P5 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P5 (zonder P8)

Gaat u op vliegreis vanaf Eindhoven Airport en bent u hierdoor op zoek naar het parkeren Eindhoven Airport? De parkeerplaats P5 Eindhoven Airport is een officiële parkeeroptie van de luchthaven en is een van de mogelijkheden.

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren Eindhoven Airport P5, het parkeerproces, de parkeertarieven en het boekings- en annuleringsbeleid.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Eindhoven Airport
ParkingKosten per weekService 
P5 Eindhoven Airport
€ 111,16 - week
€ 13,90 - dag
Lopen
7 min
Informatie
Schippers Stop€ 65,00 - week
€ 8,13 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Euro Parking - Valet€ 69,50 - week
€ 8,68 - dag
Valet
4 min
Reserveer
Airport Eindhoven Parking€ 85,00 - week
€ 10,62 - dag
Lopen
1 min
Reserveer
EazzyPark€ 85,00 - week
€ 10,62 - dag
Valet
1 min
Reserveer
Park & Fly P26€ 99,00 - week
€ 12,37 - dag
Lopen
6 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

In het bovenstaande overzicht vindt u de tarieven voor het parkeren P5 Eindhoven, ook wel P5 Bronze genoemd. De overige parkings zijn alternatieve parkeermogelijkheden en zijn allen naast of rondom Eindhoven Airport gevestigd.

Hier kunt u tegen scherpe tarieven parkeren, zoals te zien is in de tabel. Wilt u meer weten over de parkeertarieven bij Eindhoven Airport? Bekijk dan eens onze blogartikelen gerelateerd aan de luchthaven of vergelijk het parkeeraanbod via onze website. 

 

De parkeerservice van P5 Eindhoven

P5 Eindhoven Airport

Het Eindhoven Airport parkeren P5 is gemakkelijk, maar dit komt met een prijskaartje. Zoals u in de tabel hierboven al zag, is de P5 locatie een stuk prijziger dan andere parkeerplaatsen. Toch kan het een mogelijkheid voor u zijn. We zetten de service op een rijtje, zodat u weet wat u kunt verwachten. 

🚗 ParkeermethodeLoopafstand
↪️ Reistijd7 min
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🕕 Openingstijden24/7
  • Officiële onoverdekte parkeerplaats van de luchthaven
  • U parkeert op een onoverdekt parkeerterrein
  • Het P5 parkeren Eindhoven kan alleen met reservering vooraf
  • 7 minuten loopafstand van de vertrekhal
  • Entree middels kentekenherkenning
  • 24/7 geopend

 

U parkeert hier op 7 minuten loopafstand van de luchthaven, na het parkeren kunt u dus te voet naar de luchthaven. U dient altijd een online reservering te maken, waarbij u uw kenteken opgeeft. Bij aankomst betreedt én verlaat u het parkeerterrein eenvoudig middels kentekenherkenning.

De slagbomen openen bij aankomst en vertrek automatisch, u hoeft dus geen kaartje te trekken en bij terugkomst te betalen. U kunt uw autosleutels behouden en zelf meenemen op reis. P5 Bronze is net als P4 Eindhoven Airport een van de meest voordelige officiële parkeerplaatsen van Eindhoven Airport. 

Na het inrijden kunt u parkeren Eindhoven P5 op het onoverdekte buitenterrein. Het parkeerterrein is volledig bewaakt middels bewakingscamera's, er zijn echter geen werknemers aanwezig.  De parkeerplaats bevindt zich op de Castendijkweg 5, 5657 ER te Eindhoven, op 450 meter afstand van de ingang van de terminal.

 

De tarieven van P5 Eindhoven Airport

In de bovenstaande tabel ziet u een gemakkelijk overzicht van Eindhoven Airport P5 ten opzichte van een aantal alternatieve mogelijkheden. Welk tarief u betaalt voor het parkeren is volledig afhankelijk van uw reisdata. Zo stijgen de prijzen tijdens schoolvakanties en zijn de prijzen wat lager buiten vakanties of feestdagen.

Zoals u kunt zien verschillen de prijzen enorm, ook als u dichter bij de terminal parkeert. Het is dan ook aan te raden de mogelijkheden te vergelijken en vooraf uw parkeerplaats online te reserveren. Zo kunt u de beste keuze maken voor uw reis.

 

Boekings- en annuleringsbeleid

Het is mogelijk uw reservering bij P5 Bronze Eindhoven te annuleren, dit kan tot 12:00 op de dag voor uw aankomst. Het annuleren kunt u zelf regelen middels de "beheer mijn boeking" service van de luchthaven. 

Indien u langer parkeert dan uw reserveringsperiode dan betaalt u het overschrijdingstarief van € 25 per dag. Deze extra kosten dient u ter plekke af te rekenen bij de parkeerkassa, hierbij gebruikt u uw kenteken. 

U dient uw bevestiging mee te nemen wanneer u een reservering hebt gemaakt. Dit hoeft niet geprint te worden, u kunt deze ook digitaal tonen. 

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juli/augustus 2024.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.
  • Let op: P5 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving