#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 12 Aug 2016

P3 Parkeren Eindhoven

Parkeren P3 Eindhoven Airport

De P3 parking van Eindhoven Airport wordt een Silver Parking genoemd. Dat komt omdat deze iets verder weg van de terminal is gevestigd, maar nog steeds op loopafstand gesitueerd is. Het maken van een reservering is niet nodig bij deze parking. Let wel: Het parkeertarief begint op 17 euro. Parkeren bij de P3 locatie van Eindhoven Airport houdt in dat u uw auto onoverdekt parkeert en parkeert op de een na duurste locatie. Via Vliegen en Parkeren kunt u parkeerplaatsen reserveren die goedkoper zijn en dichterbij liggen. Deze parkings bevinden zich recht tegenover het vliegveld. U kunt gemakkelijk €25 besparen en dichterbij parkeren dan op P3!

Een alternatief bij Eindhoven Airport, dat ook op loopafstand gelegen is heet Park & Fly Meet en Greet. Zij zijn geen officiële airport parking, maar bieden wel dezelfde service aan. Bovendien, ligt deze parkeerplaats dichterbij de luchthaven dan de P3 van Eindhoven, u hoeft slechts 200m te lopen!

Let op: P3 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Eindhoven Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Goedkoop parkeren Eindhoven Airport

U wilt dus goedkoop lang parkeren bij Eindhoven Airport, maar niet al te ver lopen… Waarom neemt u dan niet het beste van twee werelden? Het shuttle parkeren. Hiermee bespaart u kosten en u wordt voor de terminal afgezet! U hoeft dus niet te lopen en u bent net zo goed 5 minuutjes extra kwijt! Speciaal voor u zetten we hieronder alle mogelijkheden op een rijtje…

Lang Parkeren Eindhoven

8 dagen

14 dagen

Afstand

P3 Eindhoven

€ 88

€ 123

5 min lopen

Park and Fly Meet and Greet

€ 67

€ 102

1 min lopen

Eazzy Park Shuttle

€ 65

€ 95

1 min shuttle

SchippersStop

€ 56,50

€ 81,50

8 min shuttle

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2016.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.

 

Bij Eindhoven Airport goedkoop parkeren kunt u dus beter doen bij de alternatieve parkeeraanbieders. U bent in no-time op de terminal en u zo houdt nog een extra centje over voor de reis! Heeft u nog vragen over het shuttle parkeren, kijk dan eens op onze pagina over parkeervormen voor meer uitleg!

Bekijk hier ons volledige aanbod van Eindhoven Airport Parkeren

Een parkeerplaats reserveren via Vliegen en Parkeren

Via Vliegenenparkeren.nl kunt u gemakkelijk een parkeerplaats reserveren bij het vliegveld. Alle aanbieders zijn door ons gecheckt en voldoen aan onze hoge eisen. Parkeren luchthaven Eindhoven is zodoende niet alleen goedkoop maar ook veilig. De door ons aangeboden locaties bij het vliegveld zijn te onderscheiden in shuttle parkeren, valet parking of te voet bereikbaar. Tevens onderzochten wij de vijf voordeligste parkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport. Deze vindt u terug in de top 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald voor uw parking! Ga zorgeloos op reis via Vliegen en Parkeren. 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b