Hoe gaat het in zijn werk?

 • Parking Type Step icon
  Afgifte auto

  30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op met het parkeerbedrijf. Het telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.

 • Parking Type Step icon
  Sleutels overhandigen

  De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.

 • Parking Type Step icon
  Terugkomst

  U belt het nummer dat u op uw reserveringsbevestiging vindt en u bespreekt de exacte ophaallocatie.

 • Parking Type Step icon
  Naar huis

  U inspecteert uw auto en bij akkoord vervolgt u uw reis naar huis.

Valet Parkeren Rotterdam Airport

Rotterdam Airport behoort tegenwoordig tot een van de grootste luchthavens in het land. Het vliegveld is gemakkelijk bereikbaar met het OV, of zelfs met de fiets maar toch kiezen veel reizigers nog voor hun auto als vervoersmiddel. Dat hoeft geen probleem te zijn, mits de luchthaven over genoeg parkeercapaciteiten beschikt. Al jarenlang is de groei in parkeerplekken gestagneerd, terwijl het aantal vliegreizigers maar blijft noemen.

Gelukkig zijn er behalve op de luchthaven, ook nog genoeg manieren om te parkeren rondom het vliegveld. Valet parking Rotterdam is één van de meestgebruikte oplossingen rondom van dit probleem en op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over het valet parkeren Rotterdam.

Waarom kiezen voor ?
 • Altijd de laagste prijs
 • Binnen 2 minuten gereserveerd
 • Geen reserveringskosten

Ga voorbereid op reis

Bij Rotterdam airport parkeren kan op verscheidene manieren. Wat de keuze ook wordt, bij Vliegen en Parkeren informeren we u graag over alle mogelijkheden. Op die manier kunt u zorgeloos en goed voorbereid aan de reis beginnen. Om u hier een handje bij te helpen, zetten we alle beschikbare parkings voor u op een rijtje. Het enige wat u hoeft te doen is uw reisdata in te voeren. Hierna volgen de beschikbare parkeerplaatsen vanzelf. Het reserveren van uw valet parking Rotterdam Airport duurt slechts 2 minuutjes en hiervoor is geen account nodig!

Airport-Rotterdam-parking

Hoe gaat het Valet Parkeren in zijn werking?

Gaat u met de auto naar het vliegveld? Dan bestaat de keuze bij vliegveld Rotterdam uit enerzijds het on-airport parkeren en anderzijds het valet parkeren Rotterdam airport. Het eerste houdt in dat u uw auto wegzet op één van de officiële parkeerplaatsen van het vliegveld zelf. U kunt zich voorstellen dat hier de tarieven relatief hoog liggen. Zeker wanneer u wilt lang parkeren Rotterdam, is het wellicht interessant om naar een van de alternatieven te kijken. Dit is het regelen van uw eigen Rotterdam airport valet parking. Het grootste voordeel is dat het u veel tijd scheelt en u daardoor zonder zorgen naar het vliegveld kunt rijden. Wel dient u uw sleutel in te leveren, omdat u de auto als het ware overhandigt aan de chauffeur. Gelukkig wordt deze altijd veilig opgeborgen in een kluis.

De voordelen van Vliegen en Parkeren

In 2013 begonnen wij, als eerste vergelijkingswebsite van parkeerplaatsen rondom vliegvelden, in de Nederlandse en Belgische markt. De reden hierover is heel simpel. Graag wilden wij reizigers informeren over het betrouwbaar & voordelig parkeren bij luchthavens. Met inmiddels een heus parking portfolio, durven wij rustig te garanderen dat wanneer u via ons een parking boekt deze altijd aan de verwachting voldoet. Door parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken vindt u altijd een passende parking en de laagste prijs. U voert bij Vliegen en Parkeren eenvoudig uw wensen en uw reisdata in, daarna ziet u vliegensvlug welke optie het beste bij u past.

Reviews & ervaringen van valet parkeren Rotterdam airport

Door het kiezen voor een valet parking Zestienhoven, hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele extra reistijd. Valet parkeren bij vliegveld Rotterdam houdt namelijk in dat u zelf direct naar de luchthaven rijdt. Op het afgesproken punt zal de chauffeur van de parking voor u klaar staan om de auto over te nemen. Ook bij de terugkomst heeft dit voordelen: Direct na aankomst staat uw auto weer klaar zodat u zonder enige vertraging of gezeul met uw bagage de weg naar huis kan vervolgen. U hoeft dus nergens op te wachten! We kunnen onszelf goed voorstellen dat u graag van anderen hoort hoe reizigers dit hebben ervaren. Daarom vragen wij terugkerende klanten altijd om hun parkeerervaring met ons te delen. Klik op de knop hieronder voor de reviews en meer insights over de parkeerservices.

Parkeren Rotterdam Airport, locaties & tarieven

Wilt u desondanks de voordelige tarieven van onze valet parkings, meer informatie ontvangen over het on-airport parkeren? Dat kan, ook hierover lichten wij u graag in.

Rotterdam Airport beschikt over 6 parkeerlocaties, allen in het bezit van de luchthaven zelf. Waar deze gelegen zijn en wat de bijbehorende tarieven zijn, vindt u in onderstaand artikel. Klik op de knop: ‘Meer over de tarieven’ en daar vindt u alles wat u moet weten, als u toch wilt parkeren bij het vliegveld zelf. Bovendien ziet u gelijk wat de (prijs)verschillen zijn tussen het valet parkeren en het parkeren op de officiële locaties. Vergelijk & overtuig uzelf!

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker