Lock Park Charleroi

Airport-Charleroi-parking-Lock-Park

Gaat u op vliegreis vanaf Charleroi Airport en wilt u meer weten betreft het parkeren bij Charleroi Airport? U kunt onder andere terecht bij Lock Parking Charleroi, de duurste maar ook best beveiligde officiële parkeerplaats van de luchthaven. 

In dit artikel vertellen wij u alles over Lock Park Charleroi, van de parkeertarieven tot aan een beschrijving van het parkeerproces. Daarnaast vergelijken we de parking met een aantal alternatieve parkeermogelijkheden.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport
ParkingKosten per weekService 
Lock Park Charleroi Airport
€ 132,00 - week
€ 16,50 - dag
Lopen
2 min
Informatie
Travel Park€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Charleroi Low Cost Parking€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer
Yess Parking€ 48,00 - week
€ 6,85 - dag
Shuttle
9 min
Reserveer
Fast Park€ 53,00 - week
€ 6,62 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer
Aeropark€ 57,00 - week
€ 8,14 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer

In de bovenstaande tabel ziet u de tarieven van Parking Lock Charleroi tegenover die van een aantal alternatieve parkeeraanbieders. Hierin kunt u eenvoudig zien dat u al snel tientallen euro’s kunt besparen voor dezelfde parkeertermijn van 8 dagen. Dit is tevens zien in onze top 5 goedkoop parkeren Vliegveld Charleroi!

Wilt u meer weten over het parkeeraanbod? Selecteer dan bovenaan de pagina uw aankomst- en vertrekdata en klik op ‘Zoeken’. Wij tonen direct ons beschikbare parkeeraanbod, u kunt eenvoudig vergelijken en direct reserveren. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail en zo kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan.

 

De parkeerservice van Lock Park Charleroi

Groen Lock Parking Charleroi Airport is een van de officiële parkeerplaatsen van Charleroi Airport. Lock Park is een zogenoemde premium+ parkeervoorziening. Dit houdt in: meer service, betere faciliteiten, maar ook een hogere prijs. Het parkeerterrein Lock Park, ook wel Premium+ Lock genoemd, is de meest prijzige parkeeroptie bij de luchthaven.

Het parkeren bij Lock Park Charleroi Airport is net als P3 Charleroi en P4 Charleroi enkel online te reserveren. Bij het maken van de reservering kunt u de 'Fast track' optie additioneel reserveren. Hiermee kunt u langs de veiligheidscontrole zonder voor lange tijd in de rij te staan.

Informatie over Lock Park Charleroi op een rij

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (2 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Overdekte parkeerplaats op 2 minuten loopafstand
  • Prijs per week: € 120,00
  • Parkeren enkel met een reservering
  • Entree middels QR-code of kentekenherkenning
  • 24/7 Geopend


U parkeert uw auto op slechts 2 minuten loopafstand van de terminal, de parking bevindt zich op de Rue Charles Lindbergh 6041 Charleroi. In de schematische weergave van Charleroi Airport ziet u precies waar Lock Park gevestigd zit en ziet u tevens de locaties van de overige officiële parkeerplaatsen. Hier is te zien dat ook P1 Charleroi en P2 Charleroi dicht bij de luchthaven te vinden zijn, respectievelijk op slechts 2 en 5 minuten lopen.

Parkeren Lock Park Charleroi doet u in een beveiligde en overdekte parkeergarage binnen het P1 parking gebouw. Het adres van de parkeerplaats is Rue Charles Lindbergh, 6041 Charleroi, België en staat ter plaatse netjes aangegeven op de bewegwijzering. Houd er rekening mee dat er een maximale inrijhoogte van 1,90 meter is, het zou zonde zijn als uw auto niet past of als u deze zelfs beschadigd.

Het terrein van parking Lock Park Brussels South Charleroi Airport is volledig afgesloten middels een omheining en slagboom en dus ontoegankelijk voor onbevoegden. Daarnaast wordt uw auto bewaakt dankzij de aanwezigheid van camerabeveiliging. Kortom: uw auto staat op een veilige locatie. 

 

Meer informatie over de prijzen van Lock Park

Zoals al eerder benoemd, is Lock Park de meest prijzige parkeeroptie. Wij geven u graag een goed overzicht van de prijzen en zetten Charleroi Airport Lock Parking daarom tegenover vijf alternatieve parkeergelegenheden. Hier parkeert u wat verder van de luchthaven, maar geniet u van een vergelijkbare service en faciliteiten en dat voor slechts een fractie van de prijs. Voor meer informatie en een uitgebreider overzicht kunt u terecht op ons artikel omtrent de parkeertarieven bij Vliegveld Charleroi

Hieronder ziet u een overzicht van de parkeertarieven voor Lock Parking. De kosten voor het parkeren verschillen echter per periode en kunnen ook op basis van beschikbaarheid hoger of lager uitvallen. Voor de exacte prijs dient u dus altijd uw reserveringsdata in te vullen op de website van Charleroi Airport.

ParkeertermijnKosten
1 dag€ 30,00
2 dagen€ 60,00
3 dagen€ 90,00
4 dagen€ 100,00
5 dagen€ 105,00
6 dagen€ 110,00

 

Het boekings- en annuleringsproces

Het reserveren van een parkeerplaats kan tot 10 minuten voor de geplande aankomst. Houdt hierbij wel in gedachten dat zo'n boeking niet meer geannuleerd kan worden, omdat dit minimaal 24 uur voor vertrek gedaan moet worden. Voor Lock Park Charleroi dient u online een reservering te maken en ook direct te betalen. Dit kan met Visa, Mastercard, Bancontact en Carte Bancaire. Helaas kunt u hier niet betalen met iDeal als Nederlandse reiziger.

Wilt u iets wijzigen in uw gemaakte reservering voor Lock Park? Dat kan tot 5 minuten voor de startdatum en -tijd via het E-parking platform van de luchthaven. Zodra u op wijzigen heeft geklikt, dient u alle uren en data evenals de parkeerplaats opnieuw te selecteren. Houd hier dus rekening mee als u iets wilt wijzigen.

Heeft u reeds geparkeerd, dan kan er niks meer gewijzigd worden. Komt u later terug dan dat u gereserveerd heeft, dan betaalt u deze extra kosten aan de kassa op de luchthaven. Hier geldt het dagtarief dat op dat moment geldt en kan flink duurder uitvallen. Wanneer u toch uw boeking voor Lock Parking Charleroi wilt annuleren, dan kan dit tot 24 uur voor de start van uw boeking. 

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2024.
  • De prijzen van Lock Park Charleroi komen van de officiële Charleroi Airport website.
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder en reserveer direct

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving