Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 13.07.2020

P5 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P5

Gaat u op vliegreis vanaf Eindhoven Airport en bent u hierdoor op zoek naar het parkeren Eindhoven Airport? In dit artikel vertellen wij alles over de parkeerplaats P5 Eindhoven en de beschikbare alternatieven.

Let op: P5 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken.

 

De Parkeertarieven van P5 Eindhoven Airport

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud

Budget Parkeeraanbieders

Schippersstop€ 39,99€ 5,00Shuttle8 min-
Park & Fly P26€ 43,26€ 5,41Loopafstand600M
Park & Fly P24€ 49,44€ 6,18Loopafstand400M
Park4You€ 49,95€ 6,24Valet0 min-
Euro-Parking€ 49,95€ 6,24Valet0 min-

Officiële Parkeermogelijkheden

P5 Eindhoven€ 68,00€ 8,50Loopafstand7 min

 

In het bovenstaande overzicht vindt u de tarieven van de parkeerplaats P5 Eindhoven, ook wel P5 Bronze genoemd. Het benoemde tarief is inclusief online reservering, zonder reservering bent u maar liefst € 132,00 meer kwijt en zodoende betaalt u dus € 200,00 voor dezelfde parkeerplaats. De benoemde budget parkeeraanbieders zitten allen nabij of rondom Eindhoven Airport gevestigd. Deze parkeerplaatsen zijn in tegenstelling tot Eindhoven P5 niet in het beheer van Eindhoven Airport maar kunnen gezien worden als parkeerinitiatieven van ondernemers. 

Dit is slechts een greep van het gehele parkeeraanbod. U vindt ons gehele parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Vervolgens ziet u direct het beschikbare parkeeraanbod voor de door u geselecteerde periode. Op deze manier kunt u eenvoudig de mogelijkheden vergelijken en vervolgens kunt u direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. Zo heeft u binnen enkele minuten al tientallen euro's bespaart en kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan. 

 

Alle informatie over P5 EindhovenP5 Eindhoven Airport

P5 Bronze is een van de meest voordelige officiële parkeerplaatsen van Eindhoven Airport. U parkeert hier op 7 minuten loopafstand van de luchthaven, na het parkeren kunt u dus te voet naar de luchthaven. Wanneer u een online reservering heeft gemaakt dan betreed én verlaat u het parkeerterrein middels kentekenherkenning. U kunt uw autosleutels behouden en dus zelf meenemen op reis. De parkeerplaats bevindt zich op de Luchthavenweg 25, 5657 EA te Eindhoven. 

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode augustus 2020
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.
  • P5 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker