P1 Rotterdam Airport

Airport-Rotterdam-parking-p1

Begint uw vliegreis vanaf Rotterdam Airport en wilt u meer informatie over de parkeerfaciliteiten? Wij voorzien u graag van alle informatie. Deze pagina staat in het kader van P1 Rotterdam Airport, ook wel P1 Business of P1 Kort Parkeren genoemd. Parkeren Rotterdam Airport is hier zeer comfortabel maar ook een stuk prijziger dan andere opties.

 

Parkeertarieven van P1 Business Rotterdam Airport

 
ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P1 Business Rotterdam Airport€ 167,00 - week
€ 20,88 - dag
Loopafstand
> 1 min
Bekijk
Park Simply€ 91,26 - week
€ 11,40 - dag
Valet
> 1 min
Reserveer
Green Parking
€ 91,50 - week
€ 11,44 - dag
Shuttle
> 6 min
Reserveer
Park Air - Shuttle€ 92,99 - week
€ 12,00 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Park Air - Valet
€ 161,25 - week
€ 20,16 - dag
Valet
> 1 min
Reserveer

 

Zoals te zien is in de tabel kunt u op 8 dagen parkeren al eenvoudig besparen. U levert hierbij weinig tot niks in op de servicemogelijkheden en veiligheid van de parkeerplaats. Bekijk eens onze top 5 goedkoop parkeren Rotterdam Airport voor meer info! U vindt alle informatie over een aanbieder door in de bovenstaande tabel op de desbetreffende naam te klikken. Hier vindt u alle faciliteiten, foto’s van de parkeerplaatsen, meer informatie over de parkeerprocessen en overige informatie.

Ook kunt u in de tabel zien dat u met de parkeeraanbieders waar u op loopafstand of met een valetservice Rotterdam Airport parkeert nog minder tijd kwijt bent dan parkeren P1 Rotterdam Airport. Bij de shuttleservice dient u naast de transfertijd nog rekening te houden met een eventuele wachttijd. Op onze parkeervormen pagina vindt u een uitgebreide uitleg van alle aangeboden parkeervormen. 

Let op: Dit zijn enkel de tarieven bij het maken van een online reservering. De tarieven bij parkeren Rotterdam Airport P1 kunnen anders uitvallen wanneer u geen reservering maakt.

 

Alle informatie over het parkeren bij P1 Rotterdam

P1 Rotterdam AirportRotterdam Airport biedt op het moment van schrijven naast het Rotterdam Airport P1 ook P2 Rotterdam en P3 Rotterdam aan. Het vooraf reserveren zorgt ervoor dat u kosten bespaart, want de tarieven zijn lager bij een online reservering. 

 

Het parkeerproces bij P1 Rotterdam

Wanneer u een online reservering heeft gemaakt voor P1 parkeren Rotterdam Airport dan betreedt en verlaat u het terrein middels kentekenherkenning of met uw creditcard. Het inrijden op kentekenherkenning kan vanzelfsprekend alleen als u online een reservering heeft gemaakt. Rijdt u ter plaatse de parking binnen, dan gelden er zeer hoge tarieven. Dit is eigenlijk alleen geschikt voor kort parkeren, bijvoorbeeld wanneer u iemand komt ophalen.

Het adres P1 Rotterdam Airport is: Rotterdam Airportplein 60 in Rotterdam. U rijdt op de dag van vertrek simpelweg naar dit adres, parkeert hier uw auto en kunt te voet naar de luchthaven. Bij terugkomst loopt u weer terug, stapt u in de auto en kunt u het terrein weer verlaten.

 

Het parkeerterrein van P1 Rotterdam

Om het overzicht te bewaren beginnen we met het schetsen van de mogelijkheden binnen deze parking, er zijn er namelijk twee. U kunt namelijk kiezen voor Rotterdam Airport parkeren P1 Business of simpelweg voor het kort parkeren bij P1. Beide zijn binnen dezelfde parkeergarage recht tegenover de terminal. Business is geschikt voor het langere parkeren en dan voornamelijk voor zakenreizen. U kunt hier tevens uw elektrische auto opladen.

 

Samenvatting van de service en faciliteiten bij Rotterdam P1 Business

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Onoverdekte parkeerplaats op 1 min loopafstand van de terminal
  • Entree middels creditcard of kentekenherkenning
  • Kosten voor annulering: € 5,00
  • 24/7 geopend

 

Meer informatie over de alternatieve parkeergelegenheden

De prijs voor de P1 parking Rotterdam Airport is zeer hoog, terwijl u helemaal niet zoveel hoeft te betalen voor het parkeren. Kiest u daarom voor één van de alternatieve parkings. Vergelijk eenvoudig via onze website en kies de parkeeraanbieder die bij uw wensen aansluit.

 

Valet

Het gemakkelijkst parkeert u middels een bij de prijs inbegrepen valetservice. Dit houdt in dat u naar de luchthaven rijdt en bij de terminal uitstapt waarna een chauffeur uw auto voor u gaat parkeren. U loopt in minder dan een minuut met uw bagage de vertrekhal in. Bijvoorbeeld Park Simply biedt deze handige valetservice aan, maar ook Park Air Valet en NuParkeren bieden deze parkeerservice aan. Bij de twee laatstgenoemde wordt uw auto ook nog eens standaard overdekt geparkeerd.

 

Shuttle

Ook het parkeren middels shuttleservice behoort tot de mogelijkheden en is ook nog eens zeer laag in prijs. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren bij onderstaande parkeeraanbieders, zodat u zeker weet dat er niet in uw auto gereden wordt. Zo kunt u parkeren met shuttleservice bij Park Air, Speed Parking en Green Parking Rotterdam.

 

Ons vergelijkings- en boekingsproces

Bent u benieuwd naar het gehele parkeeraanbod of een totaaloverzicht van de parkeertarieven bij Rotterdam Airport? Selecteer dan bovenaan de pagina uw reisdata en klik op zoeken. Wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod tijdens uw reisperiode. Filter en sorteer de mogelijkheden naar wens en reserveer eenvoudig de gewenste parkeerplaats. 

Zodra u de gewenste parking heeft gevonden dan hoeft u enkel uw persoonlijke gegevens in te vullen en online te betalen middels de bekende betaalmethoden. Na afronding ontvangt u een reserveringsbevestiging waarop alle gegevens omtrent het parkeren staat vermeld. Zo kunt u met een voorbereid en gerust gevoel op reis gaan.

 

Disclaimer van de parkeertarieven

  • Let op: P1 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door Rotterdam Airport en uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens direct reserveren.
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2023
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Rotterdam Airport parkeren website.

 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving