Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi Airport

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Charleroi Airport -

Gaat u op reis vanaf Charleroi Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over parkeren Charleroi Airport en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Charleroi Airport al geselecteerd.

 

Top 5 Goedkoop parkeren bij Charleroi Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

Ace Parking 

€ 55,00 - week
€ 6,88 - dag

Shuttle
> 9 min

Reserveer

Parkwall

€ 58,00 - week
€ 7,25 - dag

Shuttle
> 2 min

Reserveer

ProPark 

€ 60,00 - week
€ 7,50 - dag

Shuttle
> 5 min

Reserveer

Park & Fly 

Niet beschikbaar
n.v.t.

Shuttle
> 5 min

Bekijk

A1 Parking

Niet beschikbaar
n.v.t.

Shuttle
> 9 min

Bekijk

 

Wilt u gegarandeerd goedkoop parkeren bij Charleroi Airport? In de bovenstaande tabel vindt u een een handig overzicht van de vijf meest voordelge parkeeropties bij de luchthaven. Ziet u liever een overzicht van alle parkeeraanbieders? Bekijk dan ons artikel over de parkeertarieven bij Charleroi Airport!

 

Wilt u meer verdiepende informatie ontvangen over de parkings? Klik dan op de naam in de tabel, of op de foto's hieronder. Op deze pagina's vindt u meer informatie over de betreffende parking, ook vindt u klantreviews en foto's van de parkeerplaats terug. Zo weet u vooraf precies waar u parkeert en waar u aan toe bent. 

 

Parkeren bij Charleroi Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Meer informatie over de goedkoopste parkeermogelijkheden

1. Ace Parking

€ 55,00 - 8 dagen

Logo Ace Parking Charleroi AirportWilt u helemaal zeker zijn van een Charleroi low cost parking? Op de derde plaats in onze lijst staat Ace Parking. Zij hanteren scherpe tarieven en de reisafstand van de shuttle service bedraagt maar 9 minuten. De parking en bijbehorende service is geopend van 04:00 tot 00:00.

 • Prijs: € 55,00 (€ 6,88 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Bagagehulp


Boek nu →

 

2. Parkwall

€ 58,00 - 8 dagen

Parkwall Charleroi AirportWilt u gegarandeerd zeker zijn van cheap parking Charleroi Airport, dan is Parkwall een goede optie. Deze lage prijs betekent niet dat u inlevert op veiligheid, faciliteiten of service. U parkeert hier met een shuttleservice tussen 04:00 en 00:00 en de reistijd bedraagt slechts 2 minuten. Daarnaast is er sleutelbehoud en is er een wachtruimte aanwezig. Let op: voor het betreden van het luchthaven terrein wordt er € 4,00 gerekend die bij Parkwall contant betaald kan worden!

 • Prijs: € 58,00 (€ 7,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

3. ProPark

€ 60,00 - 8 dagen

Pro Park Charleroi AirportProPark vindt u terug op de derde plaats in ons artikel over goedkoop parkeren Charleroi Airport. De parkeerplaats is geopend van 04:00 tot 00:00 en u mag na het parkeren uw eigen autosleutels meenemen. De shuttlebus brengt u in slechts 5 minuten naar de luchthaven toe. Het parkeerterrein is voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen, zoals camerabewaking en omheining. Tegen meerprijs kunt u ook overdekt parkeren.

 • Prijs: € 60,00 (€ 7,50 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

4. Park & Fly Charleroi

Niet beschikbaar

Park & Fly Charleroi AirportWilt u helemaal zeker zijn van parkeren Brussel Charleroi goedkoop? Op de vierde plaats in onze lijst staat parkeerplaats Park & Fly Charleroi. Op slechts 5 minuten transfertijd van de luchthaven ligt deze buiten parking. Het parkeerterrein is geopend van 04:00 tot 00:00 en voorzien van camerabeveiliging.

 • Prijs: € 58,00 (€ 7,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk


Meer info →

 

5. A1 Parking

Niet beschikbaar

A1 Parking Charleroi AirportVijfde in onze lijst van goedkoop parkeren Brussel Charleroi is A1 Parking. Deze buiten parking ligt op slechts 9 minuten reisafstand van de luchthaven, waar de shuttlebus u brengt. De parkeerplaats is, net als de andere, geopend tussen 04:00 en 00:00. Na het parkeren mag u uw eigen autosleutel mee mag nemen

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Meer info →

 

 

Vergelijk het aanbod en reserveer directParkeermogelijkheden Charleroi Airport

 

Zoals u kunt zien, liggen de prijzen van onze aanbieders vrij dicht bij elkaar! Dankzij de handige tabel bovenaan de pagina kunt u het goedkoop parkeren Charleroi vergelijken. Zo heeft u direct een zicht van de mogelijkheden en tarieven.

 

Parkeren inclusief shuttle- of valetservice

Het is u wellicht opgevallen dat parkeren in combinatie met een shuttleservice veel voorkomt bij Charleroi Airport. Wilt u liever valet parkeren Charleroi? Filter dan simpeweg op de juiste parkeervorm, houdt er rekening mee dat er weinig valetservices beschikbaar zijn rondom de luchthaven. 

 

Het beschikbare parkeeraanbod vergelijken en reserveren

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, klik vervolgens op de groene ‘Zoeken’ knop. Wij tonen u direct het aanbod dat beschikbaar is tijdens uw periode. Of u nu kort wilt parkeren of lang wilt parkeren bij Charleroi Airport, u kunt het aanbod eenvoudig vergelijken.


U vindt meer informatie door op ‘uitgebreide info’ te klikken en kunt vervolgens direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. Vul even uw gegevens in, betaal online en u bent voorzien!

 

Let op: vanwege nieuw beleid van de luchthaven zijn alle parkeeraanbieders gedwongen u te belasten met € 4,00 extra. Charleroi Airport belast alle shuttleservices met entree kosten, u kunt deze kosten ter plekke betalen. 

 

 

Samenvatting van de top 5 goedkoopste Charleroi Airport parkings

🚗 Aantal parkeerplaatsen3
🏆 Best beoordeeldPark & Fly
💶 GoedkoopsteAce Parking
📍 Dichtst bij luchthavenParkWall

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van ons aanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode April 2023
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving