren Rotterdam Airport. Let op: de officiële parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren. 

Alle getoonde prijzen zijn inclusief alle services, dus inclusief de shuttle- en valetservices en sleutelbehoud. U betaalt bij het gehele aanbod van de budget parkeeraanbieders geen extra reserveringskosten. U kunt ervoor kiezen, voor 9% van het totaalbedrag, om een annuleringsverzekering af te sluiten. Hiermee kunt u tot aan het moment van aankomst annuleren. Zonder annuleringsverzekering kan dit tot 24 uur voor aanvang. U vindt een compleet overzicht van de parkeren Rotterdam Airport tarieven door bovenaan de pagina uw aankomst- en retourdatum te selecteren. 

 

Budget parkeeraanbieders

Speed Parking Rotterdam AirportSpeed Parking

Speed Parking is de enige shuttle aanbieder bij Rotterdam Airport die via onze website te reserveren is. U parkeert u ongeveer 5 minuten reistijd van de luchthaven op een zeer nette uitermate goed beveiligde parkeerplaats. U kunt uw sleutels zelf meenemen tijdens uw reis, ook wel zo fijn! Speed Parking is geopend van 05:00 tot 00:00. 

 

Park Air Rotterdam AirportPark Air

Park Air is dagelijks geopend van 7:00 tot 23:00 en zij bieden een uitstekende valet service aan. De parking wordt niet voor niets zo hoog beoordeeld, bekijk eens de reviews en zie hoe Park Air beoordeelt wordt en lees de parkeerervaringen van onze klanten. Daarnaast parkeert u tegen een scherp geprijsd lang parkeren Rotterdam Airport tarief.

 

Valet Parkeer Service Rotterdam AirportValet Parkeer Service

Valet Parkeer Service bewijst ook dat de parkeren Rotterdam Airport kosten gecombineerd met valet service niet zo hoog hoeven te zijn. Voor een laag parkeertarief komen zij uw auto ophalen en voorrijden, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Hierdoor maakt het niet uit hoe laat u arriveert en vertrekt en bent u altijd weinig tijd kwijt. 

 

NuParkeren Rotterdam AirportNu Parkeren

NuParkeren is 24 uur per dag geopend en beschikt over verschillende veiligheidsfaciliteiten zoals camera’s, omheining en een slagboom. Zo kunt u lekker met een gerust hart op vakantie gaan! U parkeert hier met een bij de prijs inbegrepen valetservice. Uw auto wordt dus overgenomen door een chauffeur en gerparkeerd op de parkeerplaats. 

 

De officiële parkeermogelijkheden

p1 rotterdam airportP1 Rotterdam Airport

Het Rotterdam Airport parkeren P1 is vergelijkbaar met de locatie P3 Rotterdam Airport. Beide locaties hebben een loopafstand van 4 tot 7 minuten tot de vertrekhal van Rotterdam Airport. P1 Rotterdam is uitermate geschikt voor het reizen met kinderen of het kort parkeren Rotterdam Airport. Klik hier voor alle informatie over P1 Rotterdam Airport.

 

p2 rotterdam airportP2 Rotterdam Airport

De duurste optie van parkeren Rotterdam Airport is bij uitstek P2 Rotterdam Airport. Hier kunt u uw auto elektrisch opladen en u hoeft vanaf P2 Rotterdam hoeft u slechts één minuut te lopen naar de vertrekhal. Vanwege de hoge parkeertarieven is deze parkeerplaats met name geschikt om kort te parkeren, wanneer u langer wilt parkeren dan betaalt u meer dan de hoofdprijs.

 

p3 rotterdam airportP3 Rotterdam Airport

P3 Rotterdam bevindt zich slechts op een loopafstand van 4 tot 7 minuten. U hoeft hier nauwelijks met uw spullen te zeulen. Alle informatie over P3 Rotterdam Airport vindt u hier. Het online reserveren van een parkeerplaats hier is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen.

 

p6 rotterdam airportP6 Rotterdam Airport

Bij de P6 Rotterdam Airport verwacht men een goedkope parking, die wat verder weg van de luchthaven gelegen is. Echter, de P6 is een duurdere parking dan de P1 of P3. Dat komt omdat dit terrein zich dichterbij de terminal bevindt. Op het moment van schrijven is het zelfde de op een na duurste parkeerplaats. Met slechts 2 tot 3 minuten lopen staat u al in de vertrekhal! 

 

p10 rotterdam airportP10 Rotterdam Airport

De parkeerplaats P10 Rotterdam Airport bevindt zich op loopafstand en is pas te reserveren vanaf 3 dagen. Het online reserveren van dit terrein is verplicht! U bent ongeveer 10 minuten te voet onderweg. Met veel koffers of reizigers die slecht ter been zijn is dit dus niet de beste optie.  

 

Overzicht van de parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airporthttps://www.vliegenenparkeren.nl/parkeren-rotterdam-airport

In de afbeelding rechts ziet u een bovenaanzicht van Rotterdam Airport en de locaties van de officiële parkeerplaatsen. Zo kunt u direct zien hoe de infrastructuur rondom Rotterdam geregeld is, waar u uw auto achter laat, hoe ver u ongeveer moet lopen en hoe u moet lopen. Zo is het dus eenvoudig te zien wat je krijgt voor de eerdere vermelde kosten parkeren Rotterdam. Let hierbij op dat op het moment van lezen deze weergave wellicht niet helemaal up to date is. 

Zoals u kunt zien zijn alle parkeerplaatsen direct gevestigd bij de luchthaven, u parkeert dus hoe dan ook dichtbij en comfortabel. Om u een beeld te geven van de afstanden: P10 Rotterdam bevindit zich op 8 tot 10 minuten lopen van de luchthaven. 

De locaties van de budget parkeeraanbieders vindt u op de pagina van de desbetreffende aanbieder. Deze vindt u eenvoudig door op de foto of naam van een parkeeraanbieder te klikken in dit artikel over de parkeren Luchthaven Rotterdam tarieven. Hier vindt u alle specifieke informatie over de parkeeraanbieder zoals fotot's van de parkeerplaats en informatie over de faciliteiten. 

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode januari 2021.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Rotterdam Airport parkeren website

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker