P4 Charleroi Airport

Parking_P4_Charleroi

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige Charleroi Airport parking dan bent u bij parking P4 Charleroi aan het juiste adres. Hier parkeert u namelijk bij de meest voordelige officiële parking van de luchthaven, maar het kan nog voordeliger. 

Wij vertellen meer over het parkeren bij P4 Charleroi Airport, het parkeerproces, de parkeertarieven en maken we een vergelijking met een aantal alternatieve parkeermogelijkheden. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport
ParkingKosten per weekService 
P4 Charleroi Airport
€ 62,00 - week
€ 7,75 - dag
Lopen
20 min
Informatie
DS Parking€ 29,00 - week
€ 3,62 - dag
Lopen
25 min
Reserveer
Park To Go€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Charleroi Low Cost Parking€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer
Shuttle Express Parking€ 39,00 - week
€ 4,87 - dag
Shuttle
11 min
Reserveer
Royal Parking Fly€ 45,00 - week
€ 6,42 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer

In de bovenstaande tabel kunt u eenvoudig een vergelijking maken tussen de parking P4 Brussels South Charleroi Airport en de alternatieve mogelijkheden. Hierbij kunt u zowel de service als de parkeertarieven Charleroi Airport eenvoudig tegenover elkaar zetten. U kunt de mogelijkheden eenvoudig uitgebreid vergelijken door bovenaan deze pagina uw reisdata te selecteren en u kunt direct de gewenste parkeerplaats reserveren. Let wel; de Charleroi P4 parking is niet via onze website te reserveren. 

 

De parkeerservice van P4 Charleroi

Groen P4 icoonDe parking Charleroi Airport P4 is samen met P3 Charleroi de goedkoopste officiële parking van de luchthaven. Deze tarieven hebben echter een keerzijde; ondanks dat het terrein op loopafstand ligt bent u maar liefst 20 minuten te voet onderweg richting de terminal. 

Het terrein van P4 Charleroi Airport is verlicht en geasfalteerd. Daarnaast is het volledig omheind en afgesloten met behulp van een slagboom. Uw auto parkeert u hier in de buitenlucht, er zijn geen overdekte plaatsen beschikbaar. Er is geen informatie te vinden over eventuele elektrische laadplaatsen of parkeerplaatsen voor mindervaliden. 

Het parkeerterrein in één overzicht

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (20 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Een online reservering is verplicht
  • Onoverdekt parkeerterrein
  • Entree middels kentekenherkenning of QR-code
  • Loopafstand: 20 minuten
  • Openingstijden: 24/7


Zoals gezegd parkeert u op loopafstand en bent u hierbij 20 minuten onderweg vanaf het parkeerterrein. Het parkeren bij Charleroi P4 kan in tegenstelling tot P1 Charleroi, P2 Charleroi en Lock Park Charleroi enkel met een reservering. Daarnaast is dit parkeerterrein enkel bedoeld wanneer u meer dan 5 dagen wilt parkeren.

  • Proces bij aankomst: Allereerst dient u online een reservering te maken, dit is verplicht. Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van Charleroi parking P4, deze is te vinden op Rue d'Heppignies 8, 6041 Charleroi, België. Hier betreedt u het terrein met behulp van kentekenherkenning of een unieke QR-code. Na het parkeren loopt u simpelweg door richting de vertrekhal. 
  • Proces bij terugkomst: Zodra u weer geland bent loopt u simpelweg weer terug naar het parkeerterrein, stapt u in uw auto en verlaat u het terrein weer met behulp van kentekenherkenning of een QR-code. 

 

De parkeertarieven van P4 Charleroi Airport

In bovenstaande tabel heeft u de prijzen voor Charleroi Airport parking P4 al kunnen zien. De getoonde prijs is op het moment van schrijven, maar kan sterk verschillen per periode. In vergelijking met de alternatieve parkeerplaatsen is deze locatie nog relatief duur. Daarnaast zit er bij de overige mogelijkheden een transfer inbegrepen die u bij de terminal afzet. U dient vanaf P4 Charleroi nog 20 minuten te lopen mét uw zware bagage, ook als het regent.

Hieronder ziet u een richtprijs voor Charleroi Airport P4. De online prijzen kunnen echter variëren, afhankelijk van de periode of beschikbaarheid.

ParkeertermijnKosten
1 dag€ 24,00
2 dagen€ 38,00
3 dagen€ 45,00
4 dagen€ 53,00
5 dagen€ 55,00
6 dagen€ 57,00

 

Het boekings- en annuleringsbeleid van Charleroi P4

Wanneer u gebruik wilt maken van P4 parking Charleroi, dan is een online reservering verplicht. Deze maakt u via de website van de luchthaven en betaalt u ook direct online. Dat kan met creditcard, Bancontact en Carte Bancaire. Er is geen mogelijkheid om met iDeal te betalen. Kiest u voor één van de alternatieve parkeerplaatsen op onze website, dan is dit wel mogelijk.

Het wijzigen van uw boeking kan tot 5 minuten voor de start van uw boeking via de online-omgeving. Het kenteken kunt u niet aanpassen. Mocht u met een andere auto komen, dan kunt u de QR-code gebruiken om de slagboom te openen. Deze heeft u ontvangen na het maken van de boeking.

Het annuleren van uw boeking voor het parkeren Charleroi Airport P4 kan tot 24 uur voor de start van de boeking. U ontvangt dan het betaalde parkeergeld terug.

 

Disclaimer:

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2024.
  • De prijzen van P4 Charleroi komen van de officiële Charleroi Airport website. 
  • Meer info over een alternatieve parking? Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder en reserveer direct via onze website.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving