Over ons

Met Vliegen en Parkeren, kunt u eenvoudig en betrouwbaar een parkeerplaats reserveren bij alle relevante luchthavens voor Nederlandse reizigers.

About graphic

Waar wij voor staan

Bij Vliegen en Parkeren werken we volgens een aantal principes die wij belangrijk vinden. Met ons platform informeren we u en helpen we u als reiziger bij het vergelijken en reserveren van een betrouwbare en kwalitatieve parkeerplek bij de luchthaven. Ons hoofddoel: u de juiste parkeerplek laten vinden, zodat u met een gerust hart op reis kunt gaan.

We helpen u graag op weg!

icon

Betrouwbaar

Vliegen en Parkeren biedt u enkel betrouwbaar parkeeraanbod, zoals de klantbeoordelingen op onze website laten zien.

icon

Laagste prijs

Wij bieden u dezelfde tarieven als de aanbieders, zónder bijkomende reserveringskosten.

icon

Onafhankelijk

U vergelijkt een groot onafhankelijk aanbod aan parkeergelegenheden. Wij geven de benodigde informatie, maar beïnvloeden niet uw keuze.

icon

Reserveer veilig

U reserveert en betaalt in een veilige omgeving. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de uitvoering van uw reservering.

Hoe het is begonnen

Al in 2012 merkte Jeroen – eigenaar en oprichter Vliegen en Parkeren – de problemen binnen de markt voor luchthavenparkings op. Verhalen over beschadigde auto's, auto's die niet op de beloofde beveiligde parkeerplaatsen stonden maar in een woonwijk in de buurt en auto's waarmee vele extra kilometers waren gereden, verschenen regelmatig in de media. Dat zette hem aan het denken.

Jeroen woonde destijds als 20-jarige student in de buurt van Eindhoven Airport. Hij begon een diepgaand onderzoek naar het parkeren bij luchthavens in Nederland. De resultaten waren voor hem doorslaggevend: onder andere op parkeerplaatsen bij Schiphol Airport werden consumenten verleid en misleid met bedragen van slechts € 1,80 per dag. Zijn plan om hier een eind aan te maken en consumenten te helpen bij het vinden van niet alleen goedkoop, maar ook betrouwbaar parkeeraanbod was zo ontstaan.

Eén jaar later – in 2013 – werd het platform Vliegen en Parkeren gelanceerd: een website waarop betrouwbaar parkeeraanbod op basis van transparante prijzen en kwaliteit kan worden vergeleken. Met het succes van het Nederlandse platform besloot het bedrijf andere markten te betreden en is momenteel wereldwijd actief.

Logo history
Mascot with suitcase

Maak kennis met Timo

Uw persoonlijk adviseur. Hij helpt u met het vinden van een betrouwbare en voordelige parkeerplek bij de luchthaven. Samen met zijn collega's zorgt hij dat u met een gerust hart op reis kunt gaan!

Wat er over ons wordt gezegd

Wij kunnen u wel vertellen waar we goed in zijn, maar u hoort dat natuurlijk liever van de experts: onze klanten!

Goed vindbaar, snelle service, toppie Makkelijk boeken en veel goedkoper dan rechtstreeks bij de aanbieder Zoals het moet. Duidelijk en vlot Prima. Overzichtelijk en bovenal een fantastische prijs

Vliegen en Parkeren maakt gebruik van The Feedback Company, een systeem waarop klantbeoordelingen onafhankelijk worden verzameld. Zo waarborgen we de betrouwbaarheid.

Kwaliteitskeurmerk

We zijn in het bezit van het algemeen erkende Webshop Keurmerk. U vindt de voorwaarden daarvan hier.

  • web shop mark
  • trust mark

Met dit kwaliteitskeurmerk weet u zeker dat:

  • U veilig kunt betalen;
  • Bij welke partij u een reservering plaatst;
  • Uw privacy en gegevens worden beschermd;
  • Er sprake is van onafhankelijke geschillenbemiddeling;
  • Alle onderdelen van de Keurmerk-code worden nageleefd, zoals beschreven in de algemene voorwaarden hiervan.

Met andere woorden: u bent bij Vliegen en Parkeren verzekerd van een betrouwbare aankoop.