Parkeertarieven Eindhoven Airport

- In dit artikel vertellen wij alles over de parkeermogelijkheden en bijbehorende parkeertarieven bij Eindhoven Airport

Gaat u op reis vanaf Eindhoven Airport en zoekt u naar parkeren Eindhoven Airport? Wij geven u graag alle informatie betreft de parkeerkosten Eindhoven Airport.

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Eindhoven Airport
ParkingKosten per weekService 
Schippers Stop€ 65,00 - week
€ 8,13 - dag
Shuttle
8 min
Meer info
Euro Parking - Valet€ 69,50 - week
€ 8,68 - dag
Valet
0 min
Meer info
1 Stop Parking€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Shuttle
8 min
Meer info
Airport Eindhoven Parking€ 85,00 - week
€ 10,62 - dag
Lopen
1 min
Meer info
EazzyPark€ 85,00 - week
€ 10,62 - dag
Valet
0 min
Meer info
Park & Fly P26€ 99,00 - week
€ 12,37 - dag
Lopen
6 min
Meer info
Park & Fly P24€ 103,00 - week
€ 12,87 - dag
Lopen
4 min
Meer info
Euro Parking - Sleutelbehoud€ 115,00 - week
€ 14,37 - dag
Lopen
400 min
Meer info
P5 Bronze (official)€ 360,00 - week*
€ 45,00 - dag
Lopen
7 min
Meer info
P4 Bronze+ (official)€ 360,00 - week*
€ 45,00 - dag
Lopen
6 min
Meer info
P3 Silver (official)€ 360,00 - week*
€ 45,00 - dag
Lopen
4 min
Meer info

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).
* Let op
: de genoemde tarieven van de official parkings van Eindhoven Airport zijn exclusief reservering. 

 

Wij krijgen vaak de vraag: wat kost parkeren Eindhoven Airport? In de bovenstaande tabel vindt u alle informatie en mogelijkheden.  Voor iets meer dan 100 euro kunt u ook al kiezen voor een valet parking bij Eindhoven Airport. Wat verder opvalt, is dat de parkeertarieven zeer sterk variëren wanneer u wel of niet een online reservering maakt.

De tarieven van de parkeeraanbieders worden gebaseerd op basis van de parkeervorm en de transfertijd. Hoe dichterbij u parkeert, hoe meer u betaalt. De shuttle en valet opties die bij ons te reserveren zijn inclusief alle kosten, u betaalt dus geen reserveringskosten.

De kosten parkeren Eindhoven Airport zijn zeer scherp en dat op maximaal 8 minuten van de luchthaven. We vertellen u naast de parkeerkosten, ook graag meer over de mogelijkheden, lees vooral verder!

 

Schippersstop (€ 65,00 / week)

Schippersstop

Bij Schippersstop kunt u de auto niet alleen tegen lage parkeerkosten vliegveld Eindhoven parkeren, maar ook nog eens met een shuttleservice. Het parkeerterrein beschikt niet alleen over een volledige omheining en camerabewaking, maar ook over extra service en faciliteiten, zoals een verlicht terrein en een wachtruimte inclusief toilet, die u kunt gebruiken. De openingstijden van deze parkeeraanbieder vallen tussen 04:30 en 01:00. Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs de auto te laten wassen. 

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Elektrisch opladen mogelijk

Meer info →

 

Euro Parking Valet (€ 69,50 / week)

Logo Euro Parking

Bent u op zoek naar lage parkeren vliegveld Eindhoven kosten? Dan heeft u bij Euro Parking een goedkope keuze gevonden. U kunt hier terecht tussen de ruime openingstijden van 04:30 tot 00:00. U dient uw sleutel in te leveren bij afgave en de auto wordt netjes voor u geparkeerd op de hiervoor aangewezen parkeerplaats. Ook is er de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laten laden terwijl u op reis bent. Daarnaast is de parkeerplaats goed beveiligd door middel van 24 uurs camerabewaking, een volledige omheining en slagboom. 

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Meer info →

 

1 Stop Parking (€ 70,00 / week)

Logo 1 Stop Parking

Bij 1 Stop Parking geniet u van parkeren op loopafstand en kunt u besparen op de kosten parkeren vliegveld Eindhoven. U kunt de auto hier parkeren met een shuttleservice die u binnen 8 minuten naar de vertrekhal brengt. De openingstijden van 1 Stop Parking zijn van 04:30 tot 01:00 uur 's nachts. Ook beschikken ze over veiligheidsmaatregelen, waaronder een volledige omheining en slagboom die alles afsluit. Het terrein is verder geasfalteerd, verlicht en wordt in de gaten gehouden met camerabewaking, dus u kunt uw auto met een gerust hart achterlaten. 

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Camerabewaking

Meer info

 

Airport Eindhoven Parking (€ 85,00 / week)

Logo Airport Eindhoven Parking

Wellicht wilt u weten 'wat kost parkeren op Eindhoven Airport?' Dat kan bij Airport Eindhoven Parking voor een prima prijs. De auto kan hier tussen 04:00 en 00:00 worden neergezet en opgehaald, en de sleutels worden in een kluis bewaard zodat u ze op vakantie niet kwijt kan raken. De wandeling naar de vertrekhal duurt slechts een minuut, het is letterlijk een kwestie van de straat oversteken. Deze aanbieder heeft ook veiligheidsmaatregelen, zoals camerabewaking en een volledige omheining inclusief afsluitende slagboom, inbegrepen. 

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand
 • Extra service: Elektrisch opladen mogelijk

Meer info →

 

EazzyPark (€ 85,00 / week)

Logo EazzyPark

EazzyPark combineert een uitstekende ligging met lage Eindhoven Airport parkeren kosten. U geeft de auto af op slechts 1 minuut loopafstand van de vertrekhal. Een medewerker parkeert uw auto vervolgens op een andere parkeerplaats rondom de luchthaven. Deze valet parkeeroptie is dagelijks beschikbaar tussen 04:30 en 00:00, zodat u bijna altijd gemakkelijk kunt parkeren. Ook bij terugkomst loopt u weer 1 minuut naar de hoofdlocatie, waar uw auto dan voor u klaarstaat.

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Meer info →

 

Park & Fly P26 (€ 99,00 / week)

Logo Park & Fly P26

Parkeren kan bij Park & Fly P26 middels een shuttleservice en dat tegen lage parkeren op Eindhoven Airport kosten. Wilt u goedkoop en veilig parkeren, dan doet u dit bij Park & Fly. Via deze optie parkeert u zelf uw auto op het terrein, bergt u de sleutel veilig op en loopt u door naar de vertrekhal. Deze ligt op 600 meter afstand van de parkeerplaats. De parkeerplaats is 24/7 geopend. Daarnaast wordt de veiligheid van uw auto wordt ook hier erg serieus genomen. De maatregelen die hiervoor genomen zijn, zijn onder andere camerabewaking die 24 uur per dag beschikbaar is, een volledige omheining en slagboom die het terrein volledig afsluit voor ongewenste bezoekers. 

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Meer info →

 

Park & Fly P24 (€ 103,00 / week)

Logo Park & Fly P26

U kunt parkeren bij Park & Fly P24 middels een shuttleservice en dat met de zoektocht naar kosten lang parkeren Eindhoven Airport. Wanneer u een goedkope en efficiënte parkeerplek wilt boeken die ontzettend dicht bij de luchthaven, dan kunt u eens kijken naar Park & Fly P24. Niet alleen ligt de parkeerplaats op 400 meter van de luchthaven, maar deze is ook nog eens 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Deze is voorzien van een uitstekende beveiliging met een volledig omheining, 24-uurs camerabewaking en afsluitende slagboom. Daarnaast is het terrein geasfalteerd en verlicht in de avonduren.

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Meer info →

 

Euro Parking Sleutelbehoud (€ 115,00 / week)

Logo Euro Parking

Wilt u op loopafstand parkeren mét sleutelbehoud? Kiest u dan voor Euro Parking Sleutelbehoud. U parkeert simpelweg uw auto en loopt vervolgens met uw autosleutel op zak ongeveer 400 meter, dat is 4 minuten, naar de vertrekhal toe. Het verharde en verlichte parkeerterrein is omheind en voorzien van camerabewaking voor de veiligheid. Zo kunt u in alle rust aan het begin van uw vakantie beginnen.

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud

Meer info →

 

P1 Eindhoven Airport (Gold Parking) 

P1 Eindhoven Airport

Parkeren op P1 Eindhoven Airport is mogelijk in een gloednieuwe parkeergarage direct voor de terminal. Hier parkeert u het meest dichtbij, maar op de vraag 'wat kost parkeren vliegveld Eindhoven' kunt u best eens schrikken. Hier kunt u de eerste 10 minuten gratis parkeren, na deze 10 minuten betaalt u € 2,50 per half uur tot maximaal 6 uur. Het is dan ook vooral geschikt voor kort parkeren. Ook de Kiss & Ride bevindt zich in deze parkeergarage.

 • Prijs exclusief reservering: € 360,00 - 8 dagen
 • Prijs inclusief reservering: € 308,00 - 8 dagen

Meer info →

 

P3 Eindhoven Airport (Silver parking) 

P3 Eindhoven Airport

Op P3 Eindhoven Airport, bent u in slechts 5 minuten bij de terminal. De kosten lang parkeren Eindhoven Airport kunnen echter aardig oplopen bij deze en de andere 'officiële' locaties. Vooraf reserveren is hier niet nodig en het parkeertarief start vanaf € 17. Echter, in tegenstelling tot bovenstaande twee parkeerterreinen, kunt u hier wel een reservering maken. Helaas is het overdekt parkeren hier niet mogelijk en ook deze parkeerplaats is gelegen aan de Luchthavenweg 25 in Eindhoven.

 • Prijs exclusief reservering: € 360,00 - 8 dagen
 • Prijs inclusief reservering: € 140,16 - 8 dagen

Meer info →

 

P4 Eindhoven Airport (Bronze+ parking)

P4 Eindhoven Airport

Wilt u uw auto toch graag overdekt parkeren? Dat kan bij de P4 Eindhoven Airport. De P4 bevindt zich op 7 minuten loopafstand tot het vliegveld en er geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10m. Zo kunnen de kosten best snel oplopen. Heeft u een reservering gemaakt, dan kunt u hier gemakkelijk inrijden o.b.v. de kentekenherkenning.

 • Prijs exclusief reservering: € 360,00 - 8 dagen
 • Prijs inclusief reservering: € 142,35 - 8 dagen

Meer info →

 

P5 Eindhoven Airport (Bronze parking) 

P5 Eindhoven Airport

Bij P5 Eindhoven Airport van Eindhoven betaalt u de parkeren Eindhoven Airport kosten, ook wel het bronzetarief genoemd, en ook deze parking ligt op 7 minuten loopafstand van het airport. U kunt hier goedkoop lang parkeren, al dient u hier wel verplicht een online reservering te maken. 

 • Prijs exclusief reservering: € 360,00 - 8 dagen
 • Prijs inclusief reservering: € 127,04 - 8 dagen

Meer info →

 

Vergelijk de tarieven en boek eenvoudig vooraf

Wilt u zeker zijn van een goedkope parkeerplaats? Dan is het aan te raden om van te voren een parkeerplaats te boeken. De meest voordelige parkeerplaatsen zijn het meest gevraagd en kunnen hierdoor al snel volzet zijn. Tevens kunnen de tarieven omhoog gaan wanneer de beschikbaarheid omlaag gaat.

Door de mogelijkheden te vergelijken zult u geen moeilijkheden ondervinden met het vinden van de meest geschikte parkeerplaats. Bent u benieuwd naar de meest voordelige parkeeropties? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Eindhoven

 

Samenvatting parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, welke aanbieder de laagste prijs heeft en welke het dichtstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Eindhoven parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen7
🏆 Best beoordeeldAirport Eindhoven Parking
💶 GoedkoopsteSchippersstop
📍 Dichtst bij luchthavenEuro Parking

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd, in de periode augustus 2024
 • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Eindhoven Airport parkeren website. De getoonde prijzen zijn voor een parkeertermijn van 8 dagen exclusief reservering. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving