Officiële Parkeerplaatsen Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-Parken

Gaat u vliegen vanaf Eindhoven Airport en bent u op zoek naar parkeren Eindhoven Airport? U kunt parkeren op een van de officiële p-locaties van Eindhoven Airport; P1 Gold, P3 Silver, P4 Bronze+ en P5 Bronze. In dit artikel vertellen wij u alles over de mogelijkheden en de (goedkopere) alternatieven.

Wilt u de parkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport vergelijken? Selecteer bovenaan deze pagina uw reisdata en klik op "zoeken". U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Eindhoven Airport
ParkingKosten per weekService 
P5 Bronze Eindhoven
€ 119,10 - week*
€ 45,00 - dag
Lopen
7 min
Meer info
P4 Bronze+ Eindhoven
€ 123,37 - week*
€ 45,00 - dag
Lopen
6 min
Meer info
P3 Silver Eindhoven
€ 140,16 - week*
€ 45,00 - dag
Lopen
3 min
Meer info
P1 Gold Eindhoven
€ 308,00 - week*
€ 45,00 - dag
Lopen
1 min
Meer info
Schippers Stop€ 110,00 - week
€ 13,75 - dag
Shuttle
8 min
Meer info
Park 4 You€ 112,00 - week
€ 14,00 - dag
Valet
0 min
Meer info
Airport Eindhoven Parking€ 113,00 - week
€ 14,12 - dag
Lopen
1 min
Meer info
EazzyPark€ 113,00 - week
€ 14,12 - dag
Valet
0 min
Meer info
1 Stop Parking€ 115,00 - week
€ 14,38 - dag
Shuttle
8 min
Meer info

* Parkeertarieven inclusief reservering, deze scherpere tarieven zijn alleen mogelijk met online reservering

 

P1 Eindhoven Airport - P1 Gold

P1 Eindhoven Airport

De duurste parkeerplaats van Eindhoven Airport is tevens ook de nieuwste. P1 Eindhoven Airport, ook wel P1 Gold genoemd, zit gevestigd in de gloednieuwe parkeergarage direct tegenover de terminal. Hier parkeert u overdekt en veilig, maar tegen zeer hoge tarieven.

U kunt het parkeerterrein oprijden zonder reservering, het is echter aangeraden om van tevoren een reservering te maken. De parkeertarieven zijn altijd voordeliger wanneer u inclusief reservering parkeert. Er zijn elektrische laadplaatsen beschikbaar, deze kunt u echter niet reserveren. Er is dus geen garantie op een laadplaats voor uw elektrische auto. 

P1 Eindhoven Airport is tevens de kiss & ride locatie waar u reizigers kunt wegbrengen en/of ophalen. De eerste 15 minuten parkeert u gratis. Wanneer u langer parkeert dan betaalt u € 3,70 per half uur tot een maximum van 5 uur. Staat u er langer dan 5 uur dan betaalt u het maximale dagtarief van € 45,00. 

Houdt rekening met een maximale inrijhoogte van 2 meter voor het parkeren en 2,40 meter voor de kiss & ride. 

 • Prijs incl. reservering: € 308,00 - 8 dagen
 • Prijs excl. reservering: € 360,00 - 8 dagen
 • Adres: Luchthavenweg 25, 5657 EA, Eindhoven

Meer info →

 

P3 Eindhoven Airport - P3 Silver

P3 Eindhoven Airport

Bij P3 Eindhoven Airport, ook wel P3 Silver genoemd, parkeert u op ongeveer 3 minuten loopafstand van de luchthaven. Deze locatie is ideaal wanneer u dicht bij de luchthaven wilt parkeren, maar niet de hoofdprijs wil betalen. P3 Eindhoven bestaat uit een parkeerterrein en een parkeergarage, u kunt dus zowel overdekt als onoverdekt parkeren. 

Ook hier is het aan te raden om van tevoren een plaats te reserveren, zodoende betaalt u niet de hoofdprijs. Het is echter niet mogelijk om een specifieke plaats te reserveren, u parkeert dus niet automatisch overdekt of buiten. 

Indien u een reservering hebt gemaakt dan betreedt en verlaat u het terrein middels kentekenherkenning. Parkeert u langer dan u hebt gereserveerd, dan betaalt u € 35,00 per volgende kalenderdag. 

Houd er rekening mee dat de parkeergarage een maximale inrijhoogte heeft van 2 meter. Er zijn geen elektrische laadplaatsen beschikbaar. 

 • Prijs incl. reservering: € 140,16 - 8 dagen
 • Prijs excl. reservering: € 360,00 - 8 dagen
 • Adres: Luchthavenweg 25, 5657 EA, Eindhoven

Meer info →

 

P4 Eindhoven Airport - P4 Bronze+

P4 Eindhoven Airport

Het parkeerterrein P4 Eindhoven Airport, ook wel P4 Bronze genoemd, is enkel beschikbaar voor lang parkeren. De grotendeels overdekte parkeerlocatie ligt op ongeveer 6 minuten lopen van de vertrekhal.

Door vooraf een parkeerplaats te reserveren parkeert u tegen de scherpste tarieven, zo betaalt u niet de hoofdprijs. P4 Eindhoven bestaat uit vier verdiepingen, enkel op de bovenste 4de verdieping parkeert u niet overdekt. 

U betreedt en verlaat het parkeerterrein middels kentekenherkenning. Indien u langer parkeert dan u hebt gereserveerd dan betaalt u € 30,00 per eerstvolgende kalenderdag. 

Er zijn geen elektrische laadplaatsen beschikbaar en houdt er rekening mee dat er een maximale inrijhoogte van 2,10 meter is. 

 • Prijs incl. reservering: € 123,37 - 8 dagen
 • Prijs excl. reservering: € 360,00 - 8 dagen
 • Adres: Luchthavenweg 25, 5657 EA, Eindhoven

Meer info →

 

P5 Eindhoven Airport - P5 Bronze

P5 Eindhoven Airport

Tot slot kunt u ook Eindhoven Airport parkeren bij P5 Eindhoven Airport, ook wel P5 Bronze genoemd. Het onoverdekte parkeerterrein ligt op ongeveer 7 minuten lopen van de vertrekhal. 

P5 Eindhoven is de goedkoopste officiële parkeerplaats van Eindhoven Airport. U dient wel een reservering te maken om te genieten van de scherpe parkeertarieven. Zonder reservering betaalt u ook hier de hoofdprijs. 

Ook hier kunt u het terrein op- en afrijden middels kentekenherkenning. U betaalt € 25,00 per kalenderdag wanneer u langer parkeert dan u hebt gereserveerd. 

Er is geen maximale inrijhoogte en er zijn geen elektrische laadplaatsen beschikbaar. 

 • Prijs incl. reservering: € 119,10 - 8 dagen
 • Prijs excl. reservering: € 360,00 - 8 dagen
 • Adres: Luchthavenweg 25, 5657 EA, Eindhoven

Meer info →

 

P8 Eindhoven Airport

P8 Eindhoven Airport

Let op: deze parkeerplaats is permanent gesloten

De locatie P8 Eindhoven Airport was de goedkoopste parking die aangeboden werd door Eindhoven Airport. De hoofdreden hiervoor was de locatie en de shuttleservice. Het parkeerterrein bevond zich op 10 minuten rijden van het vliegveld.

Naar alle waarschijnlijkheid blijft het parkeerterrein permanent gesloten. Gelukkig vindt u via Vliegen en Parkeren veel alternatieven met nóg scherpere prijzen. 

 

P0 Eindhoven Airport

P0 Eindhoven Airport

Let op: deze parkeerplaats is permanent gesloten

De parkeerplaats P0 Gold was de op een na duurste parkeerplaats van Eindhoven Airport. Het parkeerterrein lag direct voor de luchthaven, maar is sinds de komst van de nieuwe parkeergarage omgetoverd tot P1 Gold. Dit betekent dat ook deze locatie naar alle waarschijnlijkheid permanent gesloten blijft. 

 

Faciliteiten officiële Eindhoven Airport parkings

De parkeertarieven verschillen enorm tussen de locaties. Dit heeft niet alleen te maken met de locatie of de loopafstand, maar ook met de faciliteiten die de locaties bieden. Hieronder vindt u in een handig overzicht wat u per officiële parking bij Eindhoven Airport kunt verwachten. 

ParkingKenteken herkenningOverdektElektrisch ladenKiss & Ride
P1 Gold
P3 SilverDeelsXX
P4 Bronze+XX
P5 BronzeXXX

 

Praktische informatie officiële Eindhoven Airport parkings

De officiële parkeerplaatsen van Eindhoven Airport zijn te betreden inclusief en exclusief reservering. In de bovenstaande tabel heeft u al kunnen zien wat de tarieven zijn als u geen reservering maakt. Hierbij valt het op dat de parkeertarieven aanzienlijk duurder zijn dan de alternatieve mogelijkheden. 

Het is echter mogelijk om te parkeren met een reservering, hierbij parkeert u tegen scherpere tarieven. Het maken van een reservering kan helaas niet via onze website, hiervoor dient u de website van Eindhoven Airport te raadplegen. 

De alternatieve mogelijkheden kunt u wél gemakkelijk reserveren via Vliegen en Parkeren. Klik simpelweg op de onderstaande button, selecteer uw reisdata en boek de gewenste parking.

Reserveer alternatief voor P1, P3, P4 en P5

 

Disclaimer

 • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.​
 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2024.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving