P3 Charleroi Airport

Parking_P3_Charleroi

Gaat u op reis vanaf Charleroi Airport en bent u op zoek naar parkeren Charleroi Airport? Dit kan op meerdere parkeerterreinen en tegen verschillende tarieven. Een van de mogelijkheden is Charleroi Airport P3, een van de officiële parkeerterreinen van de luchthaven.

In dit artikel vertellen wij alles over deze parkeerplaats, van de parkeertarieven tot aan een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces, en vergelijken we deze met alternatieve parkeergelegenheden.

 

 

De parkeertarieven van P3 Charleroi & de alternatieve mogelijkheden

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
P3 Charleroi€ 59,00€ 7,38Shuttle5 min
Ace Parking€ 55,00€ 6,88Shuttle9 MinX
ParkWall€ 58,00€ 7,25Shuttle2 Min
Pro Park€ 60,00€ 7,50Shuttle5 Min

 

 

Meer informatie omtrent P3 Charleroi

P3 Charleroi Airport

Sinds kort moet u vanaf de parkeerplaats P3 lopend naar de airport, de parkeerplaats ligt op ongeveer 1,8 kilometer afstand. Een reservering is net als bij P4 Charleroi verplicht wilt u parkeren P3 Charleroi. Mocht u zonder reservering willen parkeren dan kunt u terecht bij P1 Charleroi, P2 Charleroi en Lock Park Charleroi

 

Meer info omtrent het parkeerproces

Parkeren met een shuttleservice is een gemakkelijke en comfortabele manier van parkeren. Hieronder vindt u meer informatie over het proces van parkeren, zowel bij aankomst als terugkomst. 

 • Bij aankomst: Het terrein P3 Vliegveld Charleroi bevindt zich op het adres Rue d'Heppignies, 6041 Gosselies, België. U betreedt dit parkeerterrein met behulp van kentekenherkenning of een persoonlijke QR-code. U zoekt vervolgens een parkeerplaats en loopt naar de luchthaven. 
 • Bij terugkomst: U loopt terug naar de parkeerplaats. Hier stapt in uw auto en verlaat het terrein weer met behulp van kentekenherkenning of uw QR-code. 

 

Meer informatie omtrent het parkeerterrein

Waar de afstand een groot nadeel is, is het terrein wel goed beveiligd. Charleroi P3 parkeren doet u namelijk op een volledig afgesloten terrein, dit middels omheining en een hek. Daarnaast wordt uw auto bewaakt dankzij de aanwezigheid van camera's. Kortom: uw auto staat ver, maar op een veilige locatie. 

 

De parkeerservice van P3 Charleroi op een rijtje:

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLopen (25 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
 • Prijs per week: € 59,00
 • Prijs per dag: € 7,38
 • Parkeren enkel mogelijk met een reservering
 • Onoverdekte parkeerplaats
 • Entree met behulp van kentekenherkenning of QR-codeMeer info over de parkeertarieven van P3 Charleroi

Waar Charleroi P3 in het verleden een shuttleservice aanbood, is het nu een parkeerplaats op maar liefst 25 minuten loopafstaand van de luchthaven. In de bovenstaande tabel ziet u tevens een drietal alternatieven. Het is dus duidelijk dat er genoeg voordelige alternatieve parkeermogelijkheden beschikbaar zijn. Bekijk eens artikel over de goedkoopste parkeerplaatsen bij Charleroi Airport voor meer informatie. U kunt bij enkel parkeren inclusief reservering bij P3 Charleroi. 

Wilt u meer weten over deze alternatieve parkeermogelijkheden? Klik dan simpelweg op de betreffende naam óf selecteer bovenaan deze pagina uw reisdata en klik op de grote groene 'zoeken' button. Wij tonen ons volledige beschikbare parkeeraanbod welke u eenvoudig kunt vergelijken en u kunt de gewenste parking direct reserveren. 

 

 

Meer informatie over de alternatieve parkeermogelijkheden

Wij kunnen het ons zeer goed voorstellen dat u zoveel mogelijk geïnformeerd wilt zijn over een parking, voordat u hier uw auto achterlaat. Klik op de naam van de parking of lees hieronder verder, iedere parking uit de prijstabel wordt kort en bondig toegelicht. 

 

ProPark

Logo ProPark CharleroiIndien u wilt parkeren dan met behulp van een shuttleservice dan zit u bij ProPark goed. Hier parkeert u uw auto en wordt u vervolgens naar de luchthaven gebracht middels de pendeldienst van de parking, u bent ongeveer 5 minuten onderweg. De shuttleservice en het parkeerterrein zijn beschikbaar van 04:00 tot 00:00 en u kunt kiezen voor extra services zoals een auto was service. 

 • Parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • 5 minuten reistijd
 • Auto wassen mogelijk


Boek nu →Ace Parking

Ace Parking CharleroiParkeren bij Ace Parking betekent dat u parkeert op circa 9 minuten afstand tot het vliegveld. Voor wie nog niet zo bekend is met het parkeren bij vliegvelden kan terecht op onze veelgestelde vragen pagina. Hier vindt u alles wat u moet weten. Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u natuurlijk graag verder!

 • Parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • 9 minuten reistijd
 • Autosleutels behouden


Boek nu →

 

ParkWall

Logo ParkWall CharleroiZoals u op onze website kunt zien heeft ParkWall een zeer mooie locatie! Ook nog eens gelegen op slechts 2 minuten afstand van Charleroi Airport. Lang parkeren Charleroi reserveren doet u gemakkelijk via Vliegen en Parkeren. U reserveer simpel en snel via onze website en u krijgt vervolgens direct een reserveringsbevestiging toegezonden waarop alle informatie omtrent het parkeren staat vermeld. .

 • Parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • 2 minuten reistijd
 • Autosleutels behouden


Boek nu →Het parkeeraanbod vergelijken en reserveren

Indien u graag enkel een aanbod wilt vergelijken van betrouwbare maar goedkope parkings zit u bij Vliegen en Parkeren goed. Op onze website heeft u binnen enkele minuten een reservering gemaakt! Vooraf kunt u alle mogelijkheden vergelijken, op het moment van schrijven kunt u enkel kiezen voor een shuttleservice. Er zijn op het moment geen beschikbare valet parkings bij Charleroi Airport

Bekijk ons artikel omtrent de parkeertarieven bij Charleroi Airport voor een handig prijsoverzicht of selecteer simpelweg uw reisdata voor specifieke tarieven. Vragen over het parkeren bij Charleroi Airport kunt u ons gemakkelijk stellen via de mail.

 

Parkeren bij Charleroi Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode Maart 2023. 
 • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Charleroi Airport parkeren website.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving