Parkeren Maastricht Airport

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Maastricht Aachen Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
Large terminal
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk de parkeermogelijkheden rondom Maastricht Airport en boek direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én reserveren van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op reis vanaf de kleinschalige luchthaven van Maastricht en bent u hierdoor op zoek naar het parkeren Luchthaven Maastricht? U bent bij Vliegen & Parkeren aan het juiste adres. U kunt via onze website eenvoudig de parkeermogelijkheden rondom Maastricht Airport vinden, vergelijken én boeken. 

Selecteer simpelweg uw reisdata, de verwachte aankomsttijden bij de parkeerplaats en klik op 'zoeken'. Wij tonen vervolgens direct het beschikbare parkeeraanbod. U kunt het aanbod vervolgens eenvoudig sorteren en filteren en de gewenste parkeerplaats direct online reserveren. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De Parkeeropties rondom Maastricht Airport

Het parkeren Vliegveld Maastricht kan aan de hand van twee verschillende parkeervormen; shuttle parkeren en parkeren op loopafstand. Er zijn (momenteel) geen valet parkeeraanbieders beschikbaar.

Voor een uitgebreide uitleg verwijzen wij u graag naar de parkeervormen pagina, hieronder volgt een korte beschrijving. 

U ontvangt tevens een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces zodra u een reservering heeft afgerond. Hierbij worden uiteraard alle benodigde contactgegevens vermeld. Zodoende kunt u geheel voorbereid op reis gaan, en u bespaart ook nog eens op de parkeerkosten!

Parkeren inclusief Shuttleservice

Er is momenteel één opties die het Vliegveld Maastricht parkeren mogelijk maken met shuttleservice. Zo is daar P5 Maastricht Airport, deze parkeerplaats is uitsluitend te gebruiken door reizigers die met de vluchtmaatschappij Corendon vliegen. De parkeerplaats is eenvoudig te vinden door de route borden te volgen. 

 

P5 Maastricht Airport

P5 Maastricht AirportP5 Maastricht Airport ligt op ongeveer drie kilometer afstand van de luchthaven. Iedere 20 minuten vertrekt een shuttlebus waarmee u slechts een aantal minuten onderweg bent. De shuttlebussen vertrekken 2,5 uur voor de eerste vlucht en tot 1,5 uur na de laatste vlucht. U kunt dus altijd gebruik maken van deze parkeerplaats en haar service. U betreedt het parkeerterrein middels een QR-code. Na het scannen ontvangt u een parkeerkaart die tevens dient als uitrijkaart. 

 

Voordelen parkeren incl. shuttleservice bij Maastricht Airport
Scherpe parkeertarieven
 Sleutelbehoud optioneel (niet bij iedere parking)
Veilig & betrouwbaar

 

Parkeren op Loopafstand

Er zijn twee on-airport parkeerplaatsen waar het parkeren Airport Maastricht gebeurt op loopafstand. Een online reservering wordt gecombineerd met kentekenherkenning ter plaatse. Op deze manier betreedt en verlaat u het parkeerterrein.

 

P1 Maastricht Airport

P1 Maastricht AirportP1 Maastricht Airport bestaat uit slechts 50 parkeerplaatsen waar u kort kunt parkeren. Deze parkeerplaats wordt dan ook afgeraden wanneer u lang op reis gaat, hiervoor kunt u beter Vakgarage Ernes, P2 Maastricht of P5 Maastricht gebruiken. De eerste 24 uur betaalt u € 5 per uur, vervolgens betaalt u € 35 per dag, maar naarmate u langer parkeert gaan deze tarieven omlaag. Vanaf 10 dagen betaalt u het laagst mogelijke tarief van € 10 per dag. De parkeerplaats ligt op slechts 50 meter van de luchthaven, u bent dus slechts een minuutje onderweg.

 

P2 Maastricht Airport

P2 Maastricht AirportP2 Maastricht Airport Biedt plaats aan maar liefst 1.200 auto’s. Deze parkeerplaats is wel geschikt voor een langere parkeertermijn, in tegenstelling tot P1 Maastricht. Hier betaalt u € 4 per uur voor de eerste 24 uur. Vervolgens is er een soortgelijke prijsdaling die begint op € 24 per dag en afloopt tot maximaal € 8 per dag. Voer uw reisdata in om een specifieke prijs voor uw reis te vinden. De parkeerplaats bevindt zich op ongeveer 100 – 150 meter van Vliegveld Maastricht.

 

Voordelen van het parkeren op loopafstand bij Maastricht Airport
 Bespaart tijd, stress en geld
 Na het parkeren simpelweg te voet naar de luchthaven
Sleutelbehoud bij alle aanbieders

 

 

Extra Handige Informatie

Bent u op zoek naar Maastricht Airport parking en wilt u meer weten over onze website? Wij voorzien u natuurlijk graag van meer informatie. Daarom hebben wij het onderstaande lijstje gemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

Waarom Parkeren bij Maastricht Airport

Wanneer u in het zuiden van het land woont dan is Maastricht natuurlijk een interessante optie. Dit hoeft echter niet alleen vanwege de ligging te zijn. Er zijn namelijk tal van interessante zonnige bestemmingen te bereiken. Veel van deze bestemmingen liggen rondom de Middellandse Zee, denk aan Spanje, Italië of Turkije.

 

Voordelige vluchten

Er zijn drie vluchtmaatschappijen werkzaam waarmee u zeer voordelig op reis kunt gaan. Daarnaast is het een kleine luchthaven dus u bent nooit lang aan het wachten tot de gate opent of tot u uw koffers weer in bezit heeft.

 

Kleinschalig en weinig drukte

Het is stukken minder druk dan op grotere luchthavens, dit geldt ook voor het parkeren Maastricht Aachen Airport. Het zal daarom nooit hectisch worden, toch wordt het aangeraden van tevoren een parkeerplaats te reserveren. Niet alleen ontneemt u zorgen, ook zijn de tarieven van uw parking Maastricht Airport voordeliger dan wanneer u geen online reservering maakt.

 

Slechte bereikbaarheid openbaar vervoer

De luchthaven is middels het openbaar vervoer enkel met een bus te bereiken. De Arriva Bus 30 richting Sittard vertrekt iedere 30 minuten van Maastricht Centraal Station en hiermee bent u ongeveer 30 minuten onderweg. De bus is niet beschikbaar tussen 23:37 tot 05:37.

 

Meer info over Maastricht Airport

Maastricht Airport, ook wel Maastricht Aachen Airport genoemd, is ondanks zijn geringe grootte toch een van de grotere Nederlandse Luchthavens. Jaarlijks maken ongeveer 200.000 tot 500.000 reizigers gebruik van het vliegveld. Deze reizigers vertrekken voornamelijk naar bestemmingen rondom de Middellandse Zee en vliegen met vluchtmaatschappijen Enter Air, Corendon en Ryanair.

 

Bereikbaarheid

De luchthaven is natuurlijk op meerdere manieren te bereiken, denk aan het parkeren van uw auto, een taxi of met het openbaar vervoer. Het is mogelijk om vanaf Maastricht Centraal station Arriva bus 30 te pakken richting de luchthaven. De eerste bus vertrekt om 05:37 en de laatste om 23:37, u bent dus gebonden aan deze tijden. 

 

Parkeermogelijkheden 

Het parkeren Maastricht Airport is prima geregeld. Er zijn zowel officiële parkeerplaatsen als extern gelegen alternatieven. De tarieven zijn zeer scherp te noemen, u dient echter wel rekening te houden met openingstijden van zowel de luchthaven als enkele parkeerplaatsen. Het Maastricht Airport parkeren kunt u doen op loopafstand of inclusief een shuttleservice.

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving