P1 Rotterdam Airport

Airport-Rotterdam-parking-p1

Begint uw vliegreis vanaf Rotterdam Airport en wilt u meer informatie over de parkeerfaciliteiten? Wij voorzien u graag van alle informatie. Deze pagina staat in het kader van P1 Rotterdam Airport, ook wel P1 Business of P1 Kort Parkeren genoemd. Parkeren Rotterdam Airport is hier zeer comfortabel maar ook een stuk prijziger dan andere opties.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Rotterdam Airport
ParkingKosten per weekService 
P1 Business Rotterdam
€ 180,50 - week
€ 22,56 - dag
Lopen
1 min
Informatie
Speed Parking€ 89,00 - week
€ 11,12 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer
ParqPoint - Valet€ 108,00 - week
€ 13,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Park Simply€ 112,00 - week
€ 14,00 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Valet Parking Rotterdam Airport€ 113,25 - week
€ 14,15 - dag
Valet
0 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

Zoals te zien is in de tabel kunt u op 8 dagen parkeren al eenvoudig besparen. U levert hierbij weinig tot niks in op de servicemogelijkheden en veiligheid van de parkeerplaats. Bekijk eens onze top 5 goedkoop parkeren Rotterdam Airport voor meer info! U vindt alle informatie over een aanbieder door in de bovenstaande tabel op de desbetreffende naam te klikken. Hier vindt u alle faciliteiten, foto’s van de parkeerplaatsen, meer informatie over de parkeerprocessen en overige informatie.

Ook kunt u in de tabel zien dat u met de parkeeraanbieders met een valetservice Rotterdam Airport parkeert, nog minder tijd kwijt bent dan parkeren P1 Rotterdam Airport. Bij de shuttleservice dient u naast de transfertijd nog rekening te houden met een eventuele wachttijd. Op onze parkeervormen pagina vindt u een uitgebreide uitleg van alle aangeboden parkeervormen. 

 

Het parkeerproces bij P1 Rotterdam Airport

P1 Rotterdam AirportRotterdam Airport biedt op het moment van schrijven naast het parkeren Rotterdam Airport P1, ook P2 Rotterdam en P3 Rotterdam aan. Het vooraf reserveren zorgt ervoor dat u kosten bespaart, want de tarieven zijn lager bij een online reservering. 

Parkeren bij Rotterdam P1 Business in het kort

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Onoverdekte parkeerplaats op 1 min loopafstand van de terminal
  • Entree middels creditcard of kentekenherkenning
  • Kosten voor annulering: € 5,00
  • 24/7 geopend

 

Wanneer u een online reservering heeft gemaakt voor Rotterdam Airport P1, dan betreedt en verlaat u het terrein middels kentekenherkenning of met uw creditcard. Het inrijden op kentekenherkenning kan vanzelfsprekend alleen als u online een reservering heeft gemaakt. Rijdt u ter plaatse de parking binnen, dan gelden er zeer hoge tarieven. Dit is eigenlijk alleen geschikt voor kort parkeren, bijvoorbeeld wanneer u iemand komt ophalen.

Het adres voor parkeren vliegveld Rotterdam P1 is: Rotterdam Airportplein 60 in Rotterdam. U rijdt op de dag van vertrek simpelweg naar dit adres, volgt de borden naar P1 en parkeert hier uw auto. Vervolgens kunt u te voet naar de luchthaven. Bij terugkomst loopt u weer terug, stapt u in de auto en kunt u het terrein weer verlaten.

Om het overzicht te bewaren beginnen we met het schetsen van de mogelijkheden binnen deze parking, er zijn er namelijk twee. U kunt namelijk kiezen voor P1 Business parking Rotterdam of simpelweg voor het kort parkeren bij P1. Het kort parkeren is niet te reserveren. Beide zijn binnen dezelfde parkeergarage recht tegenover de terminal. Business is geschikt voor het langere parkeren en dan voornamelijk voor zakenreizen. U kunt hier tevens uw elektrische auto opladen.

 

De tarieven voor parkeren P1 Rotterdam

Als u wilt gaan P1 parkeren Rotterdam Airport, dan dient u rekening te houden met hoge bedragen. Gaat uw voorkeur uit naar lang parkeren direct voor de terminal, dan is P1 Business Parkeren een goede optie. De tarieven zijn flexibel, dus boek tijdig. Gemiddeld bent u gemiddeld tussen de € 150 en € 200 per week kwijt.

Wilt u daar parkeren zonder reservering, dan bent u nog meer kwijt. Dit is dan ook alleen geschikt voor kort parkeren. Bijzonder hierbij is dat de prijzen per 20 minuten hetzelfde zijn als op andere parkeerlocaties verder van de luchthaven. Het maakt pas verschil vanaf 8 uur parkeren, waarna het over gaat in P1 lang parkeren Rotterdam. Hieronder ziet u de 'oprij' tarieven, wanneer u gaat parkeren zonder reservering vooraf.

TermijnP1 Rotterdam Airport
0-20 minuten€ 2,00
per extra 20 minuten€ 2,00
Vanaf 8 tot maximaal 24 uur€ 50,00
48 uur€ 100,00
72 uur€ 150,00
Daarna per extra dag+ € 30,00

 

Het boeken en annuleren van een P1 Rotterdam reservering

Heeft u een reservering gemaakt voor het lang parkeren Rotterdam Airport P1 en wilt u deze wijzigen? Dan kan dat tot de dag voor vertrek, via de airport website. 

Voor het annuleren geldt dezelfde termijn, namelijk minimaal 24 uur voor vertrek. Hierbij wordt € 5,00 aan annuleringskosten in rekening gebracht.

 

Disclaimer van de parkeertarieven

  • Let op: P1 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door Rotterdam Airport en uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens direct reserveren.
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2024
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Rotterdam Airport parkeren website.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving