Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P1 Rotterdam Airport

Airport-Rotterdam-parking-P1

Begint uw vliegreis vanaf Rotterdam Airport en wilt u meer informatie over de parkeerfaciliteiten? Wij voorzien u graag van alle informatie. Deze pagina staat in het kader van de P1 parkeerplaats van Rotterdam Airport. Parkeren Rotterdam Airport is hier zeer comfortabel maar ook iets prijziger dan andere opties.

Rondom Rotterdam Airport zitten ook alternatieve parkeerplaatsen gevestigd. Hier kunt parkeren op loopafstand, middels een shuttleservice of middels een valetservice. U vindt een grote selectie van dit voordelige aanbod op onze website en deze aanbieders zijn direct te reserveren. In dit artikel vertellen wij alles over P1 Rotterdam Airport en de alternatieve parkeergelegenheden. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven van P1 Rotterdam & alternatieve opties

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
P1 Rotterdam€ 80,00€ 10,00Loopafstand 4 - 7 min
Speed Parking€ 60,50€ 7,56Shuttle5 min
Park Air€ 64,50€ 8,06Valet0 min-
NuParkeren€ 67,50€ 8,44Valet0 min-
Valet Parkeer Service€ 77,00€ 9,63Valet0 min-

 

Zoals te zien is in de tabel kunt u op 8 dagen parkeren al eenvoudig tot € 19,50 besparen. U levert hierbij weinig tot niks in op de servicemogelijkheden en veiligheid van de parkeerplaats. Bekijk eens onze top 5 goedkoop parkeren Rotterdam Airport voor meer info! U vindt alle informatie over een aanbieder door in de bovenstaande tabel op de desbetreffende naam te klikken. Hier vindt u alle faciliteiten, foto’s van de parkeerplaatsen, meer informatie over de parkeerprocessen en overige informatie.

Ook kunt u in de tabel zien dat u met de parkeeraanbieders waar u op loopafstand of met een valetservice Rotterdam Airport parkeert nog minder tijd kwijt bent dan bij Rotterdam P1. Bij de shuttleservice dient u naast de transfertijd nog rekening te houden met een eventuele wachttijd. Op onze parkeervormen pagina vindt u een uitgebreide uitleg van alle aangeboden parkeervormen. 

Let op: Dit zijn enkel de tarieven bij het maken van een online reservering. De tarieven bij P1 Rotterdam kunnen prijziger uitvallen wanneer u geen reservering maakt.

 

Alle informatie over het parkeren bij P1 Rotterdam

P1 Rotterdam AirportRotterdam Airport biedt op het moment van schrijven naast het P1 parkeerterrein ook P2 Rotterdam en P6 Rotterdam aan. Het vooraf reserveren van de P1 Luchthaven Rotterdam zorgt ervoor dat u kosten bespaart, want de tarieven zijn lager bij een online reservering. Dit maakt het de meest voordelige optie voor het lang parkeren bij Vliegveld Rotterdam

Om het overzicht te bewaren beginnen we met het schetsen van de mogelijkheden binnen deze parking, er zijn er namelijk twee. U kunt namelijk kiezen voor parkeren Rotterdam Airport P1, deze bevindt zich op 3 tot 7 minuten loopafstand van de terminal. Daarnaast beschikt Rotterdam Airport nog over de zogenoemde P1A en die ligt op 4 tot 7 minuten loopafstand van het vliegveld.

Wanneer u een online reservering heeft gemaakt dan betreedt en verlaat u het terrein middels kentekenherkenning of uw creditcard. Het adres van de P1 bij Rotterdam The Hague Airport is: Rotterdam Airportplein 60 in Rotterdam. U rijdt op de dag van vertrek simpelweg naar dit adres, parkeert hier uw auto en kunt te voet naar de luchthaven. Bij terugkomst loopt u weer terug, stapt u in de auto en kunt u het terrein weer verlaten.

Samenvatting van de service en faciliteiten bij Rotterdam P1

  • Onoverdekte parkeerplaats op 4 - 7 min loopafstand van de terminal
  • Entree middels creditcard of kentekenherkenning
  • Kosten voor annulering: € 5,00
  • 24/7 geopend

 

Meer informatie over ons vergelijkings- en boekingsproces

Bent u benieuwd naar het gehele parkeeraanbod of een totaaloverzicht van de parkeertarieven bij Rotterdam Airport? Selecteer dan bovenaan de pagina uw reisdata en klik op zoeken. Wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod tijdens uw reisperiode. Filter en sorteer de mogelijkheden naar wens en reserveer eenvoudig de gewenste parkeerplaats. 

Zodra u de gewenste parking heeft gevonden dan hoeft u enkel uw persoonlijke gegevens in te vullen en online te betalen middels de bekende betaalmethoden. Na afronding ontvangt u een reserveringsbevestiging waarop alle gegevens omtret het parkeren staat vermeld. Zo kunt u met een voorbereid en gerust gevoel op reis gaan. 

 

Disclaimer van de parkeertarieven

  • Let op: P1 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door Rotterdam Airport en uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens direct reserveren.
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2021.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Rotterdam Airport parkeren website.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker