Parkeertarieven Eindhoven Airport

- In dit artikel vertellen wij alles over de parkeermogelijkheden en bijbehorende parkeertarieven bij Eindhoven Airport

Gaat u op reis vanaf Eindhoven Airport en zoekt u naar parkeren Eindhoven Airport? Wij geven u graag alle informatie betreft de parkeerkosten Eindhoven Airport.

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Eindhoven Airport
ParkingKosten per weekService 
Schippers Stop€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
1 Stop Parking€ 90,00 - week
€ 11,25 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Park 4 You€ 112,00 - week
€ 14,00 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Airport Eindhoven Parking€ 113,00 - week
€ 14,12 - dag
Lopen
2 min
Reserveer
Eazzypark Valet€ 113,00 - week
€ 14,12 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Euro Parking Valet€ 115,99 - week
€ 14,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
P5 Bronze (official)€ 360,00 - week*
€ 45,00 - dag
Lopen
7 min
Informatie
P4 Bronze+ (official)
€ 360,00 - week*
€ 45,00 - dag
Lopen
6 min
Informatie
P3 Silver (official)
€ 360,00 - week*
€ 45,00 - dag
Lopen
4 min
Informatie

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).
* Let op
: de genoemde tarieven van de official parkings van Eindhoven Airport zijn exclusief reservering. 

 

Wij krijgen vaak de vraag: wat kost parkeren Eindhoven Airport? In de bovenstaande tabel vindt u alle informatie en mogelijkheden.  Voor iets meer dan 100 euro kunt u ook al kiezen voor een valet parking bij Eindhoven Airport. Wat verder opvalt, is dat de parkeertarieven zeer sterk variëren wanneer u wel of niet een online reservering maakt.

De tarieven van de parkeeraanbieders worden gebaseerd op basis van de parkeervorm en de transfertijd. Hoe dichterbij u parkeert, hoe meer u betaalt. De shuttle- en valet opties die bij ons te reserveren zijn inclusief alle kosten, u betaalt dus geen reserverings- of andere extra kosten.

U parkeert dus tegen zeer scherpe tarieven en dat nog een op maximaal 8 minuten van de luchthaven. We vertellen u naast de parkeerkosten, ook graag meer over de mogelijkheden, lees vooral verder!

 

Schippersstop (€ 80,00 / week)

Logo Schippersstop

Schippersstop combineert een uitstekende ligging met een laag parkeertarieven Vliegveld Eindhoven. Het parkeerterrein beschikt niet alleen over een volledige omheining en camerabewaking, maar ook over extra service en faciliteiten, zoals een verlicht terrein en een wachtruimte inclusief toilet, die u kunt gebruiken. De openingstijden van deze parkeeraanbieder vallen tussen 05.00 en 02:00. Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs de auto te laten wassen. 

  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

 

1 Stop Parking (€ 90,00 / week)

Logo 1 Stop Parking

Voordelig parkeren kan bij 1 Stop Parking middels een shuttleservice die net wat anders in elkaar zit dan een reguliere shuttleservice. U kunt de auto hier parkeren met een shuttleservice die u binnen 8 minuten naar de vertrekhal brengt. De openingstijden van 1 Stop Parking zijn van 05:00 tot 02:00 uur 's nachts. Ook beschikken ze over veiligheidsmaatregelen, waaronder een volledige omheining en slagboom die alles afsluit. Het terrein is verder geasfalteerd, verlicht en wordt in de gaten gehouden met camerabewaking, dus u kunt uw auto met een gerust hart achterlaten. 

  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu → 

 

Park4You (€ 102,50 / week)

Logo park4you

Park4You is al jaren actief bij Eindhoven Airport en een uitstekende keuze wanneer u wilt besparen op uw parkeerkosten vliegveld Eindhoven. U wordt naar de valet bufferzone gebracht en parkeert hier op het parkeerterrein. De parkeerplaats en service zijn geopend van 04:30 tot 00:00 en uw auto staat op een zeer goed beveiligde parkeerplaats. Naast het feit dat deze parkeerplaats goed beveiligd is door de maatregelen die zij hier treffen, heeft deze parkeerplaats ook extra service en faciliteiten, zoals dat u tegen een meerprijs uw auto kunt laten wassen terwijl u op vakantie bent.  

  • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand
  • Extra service: Elektrisch opladen mogelijk

Boek nu →

 

Airport Eindhoven Parking (€ 104,00 / week)

Logo Airport Eindhoven Parking

Bij Airport Eindhoven Parking kunt u de auto niet alleen op een goedkoop parkeertarief Eindhoven Airport parkeren, maar ook nog eens op loopafstand. De auto kan hier tussen 04:00 en 00:00 worden neergezet en opgehaald, en de sleutels worden in een kluis bewaard zodat u ze op vakantie niet kwijt kan raken. De wandeling naar de vertrekhal duurt slechts een minuut, het is letterlijk een kwestie van de straat oversteken. Deze aanbieder heeft ook veiligheidsmaatregelen, zoals camerabewaking en een volledige omheining inclusief afsluitende slagboom, inbegrepen. 

  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Elektrisch opladen mogelijk

Boek nu →

 

Eazzypark Valet (€ 113,00 / week)

EazzyPark Eindhoven valet logo

Bent u op zoek naar parking Eindhoven Airport prijs? Dan heeft u bij Eazzypark Valet een goedkope keuze gevonden. U geeft de auto af op slechts 1 minuut loopafstand van de vertrekhal. Een medewerker parkeert uw auto vervolgens op een andere parkeerplaats rondom de luchthaven. Deze valet parkeeroptie is dagelijks beschikbaar tussen 04:30 en 00:00, zodat u bijna altijd gemakkelijk kunt parkeren. Ook bij terugkomst loopt u weer 1 minuut naar de hoofdlocatie, waar uw auto dan voor u klaarstaat.

  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
  • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

Euro Parking (€ 115,00 / week)

Logo Euro Parking

Bij Euro Parking geniet u van parkeren op loopafstand en kunt u besparen op de Eindhoven Airport parkeren kosten. U kunt hier terecht tussen de ruime openingstijden van 04:30 tot 00:00. U dient uw sleutel in te leveren bij afgave en de auto wordt netjes voor u geparkeerd op de hiervoor aangewezen parkeerplaats. Ook is er de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laten laden terwijl u op reis bent. Daarnaast is de parkeerplaats goed beveiligd door middel van 24 uurs camerabewaking, een volledige omheining en slagboom. 

  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
  • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

 

P1 Eindhoven Airport (Gold Parking) 

P1 Eindhoven Airport

Parkeren op P1 Eindhoven Airport is sinds kort weer mogelijk, de bouw van de parkeergarage is na een lange periode afgerond. In deze gloednieuwe parkeergarage kunt u de eerste 10 minuten gratis parkeren, na deze 10 minuten betaalt u € 2,50 per half uur tot maximaal 6 uur. De verdere opbouw van deze parking Eindhoven Airport kosten is online niet terug te vinden, enkel bij de parkeergarage zelf. 

  • Prijs exclusief reservering: € 360,00 - 8 dagen
  • Prijs inclusief reservering: € 308,00 - 8 dagen

Meer info →

 

P3 Eindhoven Airport (Silver parking) 

P3 Eindhoven Airport

Op P3 Eindhoven Airport, bent u in slechts 5 minuten bij de terminal. De parkeren op Eindhoven Airport kosten kunnen echter aardig oplopen bij deze en de andere 'officiële' locaties. Vooraf reserveren is hier niet nodig en het parkeertarief start vanaf € 17 euro. Echter, in tegenstelling tot bovenstaande twee parkeerterreinen, kunt u hier wel een reservering maken. Helaas is het overdekt parkeren hier niet mogelijk en ook deze parkeerplaats is gelegen aan de Luchthavenweg 25 in Eindhoven.

  • Prijs exclusief reservering: € 360,00 - 8 dagen
  • Prijs inclusief reservering: € 78,80 - 8 dagen

Meer info →

 

P4 Eindhoven Airport (Bronze+ parking)

P4 Eindhoven Airport

Wilt u uw auto toch graag overdekt parkeren? Dat kan bij de P4 Eindhoven Airport. De P4 bevindt zich op 7 minuten loopafstand tot het vliegveld en de prijs voor 8 dagen bedraagt rond de € 70 euro, beginnend bij een dagtarief van € 11 euro. Zo lopen de kosten parkeren Eindhoven Airport best snel op. Heeft u een reservering gemaakt, dan kunt u hier gemakkelijk inrijden o.b.v. de kentekenherkenning.

  • Prijs exclusief reservering: € 360,00 - 8 dagen
  • Prijs inclusief reservering: € 70,20 - 8 dagen

Meer info →

 

P5 Eindhoven Airport (Bronze parking) 

P5 Eindhoven Airport

Bij P5 Eindhoven Airport van Eindhoven betaalt u de parkeren vliegveld Eindhoven kosten, ook wel het bronzetarief genoemd, van € 66 en ook deze parking ligt op 7 minuten loopafstand van het airport. U kunt hier goedkoop lang parkeren, de tarieven voor P5 starten vanaf € 10 euro per dag. Met behulp van een online reservering kunt u gemakkelijk in- en uitrijden middels kentekenherkenning, maar reserveren is niet verplicht.

  • Prijs exclusief reservering: € 360,00 - 8 dagen
  • Prijs inclusief reservering: € 66,47 - 8 dagen

Meer info →

 

Vergelijk de tarieven en boek eenvoudig vooraf

Wilt u zeker zijn van een goedkope parkeerplaats? Dan is het aan te raden om van te voren een parkeerplaats te boeken. De meest voordelige parkeerplaatsen zijn het meest gevraagd en kunnen hierdoor al snel volzet zijn. Tevens kunnen de tarieven omhoog gaan wanneer de beschikbaarheid omlaag gaat.

Door de mogelijkheden te vergelijken zult u geen moeilijkheden ondervinden met het vinden van de meest geschikte parkeerplaas. Bent u benieuwd naar de meest voordelige parkeeropties? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Eindhoven! Hier vindt u een handig overzicht en heeft u direct antwoord op de vraag 'Wat kost parkeren vliegveld Eindhoven?'.

 

Samenvatting parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, welke aanbieder de laagste prijs parking Eindhoven heeft en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Eindhoven parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen11
🏆 Best beoordeeldAirport Eindhoven Parking
💶 GoedkoopsteSchippersstop
📍 Dichtst bij luchthavenEazzypark Valet

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd, in de periode Mei 2024
  • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Eindhoven Airport parkeren website. De getoonde prijzen zijn voor een parkeertermijn van 8 dagen exclusief reservering. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving