P4 Charleroi Airport

Parking_P4_Charleroi

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige Charleroi Airport parking dan bent u bij P4 Charleroi aan het juiste adres. Hier parkeert u namelijk bij de meest voordelige officiële parking van de luchthaven maar het kan echter nog voordeliger. 

Wij vertellen meer over het parkeren bij P4 Charleroi Airport, het parkeerproces, de parkeertarieven en maken we een vergelijking met een aantal alternatieve parkeermogelijkheden. 

 

De parkeertarieven van P4 Charleroi & de alternatieve mogelijkheden

 
ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P4 Charleroi Airport€ 60,00 - week
€ 7,50 - dag
Loopafstand
> 20 min
Bekijk
Gataparking
€ 45,00 - week
€ 5,63 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
Shuttle Express Charleroi€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Shuttle
> 11 min
Reserveer
Fast Park€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Shuttle
> 3 min
Reserveer
Charleroi Low Cost Parking
€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Shuttle
> 3 min
Reserveer
FlashParking
€ 54,00 - week
€ 6,75 - dag
Shuttle
> 11 min
Reserveer
ProPark
€ 55,00 - week
€ 6,88 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer

 

Alle info over P4 Charleroi

Groen P4 icoonDe Charleroi Airport P4 parking is samen met P3 Charleroi de goedkoopste officiële parking van de luchthaven. Deze tarieven hebben echter een keerzijde; ondanks dat het terrein op loopafstand ligt bent u maar liefst 20 minuten te voet onderweg richting de terminal. 

Mocht u graag lang parkeren bij Charleroi Airport in combinatie met een shuttleservice, dan kunt u terecht bij een van de alternatieve parkeeraanbieders die te vinden zijn in de tabel of tijdens het vergelijken via onze website. 

 

Het parkeerproces bij P4 Charleroi

Zoals gezegd parkeert u op loopafstand en bent u hierbij 20 minuten onderweg vanaf het parkeerterrein. Het parkeren bij Charleroi P4 kan in tegenstelling tot P1 Charleroi, P2 Charleroi en Lock Park Charleroi enkel met een reservering. Daarnaast is dit parkeerterrein enkel bedoeld wanneer u meer dan 5 dagen wilt parkeren.

  • Proces bij aankomst: Allereerst dient u online een reservering te maken, dit is verplicht. Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van P4 Charleroi, deze is te vinden op Rue d'Heppignies 8, 6041 Charleroi, België. Hier betreedt u het terrein met behulp van kentekenherkenning of een unieke QR-code. Na het parkeren loopt u simpelweg door richting de vertrekhal. 
  • Proces bij terugkomst: Zodra u weer geland bent loopt u simpelweg weer terug naar het parkeerterrein, stapt u in uw auto en verlaat u het terrein weer met behulp van kentekenherkenning of een QR-code. 

 

Het parkeerterrein van P4 Charleroi

Het terrein van Charleroi Airport P4 is verlicht en geasfalteerd. Daarnaast is het volledig omheind en afgesloten met behulp van een slagboom. U auto parkeert u hier in de buitenlucht, er zijn geen overdekte plaatsen beschikbaar. Er is geen informatie te vinden over eventuele elektrische laadplaatsen of parkeerplaatsen voor mindervaliden. 

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (20 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Parkeren excl. reservering niet mogelijk
  • Onoverdekt parkeerterrein
  • Entree middels kentekenherkenning of QR-code
  • Loopafstand: 20 minuten
  • Openingstijden: 24/7

 

Meer info over de parkeertarieven

In de bovenstaande tabel kunt u eenvoudig een vergelijking maken tussen de parking P4 Charleroi en de alternatieve mogelijkheden. Hierbij kunt u zowel de service als de parkeertarieven Charleroi Airport eenvoudig tegenover elkaar zetten. 

De prijzen ontlopen elkaar bijzonder weinig, in dit geval is de belangrijkste afweging die u kunt maken op basis van de service of de aanwezige faciliteiten. Parkeert u liever op een ruime loopafstand of toch liever met een shuttleservice?

U kunt de mogelijkheden eenvoudig uitgebreid vergelijken door bovenaan deze pagina uw reisdata te selecteren en u kunt direct de gewenste parkeerplaats reserveren. Let wel; de Charleroi P4 parking is niet via onze website te reserveren. 

 

Meer info over de alternatieve parkeermogelijkheden

In de prijstabel heeft u naast de P4 parking Charleroi al een aantal parkeermogelijkheden gezien. U kunt het gehele parkeeraanbod vergelijk door simpelweg bovenaan deze pagina uw reisdata te selecteren en op zoeken te klikken. 

Door het gehele aanbod te vergelijken bent u helemaal zeker van goedkoop parkeren bij Charleroi Airport. U kunt de gewenste parking direct via onze website reserveren. Vervolgens ontvangt u een reserveringsbevestiging waarop alle informatie omtrent het parkeren staat vermeld. 

Het zal u wellicht zijn opgevallen, er zijn weinig opties voor valet parkeren bij Charleroi Airport. Toch kunt u bij een aanbieder gebruik maken van deze ontspannen manier van parkeren.

 

Parkeren bij Charleroi Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Disclaimer:

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2023. 
  • De prijzen van P4 Charleroi komen van de officiële Charleroi Airport website. 
  • Meer info over een alternatieve parking? Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder en reserveer direct via onze website.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving