P5 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P5 (zonder P8)

Gaat u op vliegreis vanaf Eindhoven Airport en bent u hierdoor op zoek naar het parkeren Eindhoven Airport? De parkeerplaats P5 Eindhoven Airport is een officiële parkeeroptie van de luchthaven en is een van de mogelijkheden.

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren P5 Eindhoven Airport, het parkeerproces, de parkeertarieven en de alternatieve parkeermogelijkheden. 

In dit artikel vindt u de volgende informatie:

- De parkeertarieven van P5 Eindhoven

- De parkeerservice P5 Eindhoven

- Het parkeerterrein P5 Eindhoven

- Info over de alternatieve parkeermogelijkheden

 

 

De Parkeertarieven van P5 Eindhoven Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P5 Eindhoven Airport incl. reservering€ 92,50 - week
€ 11,56 - dag
Loopafstand
> 7 min
Bekijk
P5 Eindhoven Airport excl. reservering€ 308,00 - week
€ 38,50 - dag
Loopafstand
> 7 min
Bekijk
SchippersStop
€ 60,00 - week
€ 7,50 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
1 Stop Parking
€ 65,00 - week
€ 8,13 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
Green Parking
€ 76,50 - week
€ 9,56 - dag
Shuttle
> 18 min
Reserveer
EazzyPark
€ 78,00 - week
€ 9,75 - dag
Shuttle
> 1 min
Reserveer
EazzyPark Valet
€ 89,00 - week
€ 11,13 - dag
Valet
> 250 meter
Reserveer
Park4You
€ 107,99 - week
€ 13,50 - dag
Valet
> 300 meter
Reserveer

 

In het bovenstaande overzicht vindt u de tarieven van de parkeerplaats P5 Eindhoven, ook wel P5 Bronze genoemd. Er is een enorm prijsverschil te ontdekken wanneer u inclusief of exclusief een reservering parkeert. Op het moment van schrijven betaalt u, voor dezelfde P5 parkeerplaats, maar liefst € 200,00 meer kwijt wanneer u zonder reservering parkeert. 

De overige parkings zijn alternatieve parkeermogelijkheden en zitten allen nabij of rondom Eindhoven Airport gevestigd. Hier kunt u tegen scherpe tarieven parkeren, zoals te zien is in de tabel. Wilt u meer weten over de parkeertarieven bij Eindhoven Airport? Bekijk dan eens onze blogartikelen gerelateerd aan de luchthaven of vergelijk het parkeeraanbod via onze website. 

 

Alle informatie over P5 Eindhoven

P5 Eindhoven Airport

Let op: P5 Eindhoven Airport is niet via onze website te boeken. P5 Bronze is net als P4 Eindhoven Airport een van de meest voordelige officiële parkeerplaatsen van Eindhoven Airport. Parkeren doet u op loopafstand.

De parkeerservice bij Eindhoven P5

U parkeert hier op 7 minuten loopafstand van de luchthaven, na het parkeren kunt u dus te voet naar de luchthaven. Wanneer u een online reservering heeft gemaakt dan betreedt én verlaat u het parkeerterrein middels kentekenherkenning. De slagbomen openen bij aankomst en vertrek automatisch, u hoeft dus geen kaartje te trekken en bij terugkomst te betalen. U kunt uw autosleutels behouden en zelf meenemen op reis.

Het parkeerterrein van P5 Eindhoven Airport

Na het inrijden parkeert u uw auto op het onoverdekte buitenterrein van P5 Eindhoven. Het parkeerterrein is volledig bewaakt middels bewakingscamera's, er zijn echter geen werknemers aanwezig.  De parkeerplaats bevindt zich op de Luchthavenweg 25, 5657 EA te Eindhoven.

 

P5 Vliegveld Eindhoven in één overzicht:

🚗 ParkeermethodeLoopafstand
↪️ Reistijd7 min
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🕕 Openingstijden24/7
  • Officiële (onoverdekte) parkeerplaats van de luchthaven
  • 7 minuten loopafstand van de vertrekhal
  • Entree middels kentekenherkenning (incl. reservering)
  • 24/7 geopend

 

Meer informatie over de alternatieve parkeergelegenheden

Bij Eindhoven Airport is er voldoende aanbod in alternatieve parkings die vaak nog een stuk goedkoper of beter gelegen zijn dan de officiële parkings. Zo moet u na het parkeren bij P5 Eindhoven wel 7 minuten lopen, terwijl u vanaf andere aanbieders slechts 3 minuten onderweg bent met uw bagage.

Shuttle

Op het gebied van parkeerplaatsen met shuttleservice op de traditionele manier, kunt u kiezen uit Green Parking, SchippersStop of 1 Stop Parking. U kunt ook terecht bij EazzyPark, waar u op de heenweg op slechts 250 meter van de terminal uw auto afgeeft. Op de heenweg reist u wel met een shuttlebus. U parkeert uw eigen auto en wordt daarna met een shuttlebus in enkele minuten naar de luchthaven gereden. Het parkeren met taxiservice kan bij Hotel 46, waarbij je op een luxere manier naar de luchthaven wordt gebracht.

Valet

Bij Eindhoven Airport betekent valet parkeren dat u parkeert op loopafstand en dat uw auto daarna nog naar een andere locatie wordt gereden. Bij terugkomst van uw reis loopt u weer naar de locatie waar u uw auto heeft afgegeven, namelijk de hoofdlocatie van de parking, en daar staat uw auto dan weer voor u klaar. Aanbieders zoals Euro-Parking, EazzyPark Valet en Park4You bieden deze service aan.

Loopafstand

Vaak is dit alleen mogelijk bij officiële parkings, maar bij Eindhoven Airport is het ook mogelijk om op loopafstand te parkeren bij alternatieve parkeerplaatsen. Dit kan op slechts 400 meter loopafstand bij Park & Fly P24 en Euro-Parking Sleutelbehoud of op 600 meter afstand bij Park & Fly P26. Ook Park & Fly P21 en Park & Fly P22 liggen op korte loopafstand van de luchthaven. Na het parkeren mag u zelf uw autosleutels meenemen op reis.

Vergelijken en reserveren

In de tabel heeft u al drie goedkopere alternatieve parkeeraanbieders kunnen zien. Er zijn echter nog meer mogelijkheden. Deze vindt u eenvoudig door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op 'zoeken' te klikken. Is de prijs voor u de belangrijkste factor? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport, zo vindt u in één oogopslag wat de meest voordelige opties zijn.

Dit is slechts een greep van het gehele parkeeraanbod. U vindt ons gehele parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Vervolgens ziet u direct het beschikbare parkeeraanbod voor de door u geselecteerde periode. Op deze manier kunt u eenvoudig de mogelijkheden vergelijken en vervolgens kunt u direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. Zo heeft u binnen enkele minuten al tientallen euro's bespaart en kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan. 

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2023.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.
  • Let op: P5 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken.

 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving