Parkeertips Charleroi Airport

Parking-Aeroport-Charleroi

Charleroi Airport is een populaire luchthaven dat gelegen is op een afstand van 46 kilometer tot aan Brussel. De reden dat veel Nederlandse reizigers kiezen voor een vakantie vanaf Charleroi Airport is simpel, namelijk de lage prijzen. Veel budget maatschappijen zoals Ryanair vliegen vanaf deze locatie naar hun bestemmingen.

Gelukkig voor de reiziger kunt u niet alleen goedkoop op vakantie, maar ook voor een lage prijs parkeren bij Charleroi Airport. Gaag bieden we u parkeren luchthaven Charleroi tips, zodat u weet hoe u de beste parkeerplaats kunt vinden voor een zeer betaalbare prijs.

 

Parkeertip 1: Bekijk de foto’s van de locatie

Hebben we het over tips parkeren Charleroi Airport, dan starten we bij de belangrijkste tip: de locatie. Charleroi is een oude industriestad en daarmee kent dit gebied enkele vervallen wijken. Enkele van de parkings bij Charleroi zijn gelegen in zo’n wijk.

Op onze website ziet u bij elke parking foto’s staan van de parkeerlocatie. Zodoende heeft u direct een indruk van de locatie. Naast de foto’s ziet vindt u ook een Google Maps kaart, waarop de locatie van het parkeerterrein te vinden is.

In het geval van een shuttleservice is ook de reistijd tot de luchthaven goed om te controleren. Deze tijd ziet u per aanbieder staan op de vergelijkingspagina. Allemaal erg belangrijk als u wilt parkeren bij Charleroi Airport. 

 

Parkeertip 2: Kijk goed naar de reistijd van de parking tot aan het vliegveld

De tweede tip Charleroi Airport parking: Bij Charleroi zijn er vijf parkings gelegen op een afstand van 5 tot 10 minuten tot aan het vliegveld. Wanneer u liever wil parkeren bij Charleroi op een parkeergelegenheid die gelegen is op slechts 3 minuten afstand, bijvoorbeeld omdat u jonge kinderen heeft of het om een andere reden niet prettig vindt.

Dan kunt u kiezen voor Charleroi Low Cost Parking, Fast Park of Aeropark. Alle drie gelegen op 3 minuten afstand tot aan Charleroi Airport. Prettig om te weten is dat deze locaties ook nog eens goedkoper zijn dan de locaties die gelegen zijn op 10 minuten afstand. Daarmee komen we ook direct naar tip 3!

 

Parkeertip 3: Reserveer uw parkeerplaats op tijd

De derde tip parking Charleroi Airport: Stel u wilt goedkoop parkeren bij Charleroi, dan moet u er zeker op tijd bij zijn. Logischerwijs raken de parkings die de laagste prijzen hanteren het snelst vol. Zeker bij Charleroi Airport, omdat hier de goedkoopste parkings veelal ook nog eens het dichtst bij het vliegveld liggen.

Belangrijk om te weten is dat u via Vliegen en Parkeren altijd ziet u wel of er nog plek is! Ons systeem houdt namelijk bij hoeveel parkeerplaatsen nog over zijn op de door u geselecteerde datums. Reserveer dus op tijd en u bent altijd verzekerd van een goedkope en betrouwbare parking bij Charleroi Airport.

 

Parkeertip 4: Bespaar, maar parkeer wel veilig!

De vierde tip parkeren Charleroi Airport: U gaat op vakantie en natuurlijk wilt u niet te veel geld betalen voor een parkeerplaats. Let wel op dat het wel gaat om uw auto en daar moet natuurlijk wel goed mee om worden gegaan. Het zou natuurlijk erg jammer zijn om uw vakantie te beginnen of te eindigen met parkeerstress.

Bekijk dus, naast de prijs, ook de reviews die klanten hebben achtergelaten. Zo krijgt u een realistisch beeld van de parkeerplaats en de bijbehorende service. Kiest u voor de allergoedkoopste parkeerplaats, dan kan het zo zijn dat u wat langer moet wachten op de shuttlebus op de heen- of terugreis. Plan dus altijd voldoende tijd in, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

 

Parkeertip 5: Kom niet te staan voor onverwachte kosten

De vijfde en laatste tip parkeren Luchthaven Charleroi: De prijs die u ziet op onze website zijn inclusief de shuttleservice van en naar het vliegveld. Dat gezegd hebbende, zetten we de kosten voor het parkeren van uw auto voor een periode van 8 dagen op een rij.

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport
ParkingKosten per weekService 
DS Parking€ 29,00 - week
€ 3,62 - dag
Lopen
25 min
Reserveer
Travel Park€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Park To Go€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Best Parking Fly€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Charleroi Low Cost Parking€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer
Shuttle Express Parking€ 39,00 - week
€ 4,87 - dag
Shuttle
11 min
Reserveer
Gataparking€ 45,00 - week
€ 6,42 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Royal Parking Fly€ 45,00 - week
€ 6,42 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Fast Park€ 53,00 - week
€ 6,62 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer
Aeropark€ 57,00 - week
€ 8,14 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer

 

Disclaimer

  • De tarieven zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2024.
  • Het aanbod en de tarieven kunnen verschillen t.o.v. uw reisperiode.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving