P3 Charleroi Airport

Parking_P3_Charleroi

Gaat u op reis vanaf Charleroi Airport en bent u op zoek naar parkeren Charleroi Airport? Dit kan op meerdere parkeerterreinen en tegen verschillende tarieven. Een van de mogelijkheden is Charleroi Airport P3, een van de officiële parkeerterreinen van de luchthaven.

In dit artikel vertellen wij alles over deze parkeerplaats, van de parkeertarieven tot aan een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces, en vergelijken we deze met alternatieve parkeergelegenheden.

 

 

De parkeertarieven van P3 Charleroi & de alternatieve mogelijkheden

 
ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P3 Charleroi Airport€ 60,00 - week
€ 7,50 - dag
Loopafstand*
> 25 min
Bekijk
Gataparking
€ 45,00 - week
€ 5,63 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
FlashParking€ 45,00 - week
€ 5,63 - dag
Shuttle
> 11 min
Reserveer
Shuttle Express Charleroi € 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Shuttle
> 11 min
Reserveer
Fast Park€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Shuttle
> 3 min
Reserveer
Charleroi Low Cost Parking
€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Shuttle
> 3 min
Reserveer
ProPark€ 55,00 - week
€ 6,88 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer

* Er is tegen meerprijs een rit in de shuttlebus te boeken, zodat u niet 25 minuten hoeft te lopen. Dit kost € 8,00 per persoon. Dit bedrag is niet opgenomen in de prijs hierboven.

 

Meer informatie omtrent P3 Charleroi

P3 Charleroi Airport

Tijdens de zomerperiode is er tegen bijbetaling een shuttlebus beschikbaar om de afstand tussen de parkeerplaats en de luchthaven te overbruggen. Buiten de zomerperiode moet u vanaf de parkeerplaats P3 lopend naar de airport, de parkeerplaats ligt op ongeveer 1,8 kilometer afstand. Een reservering is net als bij P4 Charleroi verplicht wilt u parkeren P3 Charleroi. Mocht u zonder reservering willen parkeren dan kunt u terecht bij P1 Charleroi, P2 Charleroi en Lock Park Charleroi

 

Meer info omtrent het parkeerproces

Parkeren met een shuttleservice is een gemakkelijke en comfortabele manier van parkeren. Hieronder vindt u meer informatie over het proces van parkeren, zowel bij aankomst als terugkomst. 

  • Bij aankomst: Het terrein P3 Vliegveld Charleroi bevindt zich op het adres Rue d'Heppignies, 6041 Gosselies, België. U betreedt dit parkeerterrein met behulp van kentekenherkenning of een persoonlijke QR-code. U zoekt vervolgens een parkeerplaats en loopt naar de luchthaven of maakt gebruik van de betaalde shuttlebus. 
  • Bij terugkomst: U loopt terug naar de parkeerplaats of neemt de shuttlebus. Hier stapt in uw auto en verlaat het terrein weer met behulp van kentekenherkenning of uw QR-code. 

 

Meer informatie omtrent het parkeerterrein

Waar de afstand een groot nadeel is, is het terrein wel goed beveiligd. Charleroi P3 parkeren doet u namelijk op een volledig afgesloten terrein, dit middels omheining en een hek. Daarnaast wordt uw auto bewaakt dankzij de aanwezigheid van camera's. Kortom: uw auto staat ver, maar op een veilige locatie. Zoals gezegd kunt u tijdens de zomerperiode gebruikmaken van een shuttlebus tussen de luchthaven en Charleroi P3. Deze kost € 8,00 per persoon en rijdt dagelijks tussen 04:00 en 23:30. Buiten deze tijden dient u dus wel te voet naar de luchthaven te gaan.

 

De parkeerservice van P3 Charleroi op een rijtje:

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLopen (25 min) of Shuttle (5 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Prijs per week: € 60,00
  • Prijs per dag: € 7,50
  • Parkeren enkel mogelijk met een reservering
  • Onoverdekte parkeerplaats
  • Tegen meerprijs shuttlebus beschikbaar
  • Entree met behulp van kentekenherkenning of QR-codeMeer info over de parkeertarieven van P3 Charleroi

In de bovenstaande tabel ziet u tevens een drietal alternatieven. Het is dus duidelijk dat er genoeg voordelige alternatieve parkeermogelijkheden beschikbaar zijn. Bekijk eens artikel over de goedkoopste parkeerplaatsen bij Charleroi Airport voor meer informatie. U kunt hier enkel parkeren inclusief reservering bij P3 Charleroi. 

Wilt u meer weten over deze alternatieve parkeermogelijkheden? Klik dan simpelweg op de betreffende naam óf selecteer bovenaan deze pagina uw reisdata en klik op de grote groene 'zoeken' button. Wij tonen ons volledige beschikbare parkeeraanbod welke u eenvoudig kunt vergelijken en u kunt de gewenste parking direct reserveren. 

 

 

Meer informatie over de alternatieve parkeermogelijkheden

Wij kunnen het ons zeer goed voorstellen dat u zoveel mogelijk geïnformeerd wilt zijn over een parking, voordat u hier uw auto achterlaat. Klik op de naam van de parking of lees hieronder verder, iedere parking uit de prijstabel wordt kort en bondig toegelicht. 

 

Shuttle Express Charleroi

Shuttle Express Charleroi AirportBent u op zoek naar een voordelige maar goede parking? Dan is Shuttle Express Charleroi de juiste keuze voor u! Het parkeren doet u tussen 04:00 en 00:00, waarna u met een shuttlebus in 11 minuten naar de luchthaven wordt gebracht. Het terrein wordt beveiligd met een waakhond en u mag zelfs uw autosleutels meenemen op reis.

Boek nu →

 

FlashParking

Logo FlashParking Charleroi AirportNa het parkeren bij FlashParking, brengt de shuttlebus u in ongeveer 11 minuten naar de luchthaven toe. Net als de meeste parkings is ook Flash Parking geopend tussen 04:00 en 00:00, evenals de luchthaven zelf. Wilt u liever overdekt parkeren? Ook dat is mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Boek nu →

 

Charleroi Low Cost Parking

Logo Charleroi Low Cost ParkingGeopend van 04:00 tot 00:00 is Charleroi Low Cost Parking. U kunt hier terecht voor het shuttle parkeren voor, zoals de naam al zegt, een lage prijs. De camerabewaking wordt 24 uur per dag gecontroleerd, zodat uw auto ook buiten openingstijden veilig staat. De shuttlebus brengt u na het parkeren in slechts 3 minuten naar de luchthaven toe, terwijl u uw autosleutels in uw eigen zak houdt. Deze hoeft u niet in te leveren.

Boek nu →

 

Gataparking

Logo Gataparking Charleroi AirportParkeren bij Gataparking is voordelig en wordt zeer goed beoordeeld door onze klanten. U kunt hier parkeren tussen 04:00 en 23:00, waarbij u tegen meerprijs ook een overdekte parkeerplaats kunt reserveren. De shuttlebus brengt u in slechts 8 minuten naar de vertrekhal van Brussels Airport toe. Verder kunt u tegen meerprijs ook uw auto laten wassen tijdens uw reis.

Boek nu →

 

Fast Park

Logo Fast Park Charleroi AirportWanneer uw voorkeur uit gaat naar een korte transfertijd, dan is Fast Park wellicht wat u zoekt. Na het parkeren wordt u namelijk in slechts 3 minuten met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Zo bespaart u kostbare tijd en kunt u ontspannen beginnen aan uw reis. De parking is geopend tussen 04:00 en 00:00, waarbij u na het parkeren uw eigen autosleutel mee mag nemen op reis.

Boek nu →

 

Aeropark

Logo Aeropark Charleroi AirportOok bij Aeropark kunt u terecht voor het parkeren van uw auto tussen 04:00 en 00:00. De shuttlebus brengt u in 3 minuten naar het vliegveld toe, waardoor u nooit lang onderweg bent. Daarbij hoeft u uw autosleutel niet in te leveren na het parkeren. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om uw auto te laten wassen.

Boek nu →

 

ProPark

Logo ProPark CharleroiIndien u wilt parkeren dan met behulp van een shuttleservice dan zit u bij ProPark goed. Hier parkeert u uw auto en wordt u vervolgens naar de luchthaven gebracht middels de pendeldienst van de parking, u bent ongeveer 5 minuten onderweg. De shuttleservice en het parkeerterrein zijn beschikbaar van 04:00 tot 00:00 en u kunt kiezen voor extra services zoals een auto was service. 

Boek nu →

 

Park & Fly Charleroi

Logo Park & Fly Charleroi AirportWanneer u binnenkort op vakantie gaat, is het verstandig om tijdig uw parking te boeken. Dat kan bijvoorbeeld bij Park & Fly Charleroi. Het parkeren is mogelijk tussen 04:00 en 00:00, waarbij u netjes met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht wordt. Deze rit duurt ongeveer 5 minuten. Het parkeerterrein is omheind en voorzien van camerabewaking.

Boek nu →

 

Ace Parking

Ace Parking CharleroiParkeren bij Ace Parking betekent dat u parkeert op circa 9 minuten afstand tot het vliegveld. Voor wie nog niet zo bekend is met het parkeren bij vliegvelden kan terecht op onze veelgestelde vragen pagina. Hier vindt u alles wat u moet weten. Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u natuurlijk graag verder!

Boek nu →

 

ParkWall

Logo ParkWall CharleroiZoals u op onze website kunt zien heeft ParkWall een zeer mooie locatie! Ook nog eens gelegen op slechts 2 minuten afstand van Charleroi Airport. Lang parkeren Charleroi reserveren doet u gemakkelijk via Vliegen en Parkeren. U reserveert simpel en snel via onze website en u krijgt vervolgens direct een reserveringsbevestiging toegezonden waarop alle informatie omtrent het parkeren staat vermeld.

Boek nu →Het parkeeraanbod vergelijken en reserveren

Indien u graag enkel een aanbod wilt vergelijken van betrouwbare, maar goedkope parkings zit u bij Vliegen en Parkeren goed. Op onze website heeft u binnen enkele minuten een reservering gemaakt! Vooraf kunt u alle mogelijkheden vergelijken, op het moment van schrijven kunt u enkel kiezen voor een shuttleservice. Er zijn op het moment geen beschikbare valet parkings bij Charleroi Airport

Bekijk ons artikel omtrent de parkeertarieven bij Charleroi Airport voor een handig prijsoverzicht of selecteer simpelweg uw reisdata voor specifieke tarieven. Vragen over het parkeren bij Charleroi Airport kunt u ons gemakkelijk stellen via de mail.

 

Parkeren bij Charleroi Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2023. 
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Charleroi Airport parkeren website.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving