• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parkeren Charleroi Airport

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk de parkeeropties rondom Charleroi Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze handige vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én reserveren van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op reis vanaf Charleroi Airport en zoekt u nog naar een parkeerplaats bij deze luchthaven? U bent bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. U vindt eenvoudig de beschikbare parkeerproducten door Charleroi Airport en uw reisdata te selecteren. Wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod dat bestaat uit shuttle parkings, valet parkings én parkeerplaatsen op loopafstand. Vergelijk het parkeeraanbod, reserveer de gewenste parkeerplaats en ga met een onbezorgd gevoel op reis!

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De Parkeermogelijkheden bij Charleroi Airport

Het parkeren Charleroi Airport kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld parkeren op de luchthaven zelf, of daarom heen middels een shuttle service. Deze twee verschillende parkeervormen brengen ieder hun eigen tarieven, gemak en reistijd met zich mee. Bij Charleroi Airport wordt reeds nog geen valet parkeervorm aangeboden. Op deze pagina vindt u meer informatie over de parkeervormen en kunt u het beschikbare parkeeraanbod vinden, vergelijken en reserveren. 

parking_aeroport_charleroi_plan

Parkeren met shuttle service

Icoon shuttle parking

Charleroi Airport parking is op zijn voordeligst wanneer u kiest voor shuttle parkeren. Hieronder volgt een korte opsomming van parkeerplaatsen waar u middels deze service kunt parkeren. 


Vergelijk de shuttle parkeermogelijkheden →

 

Parkeren op loopafstand

Icoon parkeren op loopafstand

De parkeerplaatsen op loopafstand zijn in het beheer van Charleroi Airport en enkel via de website van de luchthaven te reserveren. Wij voorzien u echter graag van meer informatie. 

 

Overzicht van het parkeeraanbod

🚗 Aantal parkeerplaatsen6
🏆 Best beoordeeldEco Park
💶 Goedkoopste parkingA1 Parking
📍 Dichtst bij luchthavenAce Parking Low Cost

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van ons aanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer informatie over onze services, Charleroi Airport of de parkeerproducten? Bekijk eens onze blogartikelen en onze algemene voorwaarden! Hieronder vindt u een overzicht van een aantal handige pagina's en artikelen. 

Ontdek de parkeermogelijkheden

Meer info over Charleroi Airport

De luchthaven van Charleroi heeft meerdere benamingen, maar de officiële naam van dit vliegveld is Brussels South Charleroi Airport en deze ligt ten noorden van Charleroi. Met 6,5 miljoen passagiers per jaar, is Charleroi de tweede luchthaven van België. De nabijheid bij Brussel maken de luchthaven een interessante bestemming voor Ryanair, TIU fly en Wizz Air, daarnaast wordt het vliegveld ook gebruikt voor privaat luchtverkeer.

Zelf beschikt de luchthaven over 6 mogelijke parkeergelegenheden. Echter, indien u zoekt naar een Charleroi Airport parking voor een langere periode, bent u vaak een hoog bedrag kwijt aan de parkeerkosten. Gelukkig zijn er veel alternatieve parkeermogeljikheden rondom de luchthaven die een voordelige parkeerplaats voor u mogelijk maken. Alle informatie over de parkeervormen en de mogelijkheden voor het parkeren vliegveld Charleroi vindt u hieronder.

 

De voordelen van Charleroi Airport parkeren 

Het parkeren Charleroi vliegveld kan dus op verscheidene manieren. Ondanks deze luchthaven te bereiken valt het met openbaar vervoer, kiezen hedendaagse reizigers nog steeds vaker voor de auto.

Voordelen van het parkeren Charleroi Airport kunnen zijn dat u bijvoorbeeld niet afhankelijk bent van openbaar vervoer tijdstippen, of eventueel vertragingen. Bovendien is het OV wellicht goedkoper als u alleen reist, maar wanneer u met meerdere personen vertrekt is toch vaak het opsplitsen van benzine kosten goedkoper.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker