#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Alles wat u moet weten over Schiphol Airport

Over het grote Schiphol Airport valt een heleboel te vertellen. De inmiddels derde grootste luchthaven in Europa ontving in 2017 maar liefst 68,5 miljoen passagiers en daar is niet iedereen blij mee. Het vliegveld ligt gevestigd in Haarlemmermeer, het zuiden van de provincie Noord-Holland op slechts 15 km van Amsterdam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Desondanks, komt het merendeel van de vliegreizigers met de auto naar de luchthaven om aan hun vliegreis te beginnen. 

Eén van de gevolgen van de grote drukte is het parkeeraanbod dat schaarser en schaarser wordt. Bovendien, stijgen de parkeertarieven Schiphol ieder jaar. Gelukkig zijn er voldoende alternatieve parkeeraanbieders rondom de luchthaven gelegen, waar u tegen een erg lage prijs kunt lang parkeren bij Schiphol. Behalve op de luchthaven, kunt u ook in de buurt daaromheen parkeren. Dat is veelal goedkoper en minstens zo comfortabel. Hieronder vindt u alle informatie over het vliegveld.

Adres Evert van de beekstraat 202, 1118 CP, Schiphol, Nederland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis

Het parkeren Schiphol valt niet mee, dus het is goed als u goed voorbereid begint aan de reis. Bij Schiphol is vrijwel alles mogelijk, waardoor u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn wij al sinds 2013 actief bij Schiphol airport en kunnen wij u alles vertellen over de parkeermogelijkheden, parkeervormen en parkeerkosten Schiphol. Via onze website boekt u eenvoudig, binnen twee minuten een parking. Zo bent u verzekerd van de laagste parkeerprijs, een gereserveerde plek en kunt u lekker zorgeloos aan de reis beginnen. Het  shuttle parkeren bij Schiphol is tot 2 uur van te voren te reserveren. De valet reserveringen zijn te maken tot 12 uur voorafgaand aan de reis. Bovendien, is het mogelijk om te filteren op andere reiswensen zoals servicemogelijkheden, reisafstand én klantervaringen. Wat de wensen ook zijn, uw best passende parking vindt u op onze website!

Parkeervormen bij Schiphol Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Het airport van Amsterdam, biedt meerdere parkeervormen. U kunt natuurlijk parkeren op Schiphol zelf, waarvoor u de hoofdprijs betaalt. U kunt kiezen voor het valet parkeren, wat doorgaans de luxere parkeervariant is. Wanneer u wilt lang parkeren, kunt u kiezen voor het shuttle parkeren. De shuttle dienst wordt ook wel budget parking Schiphol genoemd en zoals de naam al doet vermoeden: Het goedkoop parkeren Schiphol is hier mogelijk. Wat wellicht tegen de verwachting ingaat, is zijn de valet parking Schiphol opties. Men zou verwachten dat deze prijzig zijn, maar vergeleken met de officiële airport parkings, zijn zij het overwegen waard! Bovendien, hoeft u bij het valet parkeren niet met uw bagage te zeulen. U rijdt namelijk direct naar de airport, waar een chauffeur het parkeren van u overneemt. Zo kunt u direct de weg naar het inchecken vervolgen en hoeft u geen extra reistijd in te plannen. Dat is nog eens makkelijk!

Timo

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Ziet u door de bomen het bos niet meer? En wilt u bij Schiphol lang parkeren, maar met oog op uw portemonnee? Dat is geen enkel probleem, bij ons bent u aan het goede adres. Al jarenlang zijn wij actief in de parkeerbranche en in 2013 werden wij het eerste boekingsplatform voor het parkeren bij vliegvelden. Sindsdien zoeken wij niet alleen naar de beste parkeerdeals, maar richten wij ons ook op het betrouwbaar parkeren. Het goedkoopste parkeren Schiphol begint op ons platform! Binnen twee minuten bent u verzekerd van een betrouwbare én goedkope Schiphol parking. Wilt u graag persoonlijk advies, of heeft u ergens vragen over? App, mail of bel dan gerust onze gratis klantenservice. Wij helpen u graag op weg!

Onafhankelijk

Parkeren Schiphol kan goedkoop, maar dit doen we op een eerlijke manier. Wij zijn transparant in het tonen van het parkeeraanbod dat we u kunnen aanbieden. Op basis van uw reiswensen gaan we op zoek naar uw ideale parking. Lees gerust de klantreviews, bekijk foto’s en maak een weloverwogen keuze.

Betrouwbaar

Door onze jarenlange ervaring, kennen wij onze parkeerproducten erg goed! Bovendien, vragen wij iedere terugkerende klant naar hun parkeerervaring. Hierdoor blijven wij op de hoogte van het parkingportfolio, maar ook inspireren en adviseren zij toekomstige klanten. Wij kunnen u namelijk vertellen hoe betrouwbaar onze parkeeraanbieders zijn, maar dat laten we liever aan onze eigen klanten over!

De laagste prijs

Dag in dag uit, zijn we bezig met het scoren van de beste parkeeraanbiedingen. Door prijzen te checken van andere websites en de prijzen op de website van de parkeerplaats zelf, maar ook door grondig onderhandelen willen wij dat onze vliegreizigers nooit teveel betalen. Is uw perfecte parking ergens goedkoper? Laat het ons dan gerust weten!

Veilig reserveren

Uw betaling aan ons is veilig doordat onze website is voorzien van een SSL-certificaat, dit herkent u aan het groene slotje! Daarnaast wordt de betaling afgehandeld middels de bekende payment provider: Multi Safepay. 

Reviews en ervaringen van het parkeren bij Schiphol Airport

Het Schiphol parkeren biedt ontzettend veel mogelijkheden. Om de kwaliteit van ons platform en alle parkeeraanbieders te waarborgen, staan wij in contact met onze klanten. Wij vinden uw verhaal belangrijk! Betrouwbaarheid en transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen om zelf up-to-date te blijven, maar ook om toekomstige klanten beter te adviseren.

 

Budget Valet
Beoordeling
7.5 Goed
WeParc
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Drive up Services
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Flight Parking
Beoordeling
7.9 Goed
Comfort Parking
Beoordeling
9.1 Top!
24:7 Schiphol Parking Premium
Beoordeling
8.4 Uitstekend
The Valet Guys
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Secure Parking
Beoordeling
8.3 Uitstekend
AutoMotel
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Sky Park
Beoordeling
9.3 Top!
24:7 Parking
Beoordeling
8.5 Uitstekend
Sky Park Ibiza
Beoordeling
9.3 Top!
Schiphol Smart Parking
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Central Parking
Beoordeling
9.6 Top!
Autohotel Rijsenhout
Beoordeling
9.4 Top!
iParking
Beoordeling
9.1 Top!
Total Care Parking
Beoordeling
9.8 Top!
ParkingPoint
Beoordeling
9.1 Top!
Xclusive Parking
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Budget Shuttle
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Move on Parking
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Goodparking
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Schiphol Airport

Parkeren op Schiphol Airport, Tarieven en Locaties

Wilt u graag een vergelijking maken van de Schiphol parkeertarieven en alle parkeertarieven van Schiphol in één oogopslag zien? Dat kan! Vergelijk en overtuig uzelf, via onderstaande knop vindt u alle parkeertarieven en parkeerlocaties Schiphol. Let wel, dit zijn de on-airport parkings en dus zijn de locaties in onderstaande link officiële Schiphol parkeerplaatsen. U vindt direct de verschillen in tarieven met alternatieve parkeeraanbieders rondom de luchthaven terug. Zo ziet u zelf meteen wat u kunt besparen! 

Omdat Schiphol zo een ontzettend groot vliegveld is, zijn er veel parkeerfaciliteiten beschikbaar. Wij informeren u graag en geven alle informatie over de officiële parkeerplaatsen en tarieven. Zeker bij Schiphol is het mogelijk om behoorlijk wat kosten te besparen door het vooraf reserveren van uw parking. Een parkeerplaats vooraf online boeken kan u soms zelfs de helft van het parkeergeld besparen, op die manier houdt u een extra centje over voor tijdens de reis! Hierbij geldt: Hoe eerder u boekt, hoe goedkoper uw parking! 

Wat uw reiswensen ook zijn, het is goed om u te laten informeren over alle parkeren Schiphol airport mogelijkheden. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, op onze website vindt u altijd een parking die volledig aansluit op uw parkeerwensen!

Wilt u nog meer informatie ontvangen over luchthaven Schiphol? Via onderstaande link vindt u alle weetjes en aanvullende info over het grote vliegveld Schiphol! 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )