Parkeertarieven Eindhoven Airport

ParkingTarifs

- In dit artikel vertellen wij alles over de parkeermogelijkheden en bijbehorende parkeertarieven bij Eindhoven Airport

Gaat u op reis vanaf Eindhoven Airport en zoekt u naar parkeren Eindhoven Airport? Wij geven u graag alle informatie betreft de parkeerkosten Eindhoven Airport.

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Eindhoven Airport

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutel-behoud
Park & Fly P26€ 76,50€ 9,56Loopafstand600M
Park & Fly P24€ 85,50€ 10,69Loopafstand400M
SchippersStop€ 90,00€ 11,25Shuttle8 minX
EazzyPark - Valet€ 105,00€ 13,13Valet1 minX
Park4You€ 110,00€ 13,75Valet350MX
1 Stop Parking€ 120,00€ 15,00Shuttle8 min
Euro-Parking - Valet€ 160,00€ 20,00Valet400MX
P1 Gold€ 170,00€ 21,25Loopafstand1 min

 

Wij krijgen vaak de vraag: wat kost parkeren Eindhoven Airport? In de bovenstaande tabel van de kosten parkeren Eindhoven Airport vindt u alle informatie en mogelijkheden. Zoals u kunt zien kunt u tijdens de kerstvakantie al voor een kleine 50 euro lang parkeren bij Eindhoven Airport. Voor iets meer dan 50 euro kunt u ook al kiezen voor een valet parking bij Eindhoven Airport. Wat verder opvalt is dat de parkeertarieven Vliegveld Eindhoven zeer sterk variëren wanneer u wel of niet een online reservering maakt.

De tarieven van de parkeeraanbieders worden gebasseerd op basis van de parkeervorm en de transfertijd. Hoe dichterbij u parkeert, hoe meer u betaalt. De shuttle- en valet opties die bij ons te reserveren zijn inclusief alle kosten, u betaalt dus geen reserverings- of andere extra kosten.

U parkeert dus tegen zeer scherpe tarieven en dat nog een op maximaal 8 minuten van de luchthaven. We vertellen u naast de parkeerkosten Vliegveld Eindhoven ook graag meer over de mogelijkheden, lees vooral verder!

 

Parkeren bij Eindhoven Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Park & Fly P26

Park & Fly P26 Eindhoven

€ 76,50 per week

Bij Park & Fly P26, voorheen Park & Fly Long Stay, parkeert u op loopafstand en bent u zeker van zeer voordelige parkeertarieven Eindhoven Airport. De parkeerplaats ligt op slechts 600 meter loopafstand van de terminal. Het parkeren doet u middels kentekenherkenning of een QR-code. Zodra u een reservering maakt ontvangt u een bevestiging inclusief een bijlage. In deze bijlage vindt u benoemde QR-code, bewaar deze dus goed!

 • Prijs: € 76,50 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

Park & Fly P24

€ 85,50 per week

Park & Fly P24 Eindhoven Airport

Park & Fly beheert meerdere parkeerterreinen rondom Eindhoven Airport. Al deze opties zijn zeer interessant wanneer u wilt besparen op de kosten lang parkeren eindhoven airport. Bij Park & Fly P24 parkeert u op ongeveer 400 meter loopafstand van de luchthaven en ook hier betreedt én verlaat u het terrein middels kentekenherkenning of een QR-code. Het is tevens mogelijk uw autosleutels zelf mee te nemen. 

 • Prijs: € 85,50 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

Schippersstop

Schippersstop Eindhoven Airport

€ 90,00 per week

Schippersstop is een van de goedkoopste parkeeraanbieders en heeft dus een zeer interessant parkeertarief Eindhoven Airport. U parkeert in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. De parkeerplaats ligt op ongeveer 8 minuten reistijd van de luchthaven en is geopend, dus ook de shuttleservice, van 05:00 tot 02:00. 

 • Prijs: € 90,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

EazzyPark - Valet

EazzyPark Eindhoven valet logo

€ 105,00 per week

EazzyPark bedient u niet alleen met een shuttleservice, men heeft met EazzyPark Valet ook een valetservice beschikbaar. Hierbij wordt uw auto geparkeerd door een chauffeur van EazzyPark en bij terugkomst ook weer afgeleverd bij de valet bufferzone. Ook de valetservice is beschikbaar van 04:00 tot 00:00.

 • Prijs: € 105,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice
 • Extra service: Voertuiginspectie

Boek nu →

 

 

Park4You

Park4You Eindhoven

€ 110,00 per week

Park4You is al jaren actief bij Eindhoven Airport en hierdoor. U auto wordt overgenomen bij de valet bufferzone en vanuit hier geparkeerd op het parkeerterrein. De parkeerplaats en service zijn geopend van 05:00 to 00:00 en uw auto staat op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats. Het is mogelijk, tegen meerprijs, om overdekt te parkeren. 

 • Prijs: € 110,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

1 Stop Parking

1StopParking Eindhoven Airport

€ 120,00 per week

Bij 1 Stop Parking parkeert u met een shuttleservice, het parkeren doet u op hetzelfde terrein als SchippersStop. Een verschil van 1 Stop Parking is dat u hier uw autosleutels zelf mee kan nemen op reis. Mocht dit gewenst zijn dan is dit een mooie optie. De parking en shuttleservice zijn geopend van 05:00 tot 02:00. 

 • Prijs: € 120,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

Euro-Parking - Valet

€ 160,00 per week

Euro Parking Eindhoven

Bij Euro Parking valet parkeert u zeer voordelig, het is een van de goedkoopste parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport. U parkeert middels een valetservice, hierbij levert u uw auto af op de hoofdlocatie en kunt u vervolgens te voet naar de luchthaven. U bent ongeveer 3 minuten onderweg, een chauffeur parkeer ondertussen uw auto op de parkeerplaats. 

 • Prijs: € 160,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

 

Euro-Parking Sleutelbehoud

Niet beschikbaar

Euro Parking Eindhoven logo

Ook Euro Parking vindt u twee keer terug in deze lijst. Euro Parking Sleutelbehoud verschilt in een belangrijk service aspect en dit zit hem al in de naam; u kunt tijdens het parkeren zelf uw autosleutels meenemen. Ook parkeert u op loopafstand in plaats van met een valetservice. 

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud

Meer info →

 

 

EazzyPark - Shuttle

Niet beschikbaar

EazzyPark Eindhoven logo

Wanneer u weleens bij Eindhoven Airport bent geweest dan heeft u ze wellicht al eens gezien: EazzyPark. EazzyPark is al jarenlang een betrouwbare optie wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats bij de luchthaven van Eindhoven. U parkeert middels een shuttleservice, de parkeerplaats en bijbehorende services zijn geopend van 04:00 tot 00:00.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. Shuttleservice
 • Extra service: Voertuiginspectie

Meer info →

 

 

EA Parkeren

EA Parkeren Eindhoven Airport

Bij EA Parkeren parkeert u in combinatie met een shuttleservice, uiteraard inbegrepen bij de prijs. Het parkeerterrein ligt in Oostelbeers op ongeveer 18 minuten reistijd van het vliegveld. Wanneer u vanuit het noorden of oosten komt is deze reistijd echter te verwaarlozen aangezien het op de route ligt. U geniet tevens van een zeer persoonlijke service!

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Meer info →

 

 

P1 Eindhoven Airport (Gold Parking) 

P1 Eindhoven Airport

Parkeren op P1 Eindhoven Airport is sinds kort weer mogelijk, de bouw van de parkeergarage is na een lange periode afgerond. In deze gloednieuwe parkeergarage kan je de eerste 10 minuten gratis parkeren, na deze 10 minuten betaalt u € 2,50 per half uur tot maximaal 6 uur. De verdere tariefopbouw is online niet terug te vinden, enkel bij de parkeergarage zelf. 

 • Prijs: € 170,00
 • Service: Overdekte parkeergarage op loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud

Meer info →

 

P0 Eindhoven Airport (Gold parking) 

P0 Eindhoven Airport

​Wilt u dichtbij parkeren omdat u iemand komt ophalen of wegbrengen, dan kan dat op de P0 parkeerplaats. Hier is het tevens toegestaan om langer dan 2 uur te parkeren. De parking P0 Gold Eindhoven Airport is direct tegenover de terminal gelegen en ligt dus op loopafstand! Het adres van dit gloednieuwe parkeerterrein is Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.

 

P3 Eindhoven Airport (Silver parking) 

P3 Eindhoven Airport

Op P3 Eindhoven Airport, bent u in slechts 5 minuten bij de terminal. Vooraf reserveren is hier niet nodig en het parkeertarief start vanaf € 17 euro. Echter, in tegenstelling tot bovenstaande twee parkeerterreinen, kunt u hier wel een reservering maken. Helaas is het overdekt parkeren hier niet mogelijk en ook deze parkeerplaats is gelegen aan de Luchthavenweg 25 in Eindhoven.

 

P4 Eindhoven Airport (Bronze parking)

P4 Eindhoven Airport

Wilt u uw auto toch graag overdekt parkeren? Dat kan bij de P4 Eindhoven Airport. De P4 bevindt zich op 7 minuten loopafstand tot het vliegveld en de prijs voor 8 dagen bedraagt rond de € 70 euro, beginnend bij een dagtarief van € 11 euro. Heeft u een reservering gemaakt, dan kunt u hier gemakkelijk inrijden o.b.v. de kentekenherkenning.

 

P5 Eindhoven Airport (Bronze parking) 

P5 Eindhoven Airport

Bij P5 Eindhoven Airport van Eindhoven betaalt u slechts het bronzetarief van € 66 euro en ook deze parking ligt op 7 minuten loopafstand van het airport. U kunt hier goedkoop lang parkeren, de tarieven voor P5 starten vanaf € 10 euro per dag. Met behulp van een online reservering kunt u gemakkelijk in- en uitrijden middels kentekenherkenning, maar reserveren is niet verplicht.

 

P8 Eindhoven Airport (Bronze parking) 

P8 Eindhoven Airport

Let op: P8 Eindhoven is permanent gesloten! De P8 Eindhoven Airport parkeerplaats is een shuttle parking van de luchthaven. Hierbij wordt u met een pendelbus van de parking op en neer naar het vliegveld gebracht. Het parkeerterrein van de P8 budget parking ligt op ongeveer 10 minuten reisafstand naar de luchthaven. Let wel: deze parking is al geruime tijd niet beschikbaar.

 

Vergelijk de tarieven en boek eenvoudig vooraf

Wilt u zeker zijn van een goedkope parkeerplaats? Dan is het aan te raden om van te voren een parkeerplaats te boeken. De meest voordelige parkeerplaatsen zijn het meest gevraagd en kunnen hierdoor al snel volzet zijn. Tevens kunnen de tarieven omhoog gaan wanneer de beschikbaarheid omlaag gaat.

Door de mogelijkheden te vergelijken zult u geen moeilijkheden ondervinden met het vinden van de meest geschikte parkeerplaas. Bent u benieuwd naar de meest voordelige parkeeropties? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Eindhoven! Hier vindt u een handig overzicht van de meest voordelige parkeren Vliegveld Eindhoven tarieven

 

Samenvatting parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Eindhoven parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen8
🏆 Best beoordeeldPark4You
💶 GoedkoopstePark & Fly P26
📍 Dichtst bij luchthavenEazzyPark Valet

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd, in de periode september 2022.
 • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Eindhoven Airport parkeren website. 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker