Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Terminal Valet Parking Schiphol

Airport-Schiphol-parking

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Schiphol inclusief een valetservice? De parkeergelegenheid Terminal Valet Parking is een van de twee officiële valetservices van de luchthaven. Hier parkeert u met een comfortabele service, maar dit komt tegen een prijs. In dit artikel vertellen wij meer over Terminal Valet en de alternatieven. 

Let op: Terminal Valet Schiphol Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Schiphol Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

Tarieven Terminal Valet Parking & de alternatieven

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
Terminal Valet ParkingNiet beschikbaar€ 47,50Valet0 - 1 minX
Budget Shuttle€ 42,49€ 5,31Shuttle9 MinX
24/7 Parking€ 43,49€ 5,44Shuttle9 MinX
24/7 Parking Premium€ 45,49€ 5,69Shuttle9 Min
The Valet Guys€ 56,00€ 7,00Valet0 - 1 MinX
ParkingPoint - Valet€ 59,98€ 7,50Valet0 - 1 MinX
Valetparking-Service€ 60,50€ 7,56Valet0 - 1 MinX

 

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien is de Schiphol Terminal Valet Parking, op het moment van schrijven, niet beschikbaar. De website van Schiphol Airport meldt echter een dagtarief van € 47,50 en € 7,50 per uur tot het dagtarief is bereikt. De eerste dag betaalt u altijd het volledige dagtarief. 

Om nog wat meer inzicht te geven in de tarieven hebben wij de 3 meest voordelige shuttle- en valet parkings toegevoegd. Deze alternatieve parkeeropties zijn allen wél te reserveren. Ziet u liever een totaaloverzicht van de tarieven? Bekijk dan ons artikel over de parkeertarieven bij Schipol of vergelijk de mogelijkheden middels onze vergelijkingstool. 

 

Alle info over Terminal Valet Parking Schiphol

Car valet icoonZoals eerder benoemd is Terminal Valet, samen met P6 Schiphol, een officiële valetservice van het vliegveld. Met Schiphol Terminal Valet geniet u van een zeer snelle en gemakkelijke parkeerservice. U levert uw auto namelijk af bij de vertrekhallen, aldaar wordt uw auto overgenomen door een chauffeur. Deze chauffeur parkeert uw auto in een goed beveiligde overdekte parkeergarage.

Bekijk onze parkeervormen pagina voor meer informatie over proces van valet parkeren. Hier vindt u ook meer informatie over shuttle parkeren, ook wel lang parkeren Schiphol genoemd.  

Tijdens het innameproces kunt u uitgaan van een gps-tracker en kilometerregistratie. U zal nooit meer dan 6km extra op de tellerstand vinden. Ook wordt uw auto gefotografeerd en wordt er een uitgebreid innameformulier ingevuld. 

Zoals al eerder benoemd is het dagtarief € 47,50. Dit bedrag betaalt u de eerste dag altijd, ongeacht van de parkeerduur. Iedere daaropvolgende dag betaalt u het uurtarief van € 7,50 tot het dagtarief weer is bereikt. U geeft uw auto af tussen vertrekhallen 2 en 3 op het adres Vertrekpassage 3, 1118 ZG in Schiphol. De service is tegen een meerprijs van € 8,00 per boeking ook binnen 2uur voor aanvang te reserveren. 

Alle info op een rijtje:

  • Overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
  • Dagtarief: € 47,50
  • Uurtarief: € 7,50 (tot het dagtarief is bereikt)
  • GPS-tracker en kilometerregistratie
  • Elektrische laadplaatsen beschikbaar
  • Toegang mogelijk voor voertuig hoger dan 2 meter
  • Adres v/d service: Vertrekpassage 3, 1118 ZG in Schiphol

 

Meer info over de alternatieve parkeermogelijkheden

In het prijsoverzicht heeft u een aantal alternatieven kunnen zien voor de Terminal Valet Parking bij Schiphol. U kunt het volledige aanbod van Schiphol parkings eenvoudig vergelijken door bovenaan deze pagina uw reisdata te selecteren. Wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod dat u naar wens kunt vergelijken door te filteren en te sorteren. 

Vervolgens kunt u de gewenste parkeerplaats eenvoudig reserveren. Vul hierbij uw persoonlijke gegevens in en betaal direct online. Wij sturen u zo snel mogelijk een bevestiging van de reservering. Bewaar deze goed, hierop vindt u namelijk een beschrijving van het parkeerproces én de contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder. 

 

Disclaimer

  • Let op: De Terminal Valet Parking is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Schiphol Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren.
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2021.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker