#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 20 Okt 2018

P5 Parkeren Eindhoven

P5 Eindhoven Airport

De officiele P5 parkeerplaats van Eindhoven is benoemd tot bronzeparking. Dat houdt in dat u ook slechts het bronzetarief van de luchthaven betaalt, dit is ongeveer € 68 euro voor 8 dagen. De locatie ligt op maar 7 minuten loopafstand van de luchthaven en dus kunt u hier niet alleen goedkoop maar ook dichtbij parkeren. De tarieven op de P5 parking beginnen vanaf 10 euro per dag. Met behulp van een online reservering kunt u gemakkelijk in- en uitrijden wegens de kentekenherkenning, maar reserveren is bij deze parkeerplaats niet verplicht! De ingang van de P5 parkeerplaats kunt u vinden aan de Luchthavenweg 25, 5657 EA te Eindhoven. Naast de P5 parkeerplaats kunt u ook kiezen voor de andere bronze parking: De P4 parkeerplaats. Deze bevindt zich ook op slechts 7 minuten reisafstand en ook is het parkeertarief vergelijkbaar. Het grootste verschil tussen P4 en P5 is het overdekt parkeren. U kunt namelijk niet overdekt parkeren bij de P5 parkeerplaats, maar bij P4 parking Eindhoven kan dat wel. U kunt uw P4 parking reserveren tot maar liefst 24 uur van te voren. Kijk voor meer informatie, op onze pagina over P4 parkeren Eindhoven.

Let op: P5 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Eindhoven Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Goedkoop lang parkeren Eindhoven Airport

Naast de officiele parkings van de luchthaven, zijn er ook andere parkeermogelijkheden rondom Eindhoven Airport. Deze parkeerplaatsen liggen op dezelfde afstand, of nog dichterbij gevestigd. Bovendien, zijn ze vaak een stukje goedkoper. Om u te helpen in de zoektocht naar de ideale parking, zetten wij alle goedkope parkeermogelijkheden voor u op een rijtje.

Lang Parkeren Eindhoven

8 dagen

14 dagen

Afstand

P5 (official)

€ 67,50

€ 95

7 min lopen

Park and Fly Meet and Greet

€ 67

€ 102

1 min lopen

Park and Fly Valet

€ 74,50

€ 109,50

1 min lopen

Schipperstop

€ 56,50

€ 81,50

8 min met shuttle

Eazzy Park

€ 90

€ 84,50

1 min met shuttle

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode november 2018.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.

 

Geld besparen met parkeren...

Zoals u hierboven kunt zien, zijn er meerdere parkeermogelijkheden die dezelfde dienst goedkoper aanbieden van Luchthaven Eindhoven zelf. Graag lichten we de verschillende parkeervormen voor u uit. De P5 parking bevindt zich op loopafstand, net zoals Park and Fly. Echter, hun ‘Meet en Greet’ locatie is dichtbij gevestigd en dus het overwegen waard. Daarnaast biedt Park and Fly ook een valet service aan. Dit is een erg luxe manier van parkeren, want u hoeft hierbij helemaal geen extra reistijd in te plannen. U hoeft zelfs niet zelf te gaan parkeren, dit doet de chauffeur van Park en Fly voor u. U rijdt namelijk direct naar de terminal, waar uw auto wordt overhandigt. Wilt u graag goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport, bekijk dan ook zeker eens Schipperstop. Zij zijn gesitueerd in Veldhoven en binnen 8 minuten staat u op de airport. Bovendien, wassen zij de buitenkant van uw auto gedurende de reis! Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen, dat is nog eens fijn terugkomen van de vakantie… Voor meer informatie over het shuttle-/valet parkeren, kijk dan op onze pagina over parkeervormen of kijk in onze FAQ.  

Persoonlijk advies van Vliegen en Parkeren

Er is een heleboel mogelijk dus, de keuze is reuze! Ons persoonlijke advies is om op basis van uw eigen reiswensen de ideale parking te kiezen. Wilt graag goedkoop, of luxe parkeren bijvoorbeeld. Heeft u graag uw auto overdekt geparkeerd staan? Of wilt u op loopafstand parkeren, al deze wensen zijn mogelijk. Op onze website, kunt u gemakkelijk alle parkings met elkaar vergelijken. Bent u geinteresseerd in een van bovenstaande parkeeraanbieders, klik dan op hun naam voor meer informatie over faciliteiten en foto’s! Op basis van uw reiswensen, gaan wij samen met u opzoek naar de perfecte parking. Wilt u graag advies op maat of een van onze medewerkers spreken? Schroom dan niet en contact gerust onze gratis klantenservice!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b