Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi Airport

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Charleroi Airport -

Gaat u op reis vanaf Charleroi Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over parkeren Charleroi Airport en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Charleroi Airport al geselecteerd.

 

Top 5 goedkoop parkeren bij Charleroi Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

Charleroi Low Cost Parking

€ 40,00 - week
€ 5,00 - dag

Shuttle
> 3 min

Reserveer

Gataparking

€ 45,00 - week
€ 5,63 - dag

Shuttle
> 8 min

Reserveer

FlashParking

€ 45,00 - week
€ 5,63 - dag

Shuttle
> 11 min

Reserveer

Fast Park

€ 49,00 - week
€ 6,13 - dag

Shuttle
> 3 min

Reserveer

Shuttle Express Charleroi

€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag

Shuttle
> 11 min

Reserveer

 

Wilt u er gegarandeerd zeker van zijn dat het parkeren Brussel Charleroi airport goedkoop is? In de bovenstaande tabel vindt u een handig overzicht van de vijf meest voordelige parkeeropties bij de luchthaven. Ziet u liever een overzicht van alle parkeeraanbieders? Bekijk dan ons artikel over de parkeertarieven bij Charleroi Airport!

Wilt u meer verdiepende informatie ontvangen over de parkings? Klik dan op de naam in de tabel, of op de foto's hieronder. Op deze pagina's vindt u meer informatie over de betreffende parking, ook vindt u klantreviews en foto's van de parkeerplaats terug. Zo weet u vooraf precies waar u parkeert en waar u aan toe bent. 

 

Parkeren bij Charleroi Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

1. Charleroi Low Cost Parking

€ 40,00 - 8 dagen

Charleroi Low Cost Parking Charleroi AirportEerste in onze lijst van goedkoop parkeren Brussel Charleroi is Charleroi Low Cost Parking. Deze buiten parking ligt op slechts 3 minuten reisafstand van de luchthaven. De parkeerplaats is, net als de andere, geopend tussen 04:00 en 00:00. Het parkeerterrein is omheind en voorzien van camerabewaking en verlichting. U mag zelfs uw eigen autosleutel meenemen op reis.

 • Prijs: € 40,00 (€ 5,00 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

2. Gataparking

€ 45,00 - 8 dagen

Logo Gataparking Charleroi AirportWilt u gegarandeerd zeker zijn van goedkope parking Charleroi Airport, dan is Gataparking een goede optie. Deze lage prijs betekent niet dat u inlevert op veiligheid, faciliteiten of service. U parkeert hier met een shuttleservice tussen 04:00 en 23:00 en de reistijd bedraagt slechts 8 minuten. Daarnaast is er een toilet aanwezig en kunt u tegen bijbetaling overdekt parkeren of de auto laten wassen.

 • Prijs: € 45,00 (€ 5,63 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

3. FlashParking

€ 45,00 - 8 dagen

FlashParking Charleroi AirportZoek u nog een goede optie voor parkeren Brussel Charleroi goedkoop? Op de derde plaats in onze lijst staat parkeerplaats FlashParking. Op ongeveer 11 minuten transfertijd van de luchthaven ligt deze openluchtparking. Het parkeerterrein is geopend tussen 04:00 en 00:00 en is voorzien van camerabeveiliging en er is geen maximale inrijhoogte. Deze parkeerplaats is handig voor als u met een elektrische auto komt, deze wordt helemaal opgeladen tijdens uw reis.

 • Prijs: € 45,00 (€ 5,63 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Opladen elektrische auto's

Boek nu →

 

4. Fast Park

€ 49,00 - 8 dagen

Logo Fast Park Charleroi AirportU vindt Fast Park terug op de vierde plaats in ons artikel over goedkoop parkeren Charleroi Airport. De parkeerplaats is geopend van 04:00 tot 00:00 en u mag na het parkeren uw eigen autosleutels meenemen. De shuttlebus brengt u in slechts 3 minuten naar de luchthaven toe. Het parkeerterrein is voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen, zoals camerabewaking en omheining.

 • Prijs: € 49,00 (€ 6,13 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

5. Shuttle Express Charleroi

€ 50,00 - 8 dagen

Logo Shuttle Express Charleroi AirportWilt u parkeren bij de, op het moment van schrijven, vijfde goedkoopste parking Charleroi Airport? Dat kan heel voordelig bij Shuttle Express Charleroi. Zij hanteren scherpe tarieven en de reisafstand van de shuttleservice bedraagt maar 11 minuten. De parking en bijbehorende service is geopend van 04:00 tot 00:00, waarbij u de sleutel niet inlevert en in eigen beheer houdt.

 • Prijs: € 50,00 (€ 6,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Wachtruimte met toilet aanwezig

Boek nu →

 

Vergelijk het aanbod en reserveer directParkeermogelijkheden Charleroi Airport

 

Hierboven ziet u de ligging van de officiële parkeerplaatsen van Charleroi airport. De parkeerterreinen nabij de luchthaven zijn vaak kenmerkend prijzig en de parkeerterreinen die verder liggen van de luchthaven hebben een enorme loopafstand en extra reistijd. Wil jij er zeker van zijn dat uw parking Charleroi goedkoop is, overweeg dan een van de genoemde shuttleservices. 

Zoals u kunt zien, liggen de prijzen van onze aanbieders vrij dicht bij elkaar! Dankzij de handige tabel bovenaan de pagina kunt u het goedkoop parkeren Charleroi vergelijken. Zo heeft u direct een zicht van de mogelijkheden en tarieven.

 

Parkeren inclusief shuttle- of valetservice

Het is u wellicht opgevallen dat parkeren in combinatie met een shuttleservice veel voorkomt bij Charleroi Airport. Wilt u liever valet parkeren Charleroi? Filter dan simpelweg op de juiste parkeervorm, houdt er rekening mee dat er weinig valetservices beschikbaar zijn rondom de luchthaven. 

 

Het beschikbare parkeeraanbod vergelijken en reserveren

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, klik vervolgens op de groene ‘Zoeken’ knop. Wij tonen u direct het aanbod dat beschikbaar is tijdens uw periode. Of u nu kort wilt parkeren of lang wilt parkeren bij Charleroi Airport, u kunt het aanbod eenvoudig vergelijken.

U vindt meer informatie door op ‘uitgebreide info’ te klikken en kunt vervolgens direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. Vul even uw gegevens in, betaal online en u bent voorzien! 

 

Samenvatting van de top 5 goedkoopste Charleroi Airport parkings

🚗 Aantal parkeerplaatsen8
🏆 Best beoordeeldGataparking
💶 GoedkoopsteCharleroi Low Cost Parking
📍 Dichtst bij luchthavenFast Park

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van ons aanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode december 2023
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
 • Wilt u zeker zijn van goedkoop parkeren Brussel Charleroi Airport? Selecteer uw reisdata, vergelijk de mogelijkheden en boek uw parkeerplaats!

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving