#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 20 Okt 2018

P1 Parkeren Eindhoven

P1 Eindhoven Airport

Parkeren op de P1 van Eindhoven Airport is helaas tijdelijk niet mogelijk… De P1 van Eindhoven wordt namelijk tijdelijk gebruikt als Kiss & Ride strook vanwege werkzaamheden. Daarnaast zijn ook de parkeertarieven niet bekend. Wel geeft de luchthaven aan dat de eerste 10 minuten gratis zijn, vanaf dan betaalt u per 30 minuten tot een maximum van 2 uur. Wilt u langer dan 2 uur parkeren, dan betaalt u een 'dagtarief'. 

Het adres van P1 Parkeren Eindhoven Airport is Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven. Wilt u langer parkeren dan 2 uur, maar niet vooraf reserveren? Dan kunt u terecht op de P0, P3 of P5 parkings. Meer informatie over deze parkeerplekken vindt u tevens in onze blog!

Let op: P1 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Eindhoven Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Lang parkeren Eindhoven Airport via Vliegen en Parkeren

De P1 parking mag dan tijdelijk uit de lucht zijn, niet getreurd… Het aanbod van parkeerplaatsen bij Eindhoven Airport is erg groot! We kunnen ons daarom heel goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, dus graag zetten we alle parkings voor u op een rijtje. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaald en u kunt ook nog eens betrouwbaar parkeren!

Lang Parkeren Eindhoven

8 dagen

14 dagen

Afstand

P1 (official)

€ ?

€ ?

1 min lopen

Schipperstop

€ 56,50

€ 81,50

8 min met shuttle

Eazzy Park

€ 90

€ 84,50

1 min met shuttle

Park and Fly Meet and Greet

€ 67

€ 102

1 min lopen

Park and Fly Valet

€ 74,50

€ 109,50

1 min lopen

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode oktober 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.

 

Goedkoop parkeren Eindhoven airport

Zo ziet u maar, genoeg mogelijkehden dus. Bovenstaande parkings zijn geen eigendom van de luchthaven zelf, waardoor zij dezelfde service vaak goedkoper aanbieden. Bovendien, kunt u hier betrouwbaar lang parkeren. Schipperstop biedt zelfs een gratis autobeurt aan, waardoor uw auto weer lekker fris is bij terugkomst van de reis! Dat is nog eens luxe. Ook Eazzypark biedt een uitstekende shuttle service aan, waardoor het goedkoop parkeren bij Eindhoven wel degelijk mogelijk is. Wilt u liever luxe parkeren, bekijk dan ook eens de valet service van Park and Fly. Dit houdt in dat u direct naar de terminal (de P1 Parking van Eindhoven) rijdt. Zo kunt u meteen de weg naar het inchecken vervolgen en wordt het parkeren voor u gedaan! Bij terugkomst belt u eenvoudig de chauffeur weer op, en hij/zij zal de auto weer voorrijden. Ziet u deze twee parkeervormen niet helemaal zitten, dan kunt u kiezen voor Park and Fly Meet en Greet, want ook zij zijn op loopafstand (150m!) gevestigd. Genoeg om uit te kiezen dus, klik voor meer informatie op bovenstaande parkeeraanbieder-namen.

Persoonlijke tips van Vliegen en Parkeren

Lang parkeren bij luchthavens is niet altijd een pretje, vaak zijn tarieven hoog en moet u lang zoeken naar een plaatsje. Gelukkig is het vooraf reserveren van een parking via onze website zo geregeld. Zo kunt u niet alleen onbezorgd aan de reis beginnen, u bespaart ook nog eens kosten. Want, wat geldt: Hoe eerder u reserveert, hoe goedkoper! Het reserveren duurt slechts 2 minuutjes en u hoeft hiervoor geen account aan te maken! Voor alle beschikbare parkings vult u eenvoudig uw reisdata en reiswensen in, dan gaan wij met u op zoek naar de ideale en goedkoopste parking. Wilt u persoonlijk advies of graag een van onze medewerkers spreken, bel dan gerust onze gratis klantenservice! Zo maakt u een weloverwogen keuze en weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Kijk ook eens in onze TOP 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b