Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P5 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P5

Gaat u op vliegreis vanaf Eindhoven Airport en bent u hierdoor op zoek naar het parkeren Eindhoven Airport? Dit kan op meerdere manieren, op meerdere locaties en dat tegen verschillende tarieven. 

De parkeerplaats P5 bij Eindhoven Airport is een voordelige en betrouwbare parkeeroptie bij de luchthaven. In dit artikel vertellen wij alles over de parkeerplaats P5 Eindhoven en de beschikbare alternatieven.

 

De Parkeertarieven van P5 Eindhoven Airport

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
P5 Eindhoven (inclusief reservering)€ 52,00€ 6,50Loopafstand7 min
P5 Eindhoven (exclusief reservering)€ 200,00€ 25,00Loopafstand7 min
Park & Fly P26€ 35,00€ 4,38Loopafstand600M
Park4You€ 36,40€ 4,55Valet1 minX
Euro-Parking € 36,40€ 4,55Valet1 minX
Schippersstop€ 36,45€ 4,56Shuttle8 minX
Park & Fly P24€ 40,00€ 5,00Loopafstand400M

 

In het bovenstaande overzicht vindt u de tarieven van de parkeerplaats P5 Eindhoven, ook wel P5 Bronze genoemd. Er is een enorm prijsverschil te ontdekken wanneer u inclusief of exclusief een reservering parkeert. Op het moment van schrijven betaalt u, voor dezelfde P5 parkeerplaats, maar liefst € 148,00 meer wanneer u zonder reservering parkeert. 

De overige parkings zijn alternatieve parkeermogelijkheden en zitten allen nabij of rondom Eindhoven Airport gevestigd. Hier kunt u tegen scherpe tarieven parkeren, zoals te zien is in de tabel. Wilt u meer weten over de parkeertarieven bij Eindhoven Airport? Bekijk dan eens onze blogartikelen gerelateerd aan de luchthaven of vergelijk het parkeeraanbod via onze website. 

 

Alle informatie over P5 Eindhoven

P5 Eindhoven Airport

P5 Bronze is net als P4 Eindhoven Airport een van de meest voordelige officiële parkeerplaatsen van Eindhoven Airport. U parkeert hier op 7 minuten loopafstand van de luchthaven, na het parkeren kunt u dus te voet naar de luchthaven. Wanneer u een online reservering heeft gemaakt dan betreedt én verlaat u het parkeerterrein middels kentekenherkenning. De slagbomen openen bij aankomst en vertrek automatisch, u hoeft dus geen kaartje te trekken en bij terugkomst te betalen.

Het parkeerterrein is volledig bewaakt middels bewakingscamera's, er zijn echter geen werknemers aanwezig. U kunt uw autosleutels behouden en zelf meenemen op reis. De parkeerplaats bevindt zich op de Luchthavenweg 25, 5657 EA te Eindhoven.

Hieronder vindt u een korte samenvatting van de service en faciliteiten van P5 Bronze Eindhoven. 

  • 7 minuten loopafstand van de vertrekhal
  • Onoverdekte parkeerplaats
  • 24/7 geopend
  • Entree middels kentekenherkenning (mits u heeft gereserveerd)
  • Beschikbaar inclusief én exclusief reservering

 

Meer informatie over de alternatieve parkeeraanbieders

In de tabel heeft u al vijf alternatieve parkeeraanbieders kunnen zien. Er zijn echter nog meer mogelijkheden. Deze vindt u eenvoudig door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op 'zoeken' te klikken. Is de prijs voor u de belangrijkste factor? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport, zo vindt u in één oogopslag wat de meest voordelige opties zijn.

Dit is slechts een greep van het gehele parkeeraanbod. U vindt ons gehele parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Vervolgens ziet u direct het beschikbare parkeeraanbod voor de door u geselecteerde periode. Op deze manier kunt u eenvoudig de mogelijkheden vergelijken en vervolgens kunt u direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. Zo heeft u binnen enkele minuten al tientallen euro's bespaart en kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan. 

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2021
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.
  • Let op: P5 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker