Parkeertips Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-Parken

Uw vakantie starten vanaf Eindhoven Airport is om diverse redenen ontzettend gemakkelijk. Het vliegveld is niet zo groot als Schiphol en dat maakt het lekker overzichtelijk. Tegelijkertijd is het dan net weer een stukje groter dan vliegvelden bij Maastricht, Groningen of Rotterdam waardoor je toch weer net wat meer mogelijkheden hebt, ook voor het Eindhoven parkeren Airport. In dit artikel geven wij u graag alle beste tips parkeren Eindhoven Airport!

Let op: de officiële p-parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren. U vindt ons parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op 'Zoeken' te klikken. 

 

Tip 1: Kijk vooraf wat de tarieven zijn

Laten we in dit simpel voorbeeld even uit gaan van 3 dagen, 8 dagen, 11 dagen en 14 dagen parkeren bij Eindhoven Airport. Dit zijn zeker in de zomermaanden de meest voorkomende dagen. Voor we verder gaan even een simpele tabel. de parkeerplaatsen P5 Bronze, P3 Silver en P1 Gold worden de eigen officiële producten van Eindhoven Airport bedoelt. De parkeerplaatsen Park4You, Euro-Parking en Park & Fly P24 zijn alternatieve parkeermogelijkheden, deze zijn direct via onze website te reserveren. 

 

Parkeertarieven op basis van het aantal dagen

Parkeeraanbieder3 Dagen8 Dagen11 Dagen14 Dagen

Budget Parkeeraanbieders

Park4You€ 25,99€ 49,49€ 60,49€ 67,99
Euro Parking€ 25,50€ 53,00€ 60,00€ 67,50
Park & Fly P24€ 23,10€ 54,60€ 69,30€ 82,95

Officiële Parkeermogelijkheden

P5 Bronze € 75,00€ 126,00€ 145,50€ 165,00
P3 Silver€ 75,00€ 126,00€ 145,50€ 165,00
P1 Gold€ 105,00€ 180,00€ 210,00€ 240,00

 

In de bovenstaande tabel kunt u zien dat het parkeren Eindhoven Airport gratis geen optie is. Wel kunt u zeer voordelig parkeren wanneer u van te voren goed verdiept in de tarieven. Het is namelijk te zien dat u een parkeertermijn van 3 dagen al tot € 81,99 kunt besparen en bij een parkeertermijn van 14 dagen maar liefst tot € 172,50! De bovengenoemde tarieven zijn in de gevallen van de budget parkeeraanbieders met online reservering via onze website. De tarieven van de officiële parkeermogelijkheden zijn exclusief online reservering en dus inclusief het oprijtarief. Dit zijn dus de prijzen die u betaald wanneer u zonder reservering een van de parkeerterreinen van Eindhoven Airport oprijdt!

 

Tip 2: Reserveer uw parkeerplaats vooraf

Om meteen met de deur in huis te vallen, gratis parkeren Eindhoven Airport is niet mogelijk. Om meerdere redenen is het zeer aan te raden om uw parkeerplek bij Eindhoven Airport vooraf te reserveren. De belangrijkste reden is dat u enorm kunt besparen, Eindhoven Airport rekent voor haar officiële P-parkeerplaatsen namelijk een prijzig oprijtarief wanneer u geen online reservering maakt. Daarnaast voorkomt u dat u uw vakantie begint met veel stress omdat de parkeerplaatsen bij Eindhoven Airport volzet zijn. 

 

Tip 3: Weet vooraf waar u aan toe bent

Wanneer u een online reservering maakt dan weet u precies waar u aan toe bent. Niet alleen weet u van tevoren de kosten voor het parkeren, ideaal voor het maken van een begroting of schatting van de kosten, ook kunt u vooraf al uw route uitstippelen. Wanneer u een reservering maakt dan krijgt u namelijk een reserveringsbevestiging. Op deze reserveringsbevestiging staat alle informatie omtrent het parkeren. Uw persoonlijke gegevens, de contactgegevens van de parking én een beschrijving van het parkeerproces staan hierop vermeld. Zo weet u dus precies waar u moet zijn op de dag van parkeren, ook kunt u online al foto's zien van de betreffende parkeerplaats voor een goede sfeerimpressie. 

U bent daarnaast ook gegarandeerd voorzien van een parkeerplaats en komt dus niet voor nare verrassingen te staan. Houdt natuurlijk wel altijd rekening met drukte en uw vluchttijden. Het parkeren kent immers een afhandelingstijd, hoe kort deze ook is. 

 

Tip 4: Moet u snel door? Parkeer op loopafstand of met valetservice

Er zijn drie verschillende parkeervormen te onderscheiden bij Eindhoven Airport, deze zijn shuttle parkeren, valet parkeren en parkeren op loopafstand. Wilt u zeker zijn van een snelle afhandelingstijd dan kunt u het best kiezen voor een valetsevice of een parkeerplaats op loopafstand. 

 

Valet parkerenValet parkeren

Parkeren met een valetservice is een ontzettend gemakkelijke vorm van parkeren bij het vliegveld. Valet parkeren gaat als volgt in zijn werking:

  1. U rijdt met uw auto naar de valet bufferzone van de betreffende parkeeraanbieder, allen op loopafstand van de luchthaven
  2. U draagt uw auto over aan de medewerker van de door u gekozen parkeeraanbieder. Dit kunnen Euro-Parking, Park4You of EazzyPark of  zijn.
  3. Bij terugkomst neemt u nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen contact op met de door u gekozen parkeeraanbieder.
  4. Een chauffeur staat met uw auto klaar op u te wachten zodat u direct huiswaarts kunt parkeren.

 

Parkeren op loopafstandParkeren op loopafstand

  1. U rijdt naar het adres van de parkeerplaats, dit kan Park & Fly P26 of Park & Fly P24 zijn
  2. U betreedt het terrein met een inrijcode, deze staat vermeld op de reserveringsbevestiging
  3. U kunt uw reis naar de luchthaven simpelweg te voet vervolgen en u kunt uw autosleutels behouden
  4. Bij terugkomst loopt u weer terug naar de parkeerplaats en uw auto
  5. U verlaat het terrein, de slagboom gaat óf automatisch open óf u moet de inrijcode intoetsen

 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving