Parkeertarieven Charleroi Airport

ParkingTarifs

- In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeertarieven bij Charleroi Airport -

Gaat u op reis vanaf Charleroi Airport en bent u op zoek naar parkeren Brussel Charleroi? In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeerkosten Charleroi Airport.

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Charleroi Airport al geselecteerd.

Parkeren bij Charleroi Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Parkeervorm 
Ace Parking€ 55,00 - week
€ 6,88 - dag
Shuttle
> 9 min
Reserveer
ParkWall€ 58,00 - week
€ 7,25 - dag
Shuttle
> 2 min
Reserveer
ProPark
€ 60,00 - week
€ 7,75 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
P4 Charleroi€ 59,00 - week
€ 7,38 - dag
Loopafstand
> 20 min
Informatie
P3 Charleroi€ 59,00 - week
€ 7,38 - dag
Loopafstand
> 15 min
Informatie
P2 Charleroi€ 90,00 - week
€ 11,25 - dag
Loopafstand
> 5 min
Informatie
P1 Charleroi€ 107,00 - week
€ 13,38 - dag
Loopafstand
> 2 min
Informatie
P1 Lock Park€ 120,00 - week
€ 15,00 - dag
Loopafstand
> 1 min
Informatie
Park & FlyNiet beschikbaar
n.v.t.
Shuttle
> 2 min
Reserveer

 

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren op Luchthaven Charleroi'. In het bovenstaande overzicht ziet u in één oogopslag de kosten parkeren Charleroi Airport. Hierbij is er onderscheid gemaakt tussen de officiële en alternatieve parkeermogelijkheden. Bekijk u liever een kleiner overzicht met enkel de meest voordelige mogelijkheden? Bekijk dan onze top 5 goedkoop parkeren Charleroi Airport

De duurste parkeerplaatsen zijn de officiële parkeerplaatsen in het beheer zijn van Charleroi Airport, zoals te zien in de bovenstaande tabel. U parkeert op loopafstand en hierdoor bent u natuurlijk minder tijd kwijt dan bij een shuttle optie. Hier betaalt u echter wel de hoofdprijs voor, en op deze manier kunt u dus een afweging maken.

Wanneer u kiest voor het lang parkeren Charleroi Airport, dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk besparen. Dit kan het eenvoudigst met een shuttleservice. De reistijd bedraagt maximaal 11 minuten, u bent dus nooit veel extra tijd kwijt en u kunt wel eenvoudig tientallen euro’s besparen. Wilt u precies weten wat u kunt besparen? Selecteer dan Charleroi Airport, uw reisdata en vergelijk ons aanbod!

 

Parkeren bij Charleroi Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Meer info over de Parkeeraanbieders

Ace Parking Low Cost

Ace Parking Charleroi

Het verschil is klein, maar Ace Parking Low Cost is een van de goedkoopste parkeeraanbieders met een zeer voordelig tarief parking Charleroi luchthaven. U reist ongeveer 9 minuten met de shuttlebus en uw auto staat op goed verzorgde en beveiligde parkeerplaats. De openingstijden zijn 04:00 tot 00:00.

 • Prijs: € 60,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

 

Boek nu →

 

ParkWall

Logo ParkWall CharleroiOp slechts 2 minuten reistijd van Charleroi Airport kunt u terecht bij ParkWall. Ook bij ParkWall Charleroi parkeert u aan de hand van een shuttleservice en ook hier kunt u terecht van 04:00 tot 00:00. U parkeert uw auto op een terrein dat is afgesloten middels omheining en een slagboom en is voorzien van 24-uurs bewaking. U kunt na het parkeren uw autosleutels op zak houden!

 • Prijs: € 58,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

 

Boek nu →

 

ProPark

Propark Charleroi

De parking ProPark is één van de meest voordelige aanbieders. U parkeer hier middels een shuttleservice die u in slechts 5 minuten naar de luchthaven brengt, houdt hierbij rekening met eventuele wachttijd. De parking is geopend van 04:00 tot 00:00 en u kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis. Tevens kunt u tegen een kleine meerprijs uw auto overdekt parkeren.

 • Prijs: € 62,00 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. shuttleservice


Boek nu →

 

Park & Fly

Park & Fly Charleroi Airport

Bij Park & Fly kunt u, verrassend genoeg, uw auto parkeren en op vliegreis gaan. U parkeert hier niet alleen voordelig, maar ook nog op een net beveiligde parkeerplaats met meer dan voldoende servicefaciliteiten. U parkeert op slechts 5 minuten van de luchthaven en moet uw autosleutels inleveren. Deze worden bewaard om het terrein beheersbaar te houden en vanwege verzekeringstechnische redenen. 

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

 

Boek nu →

 

A1 Parking

A1 Parking Charleroi

Bij A1 Parking hanteert de laagst mogelijke prijzen parkeren Charleroi Airport. Hier kunt u terecht van 04:00 tot 00:00 en kunt u uw sleutels meenemen op reis. De reistijd van de shuttlebus naar de luchthaven bedraagt, exclusief eventuele wachttijd, ongeveer 7 minuten. Uw auto laat u achter op een nette en goed beveiligde parkeerplaats.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

 

Meer info →

 

Aeropark

Logo Aeropark CharleroiOp ongeveer 7 minuten afstand van het vliegveld vindt u Aeropark. Ook bij Aeropark Charleroi parkeert u middels een shuttleservice, zodoende weet u dus dat u geniet van scherpe parkeertarieven bij Charleroi Airport. De service en het bijbehorende parkeerterrein zijn geopend van 04:00 tot 00:00, houdt hier dus rekening mee met een nachtelijke vlucht of kans op vertraging. 

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

 

Meer info →

 

Let op: Alle onderstaande parkeermogelijkheden zijn de officiële parkeerplaatsen van Charleroi Airport zelf. Deze parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren. 

 

P1 Lock Park

P1 Lock Charleroi

De overdekte parkeerlocatie P1 Lock Charleroi is de meest prijzige parkeeroptie rondom Charleroi Airport. De maximale inrijhoogte is 1.90 meter, dit is dus bij grotere voertuigen iets om rekening mee te houden. De hoge prijs levert veel gemak op, u parkeert namelijk op loopafstand en slechts op 2 minuten van de luchthaven.

 

P1 Charleroi

P1 Charleroi

De parking P1 Charleroi Airport is een veel gekozen optie. U parkeert namelijk op slechts 5 minuten loopafstand van de luchthaven, dit gemak levert dan ook weer een hogere prijs op. De parkeergarage heeft meerdere verdiepingen en heeft ook een max. inrijhoogte van 1.90 meter.

 

P2 Charleroi

P2 Charleroi

Op 5 minuten loopafstand van de luchthaven bevindt zich P2 Charleroi. Net als alle andere officiële opties is de parkeerplaats 24/7 geopend. De parkeerplaats is voorzien van vele relevante veiligheids- en service faciliteiten. Ook kunt u ter plekke gebruik maken van trolleys die het sjouwen met koffers vereenvoudigen. 

 

P3 Charleroi

P3 Charleroi

Een stuk betaalbaarder optie is P3 Charleroi Airport. Dit is de enige officiële locatie die u van een parkeerplaats voorziet in combinatie met een shuttleservice. De reistijd bedraagt hierbij, exclusief wachttijd, ongeveer 5 minuten. Vooraf online reserveren is aan te raden i.v.m. beschikbaarheid. 

 

P4 Charleroi

P4 Charleroi

Tot slot kunt u reserveren bij P4 Charleroi. Dit is de meeste voordelige optie waar u parkeert op loopafstand. U bent hierbij echter wel 20 minuten aan de wandel, mocht u minder mobiel zijn dan wordt dit natuurlijk afgeraden. Net als de overige officiële opties kunt u deze combineren met fast track. 

 

 

Meer info over Charleroi Airport

Rondom de luchthaven van Charleroi zijn er veel verschillende parkeermogelijkheden. U kunt parkeren op zogenaamde officiële parkeermogelijkheden en bij de budget parkeeraanbieders. Bij de officiële parkeerplaatsen kunt u parkeren op loopafstand en bij één optie in combinatie met een shuttleservice. Bij de budget parkeeraanbieders kunt u normaal gesproken met een shuttle- of valetservice, bij Charleroi Airport is shuttle parkeren echter veruit de meest voorkomende parkeervorm.

In de schematische afbeeldingen kunt u een connectie leggen tussen de tarieven parkeren Charleroi en de locatie. Zo kunt u een mooie afweging maken van de kosten ten opzichte van de reistijd. Het is u wellicht opgevallen dat de reistijden bij de officiële parkings korter zijn dan de budget parkeeraanbieders, een kortere reistijd betekent echter hogere parkeerkosten Brussel Charleroi. Waar u ook voor kiest, u kunt meerdere variabelen met elkaar vergelijken en een weloverwogen keuze maken. 

 

Samenvatting parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Charleroi parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen3
🏆 Best beoordeeldParkWall
💶 GoedkoopsteAce Parking
📍 Dichtst bij luchthavenParkWall

 

Disclaimer

 • De kosten parking Charleroi luchthaven zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering in de periode april 2023.
 • De officiële parkeerplaatsen van Charleroi Airport zijn niet via onze website te reserveren.

 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving