#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Rotterdam Airport

Update COVID-19
Annuleringsverzekering mogelijk, bekijk de voorwaarden hier

Vergelijk het parkeeraanbod rondom Rotterdam Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u in no time met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op reis vanaf Rotterdam Airport en zoekt u nog naar een parkeerplaats bij de luchthaven? Via Vliegen en Parkeren kunt u eenvoudig de opties vergelijken. U vindt het beschikbare parkeeraanbod door de juiste luchthaven en uw reisdata te selecteren, wij zullen vervolgens direct de beschikbare opties tonen. Parkeren bij Rotterdam Airport doet u aan de hand van een shuttle- of valetservice. U kunt dit aanbod naar wens filteren en sorteren om zodoende eenvoudig de ideale parkeerplaats te vinden. U kunt de gewenste parkeerplaats vervolgens direct reserveren en zo bent u binnen enkele minuten voorzien van een parkeerplaats. 

 

Open aanbiederlijst
Adres Airportplein 60, 3045 AP, Rotterdam, Nederland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Rotterdam Airport

Loopafstand Loopafstand U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers direct naar de terminal.
Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.
Aanbieders bij Rotterdam Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 9.4/10, gebaseerd op 361 reviews.

De Parkeermogelijkheden bij Rotterdam The Hague AirportDe parkeermogelijkheden rondom Rotterdam Airport

Parkeren bij Rotterdam Airport kan op veel verschillende manieren. Deze parkeervormen kunnen behoorlijk variëren in de tarieven, het gemak en afhandelingstijd. De beschikbare parkeervormen rondom Rotterdam Airport zijn shuttle parking, valet parking en parkeren op loopafstand.

 

Shuttle Parkeren bij Rotterdam AirportParkeren met Shuttleservice

Parkeren bij Luchthaven Rotterdam kan in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Waar dit bij de meeste vliegvelden de meest voorkomende parkeervorm is het bij Rotterdam Airport zeer schaars.

  • Speed Parking is momenteel via onze website de enige beschikbare shuttle parkeerplaats. Hier parkeert u op ongeveer 5 minuten van de luchthaven en de parkeerplaats is geopend van 05:00 tot 00:00.

 

Valet Parkeren bij Rotterdam AirportParkeren met Valetservice

Valet parkeren Rotterdam Airport is de meest voorkomende parkeervorm. Valet parkeren blinkt uit in zijn eenvoud en gemak. U levert uw auto namelijk direct bij de luchthaven af aan een chauffeur. Hieronder volgt een kort overzicht.

  • NuParkeren is een van de meest voordelige valet parkings. De parkeerplaats en bijbehorende services zijn 24/7 beschikbaar en de parkeerplaats is uitermate goed beveiligd.
  • Garant Parking wordt zeer goed beoordeeld door onze klanten en heeft een meer dan nette parkeerplaats. Ook deze parking is 24/7 geopend en heeft extra servicemogelijkheden als het wassen van uw auto.

 

Parkeren op loopafstand bij Rotterdam AirportParkeren op Loopafstand

Wilt u optimaal gemak en eenvoud wanneer u kiest voor Vliegveld Rotterdam parkeren? Dan is parkeren op loopafstand een eenvoudige optie. U parkeert op de parkeerplaats en kunt simpelweg te voet naar de luchthaven.

  • P1 en P3 Rotterdam zijn twee offciële parkeerplaatsen van de luchthaven. De tarieven zijn geschikt genoeg voor een vakantieperiode en u parkeert op 4 tot 7 minuten loopafstand van de luchthaven. Deze parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren. 
  • P2 Business Rotterdam is de duurste parkeeroptie, op parkeert op slechts 1 minuut loopafstand en bent voorzien van allerlei veiligheids- en facilitaire voorzieningen. Dit allemaal heeft gevolgen voor de prijs, die vele malen hoger ligt dan bij de andere opties. Deze parkeerplaats is niet via onze website te reserveren. 

 

De parkeeraanbieders bij Rotterdam Airport samengevat

lijsticoon Aantal parkings vergeleken +/- 11
troffee-icoon Best beoordeeld Valet Parkeer Service
geldicoon Meest betaalbaar Speed Parking*
afstandicoon Dichtstbij de luchthaven Speed Parking
* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Meer info over Rotterdam Airport

Het vliegveld van Rotterdam is het tweede regionale vliegveld van Nederland, bij de oprichting in 1956 werd het nog vliegveld Zestienhoven genoemd, wat veranderde in Rotterdam Airport. Vandaag de dag, is de officiële luchthaven naam Rotterdam The Hague Airport. Jaarlijks beginnen ongeveer 2 miljoen mensen aan hun reis van deze luchthaven. Op onze website vindt u alle informatie over luchthaven Rotterdam en alles wat u moet weten over het parkeren vliegveld Rotterdam. 

Wilt u ook graag bij Rotterdam Airport parkeren, maar met oog op uw portemonnee? En weet u niet goed wat alle mogelijkheden zijn? Dan helpen wij u graag verder. Graag informeren wij u over alle verschillende parkeervormen, de parkeertarieven en beschikbaarheden. Via onze website vergelijkt en boekt u direct een parkeerplaats, zonder reserveringskosten. Zo kunt u lekker zorgeloos aan de reis beginnen én u bent verzekerd van het laagste parkeertarief.

 

De voordelen van parkeren bij Rotterdam Airport

Er zijn veel opties om de luchthaven van Rotterdam te bereiken. Parkeren Airport Rotterdam is veruit de gemakkelijkste en het is daarbij ook nog ontzettend voordelig. Ondanks dat de infrastructuur goed geregeld is en u met het openbaar vervoer eenvoudig de luchthaven bereikt zijn er een aantal voordelen aan het parkeren bij de luchthaven.

Wanneer u met het openbaar vervoer reist dan bent u afhankelijk van anderen. Wanneer u zelf met de auto reist en parkeert heeft u de reis geheel in eigen handen. Daarnaast heeft u geen last van storingen, bussen of treinen die niet rijden en kunt u vertrekken wanneer u prefereert.

Wanneer u met de auto reist en parkeert dan deelt u de kosten met alle mede-reizigers. De kosten lijken in eerste instantie wellicht hoger dan die van bijvoorbeeld het met openbaar vervoer. Maar waar de kosten daar vermenigvuldigt worden, worden die bij het reizen met de auto gedeeld.

 

Extra Handige Informatie

Wilt u graag meer weten over het parkeren bij Rotterdam Airport, de bijbehorende parkeermogelijkheden of onze services? Neem gerust contact op, check onze FAQ-pagina of bekijk eens onze blogartikelen!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b