Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 15.01.2021

Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi Airport

Top-5-frame3

- Overzicht van goedkoopste parkeerplaatsen bij Charleroi Airport -

Gaat u op reis vanaf Charleroi Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over parkeren Charleroi Airport en de meest voordelige parkeeropties. 

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Charleroi Airport al geselecteerd.

 

Goedkoop Parkeren Charleroi

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
A1 Parking€ 34,99€ 4,37Shuttle7 Min
ProPark€ 35,00€ 4,38Shuttle9 Min-
Eco Park€ 35,00€ 4,38Shuttle5 Min
Aeropark € 35,00€ 4,38Shuttle7 Min-
Ace Parking Low Cost€ 35,00€ 4,38Shuttle4 Min

 

Wilt u gegarandeerd goedkoop parkeren bij Charleroi Airport? In de bovenstaande tabel vindt u een een handig overzicht van de vijf meest voordelge parkeeropties bij de luchthaven. Ziet u liever een overzicht van alle parkeeraanbieders? Bekijk dan ons artikel over de parkeertarieven bij Charleroi Airport!

Wilt u meer verdiepende informatie ontvangen over de parkings? Klik dan op de naam in de tabel, of op de foto's hieronder. Op deze pagina's vindt u meer informatie over de betreffende parking, ook vindt u klantreviews en foto's van de parkeerplaats terug. Zo weet u vooraf precies waar u parkeert en waar u aan toe bent. 

 

A1 Parking Charleroi Airport1. A1 Parking, € 34,99 - 8 dagen

Wilt u helemaal zeker zijn van een Charleroi low cost parking? Op de eerste plaats in onze lijst staat A1 Parking. Zij hanteren scherpe tarieven en de reisafstand van de shuttle service bedraagt maar 7 minuten. Let op: de shuttleservice is voor 4 personen. Voor elk extra persoon wordt er € 5,00 gerekend die bij A1 Parking betaald kan worden.

 • Prijs: € 34,99 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

ProPark Charleroi Airport2. ProPark, € 35,00 - 8 dagen

Tweede in onze lijst van goedkoop parkeren Brussel Charleroi staat ProPark. Deze parking wordt goed beoordeeld door onze klanten en dat komt door de verschillende veiligheids-/service faciliteiten waarover zij beschikt. De parking is geopend van 04:00 tot 00:00 en uitstekend beveiligd. Dus hier kunt u niet alleen goedkoop parkeren, maar ook nog eens veilig en betrouwbaar!

 • Prijs: € 35,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

Eco Park Charleroi Airport3. Eco Park, € 35,00 - 8 dagen

Op een gedeelde eerste plaats in de lijst, hier is dus meer dan zeker sprake van parkeren Brussel Charleroi goedkoop: Eco Park. Eco Park Charleroi beschikt over een uitstekende shuttle service en zij zijn dag en nacht, dus 24/7, geopend. Klik ook op het logo van de aanbieders, voor meer info en een sfeerimpressie.

 • Prijs: € 35,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

4. Aeropark, € 24,00 - 8 dagenAeropark Charleroi Airport

Wilt u gegarandeerd zeker zijn van cheap parking Charleroi Airport, dan is Aeropark een goede optie. Deze lage prijs betekent niet dat u inlevert op veiligheid, faciliteiten of service. U parkeert hier met een shuttleservice, de reistijd bedraagt ongeveer 7 minuten. Let op: de shuttleservice is voor 4 personen. Voor elk extra persoon wordt er € 5,00 gerekend die bij A1 Parking betaald kan worden!

 • Prijs: € 35,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

Ace Parking Low Cost Charleroi Airport5. Ace Parking Low Cost, € 26,00 - 8 dagen

Ace Parking Low Cost vindt u terug op een nette derde plaats in ons artikel over goedkoop parkeren Charleroi Airport. De parkeerplaats is geopend van 04:00 tot 00:00, houdt hier dus rekening meer wanneer u een late vlucht hebt! U kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis en u bent ongeveer 11 minuten onderweg.  

 • Prijs: € 35,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

Vergelijk het aanbod en reserveer directParkeermogelijkheden Charleroi Airport

Zoals u kunt zien, liggen de prijzen van onze aanbieders vrij dicht bij elkaar! Dankzij de handige tabel bovenaan de pagina kunt u het goedkoop parkeren Charleroi vergelijken. Zo heeft u direct een zicht van de mogelijkheden en tarieven. Het is u wellicht opgevallen dat parkeren in combinatie met een shuttleservice veel voorkomt bij Charleroi Airport. Wilt u liever valet parkeren Charleroi? Filter dan simpeweg op de juiste parkeervorm, houdt er rekening mee dat er weinig valetservices beschikbaar zijn rondom de luchthaven. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, klik vervolgens op de groene ‘Zoeken’ knop. Wij tonen u direct het aanbod dat beschikbaar is tijdens uw periode. Of u nu kort wilt parkeren of lang parkeren bij Charleroi Airport, u kunt het aanbod eenvoudig vergelijken. U vindt meer informatie door op ‘uitgebreide info’ te klikken en kunt vervolgens direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. Vul even uw gegevens in, betaal online en u bent voorzien!

Let op: vanwege nieuw beleid van de luchthaven zijn alle parkeeraanbieders gedwongen u te belasten met € 4,00 extra. Charleroi Airport belast alle shuttleservices met entree kosten, u kunt deze kosten ter plekke betalen. 

 

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode februari 2021.
 • Klik in de  tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker