Hoe gaat het in zijn werk?

 • Parking Type Step icon
  Afgifte auto

  30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op met het parkeerbedrijf. Het telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.

 • Parking Type Step icon
  Sleutels overhandigen

  De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.

 • Parking Type Step icon
  Terugkomst

  U belt het nummer dat u op uw reserveringsbevestiging vindt en u bespreekt de exacte ophaallocatie.

 • Parking Type Step icon
  Naar huis

  U inspecteert uw auto en bij akkoord vervolgt u uw reis naar huis.

Valet Parking Schiphol

Wie op reis gaat via Schiphol Airport moet weten dat het een enorme luchthaven is die zeer hectisch kan zijn. Schiphol ontvangt jaarlijks ongeveer 70 miljoen passagiers dus u kunt zich wel voorstellen dat het chaotisch kan zijn in en rondom de grootste luchthaven van Nederland. Schiphol ligt gevestigd in Haarlemmermeer op ongeveer 15 kilometer afstand van Amsterdam. De luchthaven is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, toch kiezen de meeste reizigers ervoor om met de auto te reizen en te parkeren.

De drukte op de luchthaven zet door bij de parkeergelegenheden. Schiphol heeft officiële on-airport parkings, er zijn echter ook veel alternatieve parkings gevestigd rondom het airport waar u veel voordeliger kunt parkeren en niks inlevert op service. Parkeren Schiphol kan hier in de vormen van shuttle- of valet parking. De makkelijkste parkeervorm is valet parking Schiphol, hier leest u alles over valet parkeren rondom Schiphol en de bijbehorende voordelen!

Waarom kiezen voor ?
 • Altijd de laagste prijs
 • Binnen 2 minuten gereserveerd
 • Geen reserveringskosten

 Valet Parkeermogelijkheden bij Schiphol

Omdat het vinden van een geschikte Schiphol valet parking, op basis van uw specifieke wensen, tijdrovend kan zijn kan u in de bovenstaande tabel al eenvoudig een aantal interessante opties en informatie vinden. Wij vertellen u graag meer over alle valet parkeeropties rondom Schiphol Airport. Wilt u liever de shuttle parkeermogelijkheden bij Schiphol vergelijken en boeken? Ook dit behoor tot de mogelijkheden!

Airport-Schiphol-parking

Valet Parkeren bij Schiphol Airport

Wilt u alle mogelijkheden van valet parking Schiphol vergelijken? Dat kan eenvoudig! Selecteer de luchthaven en uw reisdata en u wordt direct het beschikbare aanbod getoond. Selecteer hier nog even valet parkeren in de legenda aan de linkerzijde en u vindt het beschikbare valet aanbod. Wij vertellen u graag wat over een aantal van onze mogelijkheden.

 

De voordelen van Valet parkeren bij Schiphol

Wanneer je op vliegreis gaat, heb je het liefst de reis zoveel mogelijk in eigen handen. Je vlucht missen is al vervelend, je vlucht missen dankzij anderen is misschien wel nog vervelender. Wanneer je met de auto naar Schiphol rijdt en je auto parkeert dan heb je de touwtjes zelf in handen.

Er is een enorm groot parkeeraanbod rondom Schiphol, dit groeit natuurlijk met de luchthaven mee. Er zijn tegenwoordig dus ook al veel Schiphol valet parkeren mogelijkheden. Hier wordt uw auto geparkeerd door een chauffeur van de parking en heb je minimaal tijdsverlies, zo ben je dus altijd op tijd voor je vlucht!

Dit grote aanbod betekent ook dat de er veel concurrentie is. Deze concurrentie drukt de prijzen en dit is voor u natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. U kunt al een week parkeren Schiphol valet kan al voor een paar tientjes in het hoogseizoen!

Een valet parkeerplaats dient u sowieso van tevoren te reserveren. Waarom dan niet op een platform waar u alle opties met elkaar kunt vergelijken en zo op basis van uw wensen de ideale parkeerplaats kunt reserveren!

Wat u nog meer moet weten

Onze algemene voorwaarden, klik hier

De 5 goedkoopste parkeeraanbieders, klik hier

Een overzicht van alle parkeertarieven, klik hier

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker