Valet parking Charleroi

Vergelijk de valet parkeermogelijkheden bij Charleroi Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
Large terminal

Hoe gaat het in zijn werk?

Het vliegveld van Charleroi heeft verschillende benamingen. De officiële en dus enige juiste benaming is Brussels South Charleroi Airport, maar omdat deze zo lang is wordt er vaak vastgehouden aan de oude naam: Vliegveld Gosselies. Charleroi Airport ligt ten noorden van Charleroi en jaarlijks ontvangt zij 6,5 miljoen vliegreizigers. Hiermee is dit de tweede grootste luchthaven van België. Naast de Belgen vinden ook Nederlanders Charleroi Airport een interessante bestemming. Dat komt omdat dit vliegveld veelal budget Airlines aantrekt en dus het goedkoop vliegen mogelijk maakt.

Wegens het stijgende aantal vliegreizigers, wordt de vraag naar parkeerplaatsen rondom het vliegveld van Charleroi ook ieder jaar groter. Gelukkig helpen wij u hier graag een handje bij! Op deze pagina vindt u namelijk alles wat u moet en wilt weten omtrent het parkeren Charleroi Airport. De luchthaven beschikt zelf over 6 parkeervoorzieningen, ook heeft dit vliegveld een heleboel parkeeropties die niet direct op, maar rondom Charleroi Airport gevestigd zijn.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Ga voorbereid op reis

Wanneer u een parkeerplaats boekt bij Charleroi via onze website dan bent u van een aantal zaken zeker. Zo parkeert u altijd bij een luchthaven parking bij Charleroi die ingeschreven staat in een handelsregister. Bovendien parkeert u tegen het scherpste tarief, maar daarover vindt u hieronder meer informatie. Het parkeren rondom deze luchthaven kan dus op verscheidende manieren.

Zowel het shuttle als het valet parkeren wordt aangeboden én u kunt terecht op één van de zes officiële on-airport parkings. Op deze pagina willen we u vooral informeren over het valet parking Charleroi. Dat is namelijk de meest luxe manier van parkeren en dus de moeite waard om apart uit te lichten. Bovendien is het verstandig om uw valet parking Charleroi Airport tijdig te boeken, want bij dit vliegveld geldt: Hoe eerder u reserveert, hoe goedkoper! Bij Vliegen en Parkeren helpen we u graag op weg.

Parking-Aeroport-Charleroi

Valet Parkeren bij Charleroi Airport

Hierboven is al benoemd dat deze pagina over vliegveld Charleroi zich vooral focust op het valet parkeren. Dat is erg luxe en comfort parkeren. Iemand op en neer laten rijden kost vaak veel benzine en tijd voor de chauffeur. Bij het valet parkeren rijdt u eenvoudig zelf naar de luchthaven toe, hier ontmoet u een chauffeur en hij/zij zal uw auto netjes gaan parkeren. Uw auto wordt altijd geparkeerd in een veilige omgeving, dus niet in een woonwijk!

Bij elke aanbieder kunt u bij het reserveren kiezen voor bijvoorbeeld overdekt parkeren. Charleroi valet parking doet u veilig en goedkoop via onze website! Naast deze parkeervorm wordt ook shuttle parking of lang parkeren Charleroi Airport aangeboden. U vindt hier alles over de desbetreffende pagina.

 

FlashParking Valet

Logo FlashParking Valet Charleroi Airport

Maak gebruik van de gemakkelijke manier van parkeren bij FlashParking Valet. U kunt direct naar de luchthaven rijden, waar een chauffeur de auto van u overneemt en deze voor u parkeert. De parking is voorzien van alle veiligheidseisen, zoals camerabewaking en omheining, evenals extra services zoals elektrisch laden en het laten wassen van uw auto.

Boek online →

 

 

Waarom reserveren & parkeren met Vliegen en Parkeren?

Het vinden van een Charleroi Airport valet parking is vrij simpel, indien u weet waar u zoeken moet. Gelukkig hoeft u niet meer te zoeken. Wij zetten we dit namelijk speciaal voor u op een rijtje! Zo kunt u in één oogopslag alle beschikbaarheden vergelijken en meteen vastleggen. Samen met onze parking providers maken we het al jarenlang mogelijk voor Nederlandse en Vlaamse vliegreizigers om voordelig te parkeren.

Ervaringen en Reviews van Valet Parkeren Charleroi

Zoals al benadrukt staat betrouwbaarheid en veiligheid hier hoog in het vaandel. Dat is belangrijk, maar ook vooral logisch want uw auto is een kostbaar bezit. Het is daarom van belang dat onze partners hier goed en netjes mee omgaan. Helaas kunnen wij niet bij elke parkeerservice aanwezig zijn en dus hebben we uw hulp nodig bij het waarborgen van de kwaliteit in services!

Hierom vragen we vliegreizigers bij terugkomst om hun parkeerervaring met ons te delen. Zo blijven wij op de hoogte van de betrouwbaarheid en services en kan men toekomstige klanten inspireren of adviseren in hun zoektocht naar een parkeerplaats!

Valet Parkeren Charleroi, tarieven & locaties

Bovenstaande informatie was vooral gericht op het parkeren rondom Charleroi, in plaats van direct op de luchthaven zelf. Charleroi Airport biedt echter wel de mogelijkheid om op het vliegveld zelf te parkeren. Via onderstaande knop vindt u alle informatie over de officiële parkeerterreinen van Charleroi Airport. Bekijk zelf de tarieven & locaties!

De parkings op ons platform zijn allemaal zo gelegen, dat u nauwelijks extra reistijd hoeft in te plannen. Een enkeling heeft een reistijd van 10 minuten, maar de meeste aanbieders bevinden zich al binnen 10 minuten shuttle reisafstand van het vliegveld. Dat houdt in dat u in on-time op de luchthaven bent én geen dure parkeertarieven hoeft te betalen. Neem het beste van twee werelden, vergelijk het zelf via onderstaande knop en zie de verschillen in parkeertarieven.

Wat uw reiswensen ook zijn, zorg dat u vooraf goed geïnformeerd bent over alle parkeeropties bij Charleroi. Door alles met elkaar te vergelijken, weet u zeker dat u niet te veel betaald voor uw Charleroi Airport parking en begint u voorbereid aan de reis. Het zou natuurlijk zonde zijn als u ter plaatse nog op zoek moet naar een beschikbare plaats en daardoor stress ervaart, vlak voor de reis… Deze stress is namelijk eenvoudig te voorkomen.

Reserveer uw eigen plek tijdig zodat u verzekerd bent van een plekje, zeker in de hoogseizoenen raden wij dit sterk aan. Voor meer info of persoonlijk advies, bel onze gratis klantenservice!

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving