Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 05.01.2021

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-Parken

Gaat u op reis vanaf Eindhoven Airport en zoekt u naar parkeren Eindhoven Airport? Wij geven u graag alle informatie betreft de parkeerkosten Eindhoven Airport.

Let op: de officiële P-parkeerplaatsen van Eindhoven Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Eindhoven Airport

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud

Budget Parkeeraanbieders

Park4You€ 27,94€ 3,49Valet1 min-
EazzyPark€ 28,00€ 3,50Shuttle1 min-
Park & Fly P26€ 32,00€ 4,00Loopafstand600M
Schippersstop€ 36,45€ 4,56Shuttle8 min-
Park & Fly P24€ 37,00€ 4,63Loopafstand400M
1StopParking€ 41,45€ 5,18
Shuttle8 min
EazzyPark - Valet€ 42,00
€ 5,25
Valet1 min-
EA Parkeren€ 46,20
€ 5,78
Shuttle18 min
Euro Parking€ 80,00
€ 10,00
Valet1 min-
Euro Parking - Sleutelbehoud€ 90,00
€ 11,25
Loopafstand
1 min

Officiële Parkeermogelijkheden

P5 Bronze€ 200,00 (€ 68,00*)€ 25,00 (€ 8,50*)Loopafstand7 min
P4 Bronze€ 200,00 (€ 76,00*)€ 25,00 (€ 9,50*)Loopafstand7 min
P3 Silver€ 200,00 (€ 96,00*)€ 25,00 (€ 12,00*)Loopafstand5 min

P1 Gold

€ 280,00 (€ 68,00*)€ 35,00 (€ 8,50*)Loopafstand1 min

* Tarieven inclusief online reservering

Wij krijgen vaak de vraag: wat kost parkeren Eindhoven Airport? In de bovenstaande tabel van de kosten parkeren Eindhoven Airportt vindt u alle informatie en mogelijkheden  terug. De mogelijkheden en bijbehorende tarieven zijn gesplitst in officiële parkeermogelijkheden en budget parkeeraanbieders. De officiële mogelijkheden zijn enkel te reserveren via de website van Eindhoven Airport. De budget parkeeraanbieders zijn allen te reserveren via onze website.

Wat opvalt is dat de parkeertarieven Vliegveld Eindhoven zeer sterk variëren wanneer u wel of niet een online reservering maakt. De tarieven van de budget parkeeraanbieders worden gebasseerd op basis van de parkeervorm en de transfertijd. Hoe dichterbij u parkeert, hoe meer u betaalt. De shuttle- en valet opties die bij ons te reserveren zijn inclusief alle kosten, u betaalt dus geen reserverings- of andere extra kosten. U parkeert dus tegen zeer scherpe tarieven en dat nog een op maximaal 8 minuten van de luchthaven. We vertellen u naast de parkeerkosten Vliegveld Eindhoven ook graag meer over de mogelijkheden, lees vooral verder!

 

Budget Parkeeraanbieders

Park4YouPark4You Eindhoven

Park4You is al jaren actief bij Eindhoven Airport en hierdoor. U auto wordt overgenomen bij de valet bufferzone en vanuit hier geparkeerd op het parkeerterrein. De parkeerplaats en service zijn geopend van 05:00 to 00:00 en uw auto staat op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats. Het is mogelijk, tegen meerprijs, om overdekt te parkeren. 

 

EazzyParkEazzyPark Eindhoven logo

Op een nette tweede plaats vindt u EazzyPark. EazzyPark is al jarenlang een betrouwbare optie wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats bij de luchthaven van Eindhoven. U parkeert middels een shuttleservice, de parkeerplaats en bijbehorende services zijn geopend van 04:00 tot 00:00.

 

Park & Fly P26 - Long StayPark & Fly P26 Eindhoven

Bij Park & Fly P26, voorheen Park & Fly Long Stay, parkeert u op loopafstand. De parkeerplaats ligt op slechts 600 meter loopafstand van de terminal. Het parkeren doet u middels een inrijcode. Zodra u een reservering maakt ontvangt u een bevestiging inclusief een bijlage. In deze bijlage vindt u benoemde code, bewaar deze dus goed!

 

SchippersstopSchippersstop Eindhoven Airport

Schippersstop is een van de goedkoopste parkeeraanbieders met een shuttleservice bij Eindhoven Airport. U parkeert in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. De parkeerplaats ligt op ongeveer 8 minuten reistijd van de luchthaven en is geopend, dus ook de shuttleservice, van 05:00 tot 02:00. 

 

1 Stop Parking1StopParking Eindhoven Airport

Bij 1 Stop Parking parkeert u met een shuttleservice, het parkeren doet u op hetzelfde terrein als SchippersStop. Een verschil van 1 Stop Parking is dat u hier uw autosleutels zelf mee kan nemen op reis. Mocht dit gewenst zijn dan is dit een mooie optie. De parking en shuttleservice zijn geopend van 05:00 tot 02:00. 

 

EazzyPark - ValetEazzyPark Eindhoven valet logo

EazzyPark bedient u niet alleen met een shuttleservice, men heeft met EazzyPark Valet ook een valetservice beschikbaar. Hierbij wordt uw auto geparkeerd door een chauffeur van EazzyPark en bij terugkomst ook weer afgeleverd bij de valet bufferzone. Ook de valetservice is beschikbaar van 04:00 tot 00:00.

 

​Euro-ParkingEuro Parking Eindhoven

Bij Euro Parking parkeert u zeer voordelig, het is een van de goedkoopste parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport. U parkeert middels een valetservice, hierbij levert u uw auto af op de hoofdlocatie en kunt u ververolgens te voet naar de luchthaven. U bent ongeveer 3 minuten onderweg, een chauffeur parkeer ondertussen uw auto op de parkeerplaats. 

 

Euro-Parking SleutelbehoudEuro Parking Eindhoven logo

Ook Euro Parking vindt u twee keer terug in deze lijst. Euro Parking Sleutelbehoud verschilt in een belangrijk service aspect en dit zit hem al in de naam; u kunt tijdens het parkeren zelf uw autosleutels meenemen. Ook parkeert u op loopafstand in plaats van met een valetservice. 

 

 

Officiële Parkeermogelijkheden

P0 Eindhoven Airport (Gold parking) P0 Eindhoven Airport

​Wilt u dichtbij parkeren omdat u iemand komt ophalen of wegbrengen, dan kan dat op de P0 parkeerplaats. Hier is het tevens toegestaan om langer dan 2 uur te parkeren. De P0 Gold parking is direct tegenover de terminal gelegen en ligt dus op loopafstand! Het adres van dit gloednieuwe parkeerterrein is Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.

 

P1 Eindhoven Airport (Gold Parking) P1 Eindhoven Airport

Parkeren op de P1 parking  is sinds kort weer mogelijk, de bouw van de parkeergarage is na een lange periode afgerond. In deze gloednieuwe parkeergarage kan je de eerste 10 minuten gratis parkeren, na deze 10 minuten betaalt u € 2,50 per half uur tot maximaal 6 uur. De verdere tariefopbouw is online niet terug te vinden, enkel bij de parkeergarage zelf. 

 

P3 Eindhoven Airport (Silver parking) P3 Eindhoven Airport

Op de P3 parkeerplaats, bent u in slechts 5 minuten bij de terminal. Vooraf reserveren is hier niet nodig en het parkeertarief start vanaf € 17 euro. Echter, in tegenstelling tot bovenstaande twee parkeerterreinen, kunt u hier wel een reservering maken. Helaas is het overdekt parkeren hier niet mogelijk en ook deze parkeerplaats is gelegen aan de Luchthavenweg 25 in Eindhoven.

 

P4 Eindhoven Airport (Bronze parking)P4 Eindhoven Airport

Wilt u uw auto toch graag overdekt parkeren? Dat kan bij de P4 parking. De P4 bevindt zich op 7 minuten loopafstand tot het vliegveld en de prijs voor 8 dagen bedraagt rond de € 70 euro, beginnend bij een dagtarief van € 11 euro. Heeft u een reservering gemaakt, dan kunt u hier gemakkelijk inrijden o.b.v. de kentekenherkenning.

 

P5 Eindhoven Airport (Bronze parking) P5 Eindhoven Airport

Bij de P5 parkeerplaats van Eindhoven betaalt u slechts het bronzetarief van € 66 euro en ook deze parking ligt op 7 minuten loopafstand van het airport. U kunt hier goedkoop lang parkeren, de tarieven voor P5 starten vanaf € 10 euro per dag. Met behulp van een online reservering kunt u gemakkelijk in- en uitrijden middels kentekenherkenning, maar reserveren is niet verplicht.

 

P8 Eindhoven Airport (Bronze parking) P8 Eindhoven Airport

Let op: P8 is op het moment van schrijven niet beschikbaar. De P8 parkeerplaats is een shuttle parking van de luchthaven. Hierbij wordt u met een pendelbus van de parking op en neer naar het vliegveld gebracht. Het parkeerterrein van de P8 budget parking ligt op ongeveer 10 minutenm reisafstand naar de luchthaven. Let wel: deze parking is al geruime tijd niet beschikbaar.

 

Overzicht van de parkeermogelijkheden bij Eindhoven AirportParkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport

In de schematische weergave van Eindhoven Airport ziet u precies waar alle parkeermogelijkheden gevestigd zitten. Zo kunt u goed zien waar u uw auto achterlaat, hoe de infrastructuur rondom Eindhoven Airport geregeld is en wellicht waar de tarieven parkeren Eindhoven Airport vandaan komen.Wilt u zeker zijn van een goedekope parkeerplaats? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Eindhoven! Let hierbij op dat op het moment van lezen deze weergave wellicht niet helemaal up to date is. Er wordt namelijk veel herbouwd rondom Eindhoven Airport, hierdoor kunnen de mogelijkheden en bijbehorende kosten parkeren Vliegveld Eindhoven op het moment van lezen gewijzigd zijn. 

Zoals u kunt zien zijn alle parkeerplaatsen, op P8 Eindhoven na, allemaal direct gevestigd bij de luchthaven. Hier parkeert u dus op loopafstand. Om u een beeld te geven van de afstanden; zowel P4 Eindhoven als P5 Eindhoven liggen op ongeveer 7 minuten lopen van de terminal. Het zal u nu ook wellicht wel opvallen dat de prijs parkeren Eindhoven Airport hoger uitvalt naarmate u dichterbij parkeert. 

De locaties van de shuttle en valet parkeeraanbieders vindt u op de pagina van de aanbieder. Deze vindt u eenvoudig door in dit artikel op de naam of logo te klikken. Hier vindt u alle informatie terug, van foto's tot aan beschrijvingen van de faciliteiten. U kunt vervolgens direct reserveren en genieten van de scherpe parkeren Vliegveld Eindhoven tarieven. 

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd, in de periode januari 2021.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Eindhoven Airport parkeren website, de kosten voor het parkeren hier zijn exclusief online reservering.
  • De kolom 'Incl. Reservering' houdt in dat de vermelde tarieven inclusief of exclusief online reservering zijn. 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker