Parkeertarieven Rotterdam The Hague Airport

ParkingTarifs

- In dit artikel vertellen wij alles over de parkeertarieven bij Rotterdam the Hague airport -

Gaat u op reis vanaf Rotterdam Airport en op zoek naar het parkeren op Rotterdam Airport? Wij geven u graag wat meer inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende parkeertarieven bij Rotterdam Airport, zo weet u wat u kunt verwachten en kunt u een weloverwogen beslissing maken. 

Parkeren bij Rotterdam Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Rotterdam the Hague Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
Speed Parking€ 81,00 - week
€ 10,13 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
Park Simply
€ 91,26 - week
€ 11,41 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Park Air
€ 92,99 - week
€ 11,62 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Park Air - Valet€ 161,25 - week
€ 20,16 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
P4 Lang Parkeren (official)€ 135,00 - week*
€ 16,88 - dag
Loopafstand
> 4 - 7 min
Informatie
P3 Lang Parkeren (official)€ 135,00 - week*
€ 16,88 - dag
Loopafstand
> 4 - 7 min
Informatie
P2 Comfort (official)€ 200,00 - week*
€ 25,00 - dag
Loopafstand
> 3 min
Informatie
P1 Business (official)€ 336,00 - week*
€ 42,00 - dag
Loopafstand
> 1 min
Informatie

* Let op: de tarieven van de official airport parkings zijn exclusief online reservering. Meer informatie over de parkeerplaatsen bij Rotterdam Airport

U wilt naast de Rotterdam airport parkeren kosten natuurlijk ook weten waar u uw auto parkeert, wat voor service er wordt verleend en hoe dit ervaren wordt. Daarom vindt u per parkeerplaats hieronder meer informatie. Alle getoonde prijzen zijn inclusief alle services, dus zowel bij de shuttle- als valet parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airport

 

Speed Parking

Speed Parking Rotterdam Airport

€ 81,00 - 8 dagen

Speed Parking is de op een na voordeligste optie in ons lijstje omtrent parkeren Rotterdam airport kosten. Zoals u kunt zien bent u gegarandeerd zeker van voordelige kosten parkeren Rotterdam Airport. U parkeert u ongeveer 5 minuten reistijd van de luchthaven op een zeer nette en uitermate goed beveiligde parkeerplaats. U kunt uw sleutels zelf meenemen tijdens uw reis, ook wel zo fijn! Speed Parking is geopend van 04:15 tot 00:00. 

 • Prijs: € 81,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Bagage- en starthulp

Boek nu →

 

Park Simply

€ 91,26 - 8 dagen

Park Simply Rotterdam Airport

Een zeer comfortabele optie die besparen op de parkeerkosten Rotterdam airport mogelijk maakt, is ParkSimply. Het is mogelijk om 24 uur per dag gebruik te maken van de valetservice van Park Simply. Het parkeerterrein is omheind, afgesloten met een poort en voorzien van verlichting en bestrating. Tegen meerprijs kunt u ook uw auto laten parkeren in de overdekte parkeergarage. Verder is het mogelijk om uw auto laten wassen of elektrisch te laten opladen tijdens uw reis. Hier geldt wel een meerprijs voor. 

 • Prijs: € 91,26 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

Park Air

€ 92,99 - 8 dagen

Park Air Rotterdam Airport

Interessant vanwege de lage parkeren vliegveld Rotterdam kosten en daarnaast uitstekend beoordeeld is de shuttleservice van Park Air. De parking en bijbehorende shuttleservice zijn 24 uur per dag geopend, waarbij u na het overdekt parkeren aan de Marconistraat uw eigen autosleutel mee mag nemen op reis. De rit in de shuttlebus duurt ongeveer 12 minuten.

 • Prijs: € 92,99 per week
 • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Park Air - Valet

€ 161,25 - 8 dagen

Park Air Rotterdam Airport

Park Air Valet is dagelijks 24 uur per dag geopend en zij bieden een uitstekende valetservice aan. De parking wordt niet voor niets zo hoog beoordeeld, bekijk eens de reviews en zie hoe Park Air beoordeelt wordt en lees de parkeerervaringen van onze klanten. Daarnaast parkeert u tegen een scherp geprijsd lang parkeren Rotterdam Airport tarief.

 • Prijs: € 161,25 per week
 • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

GreenParking

Niet beschikbaar

Logo GreenParkingWilt u besparen op de kosten lang parkeren Rotterdam Airport? Dan kunt u onder andere terecht bij GreenParking. U parkeert gecombineerd met een shuttleservice, de reistijd bedraagt ongeveer 12 minuten. De shuttleservice is 24 uur per dag beschikbaar. U kunt dus altijd richting de luchthaven of teruggebracht worden naar het parkeerterrein met uw autosleutel op zak.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

NuParkeren

Niet beschikbaar

NuParkeren Rotterdam Airport

NuParkeren is 24 uur per dag geopend en beschikt over verschillende veiligheidsfaciliteiten zoals camera’s, omheining en een slagboom. Zo kunt u lekker met een gerust hart op vakantie gaan! U parkeert hier met een bij de prijs inbegrepen valetservice. Uw auto wordt dus overgenomen door een chauffeur en geparkeerd in een overdekte parkeergarage.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Starthulp

Boek nu →Meer informatie over de officiële parkeerplaatsen

In de tabel ziet u ook een aantal officiële parkeerplaatsen, deze worden beheerd door Rotterdam Airport. Houd er rekening mee dat deze parkeerplaatsen niet via onze website te reserveren zijn en hier puur voor informatie staan vermeld. De getoonde tarieven zijn voor een parkeertermijn van 8 dagen exclusief reservering, dit is dus het zogeheten oprij tarief. 

 

P1 Rotterdam Airport

p1 rotterdam airport

Let op: P1 Lang Parkeren is aangepast naar P1 Business. De optie met de hoogste parkeren Rotterdam Airport tarieven is bij uitstek P1 Rotterdam Airport, ook wel P1 Business genoemd. Hier kunt u uw auto elektrisch opladen en u hoeft vanaf P1 Rotterdam hoeft u slechts één minuut te lopen naar de vertrekhal. Vanwege de hoge parkeertarieven is deze parkeerplaats met name geschikt om kort te parkeren, wanneer u langer wilt parkeren dan betaalt u meer dan de hoofdprijs.

 • Prijs (excl. reservering): € 336,00 per week
 • Prijs (incl. reservering): € 166,50 per week
 • Service: Parkeerplaats op 1 minuut loopafstand

Meer info →

 

P2 Rotterdam Airport

p2 rotterdam airport

Het Rotterdam Airport parkeren P2 is een zeer comfortabele parkeerservice, vandaar ook de naam P2 Comfort. U parkeert hier op slechts 2 tot 3 minuten loopafstand op een net en beveiligd parkeerterrein. P2 Rotterdam is uitermate geschikt voor het reizen met kinderen of het kort parkeren Rotterdam Airport. Klik hier voor alle informatie over P2 Rotterdam Airport.

 • Prijs (excl. reservering): € 200,00 per week
 • Prijs (incl. reservering): € 123,50 per week
 • Service: Parkeerplaats op 2 - 3 minuten loopafstand

Meer info →

 

P3 Rotterdam Airport

p3 rotterdam airport

P3 Rotterdam, ook wel P3 Lang Parkeren genoemd, bevindt zich slechts op een loopafstand van 4 tot 7 minuten. U hoeft hier nauwelijks met uw spullen te zeulen. Alle informatie over P3 Rotterdam Airport vindt u hier. Het online reserveren van een parkeerplaats hier is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen in verband met de parkeertarieven Rotterdam The Hague Airport.

 • Prijs (excl. reservering): € 135,00 per week
 • Prijs (incl. reservering): € 111,00 per week
 • Service: Parkeerplaats op 4 - 7 minuten loopafstand

Meer info →

 

P4 Rotterdam Airport

Groen P4 icoonHet parkeerterrein P4 Rotterdam, ook wel P4 Lang Parkeren genoemd, ligt op 4 tot 7 minuten loopafstand van de terminal. De naam zegt het al, het is een uitstekende optie wanneer u voor een lange termijn op reis gaat en dus ook lang wilt parkeren. Het is verstandig van tevoren een reservering te maken, aangezien de kosten kunnen variëren. 

 • Prijs (excl. reservering): € 135,00 per week
 • Prijs (incl. reservering): € 103,00 per week
 • Service: Parkeerplaats op 4 - 7 minuten loopafstand

Meer info →

 

P5 Rotterdam Airport

Groen P5 icoonLet op: P10 Budget heet nu P5 Basic! Bij P5 Rotterdam, ook wel P5 Basic genoemd, bent u het voordeligst uit wanneer u bij een officiële parkeerplaats wilt parkeren. Dit parkeerterrein werd voorheen P10 Budget genoemd, maar er heeft dus een naamswijziging opgetreden. U parkeert op ongeveer 8 tot 10 minuten loopafstand van de luchthaven. 

 • Prijs (excl. reservering): Niet mogelijk
 • Prijs (incl. reservering): € 87,00 per week
 • Service: Parkeerplaats op 8 - 10 minuten loopafstand

Meer info →Het proces van vergelijken en reserveren uitgelegd

Wij krijgen vaak de vraag "wat kost parkeren op Rotterdam airport?" Wilt u de parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airport vergelijken, uw ideale parkeerplaats reserveren en hierbij enorm besparen op de prijzen parkeren Rotterdam Airport? Selecteer dan simpelweg bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum en klik vervolgens op de 'zoeken' knop. Wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod. Bent u op zoek naar een shuttle parkeerplaats? Bekijk dan ook eens onze pagina omtrent het lang parkeren bij Rotterdam Airport. 

Heeft u de gewenste parkeerplaats gevonden? Voer uw gegevens in, betaal online middels de bekende betaalmethoden en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van de reservering. Hierop vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces en de contactgegevens van de gekozen parking. Wilt u zo voordelig mogelijk parkeren en bent u op zoek naar de beste opties? Bekijk dan onze top 5 goedkoop parkeren Rotterdam Airport en bekijk ons handige overzicht. Zo weet u gemakkelijk wat de parkeerkosten Rotterdam zijn en hoeveel u kunt besparen op uw reis!

 

Samenvatting parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichtstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport |Rotterdam parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen6
🏆 Best beoordeeldPark Air
💶 GoedkoopsteSpeed Parking
📍 Dichtst bij luchthavenPark Simply

 

Disclaimer van de parkeertarieven

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2023
 • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Rotterdam Airport parkeren website

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving