Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Voorbereiding 09.11.2020

Plattegrond Schiphol

Airport-Schiphol-parking

In dit artikel vertellen wij u meer over de infrastructuur op en rondom Schiphol. Dankzij onze handige Schiphol plattegrond kunt in één oogopslag zien hoe het parkeren rondom de luchthaven geregeld is. - 

 

Gaat u op reis vanaf Schiphol Airport, uw auto parkeren bij Schiphol en wilt u weten hoe het parkeren op en rondom de luchthaven geregeld is? U bent aan het juiste adres! Door van tevoren de plattegrond van Schiphol door te nemen weet u precies wat u kunt verwachten op de dag van vertrek en op deze manier kunt u uw reis zo soepel mogelijk laten verlopen.

 

Parkeerplattegrond Schiphol

Schiphol Airport beschikt over drie vertrekhallen en zes verschillende start- en landingsbanen. Van tevoren kunt u zich wellicht afvragen wat uw route Schiphol is, hoe u uw vertrekhal bereikt na het parkeren, en wat de beste parkeerplaats is voor welke vertrekhal. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Alle officiële parkeerplaatsen liggen op gunstige locaties ten opzichte van de luchthaven, zoals u kunt zien op de plattegrond Schiphol bovenaan de pagina. Kiest u voor een shuttle- of valetservice (hierover volgt meer informatie) dan wordt de service direct voor de vertrekhal uitgevoerd, u bent dus nooit lang onderweg.

In de kaart Schiphol ziet u tevens een aantal steden en snelwegen aangegeven. Waar u ook vandaan komt, zo weet u precies hoe u het terrein van Schiphol betreedt en hoe u het terrein weer in de juiste richting verlaat.  

De tarieven van de parkeerservices kunnen daarentegen onderling wel enorm verschillen, de ligging van de parkeerplaats kan hier mede invloed op hebben. Vergelijk het parkeeraanbod bovenaan de pagina of bekijk ons artikel omtrent de parkeertarieven rondom Schiphol voor meer inzicht in de tarieven.

 

Meer info over shuttle parkerenShuttle parking icoon

Parkeren middels een shuttleservice is een aantrekkelijke optie wanneer u voor een langere periode op reis gaat. Het parkeren doet u op de parkeerplaats van de parkeeraanbieder en u wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Deze shuttlebus brengt u direct naar de vertrekhallen, u kunt hier dus uitstappen, u loopt direct de grote hal binnen en kunt vanuit hier uw reis vervolgen.

Wilt u lang parkeren bij Schiphol gecombineerd met een shuttleservice? U kunt het parkeeraanbod eenvoudig vergelijken door te filteren op shuttleservice. Tijdens het vergelijken kunt ervoor kiezen om via de plattegrond Schiphol parkeren te vergelijken. Zo ziet u precies waar de beschikbare parkeerplaatsen zich bevinden.

 

Meer info over valet parkerenValet parking icoon

Wilt u liever parkeren met minimaal tijdsverlies en maximaal comfort? Dan is parkeren in combinatie met een valetservice wellicht wat voor u. U levert uw auto direct af bij de vertrekhal, aldaar wordt uw auto overgenomen en geparkeerd door een chauffeur van de gekozen parking. U stapt dus simpelweg uit en kunt direct de luchthaven betreden.

Bent u op zoek naar valet parkeren bij Schiphol? Selecteer de juiste luchthaven, uw reisdata en filter vervolgens op valetservice. Tijdens het vergelijken kunt u tevens vergelijken via de Schiphol kaart. Op deze manier ziet u de plattegrond Schiphol vertrekhal en waar u uw auto af levert bij iedere beschikbare parkeeraanbieder.

 

Wij helpen u met het vinden van een parkeerplaats

Plattegrond Schiphol inclusief parkeerplaatsen

Via Vliegen en Parkeren kunt u eenvoudig het parkeeraanbod vergelijken en u kunt direct de ideale parkeerplaats reserveren. Bovenaan deze pagina hoeft u slechts uw aankomst- en vertrek data en bijbehorende tijden te selecteren, wij tonen u direct het beschikbare parkeeraanbod. U kunt de weergave van het aanbod naar wens aanpassen, klik boven het aanbod op het maps icoontje en u krijgt de bovenstaande plattegrond Schiphol en omgeving inclusief iedere beschikbare parking te zien. Zo heeft u direct meer inzicht in waar u uw auto achterlaat en hoe ver u van Schiphol verwijderd bent.

Wilt u weten wat de goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol zijn? Bekijk eens onze blogartikelen voor zowel informatie als inspiratie!

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker