Plattegrond Schiphol

Airport-Schiphol-parking

In dit artikel vertellen wij u meer over de infrastructuur op en rondom Schiphol. Dankzij onze handige Schiphol plattegrond kunt in één oogopslag zien hoe het parkeren rondom de luchthaven geregeld is.

Gaat u op reis vanaf Schiphol Airport, uw auto parkeren bij Schiphol en wilt u weten hoe het parkeren op en rondom de luchthaven geregeld is? U bent aan het juiste adres! Door van tevoren de plattegrond van Schiphol door te nemen weet u precies wat u kunt verwachten op de dag van vertrek en op deze manier kunt u uw reis zo soepel mogelijk laten verlopen.

 

Inhoudsopgave: 

 

Parkeerplattegrond Schiphol

Plattegrond van Schiphol

Schiphol Airport beschikt over drie vertrekhallen en zes verschillende start- en landingsbanen. Van tevoren kunt u zich wellicht afvragen wat uw route Schiphol is, hoe u uw vertrekhal bereikt na het parkeren, en wat de beste parkeerplaats is voor welke vertrekhal. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Alle officiële parkeerplaatsen liggen op gunstige locaties ten opzichte van de luchthaven, zoals u kunt zien op de plattegrond Schiphol bovenaan de pagina. Hier kunt u eenvoudig zien waar de locaties van P1 Schiphol, P3 Schiphol en P6 Schiphol gevestigd zitten. 

Kiest u voor een shuttle- of valetservice, dan wordt de service direct voor de vertrekhal uitgevoerd. U bent dus nooit lang onderweg. Kiest u ervoor om iemand weg te brengen of op te halen? Dan kunt u terecht bij P1 Kort parkeren Schiphol. Klik op de link voor meer informatie. 

In de kaart Schiphol ziet u tevens een aantal steden en snelwegen aangegeven. Waar u ook vandaan komt, zo weet u precies hoe u het terrein van Schiphol betreedt en hoe u het terrein weer in de juiste richting verlaat. Er is tevens een verschil tussen de plattegrond Schiphol aankomst en de plattegrond Schiphol vertrek. Beiden worden ter plekke duidelijk aangegeven middels de bewegwijzering. 

De tarieven van de parkeerservices kunnen daarentegen onderling wel enorm verschillen, de ligging van de parkeerplaats kan hier mede invloed op hebben. Vergelijk het parkeeraanbod bovenaan de pagina of bekijk ons artikel omtrent de parkeertarieven rondom Schiphol voor meer inzicht in de tarieven.

 

De parkeermogelijkheden

U kunt uw auto parkeren op drie verschillende manieren; shuttle parkeren, valet parkeren en parkeren op loopafstand. Iedere parkeermethode kent een uniek proces en heeft hierdoor zijn eigen karakteristieke voor- en nadelen. Wilt u de mogelijkheden vergelijken? Selecteer bovenaan deze pagina uw reisdata, klik op zoeken en vergelijk de mogelijkheden. U kunt in de legenda filteren op de gewenste parkeervorm, zo vindt u eenvoudig waar u naar zoekt. 

Op basis van de Schiphol plaza plattegrond maakt het niet uit waar u parkeert. U wordt namelijk altijd afgezet buiten bij de vertrekhallen en bent vanuit hier al binnen enkele minuten bij de securitycheck en de gates. 

 

Meer info over shuttle parkeren

Icoon shuttle parkerenParkeren middels een shuttleservice is een aantrekkelijke optie wanneer u voor een langere periode op reis gaat. Het parkeren doet u op de parkeerplaats van de parkeeraanbieder en u wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Deze shuttlebus brengt u direct naar de vertrekhallen, u kunt hier dus uitstappen, u loopt direct de grote hal binnen en kunt vanuit hier uw reis vervolgen.

Wilt u lang parkeren bij Schiphol gecombineerd met een shuttleservice? U kunt het parkeeraanbod eenvoudig vergelijken door te filteren op shuttleservice. Tijdens het vergelijken kunt ervoor kiezen om via de plattegrond Schiphol parkeren te vergelijken. Zo ziet u precies waar de beschikbare parkeerplaatsen zich bevinden.

Vergelijk de shuttle parkeeropties →

 

Meer info over valet parkeren

Icoon valet parkerenWilt u liever parkeren met minimaal tijdverlies en maximaal comfort? Dan is parkeren in combinatie met een valetservice wellicht wat voor u. U levert uw auto direct af bij de vertrekhal, aldaar wordt uw auto overgenomen en geparkeerd door een chauffeur van de gekozen parking. U stapt dus simpelweg uit en kunt direct de luchthaven betreden.

Bent u op zoek naar valet parkeren bij Schiphol? Selecteer de juiste luchthaven, uw reisdata en filter vervolgens op valetservice. Tijdens het vergelijken kunt u tevens vergelijken via de Schiphol kaart. Op deze manier ziet u de plattegrond Schiphol vertrekhal en waar u uw auto af levert bij iedere beschikbare parkeeraanbieder.

Vergelijk de valet parkeeropties →

 

Wij helpen u met het vinden van een parkeerplaats

Via Vliegen en Parkeren kunt u eenvoudig het parkeeraanbod vergelijken en u kunt direct de ideale parkeerplaats reserveren. Bovenaan deze pagina hoeft u slechts uw aankomst- en vertrek data en bijbehorende tijden te selecteren, wij tonen u direct het beschikbare parkeeraanbod.

U kunt de weergave van het aanbod naar wens aanpassen, klik boven het aanbod op het maps icoontje en u krijgt de bovenstaande plattegrond Schiphol en omgeving inclusief iedere beschikbare parking te zien. Zo heeft u direct meer inzicht in waar u uw auto achterlaat en hoe ver u van Schiphol verwijderd bent.

Wilt u weten wat de goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol zijn? Bekijk eens onze blogartikelen voor zowel informatie als inspiratie!

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving