#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Schiphol

De inmiddels derde grootste luchthaven in Europa ontvangt jaarlijks tientallen miljoenen reizigers. Het vliegveld ligt gevestigd in Haarlemmermeer, het zuiden van de provincie Noord-Holland op slechts 15 km van Amsterdam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Desondanks, komt het merendeel van de vliegreizigers met de auto naar de luchthaven en parkeren bij Schiphol voor ze aan hun vliegreis beginnen. 

Eén van de gevolgen van de grote drukte is het parkeeraanbod steeds onoverzichtelijker wordt. Bovendien zijn de tarieven rondom nog steeds niet goedkoop te noemen. Gelukkig zijn er voldoende alternatieve parkeeraanbieders rondom de luchthaven gelegen, waar u tegen een erg lage prijs kunt parkeren bij Schiphol Airport. Behalve op de luchthaven, kunt u ook in de buurt daaromheen parkeren. Dat is veelal goedkoper en minstens zo comfortabel. Hieronder vindt u alle informatie over het vliegveld.

Open aanbiederlijst
Adres Evert van de beekstraat 202, 1118 CP, Schiphol, Nederland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Schiphol Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.
Aanbieders bij Schiphol Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 9.0 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 9.0/10, gebaseerd op 632 reviews.

Parkeermogelijkheden Schipholparkeermogelijkheden schiphol

Actuele parkeerinformatie

Best beoordeeld: ParkingPoint
Goedkoopste Shuttle parking: 24:7 Parking Premium
Goedkoopste Valet parking: The Valet Guys
Parkeren op Loopastand P1 Schiphol
Aantal Parkeermogelijkheden: 25 parkeerplaatsen


Het zoeken en vinden van een Schiphol parking kan veel werk zijn. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden en veel verschillende parkeeraanbieders. Wij vertellen u kort meer over de mogelijkheden, deze zijn shuttle parking, valet parking en parkeren op loopafstand.  

 

Shuttle Parkeren SchipholShuttle Parkeren bij Schiphol Airport

Shuttle parkeren is de meest voordelige vorm van parking Schiphol. U parkeert inclusief een shuttleservice, dit houdt in dat u van de parkeerplaats naar de luchthaven wordt gebracht en weer wordt opgehaald. Hieronder vindt u een kort overzicht van de mogelijkheden.

  • Budget Shuttle is een van de meeste voordelige opties. U reist ongeveer 9 minuten in de shuttlebus en zowel de parking als service is 24/7 beschikbaar.
  • 247 Parking Premium heeft de titel premium door de toevoeging van sleutelbehoud. U kunt dus uw sleutels zelf meenemen op reis, ook de parking is 24/7 geopend.
  • P4 Basic Parking is een van de offciële Schiphol parkings. Ook hier kunt u uw sleutels behouden, de reistijd bedraagt ongeveer 10 minuten.

 

Valet Parkeren SchipholValet Parkeren bij Schiphol Airport

Valet parkeren is een snelle en gemakkelijke parkeervorm. Uw auto wordt direct bij de luchthaven overgenomen door een chauffeur die de auto parkeert. Hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden.

  • ParkingPoint is een van de meeste voordelige valet opties. De parking en service is 24/7 beschikbaar en u kunt hier uw auto ook elektrisch laden.
  • iParking profileert zich als een premium parking. Dit gaat u terugzien in de veilgheid, faciliteiten en service die de parking biedt, hier betaalt u ook meer voor.
  • P6 Valet Parking is een officiële valet p-parking en niet via onze website te reserveren. Het is een van de duurste parkeeropties rondom Schiphol Airport.

 

Parkeren op loopafstand bij SchipholParkeren op loopafstand bij Schiphol Airport

Wanneer u parkeert op loopafstand dan parkeert u nabij de luchthaven, vervolgens kunt u te voet uw reis vervolgen. Dit wordt enkel aangeboden door de offciële Schiphol parkings en is een eenvoudige maar ook prijzige manier van parkeren op Schiphol.

  • P1 Kort Parkeren ligt op ongeveer 3 tot 6 minuten loopafstand. Deze parking is beschikbaar tot 48 uur, hierna betaalt u fors meer. Wanneer langer wilt parkeren is het aangeraden een andere optie te kiezen.
  • P1 Holiday Parking ligt op ongeveer 3 tot 6 minuten loopafstand. Dit is een uitstekende optie als u langer wilt parkeren tijdens uw reis.

 

De voordelen van parkeren rondom Schiphol

Er zijn vele wegen die leiden tot Schiphol, met de auto is de meest comfortabele. Ondanks dat het openbaar vervoer prima is geregeld heeft u de reis op deze manier in eigen hand. U bent dus niet afhankelijk van anderen, storingen, vertragingen, u kunt het allemaal zo gek nog niet verzinnen.

Het parkeeraanbod is de laatste jaren enorm toegenoemen. Er zijn veel extern gelegen parkeeraanbieders opgericht, dit heeft gevolgen voor de tarieven. Door de toegenomen concurrentie wordt er veel op prijs geconcurreerd waardoor u voordeliger parkeert dan voorheen. Een week parkeren tijdens het hoogseizoen kan al vanaf een paar tientjes. Parkeren Schiphol vergelijken doet u eenvoudig via onze website en u kunt direct een parkeerplaats Schiphol reserveren!

Door het grote aanbod zijn er ongekend veel verschillende mogelijkheden. Wanneer u kiest voor auto parkeren Schiphol vindt u dus altijd een parkeeraanbieder die aan uw specifieke wensen voldoet en u kan voorzien van een parkeerplaats.

Door vooraf te reserveren ontneemt u veel zorgen. Niet alleen bent u verzekerd van een parkeerplaats, de tarieven van online reserveringen zijn doorgaans voordeliger dan wanneer u dit niet doet.

 

Extra Nuttige Informatie

De algemene voorwaarden vindt u hier

Een overzicht van de parkeertarieven vindt u hier

De 5 meest voordelige parkeeraanbieders vindt u hier

Enkel Valet Parkings met elkaar vergelijken doet u hier

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b