#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Charleroi Airport

De luchthaven van Charleroi heeft meerdere benamingen. De officiële naam is Brussels South Charleroi Airport, maar wordt ook wel de luchthaven van Gosselies genoemd en ligt ten noorden van Charleroi. Met 6,5 miljoen passagiers per jaar, is Charleroi de tweede luchthaven van België. Brussel Airport, wat 45 km verderop gevestigd is, staat op nummer 1 in België. De nabijheid bij Brussel maken de luchthaven een interessante bestemming voor Ryanair. Andere commerciële partijen zijn TIU fly en Wizz Air, daarnaast wordt het vliegveld nog gebruikt voor privaat luchtverkeer.

Zelf beschikt de luchthaven over 6 mogelijke parkeergelegenheden. Echter, indien u wilt lang parking Brussel Charleroi, bent u vaak een hoog bedrag kwijt aan de parkeerkosten. Dat komt omdat de parkeerfaciliteiten in bezit van het vliegveld zijn. Gelukkig zijn er veel alternatieve parkeermogeljikheden rondom de luchthaven die een voordelige parkeerplaats voor u mogelijk maken. Alle informatie over parkeervormen, mogelijkheden en onze website vindt u hieronder.

Adres Rue des Frères Wright 8, 6041 , Charleroi, België
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis

Bij Vliegen en Parkeren kunnen we ons heel goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Het parkeren Charleroi biedt veel mogelijkheden en daarom voorzien we u graag van alle opties en tarieven. Het aantal vliegreizigers op Charleroi airport stijgt ieder jaar, wat resulteert in een schaarse parkeergelegenheid. . Gelukkig zijn er alternatieven mogelijk, zoals de Charleroi shuttle, die het vinden en reserveren van een voordelige parkeerplaats voor u mogelijk maken. Over de shuttle diensten, vindt u hieronder meer informatie. Om onnodige stress te voorkomen, adviseren wij om vooraf een parkeerplek te boeken. De shuttle diensten bij Charleroi kunnen tot 2 uur van te voren geboekt worden, wilt u liever luxe parkeren en overweegt u een valet parking? Dan kunt u een reservering maken tot 12 uur voorafgaand aan de reis. Wat de wensen ook zijn, uw ideale Charleroi parking vindt u bij ons!

Parkeervormen bij Charleroi Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.

Het parkeren vliegveld Charleroi, kan op verschillende manieren. Dit kan op de luchthaven zelf, maar dan bent u niet zeker van een plaats en zult u voorafgaand aan de reis nog even moeten zoeken. Die stress nemen wij graag van u weg. Om dit te voorkomen kunt u alvast een boeking maken voor het parkeren Charlerois airport. Zo bent u zeker van een plaatsje en weet u zeker dat u nooit  teveel betaald. De overige twee parkeervormen worden onderscheiden door enerzijds het shuttle parkeren, anderzijds het valet parkeren. De shuttle parkings, ook wel lang parkeren Charleroi genoemd, zijn gesitueerd rondom het vliegveld. Hier rijdt u eerst naar toe, waarna u de reis naar Charleroi airport vervolgt middels de shuttle diensten. Deze rijden met een flexibel rijschema en dus hoeft u nooit lang te wachten. Bovendien, bedraagt de reistijd naar het vliegveld slechts enkele minuten en zodoende hoeft u nauwelijks extra reistijd in te plannen. Deze shuttle parkeerdiensten worden veelvoudig geboekt, wegens hun extreem lage prijzen. Het valet parkeren Charleroi is de meeste luxe vorm van parkeren Charleroi Airport. Hierbij rijdt u direct naar de terminal, waar een chauffeur ontmoet wordt. Deze zal uw auto overnemen en het parkeerproces voor u volbrengen. Bij terugkomst komt hij/zij uiteraard te auto weer netjes aan u afleveren en kunt u de reis naar huis meteen voortzetten.

Timo

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Op zoek naar een geschikte Charleroi Airport parking, maar met oog op uw portemonnee? Bij Vliegen en Parkeren begrijpen we dat heel goed. Graag maken wij het vinden en reserveren van een parkeerplaats voor u inzichtelijk, zodat u een extra centje voor tijdens de reis overhoudt! Echter, lage prijzen is niet het enige waar wij waarde aan hechten. Al sinds 2013 zijn wij bezig met het scoren van de beste parkeerdeals, maar ook veiligheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke aspecten. Wij willen niet alleen dat u de laagste prijs betaalt, maar ook dat u met een gerust hart op reis kunt gaan. Door de jarenlange ervaring en regelmatig klantcontact waarborgen wij de kwaliteit van ons platform en de kwaliteit van onze parkeeraanbieders. Heeft u nog vragen over parking Luchthaven Charleroi, over wie wij zijn of wat we doen, bel, mail of app ons gerust! Wij helpen u graag op weg!

Onafhankelijk

Parking Charleroi kan goedkoop, maar dit doen we op een eerlijke en transparante manier. Wij laten u, op basis van uw reiswensen en reisdata alle mogelijkheden zien. De prijzen zijn up-to-date en worden dagelijks aangepast. Alle beschikbare parkings worden objectief en onafhankelijk getoond. U kunt zelf het beste beslissen welke parkings aan de wensen voldoen. Wij laten de keuze daarom graag aan u over. De foto’s voor een sfeerimpressie en de veiligheids-/service faciliteiten per parking vindt u op onze website.

Betrouwbaar

Doordat we sinds 2013 actief zijn in de parkeerbranche rondom vliegvelden, kennen wij onze parkeerproducten erg goed. Bovendien hebben wij regelmatig contact met parkeeraanbieders en bij terugkomst ontvangen klanten een uitnodiging om hun parkeerservice te beoordelen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat het goedkoop parkeren ook nog eens betrouwbaar is!

De laagste prijs

Dagelijks zijn wij hard aan het werk om de beste parkeerprijzen voor Nederlandse- en Vlaamse vliegreizigers te regelen. Dit doen we door prijzen up-to-date te houden, andere websites te screenen en er wordt flink voor u onderhandeld over de tarieven van het parkeren. Is uw ideale parking ergens goedkoper? Laat het ons dan gerust weten.

Veilig reserveren

Uw betaling aan ons is veilig doordat onze website is voorzien van een SSL-certificaat, dat kunt u herkennen aan het groene slotje op de website. Daarnaast, worden alle betalingen geregeld door de bekende payment provider Multi Safepay.

Reviews en ervaringen van het parkeren bij Charleroi Airport

Zoals hierboven omschreven, laten wij graag de keuze voor een parking aan onze eigen klanten over. Wij informeren hen graag over de mogelijkheden, maar een weloverwogen keuze kunt u wellicht baseren op de parkeren Charleroi Airport ervaringen van andere klanten. Wij kunnen u natuurlijk vertellen hoe betrouwbaar de parking services rondom de luchthaven zijn, maar dat laten we liever aan onze klanten over. Uw verhaal telt! Heeft u zelf een goede of ontevreden ervaring? Laat het ons dan weten! Zo kunnen we toekomstige klanten adviseren en inspireren

ProPark
Beoordeling
7.7 Goed
A1 Parking
Beoordeling
7.6 Goed
Hello Parking
Beoordeling
7.8 Goed
123 Parking
Beoordeling
7.8 Goed
123 Parking Low Cost
Beoordeling
7.5 Goed
Park & Fly
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Parking Pas Cher
Beoordeling
8.2 Uitstekend
Ace Parking
Beoordeling
6.5 Prima
AA Parking
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Eco Park
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Aeropark
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Park Hall In
Beoordeling
7.7 Goed
Airport Smart Parking
Beoordeling
7.3 Goed
Charleroi Airport

Parkeren op Charleroi Airport, Tarieven en Locaties

Bij Charleroi Airport, zijn er verschillende parkeermogelijkheden te vinden. Twijfelt u nog over het on-airport parkeren of daar rondom? Dan willen wij u graag informeren en inspireren. Via onderstaande knop vindt u alles over de tarieven en locaties van parking Charleroi Airport. Overtuig uzelf en zie dat sommige parkeertarieven zelfs gehalveerd worden als u online een parking reserveert bij een van de parkeeraanbieders rondom de luchthaven Charleroi.

Bovendien, zijn de parkings rondom Charleroi allemaal zo gevestigd, dat u nauwelijks extra reistijd hoeft in te plannen. U rijdt eerst naar het adres van de parking en daarna volgt een reis van enkele minuten. Daarnaast, wordt u geholpen bij het in- en uitladen van de bagage en wordt u direct voor de terminal afgezet. Zelfs als u op het vliegveld van Charleroi gaat parkeren, zal u enkele meters moet maken. Bij zowel de valet, als de shuttle aanbieders op onze website, is dat overbodig.

Waar de voorkeur ook naar uit gaat, zorg dat u op de hoogte bent van alle mogelijkheden. Door alle opties van Charleroi Airport parking met elkaar te vergelijken, weet u zeker dat u nooit te veel betaald. Wat de reiswensen ook zijn, op Vliegen en Parkeren vindt u altijd een beschikbare en betrouwbare parkeerplek! En zo kunt u zorgeloos aan de reis beginnen…

Wilt u nog meer, of verdiepende informatie over Charleroi Airport. Bekijk dan onze airportpagina Charleroi door hieronder te klikken! 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )