Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi Airport

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Charleroi Airport -

Gaat u op reis vanaf Charleroi Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over parkeren Charleroi Airport en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Charleroi Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport
ParkingKosten per weekService 
DS Parking€ 29,00 - week
€ 3,62 - dag
Lopen
25 min
Reserveer
Travel Park€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Best Parking Fly€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Charleroi Low Cost Parking€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer
Park To Go€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

Wilt u er gegarandeerd zeker van zijn dat het parkeren Brussel Charleroi Airport goedkoop is? In de bovenstaande tabel vindt u een handig overzicht van de vijf meest voordelige parkeeropties bij de luchthaven. Ziet u liever een overzicht van alle parkeeraanbieders? Bekijk dan ons artikel over de parkeertarieven bij Charleroi Airport!

Wilt u meer verdiepende informatie ontvangen over de parkings? Klik dan op de naam in de tabel, of op de foto's hieronder. Op deze pagina's vindt u meer informatie over de betreffende parking, ook vindt u klantreviews en foto's van de parkeerplaats terug. Zo weet u vooraf precies waar u parkeert en waar u aan toe bent. 

1. DS Parking (€ 29,00 / week)

Dsparking

Voor het parkeren Brussel Charleroi goedkoop kunt u bijvoorbeeld terecht bij de nummer één: DS Parking. Deze parkeerplaats is geopend van 04:00 tot 00:00 en ligt op 1800 meter loopafstand van de luchthaven af. Nadat u uw auto hebt geparkeerd, loopt u met uw bagage in ongeveer 25 minuten naar de luchthavenhal toe. U hoeft uw autosleutel niet af te geven en er is camerabewaking en omheining aanwezig voor de veiligheid van uw voertuig. Tevens is er een beveiliger ter plaatse die alles goed in de gaten houdt.

 • Openingstijden: 04:00 - 00:00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

2. Travel Park (€ 34,00 / week)

Travel Park

Goedkoop parkeren Brussel Charleroi doet u onder andere bij de nummer twee: Travel Park. Het verharde parkeerterrein ligt op ongeveer 10 minuten rijden van de luchthaven af. De rit in de shuttlebus is inbegrepen in de prijs en u kunt hier zelfs parkeren met grote voertuigen. De parkeerplaats is geopend van 04:00 tot 00:00 en u mag uw autosleutel zelf meenemen op reis. Er is camerabewaking aanwezig op het parkeerterrein, evenals een wachtruimte.

 • Openingstijden: 04:00 - 00:00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

3. Best Parking Fly (€ 35,00 / week)

Best Parking Fly

Voor goedkoop parkeren Charleroi Airport kunt u onder andere terecht bij de nummer drie: Best Parking Fly. De parkeerplaats is geopend van 04:00 tot 00:00, waarbij u zelf uw auto parkeert. Nadat u uw auto geparkeerd hebt, hoeft u uw autosleutel niet in te leveren, en stapt u in de shuttlebus die u in 10 minuten naar de luchthaven brengt. Het parkeerterrein is voorzien van camerabewaking die 24 uur per dag gecontroleerd wordt. Er is een wachtruimte en toilet aanwezig op het terrein voor hoge nood.

 • Openingstijden: 04:00 - 00:00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

4. Charleroi Low Cost Parking (€ 35,00 / week)

Aeropark Charleroi Low Cost

Op de vierde plek in de goedkoopste parking Charleroi Airport lijst is Charleroi Low Cost Parking. De parkeerplaats is, net als de luchthaven, geopend van 04:00 tot 00:00. Nadat u uw auto geparkeerd hebt, stapt u met uw autosleutel op zak de shuttlebus in. Deze hoeft u namelijk niet in te leveren. De pendeldienst brengt u in slechts 3 minuten naar de luchthaven toe. Het verharde parkeerterrein is voorzien van verlichting en camerabewaking, om de veiligheid van uw voertuig te waarborgen.

 • Openingstijden: 04:00 - 00:00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

5. Park To Go (€ 35,00 / week)

Park To Go

Op de vijfde plaats in de lijst voor de goedkope parking Charleroi Airport staat Park to Go. Het verlichte parkeerterrein is voorzien van omheining en camerabewaking, om de veiligheid van uw voertuig te waarborgen. Na het parkeren brengt de shuttlebus u in 10 minuten naar de luchthaven toe. Het kan voorkomen dat u even moet wachten op de shuttlebus, maar u kunt comfortabel plaatsnemen in de wachtruimte waar tevens een toilet aanwezig is.

 • Openingstijden: 04:00 - 00:00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

Vergelijk het aanbod en reserveer direct

Hierboven ziet u de ligging van de officiële parkeerplaatsen van Charleroi Airport, waar u dus kunt goedkoop parkeren Charleroi. De parkeerterreinen nabij de luchthaven zijn vaak kenmerkend prijzig en de parkeerterreinen die verder liggen van de luchthaven hebben een enorme loopafstand en extra reistijd.

Zoals u kunt zien, liggen de prijzen van onze aanbieders vrij dicht bij elkaar! Dankzij de handige tabel bovenaan de pagina kunt u het aanbod in parking Charleroi goedkoop met elkaar vergelijken. Zo heeft u direct een zicht van de mogelijkheden en tarieven.

 

Parkeren inclusief shuttle- of valetservice

Het is u wellicht opgevallen dat parkeren in combinatie met een shuttleservice veel voorkomt bij Charleroi Airport.

Wilt u liever valet parkeren Charleroi? Filter dan simpelweg op de juiste parkeervorm, houdt er rekening mee dat er weinig valetservices beschikbaar zijn rondom de luchthaven. 

 

Het beschikbare parkeeraanbod vergelijken en reserveren

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, klik vervolgens op de groene ‘Zoeken’ knop. Wij tonen u direct het aanbod dat beschikbaar is tijdens uw periode.

Of u nu kort wilt parkeren of lang wilt parkeren bij Charleroi Airport, u kunt het aanbod eenvoudig vergelijken.

U vindt meer informatie door op ‘uitgebreide info’ te klikken en kunt vervolgens direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. Vul even uw gegevens in, betaal online en u bent voorzien! 

 

Samenvatting van de parkeermogelijkheden bij Charleroi

🚗 Aantal parkeerplaatsen15
🏆 Best beoordeeldFast Park
💶 GoedkoopsteCharleroi Low Cost Parking
📍 Dichtst bij luchthavenAeropark

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van ons aanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode Mei 2024
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
 • Wilt u zeker zijn van goedkoop parkeren Brussel Charleroi Airport? Selecteer uw reisdata, vergelijk de mogelijkheden en boek uw parkeerplaats!

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving