Parkeertarieven Charleroi Airport

- In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeertarieven bij Charleroi Airport -

Gaat u op reis vanaf Charleroi Airport en bent u op zoek naar parkeren Brussel Charleroi? In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeerkosten Charleroi Airport.

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Charleroi Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport
ParkingKosten per weekService 
DS Parking€ 29,00 - week
€ 3,62 - dag
Lopen
25 min
Reserveer
Gate Park€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Travel Park€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Park To Go€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Charleroi Low Cost Parking€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer
Shuttle Express Parking€ 39,00 - week
€ 4,87 - dag
Shuttle
11 min
Reserveer
Royal Parking Fly€ 45,00 - week
€ 6,42 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Gataparking€ 45,00 - week
€ 6,42 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Best Parking Fly€ 55,00 - week
€ 7,85 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Yess Parking€ 55,00 - week
€ 7,85 - dag
Shuttle
9 min
Reserveer
P3 Charleroi (official)€ 51,00 - week
€ 6,38 - dag
Lopen
25 min
Informatie
P4 Charleroi (official)
€ 57,00 - week
€ 7,13 - dag
Lopen
20 min
Informatie
P2 Charleroi (official)
€ 90,00 - week
€ 11,25 - dag
Lopen
5 min
Informatie

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren Charleroi Airport'. In het bovenstaande overzicht ziet u in één oogopslag de kosten voor het parkeren rondom Charleroi Airport. Hierbij is er onderscheid gemaakt tussen de officiële en alternatieve parkeermogelijkheden. Bekijkt u liever een kleiner overzicht met enkel de meest voordelige mogelijkheden? Bekijk dan onze top 5 goedkoop parkeren Charleroi Airport

Wanneer u kiest voor het lang parkeren Charleroi Airport, dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk besparen. Dit kan het eenvoudigst met een shuttleservice. De reistijd bedraagt maximaal 11 minuten, u bent dus nooit veel extra tijd kwijt en u kunt wel eenvoudig tientallen euro’s besparen. Wilt u precies weten wat u kunt besparen? Selecteer dan Charleroi Airport, uw reisdata en vergelijk ons aanbod!

 

DS Parking (€ 29,00 / week)

Logo Ds ParkingKiest u voor DS Parking, dan bent u verzekerd van een zeer lage parking Charleroi Airport prijs. U parkeert de auto op een onoverdekte parkeerplaats. Deze is op loopafstand van het vliegveld gelegen waardoor u tijd bespaard. Na het parkeren kunt u gelijk doorlopen naar het vliegveld. U kunt de sleutel van de auto zelf bijhouden. De parkeerplaats is beveiligd door middel van 24 uur camerabewaking, een omheining en slagboom. Daarnaast is er ook een beveiliger aanwezig. Als laatste voordeel is het terrein ook nog eens verlicht.

 • Prijs: € 29,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand

Boek nu →

 

Gate Park (€ 34,00 / week)

Logo Gate ParkDe tarieven Charleroi Airport parking prijs hoeven helemaal niet duur te zijn. Zo ook bij Gate Park! Parkeren doet u hier door middel van een pendeldienst. De parkeerplaats heeft ruime openingstijden van 04:00 tot 00:00 en tussen deze tijden kunt u gebruikmaken van alle service en faciliteiten die zij aanbieden. Waaronder een wachtruime met toilet, een geasfalteerde parkeerplaats die in de avonduren is verlicht, geen maximale doorrijhoogte waardoor grotere auto's hier ook terechtkunnen. De parkeerplaats wordt beveiligd door 24 uurs bewaking, een omheining en slagboom. Tegen een meerprijs kunt u ook uw auto laten wassen. 

 • Prijs: € 34,00 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

 

Boek nu →

 

Travel Park (€ 34,00 / week)

Logo Travel ParkTravel Park bied een goedkope optie voor Charleroi Airport parkeren tarieven. Dit is een parkeerplaats waar u de auto kunt parkeren en door middel van een shuttlebus in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven wordt gebracht. U kunt zelf de sleutel bijhouden en als veiligheidsmaatregelen zijn er een volledige omheining en slagboom aanwezig, maar ook camerabewaking die 24 uur per dag aan staat. Er vindt ook voertuiginspectie plaats, en u kunt tegen een meerprijs uw auto laten wassen. 

 • Prijs: € 34,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Park to go (€ 35,00 / week)

Logo Park to goWilt u zeker zijn van een voordelige Charleroi Airport parking prijs? Dan kunt u terecht bij Park To Go. Op deze parkeerplaats parkeert u middels een shuttleservice. Deze bus brengt u n ongeveer 10 minuten naar de vertrekhal. Dit kan allemaal tussen 04:00 en 00:00. De parkeerplaats is goed beveiligd door middel van camerabewaking, omheining en een slagboom. Andere faciliteiten en service die beschikbaar zijn zijn dat de parkeerplaats is geasfalteerd, er is een wachtruimte inclusief toilet aanwezig op de parkeerplaats en de mogelijkheid tot starthulp indien nodig. 

 • Prijs: € 35,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Charleroi Low Cost Parking (€ 35,00 / week)

Logo Charleroi Low Cost Parking

 Als u kiest voor Charleroi Low Cost Parking, dan heeft u gegarandeerd een zeer lage parking Charleroi Airport prijs. Wanneer u uw voertuig parkeert op de aangewezen parkeerplaats, kunt u de sleutel zelf bijhouden voor extra veiligheid. Bovendien hebben ze camerabewaking en een volledig omheind terrein afgesloten met een slagboom. Daarnaast is er ook 24 per dag bewaking aanwezig. De openingstijden zijn van 04:00 tot 00:00 uur. En als leuke extra kunt u uw auto laten wassen tegen een meerprijs. 

 • Prijs: € 35,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

Boek nu →

 

Shuttle Express Parking (€ 39,00 / week)

Logo shuttle expressWilt u zeker zijn van een voordelige parking luchthaven Charleroi prijs? Dan kunt u terecht bij Shuttle Express. Hier parkeert u met behulp van een shuttleservice, ook wel pendeldienst genoemd. U parkeert uw auto en wordt in ongeveer 11 minuten reistijd naar de luchthaven gebracht met de autosleutel in uw zak. Deze service is beschikbaar tussen 04:00 en 00.00, u kunt dus ook 's nachts uw auto parkeren of ophalen. 

 • Prijs: € 39,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Royal Parking Fly (€ 45,00 / week)

Logo Royal Parking Fly

De parking Royal Parking Fly is één van de meest voordelige aanbieders en hier bent u dus zeker van lage kosten parkeren Charleroi Airport. U kunt hier parkeren door middel van een shuttleservice. Met deze bus wordt u binnen ongeveer 10 minuten bij de luchthaven gebracht. De parkeerplaats zelf is geopend tussen 04:00 en 00:00. Tussen deze tijden kunt u dan ook gebruikmaken van onder andere de wachtruimte met toilet of starthulp mocht dit nodig zijn. Het terrein is goed bewaakt door camerabewaking, een volledige omheining en een slagboom die alles afsluit. Ook is er een beveiliger aanwezig. 

 • Prijs: € 45,00 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

Boek nu →

 

Gataparking (€ 45,00 / week)

Logo gataparkingWanneer u op zoek bent naar een shuttle parkeerplaats voor een goede Charleroi Airport parking prijs, dan is Gataparking een goede keuze.Ook hier kunt u parkeren middels een shuttleservice. Nadat uw auto is geparkeerd op het binnen of buitenterrein, wordt u met de shuttlebus binnen 6 minuten naar de luchthaven gebracht. Met de ruime openingstijden van 04:00 tot 00:00 kunt u er terecht wanneer nodig. Verder is de parkeerplaats geasfalteerd, en is er een toilet aanwezig. De beveiliging is geregeld door 24 uurs camerabewaking, een omheining en een slagboom. Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs uw auto te laten wassen. 

 • Prijs: € 45,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Best Parking Fly (€ 55,00 / week)

Logo Best Parking FlyDe zoektocht naar tarieven parking Charleroi Airport gaat door. Best Parking Fly is een parkeerplaats waar u de auto kunt parkeren en met een shuttlebusje naar de luchthaven kunt worden gebracht. Het is niet nodig om uw autosleutel in te leveren, deze kunt u zelf op een veilige plek bewaren. De rit duurt 10 minuten en is mogelijk van 4 uur 's nachts tot middernacht. Het terrein is verlicht, 24 uur per dag bewaakt en beschikt over een wachtruimte met een toilet en een wachtruimte.

 • Prijs: € 55,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Yess Parking (€ 55,00 / week)

Logo Yess ParkingBent u op zoek naar prijzen parking Charleroi Airport? Dan is Yess Parking een goede en voordelige keuze. De openingstijden van de parkeerplaats vallen tussen 04:00 en 00:00. Dit wil zegen dat u gebruik kunt maken van de service en faciliteiten die de parkeerplaats aanbiedt, onder andere een verlicht terrein dat omheind is en afgesloten middels een slagboom. Ook is er 24 uur per dag camerabewaking beschikbaar. Als extra voordeel kunt u terwijl u op reis bent uw auto laten wassen. 

 • Prijs: € 55,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

 

Boek nu →

 

Lock Park Charleroi (€ 120,00 / week)

P1 Lock Charleroi

De overdekte parkeerlocatie Lock Charleroi is de meest prijzige parkeeroptie rondom Charleroi Airport. Wanneer u wilt besparen op de prijs parking luchthaven Charleroi, dan zijn er ander mogelijkheden. De maximale inrijhoogte is 1.90 meter, dit is dus bij grotere voertuigen iets om rekening mee te houden. De hoge prijs levert veel gemak op, u parkeert namelijk op loopafstand en slechts op 2 minuten van de luchthaven.

Meer info →

 

P1 Charleroi (€ 118,00 / week)

P1 Charleroi

De parking P1 Charleroi is een veel gekozen optie wegens de lage prijs parking Charleroi Airport. U parkeert namelijk op slechts 5 minuten loopafstand van de luchthaven, dit gemak levert dan ook weer een hogere prijs op. De parkeergarage heeft meerdere verdiepingen en heeft ook een maximum Inrijhoogte van 1.90 meter.

Meer info →

 

P2 Charleroi (€ 99,00 / week)

P2 Charleroi

Op 5 minuten loopafstand van de luchthaven bevindt zich P2 Charleroi. Net als alle andere officiële opties is de parkeerplaats 24/7 geopend. De parkeerplaats is voorzien van vele relevante veiligheids- en service faciliteiten. Ook kunt u ter plaatse gebruikmaken van trolleys die het sjouwen met koffers vereenvoudigen. De tarieven zijn gemiddeld wanneer er gekeken wordt naar de officiële parkeeropties. 

Meer info →

 

P3 Charleroi (€ 57,00 / week)

P3 Charleroi

Een stuk betaalbaarder optie met scherpere prijzen parking Charleroi airport is P3 Charleroi . Dit is de enige officiële locatie die u van een parkeerplaats voorziet in combinatie met een shuttleservice. De reistijd bedraagt hierbij, exclusief wachttijd, ongeveer 5 minuten. Vooraf online reserveren is aan te raden i.v.m. beschikbaarheid. 

Meer info →

 

P4 Charleroi (€ 62,00 / week)

P4 Charleroi

Tot slot kunt u reserveren bij P4 Charleroi. Dit is de meeste voordelige optie waar u parkeert op loopafstand. U bent hierbij echter wel 20 minuten aan de wandel, mocht u minder mobiel zijn dan wordt dit natuurlijk afgeraden. Net als de overige officiële opties kunt u deze combineren met fast track. 

Meer info →

 

Samenvatting parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichtst bij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Charleroi parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen16
🏆 Best beoordeeldBest Parking Fly
💶 GoedkoopsteDS Parking
📍 Dichtst bij luchthavenCharleroi Low Cost Parking

 

Disclaimer

 • De kosten voor de parkeerplaatsen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering in de periode juni 2024.
 • De officiële parkeerplaatsen van Charleroi Airport zijn niet via onze website te reserveren.
 • Wilt u weten wat de prijs parking luchthaven Charleroi is voor uw reis? Selecteer uw reisdata, klik op zoeken en kom er vanzelf achter!

 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving