Lock Park Charleroi

Airport-Charleroi-parking-Lock-Park

Gaat u op vliegreis vanaf Charleroi Airport en wilt u meer weten betreft het parkeren bij Charleroi Airport? U kunt onder andere terecht bij Lock Park, de duurste maar ook best beveiligde officiële parkeerplaats van de luchthaven. 

In dit artikel vertellen wij u alles over Lock Park Charleroi, van de parkeertarieven tot aan een beschrijving van het parkeerproces. Daarnaast vergelijken we de parking met een aantal alternatieve parkeermogelijkheden.

 

De parkeertarieven van Lock Park Charleroi & de alternatieve mogelijkheden

 
ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
Lock Park Charleroi Airport€ 120,00 - week
€ 15,00 - dag
Loopafstand
> 1 min
Bekijk
Gataparking
€ 45,00 - week
€ 5,63 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
Shuttle Express Charleroi€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Shuttle
> 11 min
Reserveer
Fast Park€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Shuttle
> 3 min
Reserveer
Charleroi Low Cost Parking
€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Shuttle
> 3 min
Reserveer
FlashParking
€ 54,00 - week
€ 6,75 - dag
Shuttle
> 11 min
Reserveer
ProPark
€ 55,00 - week
€ 6,88 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer

 

Meer info over het parkeren bij Lock Park Charleroi

Groen "Lock Parking" icoonLock Parking Charleroi is een van de officiële parkeerplaatsen van Charleroi Airport. Lock Park Charleroi Airport is een zogenoemde premium+ parkeervoorziening. Dit houdt in: meer service, betere faciliteiten, maar ook een hogere prijs. Het parkeerterrein Lock Park, ook wel Premium+ Lock genoemd, is de meest prijzige parkeeroptie bij de luchthaven.

 

Meer info over het parkeerproces

U parkeert uw auto op slechts 1 minuut loopafstand van de terminal, de parking bevindt zich op de Rue Charles Lindbergh 6041 Charleroi. In de schematische weergave van Charleroi Airport ziet u precies waar Lock Park gevestigd zit en ziet u tevens de locaties van de overige officiële parkeerplaatsen. Hier is te zien dat ook P1 Charleroi en P2 Charleroi dicht bij de luchthaven te vinden zijn, respectievelijk op slechts 2 en 5 minuten lopen.

Het parkeren bij Lock Park Brussel Charleroi is net als P3 Charleroi en P4 Charleroi enkel online te reserveren. Bij het maken van de reservering kunt u de fast track optie additioneel reserveren. Hiermee kunt u langs de veiligheidscontrole zonder eeuwenlang in de rij te staan.

 

Meer info over het parkeerterrein

Parkeren Lock Park Charleroi doet u op een beveiligde en overdekte parkeergarage. Het adres van de parkeerplaats is Rue Charles Lindbergh, 6041 Charleroi, België en staat ter plaatse netjes aangegeven op de bewegwijzering. Houd er rekening mee dat er een maximale inrijhoogte van 1,90 meter is, het zou zonde zijn als uw auto niet past of als u deze zelfs beschadigd.

Het terrein is volledig afgesloten middels een omheining en slagboom en dus ontoegankelijk voor onbevoegden. Daarnaast wordt uw auto bewaakt dankzij de aanwezigheid van camerabeveiliging. Kortom: uw auto staat op een veilige locatie. 

 

De parkeerservice op een rijtje

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (1 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Overdekte parkeerplaats op 1 minuut loopafstand
  • Prijs per week: € 126,00
  • Parkeren enkel met een reservering
  • Entree middels QR-code of kentekenherkenning
  • 24/7 Geopend

 

Meer info over de parkeertarieven van Lock Park

Zoals al eerder benoemd, is Lock Park de meest prijzige parkeeroptie. Wij geven u graag een goed overzicht van de prijzen en zetten Charleroi Lock Park daarom tegenover vier alternatieve parkeergelegenheden. Hier parkeert u wat verder van de luchthaven, maar geniet u van een vergelijkbare service en faciliteiten en dat voor slechts een fractie van de prijs.

In de bovenstaande tabel ziet u de tarieven en service aspecten van Lock Park tegenover die van een aantal alternatieve parkeeraanbieders. Hierin kunt u eenvoudig zien dat u al snel tientallen euro’s kunt besparen voor dezelfde parkeertermijn van 8 dagen. Dit is tevens zien in onze top 5 goedkoop parkeren Vliegveld Charleroi!

Wilt u meer weten over het parkeeraanbod? Selecteer dan bovenaan de pagina uw aankomst- en vertrekdata en klik op ‘Zoeken’. Wij tonen direct ons beschikbare parkeeraanbod, u kunt eenvoudig vergelijken en direct reserveren. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging/voucher per e-mail en zo kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan.

Voor meer informatie en een uitgebreider overzicht kunt u terecht op ons artikel omtrent de parkeertarieven bij Vliegveld Charleroi

 

Meer info over de alternatieve parkeermogelijkheden

In de prijstabel heeft u al een aantal opties kunnen zien. Deze kunt u eenvoudig vinden door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren of door op de volgende link te klikken: lang parkeren bij Vliegveld Charleroi. Wij tonen direct ons beschikbare parkeeraanbod, dit kunt u eenvoudig vergelijken door te filteren en te sorteren op basis van uw wensen. 

Heeft u de ideale parkeerplaats gevonden? Reserveer dan simpelweg online! U voert uw gegevens in, betaalt direct online middels de welbekende betaalmethoden en u ontvangt een bevestiging en voucher per mail. Hierop vindt u alle benodigde gegevens omtrent het parkeerproces en de contactgegevens van de parkeeraanbieder zelf. 

Mocht u op zoek zijn naar een valet parkeerplaats, volg dan de volgende link: valet parkeren bij Vliegveld Charleroi.  

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2023. 
  • De prijzen van Lock Park Charleroi komen van de officiële Charleroi Airport website.
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder en reserveer direct

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving