P4 Schiphol Airport

Airport-Schiphol-parking-P4

P4 Parkeren Schiphol is vergelijkbaar met de P3 lang parkeren en wordt erg veel geboekt. U zult daarom P4 Schiphol Airport  niet altijd terugvinden in de mogelijkheden voor uw reisperiode, want deze staat vaak vol geparkeerd. In dit artikel vindt u alles terug over wat u moet weten over P4 Schiphol Parkeren. 

 

P4 SchipholAlle info over P4 Schiphol

Het parkeren op P4 is toegestaan vanaf 3 dagen. Blijft u korter? Dan kunt u hier helaas niet terecht. Daarnaast is het maken van een online reservering verplicht, wegens de grote vraag naar het terrein. Bij aankomst kunt u meteen doorrijden vanwege de kentekenherkenning. Ook beschikt het terrein over videotoezicht, een intercom en slagboom omdat er geen service medewerkers aanwezig zijn. Doordat P4 niet direct bij de luchthaven ligt, wordt u verder- en terug vervoerd middels een shuttle service. Deze shuttle bussen rijden 24 uur per dag, arriveren ieder kwartier en de reisduur tot het vliegveld bedraagt slechts 10 minuten. Komt u terug van de reis? Dan kunt bij Schiphol opstappen recht tegenover Schiphol Plaza: Halte A5. Indien u onverwacht later terug komt van vakantie, dan betaalt u een extra parkeertarief van € 10 euro per dag bij terugkomst. Op P4 basis parking is het enkel mogelijk om onoverdekt te parkeren, er is dus geen garage aanwezig. Wel kan men hier de auto elektrisch opladen, tegen een tarief van € 0,30 per kWh en met een starttarief van € 1 euro. Het P4 Basis Parking Schiphol terrein bevindt zich aan de Loevensteinse randweg, 1171 PK in Badhoevedorp. Het lang parkeren bij Schiphol is hier erg gunstig vanwege de lage parkeertarieven, dus wees er snel bij!

 

Parkeertarieven P4 Basis Parking Schiphol

In tegenstelling tot de P3 lang parkeren Schiphol, moet men bij P4 Schiphol Parkeren wel een reservering maken, voorafgaand aan de reis. Dat is eigenlijk een groot voordeel, want zo bent u verzekerd van uw Schiphol Parking nog voordat u naar de luchthaven rijdt. Bovendien, is het vaak voordeliger om vooraf te reserveren. Op die manier kunt u goedkoop lang parkeren Schipho en hoeft u niet meer te zoeken naar een parkeerplaats. Om u een gevoel te geven bij de laagste parkeertarieven op en rondom Schiphol Airport, zetten wij voor u de P4 tarieven en vergelijkbare aanbieder in één rijtje. In onderstaande tabel vindt u de parkeertarieven in één oogopslag terug. Wilt u meer informatie over een bepaalde aanbieder, klik dan op de desbetreffende naam in de tabel en vindt de locatie, reisduur tot aan de luchthaven, foto’s en hun service- veiligheidsfaciliteiten.

 

Parkeeraanbieder8 dagen15 dagenAfstand

P4 Basis Parking Schiphol

€ 52,50

€ 87,50

10 min met shuttle

Budget Shuttle

€ 32,50

€ 47,75

9 min met shuttle

Drive up Services

€ 32,99

€ 48,50

8 min met shuttle

24/7 Parking Shuttle

€ 41,75

€ 66,25

9 min met shuttle

Move on Parking

€ 42,50

€ 71

8 min met shuttle

 

Zoals u kunt zien, is de budget parking van Schiphol goedkoop maar niet het meest voordelig. Rondom Schiphol Airport bevinden zich parkings, die het lang parkeren Schiphol nog goedkoper aanbieden. Bovendien, hebben zij een kortere reisduur tot het vliegveld en dus staat u nog eerder in de vertrekhal. Omdat de overige 4 parkeeraanbieders niet het bezit zijn van de officiële luchthaven, kunnen zij hun tarieven laag houden en het goedkoop parkeren vliegveld Schiphol dus verwezenlijken. Zij maken, net als de P4 Parking, gebruik van shuttle services en bieden dus een vergelijkbare service aan.

 

Tips van Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren ontstond in 2013 en was daarmee de eerste onafhankelijke vergelijkingswebsite van parkeeraanbieders in Nederland en België. Door jarenlang objectief alle parkings rondom luchthavens met elkaar te vergelijken, hebben we inmiddels goede kennis van de parkeerproducten en een heus parking portfolio gebouwd. Deze kennis en ervaring is niet alleen belangrijk omdat we Nederlands- Vlaamse vliegreizigers nooit te veel laten betalen voor hun parkeerplek, ook vinden we het belangrijk dat men betrouwbaar parkeert. Als u een reservering maakt bij een van de parkings op Vliegen en Parkeren kunt u erop vertrouwen dat u veilig én goedkoop gaat parkeren bij Schiphol. Recent onderzochten we de meest voordelige aanbieders rondom vliegveld Schiphol, deze vindt u terug in de top 5 goedkoop parkeren Schiphol Airport. Een parking boeken voor het lang parkeren luchthaven Schiphol, duurt slechts twee minuutjes en hiervoor hoeft u geen account aan te maken!

 

* Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op januari 2019.

 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving