Schiphol Vertrek & Aankomst

Schiphol Vertrek & Aankomst

Gaat u binnenkort op reis en bent u benieuwd naar de tijden van Schiphol vertrek? Of komt u juist reizigers ophalen op de luchthaven en wilt u graag zien hoe laat het vliegtuig landt? Bekijk dan hieronder het handige vluchtvolgsysteem op Vliegen & Parkeren.

 

De vertrektijden op Schiphol

Wanneer u zelf op vakantie gaat, bent u waarschijnlijk meer geïnteresseerd in de tijden van vertrek Schiphol. Zo kunt u precies plannen hoe laat u in de vertrekhal van Schiphol moet zijn. Controleer deze tijden regelmatig, want bij extreme vertraging of zelfs annulering van uw vlucht wilt u hier tijdig van op de hoogte zijn.

Hieronder ziet u de Schiphol departures op dit moment. Aan de rechterzijde kunt u indien nodig de datum of tijd wijzigen, zodat u uw vlucht te zien krijgt.

 

Aankomst op Schiphol

Haalt u een familielid of vriend op van de luchthaven? Ook dan is het goed om de tijden van aankomst Schiphol goed in de gaten te houden. Zo staat u nooit onnodig lang te wachten op de luchthaven. Hierboven kunt u kiezen voor het tabblad ‘Arrivals’ waar u de vluchten ziet die landen op Schiphol Airport.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het spotten van vliegtuigen, dan is het checken van de Schiphol aankomst ook goed om te bekijken. Zo weet u precies hoe laat er een bepaald vliegtuig overkomt vliegen.

 

Parkeren bij de luchthaven

Afhankelijk van of u zelf op reis gaat of iemand komt ophalen bij de Schiphol arrivals kiest u voor een parkeerplaats. Zo kunt u bij P1 Kort Parkeren gebruik maken van de Kiss & Ride. Dit is helaas niet gratis, maar kost € 1,10 per 10 minuten. Verder betaalt u € 44 wanneer u maximaal 24 uur parkeert bij de Kiss & Ride en € 88 voor 24-48 uur. Dit is dus enkel gunstig als u kort iemand wegbrengt of ophaalt.

Gaat u zelf op reis, dan dient u te kiezen voor een parkeerplaats die het lang parkeren aanbiedt. Vaak is dit in combinatie met een shuttle- of valetservice. In dat geval kijkt u naar de departures Schiphol voor de vertrektijden. Houd dit ook goed in de gaten als u gaat parkeren, zodat u weet hoeveel tijd u nodig heeft en of u op moet schieten.

Shuttle parkeren

De meest gebruikte parkeervorm en veelal de goedkoopste is het parkeren met shuttleservice. U parkeert zelf uw auto en wordt vervolgens met de shuttlebus naar de luchthaven Schiphol vertrek hal gebracht. Vergelijk het aanbod eenvoudig door bovenaan de pagina uw reisdata in te vullen. Wanneer u op de groene ‘Zoeken’ button drukt, krijgt u het beschikbare aanbod te zien.

Valet parkeren

Wilt u liever iets meer luxe? Kies dan voor valet parkeren Schiphol. Hierbij stapt u direct uit bij de luchthaven, waarna een chauffeur de auto van u overneemt en deze parkeert. U kunt zonder problemen de vertrekhal inlopen met uw bagage, terwijl uw auto veilig geparkeerd wordt op een afgesloten parkeerterrein van uw keuze.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving