Privacy Policy

Laatst geüpdatet: 21 december 2020

Allereerst waarderen we uw vertrouwen door Vliegen&Parkeren te gebruiken. We menen het als we zeggen dat we uw privacy serieus nemen en toegewijd zijn om alle persoonlijke gegevens die u ons verstrekt te beschermen en te beveiligen. 

Deze pagina beschrijft ons beleid en onze procedures voor het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw persoonlijke gegevens wanneer u onze service gebruikt. Het vertelt u ook over uw privacy rechten en hoe de wet u beschermt. Door de service te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit privacy beleid.

 

1. Wat valt er onder dit privacybeleid? 

De identiteit van het bedrijf;

Wat voor soort gegevens we verzamelen; 

Waarom we uw persoonlijke gegevens gebruiken; 

Met wie we persoonlijke gegevens delen; 

De wettelijke basis voor het verzamelen van gegevens; 

Waar uw gegevens worden opgeslagen; 

Overdracht van gegevens; 

Uw rechten en hoe u wordt beschermd; 

De ingangsdatum en wijzigingen;

 

2. Identiteit

ROOSH - een merk van Ruler Mobility Solutions V.O.F. (Een bedrijf naar Nederlands recht) Ook handelend onder de naam Vliegen&Parkeren, hierna ‘Vliegen&Parkeren’, ‘wij’ of ‘ons’ genoemd.

Torenallee 20 5617 BC Eindhoven Nederland 

Kamer van Koophandel: 69599742 

BTW: NL857934594B01

 

3. Welke gegevens worden verzameld? 

We kunnen u niet helpen bij het boeken van een goede parkeerservice zonder informatie, dus als u onze services gebruikt, zijn er bepaalde dingen waar we om vragen. Daarnaast gebruiken we ook verschillende trackingtools die ons informatie geven waarmee we onze website kunnen verbeteren.

 

3.1 Persoonsgegevens 

Tijdens het gebruik van onze service kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Kentekenplaat

ROOSH-gegevensbeveiligingsbeleid versie 1.0 20 

U verstrekt ons de meeste gegevens die we rechtstreeks verzamelen wanneer u Vliegen&Parkeren gebruikt. De gegevens worden verzameld en verwerkt wanneer u: 

Een parkeerplaats of parkeerservice reserveert; 

Vliegen&Parkeren gebruikt of bekijkt via de cookies van uw browser; 

Contact met ons opneemt voor klantenservice.

 

3.2 Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens worden automatisch verzameld tijdens het gebruik van de service. Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het internetprotocoladres (IP-adres) van uw apparaat, browsertype, browserversie, de pagina's van onze service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die op die pagina's is doorgebracht, unieke apparaat-ID's. en andere diagnostische gegevens. 

Wanneer u toegang krijgt tot de service via een mobiel apparaat, kunnen we bepaalde informatie automatisch verzamelen, inclusief, maar niet beperkt tot, het type mobiel apparaat dat u gebruikt, de unieke ID van uw mobiele apparaat, het IP-adres van uw mobiele apparaat, uw mobiele telefoon. besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens. 

We kunnen ook informatie verzamelen die uw browser verzendt wanneer u onze service bezoekt of wanneer u de service opent via een mobiel apparaat.

 

3.3 Cookies en andere volgtechnologieën 

We gebruiken cookies en vergelijkbare volgtechnologieën om de activiteit op onze service te volgen en bepaalde informatie op te slaan. De gebruikte trackingtechnologieën zijn bakens, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen om onze service te verbeteren. 

De technologieën die we gebruiken kunnen zijn: 

Cookies of browsercookies. Een cookie is een klein bestand dat op uw apparaat wordt geplaatst. U kunt uw browser opdracht geven om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, is het mogelijk dat u sommige delen van onze service niet kunt gebruiken. Tenzij u uw browser zo heeft ingesteld dat cookies worden geweigerd, kan onze dienst cookies gebruiken. 

Flash-cookies. Bepaalde functies van onze service kunnen lokaal opgeslagen objecten (of flash-cookies) gebruiken om informatie over uw voorkeuren of uw activiteit op onze service te verzamelen en op te slaan. Flash-cookies worden niet beheerd door dezelfde browserinstellingen als die worden gebruikt voor browsercookies. Voor meer informatie over hoe u flash-cookies kunt verwijderen, leest u "waar kan ik de instellingen wijzigen voor het uitschakelen of verwijderen van lokale gedeelde objecten?" Verkrijgbaar bij https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html# 

Web bakens. Bepaalde delen van onze service en onze e-mails kunnen kleine elektronische bestanden bevatten die bekend staan als web bakens (ook wel clear gifs, pixel tags en single-pixel gifs genoemd) waarmee het bedrijf bijvoorbeeld gebruikers kan tellen die deze pagina's hebben bezocht of een e-mail hebben geopend en voor andere gerelateerde websitestatistieken (bijvoorbeeld het registreren van de populariteit van een bepaalde sectie en het verifiëren van de systeem- en serverintegriteit). 

Cookies kunnen "permanente" of "sessie" -cookies zijn. Permanente cookies blijven op uw pc of mobiele apparaat wanneer u offline gaat, terwijl sessiecookies worden verwijderd zodra u uw webbrowser sluit. 

We gebruiken zowel sessie- als permanente cookies voor de onderstaande doeleinden:

ROOSH-gegevensbeveiligingsbeleid versie 1.0 21 

Noodzakelijke / essentiële cookies. Deze cookies zijn essentieel om u de diensten te leveren die beschikbaar zijn via de website en om u in staat te stellen sommige functies ervan te gebruiken. Ze helpen om gebruikers te authentiseren en frauduleus gebruik van gebruikersaccounts te voorkomen. Zonder deze cookies kunnen de door u gevraagde services niet worden geleverd en gebruiken we deze cookies alleen om u die services te bieden. 

Functionele cookies. Met deze cookies kunnen wij keuzes onthouden die u maakt wanneer u de website gebruikt, zoals uw inloggegevens of taalvoorkeur. Het doel van deze cookies is om u een persoonlijkere ervaring te bieden en om te voorkomen dat u uw voorkeuren elke keer dat u de website gebruikt opnieuw moet invoeren. 

Analytische cookies. Deze cookies verzamelen informatie over hoe u een website gebruikt, zoals welke pagina's u heeft bezocht en op welke links u heeft geklikt. Geen van deze informatie kan worden gebruikt om u te identificeren. Het is allemaal geaggregeerd en daarom geanonimiseerd. Hun enige doel is om de websitefuncties te verbeteren. Dit omvat cookies van analytische diensten van derden, zolang de cookies voor het exclusieve gebruik zijn van de eigenaar van de bezochte website. 

Marketingcookies. Deze cookies volgen uw online activiteit om adverteerders te helpen relevantere advertenties weer te geven of om te beperken hoe vaak u een advertentie ziet. Deze cookies kunnen die informatie delen met andere organisaties of adverteerders. Dit zijn permanente cookies en bijna altijd van derden afkomstig.

Verderop in dit beleid beschrijven we specifiek waarom we deze cookies gebruiken en hoe u zich kunt afmelden voor bepaalde cookies.

 

4. Waarom gebruiken we uw persoonlijke gegevens? 

De belangrijkste reden waarom we om uw persoonlijke gegevens vragen, is om onze service uit te voeren, zodat u online een parkeerservice kunt reserveren en de serviceprovider weet dat u hun service gebruikt. We gebruiken uw persoonlijke gegevens voor verschillende dingen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt, waaronder: 

Verwerking uw reservering: Rechtstreeks bij de parkeerserviceprovider, verwerking van bank- of online betalingstransacties met betrekking tot uw reservering en sturen van een boekingsbevestiging per e-mail.

Klantenservice: Verzoeken die we van u ontvangen en het doorvoeren van wijzigingen die u aanvraagt in uw reservering.

Met u communiceren: U informeren over eventuele wijzigingen in uw reservering.

Marketingactiviteiten: U e-mailen over speciale aanbiedingen en services waarvan we denken dat u deze interessant vindt

Klantrecensies: Vragen om uw mening en opmerkingen over de service die we bieden of de geboekte parkeerservice. ∙

Verbetering van onze diensten: Uitvoeren van analyses om onze website, diensten en informatie te verbeteren.

 

5. Wettelijke basis voor het verzamelen van gegevens 

We zijn volgens de gegevensbeschermingswet verplicht om op een aantal wettige gronden te vertrouwen om uw persoonlijke gegevens te verwerken. De onderstaande rechtsgronden achten wij relevant bij de verwerking van uw gegevens. 

Een contract afsluiten - De verwerking van persoonsgegevens is nodig om uw parkeerservicereservering af te ronden en te beheren. 

ROOSH-gegevensbeveiligingsbeleid versie 1.0 22 

Specifieke toestemming - Gevallen waarin u ons specifieke toestemming hebt gegeven om uw persoonlijke gegevens te gebruiken voor e-mailmarketingdoeleinden, om via e-mail contact met u op te nemen met relevante aanbiedingen voor aankopen uit het verleden. 

Wettelijke verplichting - Gevallen waarin we wettelijke of regelgevende verplichtingen hebben om informatie te verstrekken aan een rechtbank of regelgevende instantie. 

Gerechtvaardigd belang - Gevallen waarin het redelijkerwijs noodzakelijk is om onze eigen en de gerechtvaardigde belangen van anderen te behartigen, zolang uw informatie op een eerlijke manier wordt gebruikt en geen significante invloed heeft op uw rechten.

 

6. Delen van persoonlijke gegevens 

Er zijn verschillende partijen geïntegreerd in onze dienstverlening. De primaire reden dat we uw gegevens delen, is om onze serviceproviders de relevante informatie te verstrekken om uw parkeerservicereservering te voltooien. We kunnen uw persoonlijke gegevens delen in de volgende situaties: 

Met parkeerserviceproviders: Op deze manier kan de parkeeraanbieder u identificeren als hun klant, contact met u opnemen in geval van wijzigingen in uw boeking en ervoor zorgen dat u de service krijgt zoals geboekt via Vliegen&Parkeren. 

Met externe dienstverleners: We gebruiken dienstverleners om ons te ondersteunen bij het aanbieden van onze diensten, zoals: 

o Klantenservice 

o E-mailcommunicatie 

o Betalingen 

o Fraude detectie en preventie 

o Gegevensanalyse 

Alle externe serviceproviders worden beschreven in hoofdstuk 7, 'Toepassingen van derden’. 

Met uw toestemming: We kunnen uw persoonlijke gegevens met uw toestemming voor andere doeleinden bekendmaken.

 

7. Toepassingen van derden 

Er zijn bepaalde derde partijen die uw persoonsgegevens ontvangen om ons te helpen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Deze partijen worden hieronder vermeld inclusief waarom we hun diensten gebruiken en welke gegevens ze mogelijk ontvangen. 

 

7.1 Google Tag Manager 

Deze website maakt gebruik van Google Tag Manager (GTM), een dienst van Google inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043-1351, VS. Door deze service kunnen de zogenaamde tags centraal worden beheerd via één enkele gebruikersinterface en is het voor ons gemakkelijker om deze tags te beheren. Tags zijn kleine code-elementen die gebruikt worden om bezoekersgedrag te meten om onze website te testen en te verbeteren of om het effect van online adverteren te meten. 

GTM implementeert alleen tags, er worden geen cookies gebruikt en er worden geen persoonlijke gegevens verzameld. 

We gebruiken GTM om de volgende trackingtools toe te voegen: 

Google Analytics 

Google Optimize 

Bing-advertenties 

Mouseflow

ROOSH-gegevensbeveiligingsbeleid versie 1.0 23 

Meer over GTM en gebruiksvoorwaarden: https://www.google.com/analytics/tag-manager/use-policy/

Google privacy beleid: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

 

7.2 Google Analytics 

Op deze website is Google Analytics geïnstalleerd, een webanalysedienst van Google inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043-1351, VS. 

Google Analytics is een webanalyse-service voor het verzamelen en analyseren van gegevens over het gedrag van bezoekers van websites. Dit gebeurt door middel van cookies die op uw computer worden opgeslagen. Onder andere gegevens over waar bezoekers vandaan komen bij het bezoeken van onze website (zogenaamde verwijzers), welke subpagina's van de website zijn bezocht, hoe vaak en voor welke periode. Verder registreert Google Analytics gegevens zoals geografische locatie, apparaat, internetbrowser en besturingssysteem. Geen van deze informatie identificeert u persoonlijk. Een webanalyse wordt voornamelijk gebruikt om een website te optimaliseren en voor de kosten-batenanalyse van internetreclame. 

De informatie die door Google Analytics wordt verzameld, inclusief uw IP-adres, wordt geanonimiseerd voordat deze naar Google-servers wordt verzonden wanneer de juiste instellingen zijn ingesteld. Volg deze link voor meer informatie over de IP-anonimiseringsfunctie: https://support.google.com/analytics/answer/2763052 

Houd er rekening mee dat Google informatie kan overdragen aan derden indien wettelijk vereist. Of waar derden informatie verwerken namens Google. U kunt het opslaan van cookies voorkomen door een instelling van uw browsersoftware te wijzigen; Houd er echter rekening mee dat als u dit doet, u mogelijk niet alle functies van deze website optimaal kunt gebruiken. 

Bovendien kunt u het verzamelen van de gegevens die door de cookie worden gegenereerd en betrekking hebben op uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) door Google en de verwerking van deze gegevens door Google voorkomen door de browserplug-in te downloaden en te installeren. Dit is beschikbaar via de volgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl 

Deze browser-add-on informeert Google Analytics via JavaScript dat er geen gegevens en informatie over websitebezoeken mogen worden verzonden naar Google Analytics. Bovendien kan een reeds door Google Analytics geplaatste cookie op elk moment via de internetbrowser of andere softwareprogramma's worden verwijderd.

Meer over Google Analytics: https://www.google.com/analytics/ 

Google’s privacy regulering: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

 

7.3 Remarketing van Google Ads 

Voor deze website hebben we de remarketing functie ingeschakeld voor hernieuwde betrokkenheid (re-engagement) of vergelijkbare doelgroepen in Google Ads. Op deze manier zijn we in staat om eerdere bezoekers of vergelijkbare doelgroepen naar onze website te trekken. Google verzamelt gegevens over uw activiteiten die u niet persoonlijk of rechtstreeks identificeren wanneer u onze website bezoekt, de website van entiteiten waarvoor Google advertenties plaatst. Google verzamelt deze informatie om u relevantere advertenties te kunnen bieden. 

U kunt hier de instellingen wijzigen of u afmelden voor het gebruik van cookies door Google voor deze service: http://www.google.com/settings/ads 

 

7.4 Copernica 

We gebruiken marketingsoftware van derden van Copernica om aanbiedingen of nieuws te sturen met betrekking tot diensten die u in het verleden heeft afgenomen. Dit is een dienst van Copernica B.V., De Ruijterkade 112 (1011 AB) te Amsterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34129493. 

U kunt zich afmelden voor deze e-mails: 

ROOSH-gegevensbeveiligingsbeleid versie 1.0 24 

Bij het verzamelen van de persoonsgegevens (het maken van een boeking); 

Binnen elke e-mail is een afmeldknop opgenomen; 

Wegens contact met ons;

Als u zich afmeldt, wordt er geen contact met u opgenomen voor marketingdoeleinden, maar het kan zijn dat we nog steeds contact met u moeten opnemen voor administratieve doeleinden met betrekking tot uw geboekte service. 

De persoonsgegevens worden door Copernica veilig opgeslagen en zullen nooit voor eigen doeleinden worden gebruikt. Meer over het privacybeleid van Copernica vindt u hier: https://www.copernica.com/nl/privacy-policy

 

7.5 Mouseflow

Deze website maakt gebruik van Mouseflow, een analysetool voor websites die heatmaps, trechters, sessieherhaling, feedbackcampagnes en vergelijkbare functies biedt. Mouseflow is een tool van Mouseflow, Inc., 501 Congress Ave, Austin, TX 78701, Verenigde Staten. 

Mouseflow kan uw klikken, muisbewegingen, scrollen, formuliervullingen (toetsaanslagen) in niet-uitgesloten velden, bezochte pagina's en inhoud, tijd op site, browser, besturingssysteem, apparaattype (desktop / tablet / telefoon), schermresolutie, type bezoeker registreren (eerste keer / terugkerend), verwijzer, geanonimiseerd IP-adres, locatie (stad / land), taal en vergelijkbare metagegevens. Mouseflow verzamelt geen informatie over pagina's waarop het niet is geïnstalleerd, noch volgt het of verzamelt het informatie buiten uw webbrowser. 

Persoonlijke gegevens worden altijd uitgesloten van tracking, voor alle pagina-inhoud en formuliervelden. IP-adressen worden automatisch geanonimiseerd of uitgesloten volgens de lokale wetgeving. 

Als u zich wilt afmelden, kunt u dat hier doen: https://mouseflow.com/opt-out 

Meer info over het privacy beleid van Mouseflow: https://mouseflow.com/privacy/

Mouseflow is 100% in overeenstemming met AVG, meer info vindt u hier: https://mouseflow.com/gdpr/ 

 

7.6 Sentry

We gebruiken Sentry om fouten op onze website op te sporen en te loggen. Dit is een service van Functional Software, Inc., 132 Hawthorne Street San Francisco, CA 94107 Verenigde Staten. 

Sentry verzamelt kleine stukjes gegevens zodat we het probleem kunnen oplossen en u de best mogelijke ervaring kunnen bieden tijdens uw volgende bezoek. De opgeslagen gegevens zijn gerelateerd aan uw apparaat terwijl u de pagina bezoekt. Er wordt geen persoonlijk identificeerbare informatie gedeeld met Sentry, zoals ze aanbevelen in hun beveiligingsprivacybeleid dat hier te vinden is: https://sentry.io/privacy/ 

 

7.7 Sendgrid 

Voor het verzenden van e-mailbevestigingen gebruiken we Sendgrid als e-mailproviderservice. Sendgrid is een service van Twilio Inc., 645 Harrison Street 3rd Floor San Francisco, CA 94107 Verenigde Staten. 

Sendgrid ontvangt en verwerkt namens ons de gegevens die nodig zijn voor het verzenden van de boekingsbevestiging, in het bijzonder e-mailadres, IP-adres en apparaatnaam. Deze gegevens worden verwerkt op servers in de VS. Sendgrid is gecertificeerd volgens "privacy shield". Het "privacyschild" is een overeenkomst tussen de Europese Unie (EU) en de VS om naleving van de Europese normen voor gegevensbescherming in de VS te waarborgen. 

We hebben een overeenkomst met Sendgrid die ervoor zorgt dat zij voldoen aan dezelfde beveiligingsnormen als wij bij het verwerken en opslaan van persoonsgegevens. 

ROOSH-gegevensbeveiligingsbeleid versie 1.0 25 

Meer informatie over Sendgrid en zijn privacybeleid is hier te vinden: https://www.twilio.com/legal/privacy 

 

7.8 Freshdesk 

Voor klantenservice gebruiken we Freshdesk, een service van Freshworks Inc., 1250 Bayhill Drive, Suite 315, San Bruno, CA 94066, VS. Wanneer u contact met ons opneemt via e-mail of via het contactformulier op onze website, worden de gegevens die u ons verstrekt bij het contacteren opgeslagen in Freshdesk voor het verwerken van het contactverzoek. 

Freshworks zorgt ervoor dat zij de gegevens verwerken in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en garandeert dat de rechten van gebruikers betrokken zijn. 

Meer informatie over Freshdesk en gegevensbescherming vindt u hier: http://freshworks.com/privacy 

 

8. Gegevensopslag 

We hebben procedures om ongeautoriseerde toegang tot en misbruik van persoonlijke gegevens te voorkomen. 

Uw gegevens worden opgeslagen in verschillende databases binnen de Europese Unie. Hierdoor worden strikte beveiligingsmaatregelen toegepast, zoals een SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens worden versleuteld tussen de server en uw webbrowser. 

Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verzameld. Wanneer het niet langer nodig is om uw gegevens te bewaren, zullen we deze verwijderen of worden ze alleen anoniem gebruikt voor interne analyses. 

We verwijderen inactieve klantgegevens na 7 jaar. Wij zijn verplicht uw gegevens gedurende deze periode te bewaren om aan onze wettelijke verplichtingen jegens de belastingdienst te voldoen. 

We bewaren ook gebruiksgegevens voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te versterken of om de functionaliteit van onze dienst te verbeteren, of we zijn wettelijk verplicht om deze gegevens voor een langere periode te bewaren.

 

9. Internationale doorgifte van gegevens 

Uw informatie, inclusief persoonsgegevens, wordt verwerkt in de operationele kantoren van het bedrijf en op alle andere plaatsen waar de bij de verwerking betrokken partijen zich bevinden. Dit betekent dat deze informatie kan worden overgedragen naar - en bijgehouden in - databases die zich buiten uw staat, provincie, land of ander rechtsgebied van de overheid bevinden, waar de gegevensbeschermingswetten kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied. 

Uw instemming met dit privacy beleid gevolgd door uw indiening van dergelijke informatie geeft aan dat u akkoord gaat met die overdracht. 

We zullen alle stappen ondernemen die redelijkerwijs nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacy beleid worden behandeld en er zal geen overdracht van uw persoonlijke gegevens plaatsvinden naar een organisatie of een land, tenzij er voldoende controles zijn, waaronder de beveiliging van uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

 

10. Rechten van gebruikers / consumenten 

In overeenstemming met de EU-wetgeving inzake gegevensbescherming heeft u bepaalde rechten waarvan we willen dat u zich ervan bewust bent. 

Recht op toegang - U hebt het recht om bij ons kopieën van uw persoonlijke gegevens op te vragen. Indien u dit wenst, neem dan contact met ons op via info@vliegenenparkeren.nl met een omschrijving van de gegevens die u nodig heeft. 

ROOSH-gegevensbeveiligingsbeleid versie 1.0 26

Recht op rectificatie - U hebt het recht om te verzoeken dat wij alle informatie over u corrigeren waarvan u denkt dat deze onjuist of onvolledig is. 

Recht op verwijdering - U hebt het recht om te verzoeken dat wij sommige of al uw persoonlijke gegevens onder bepaalde voorwaarden verwijderen. 

Recht op informatie - U hebt het recht om te worden geïnformeerd over welke gegevens we gebruiken, om welke redenen en met wie we deze delen. Deze informatie is opgenomen in dit privacybeleid. 

Recht op beperking van de verwerking - U hebt het recht om te verzoeken dat wij de verwerking van uw persoonsgegevens onder bepaalde voorwaarden beperken, bijv. als er onenigheid is over de juistheid ervan. Beperkte verwerking betekent dat de gegevens kunnen worden opgeslagen, maar niet kunnen worden gebruikt. 

Recht van bezwaar - U hebt het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketing, statistische analyse of gerechtvaardigde belangen. 

Recht op gegevensoverdraagbaarheid - U heeft het recht om te verzoeken dat wij uw gegevens overdragen naar een andere organisatie of in bepaalde gevallen rechtstreeks naar u. 

Daarnaast heeft u het recht om een klacht in te dienen over de manier waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens. U kunt dit indienen door een e-mail te sturen naar info@vliegenenparkeren.nl.  

Als u niet tevreden bent over hoe wij met uw gegevens omgaan, kunt u ook contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/ 

 

11. Ingangsdatum en wijzigingen 

We kunnen ons privacy beleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacy beleid op deze pagina te plaatsen en de datum "Laatst bijgewerkt" bovenaan dit privacy beleid bij te werken. 

U wordt geadviseerd om dit privacy beleid regelmatig te bekijken op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacy beleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst. 

Voor vragen over onze bedrijfsprivacyverklaring, de gegevens die we over u bewaren of als u een van uw gegevensbeschermingsrechten wilt uitoefenen, kunt u ons een e-mail sturen via info@vliegenenparkeren.nl of schrijven naar ROOSH., Torenallee 20, 5617 BC, Eindhoven.

 

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker