Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Lock Park Charleroi

Airport-Charleroi-parking-Lock-Park

Gaat u op vliegreis vanaf Charleroi Airport en wilt u meer weten betreft het parkeren bij Charleroi Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over Lock Park Charleroi.

Let op: Lock Park Charleroi Airport is niet via onze website te reserveren, u vindt ons beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken.

 

De parkeertarieven van Lock Park Charleroi

Zoals al eerder benoemd, is Lock Park de meest prijzige parkeeroptie. Wij geven u graag een totaaloverzicht van de prijzen en zetten Charleroi Lock Park daarom tegenover vijf alternatieve parkeergelegenheden. Hier parkeert u wat verder van de luchthaven, maar geniet u van dezelfde service en faciliteiten en dat voor slechts een fractie van de prijs.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud

Budget Parkeeraanbieders

Eco Park€ 65,00€ 8,13Shuttle10 min
Ace Parking€ 65,00€ 8,13Shuttle7 min
Aeropark€ 65,00€ 8,13Shuttle11 min-
Propark€ 70,00€ 8,75Shuttle9 min
A1 Parking€ 70,00€ 8,75Shuttle7 min

Lock Park Charleroi

Lock Park€ 125,00€ 17,86Loopafstand1 min

 

In de bovenstaande tabel ziet u de tarieven en serviceaspecten van Lock Park tegenover die van een aantal alternatieve parkeeraanbieders. Hierin kunt u eenvoudig zien dat u al snel tientallen euro’s kunt besparen voor dezelfde parkeertermijn van 8 dagen.

Wilt u meer weten over het parkeeraanbod? Selecteer dan bovenaan de pagina uw aankomst- en vertrekdata en klik op ‘Zoeken’. Wij tonen direct ons beschikbare parkeeraanbod, u kunt eenvoudig vergelijken en direct reserveren. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging/voucher per e-mail en zo kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan.

 

Meer info over het parkeren bij Lock Park Charleroi

Lock Park is een van de officiële parkeerplaatsen van Charleroi Airport. Lock Park Charleroi Airport is een zogenaamde premium+ parkeervoorziening. Dit houdt in; meer service, betere faciliteiten maar ook een hogere prijs. Lock Park, ook wel Premium+ Lock genoemd, is de meest prijzige parkeeroptie bij de luchthaven.

U parkeert uw auto op slechts 1 minuut loopafstand van de terminal, de parking bevindt zich op de Rue Charles Lindbergh 6041 Charleroi. In de schematische weergave van Charleroi Airport ziet u precies waar Lock Park gevestigd zit en ziet u tevens de locaties van de overige officiële parkeerplaatsen. Lock Parking Charleroi is een beveiligde en overdekte parkeergarage. Houdt er rekening mee dat er een maximale inrijhoogte van 1,90m is.

Het parkeren bij Lock Park Brussel Charleroi is enkel online te reserveren. Bij het maken van de reservering kunt u de fast track additioneel reserveren. Hiermee kunt u langs de veiligheidscontrole zonder eeuwenlang in de rij te staan.

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode augustus 2020.
  • De prijzen van Lock Park Charleroi komen van de officiële Charleroi Airport website.
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder en reserveer direct

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker