Parkeertips Charleroi Airport

parking_aeroport_charleroi_plan

Charleroi Airport is een populaire luchthaven dat gelegen is op een afstand van 46 kilometer tot aan Brussel. Charleroi Airport verwacht in 2016 circa 6,5 passagiers te vervoeren en vervoert daarmee net wat meer passagiers dan Eindhoven Airport (5,5 miljoen). De reden dat veel Nederlandse reizigers kiezen voor een vakantie vanaf Charleroi Airport is simpel. Veel budget maatschappijen zoals Ryan Air vliegen vanaf deze locatie naar hun bestemmingen.

Gelukkig voor de reiziger kunnen ze niet alleen goedkoop op vakantie maar ook goedkoop parkeren bij Charleroi Airport. In vergelijking tot 2015 is de gemiddelde parkeerprijs €10 gezakt. In vergelijking met 2014 is dit zelfs €20! Zo zijn de prijzen in 3 jaar tijd gedaald van €74 naar €64 en gekomen tot het huidige niveau van €54. Allemaal ontzettend leuk om te weten natuurlijk maar wat zijn nu enkele tips waar u écht wat aan heeft? Vliegen en Parkeren heeft ze voor u op een rijtje gezet!

 

Parkeertip 1: Bekijk de foto’s van de locatie

De eerste tip parkeren Charleroi; Charleroi is een oude industriestad en daarmee kent dit gebied enkele vervallen wijken. Enkele van de parkings bij Charleroi zijn gelegen in zo’n wijk. Op de website van vliegenenparkeren.nl ziet u bij elke parking foto’s staan van de locatie. Zodoende heeft u direct een indruk van de locatie. Naast de foto’s ziet vindt u ook een Google Maps kaartje. Hierdoor kunt u direct thuisbrengen waar de locatie gelegen is ten opzichten van het vliegveld en ziet u de reistijd! Allemaal erg belangrijk als u wilt parkeren bij Charleroi Airport. 

 

Parkeertip 2: Kijk goed naar de reistijd van de parking tot aan het vliegveld

De tweede tip Charleroi Airport parking: Bij Charleroi zijn er 3 parkings gelegen op een afstand van circa 10 minuten tot aan het vliegveld. Mocht u liever willen parkeren bij  Charleroi op een parkeergeleenheid die gelegen is op 5 minuten. Bijvoorbeeld omdat u jonge kinderen heeft of het om een andere reden niet prettig vindt dan zijn er nog 3 opties die dichterbij gelegen zijn. Dit zijn Eco Park, Park en Fly Charleroi en Parcare. Alle drie gelegen op 5 minuten afstand tot aan Charleroi Airport. Prettig om te weten is dat deze locaties ook nog eens goedkoper zijn dan de locaties die gelegen zijn op 10 minuten afstand. Daarmee komen we ook direct naar tip 3!

 

Parkeertip 3: Reserveer uw parkeerplaats op tijd

De derde tip parking Charleroi Airport; Stel u wilt goedkoop parkeren bij Charleroi dan moet u er zeker op tijd bij zijn. Logischerwijs raken de parkings die de laagste prijzen hanteren het snelst vol. Zeker bij Charleroi Airport omdat hier de goedkoopste parkings ook nog eens het dichtst bij het vliegveld liggen. Belangrijk om te weten is dat u via Vliegen en Parkeren altijd ziet u wel of er nog plek is! Ons systeem houdt namelijk bij hoeveel parkeerplaatsen nog over zijn voor de door u geselecteerde datums. Reserveer dus op tijd en u bent altijd verzekerd van een goedkope en betrouwbare parking bij Charleroi Airport.

 

Parkeertip 4: Bespaar maar parkeer wel veilig!

De vierde tip parkeren Charleroi Airport: U gaat op vakantie en natuurlijk wilt u besparen op uw parkeerkosten (daar zijn wij ten slotte voor! ;). Let wel op dat het wel gaat om uw auto (dus een behoorlijke som geld) en daar moet natuurlijk wel goed mee om worden gesprongen. Het zou natuurlijk erg jammer zijn om uw vakantie te beginnen of te eindigen met de nodige stress. Via vliegenenparkeren.nl bent u altijd verzekerd van een aantrekkelijke prijs voor het parkeren van uw auto bij Charleroi. Daarnaast parkeert u via vliegenenparkeren.nl uw auto altijd bij een betrouwbare parking bij Charleroi Airport.

“Vergelijk via Vliegenenparkeren.nl enkel betrouwbare parkings bij Charleroi Airport. Parkeer veilig en bespaar!”

 

Parkeertip 5: Kom niet te staan voor onverwachte kosten

De vijfde en laatste tip parkeren Luchthaven Charleroi: De prijs die u ziet op onze website zijn inclusief de shuttle service van en naar het vliegveld. Of u nu met 1,2,3, of 4 personen bent. Dat gezegd hebbende zetten we even de kosten voor het parkeren  van uw auto voor een periode van 8 en 14 dagen op een rijtje. Met de termen 'On Airport' worden de eigen parkeergelegenheden van het vliegveld bedoelt. 

 

Aantal dagenP1 on Airport - LoopafstandP3 on Airport – ShuttleEco Park - ShuttlePark & Fly - Shuttle

8 dagen

€125

 €69

 €54

 €55

11 dagen

€185

€95

€78

€79

 

Let dus goed op bij welke parkeergelegenheid bij Charleroi Airport u uw auto parkeert. Een ding is zeker, via vliegenenparkeren.nl parkeert u uw auto altijd veilig en kunt u alsnog flink besparen op uw parkeerkosten! 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving