Parkeren Charles de Gaulle

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Charles de Gaulle Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
Large terminal
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk de parkeermogelijkheden rondom Charles de Gaulle Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats online. Onze vergelijkings- en reserveringstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op reis vanaf de Franse luchthaven Charles de Gaulle nabij Parijs en bent u op zoek naar een parkeerplaats Charles de Gaulle? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want dankzij onze handige vergelijkingstool kunt u diverse aanbieders met elkaar vergelijken en de beste parkeerplaats voor u kiezen en direct reserveren. Selecteer uw reisdata bovenaan deze pagina en klik op ‘zoeken’. Wij laten u dan al het aanbod zien van parkeren Charles de Gaulle Airport waarin u kunt filteren op basis van uw wensen.

Het parkeren bij de alternatieve parkeerplaatsen doet u inclusief een shuttle- of valetservice, waarbij u naar de luchthaven wordt gebracht of direct uitstapt bij de luchthaven. Beide kunt u doen bij de terminal van uw vertrek, zodat u nooit van de ene naar de andere terminal hoeft te lopen. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden bij Charles de Gaulle Airport

We hebben al eerder benoemt dat het parkeren Parijs Charles de Gaulle op diverse manieren kan. Bij de alternatieve parkeerplaatsen op onze website kunt u kiezen uit een shuttleservice of een valetservice. Echter is het bij de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven ook mogelijk om op loopafstand te parkeren. Het is goed om te weten dat deze officiële parkeerplaatsen veel prijziger zijn dan de parkeeraanbieders die net buiten de luchthaven gelegen zijn. Zo bespaart u een hoop geld als u voor een van de alternatieve parkings kiest.

 

🚗 Aantal parkeerplaatsen14
🏆 Best beoordeeldWelcome Driver
💶 Goedkoopste parkingSO Parking
📍 Dichtst bij luchthavenClass Park
Airport-Roissy-Parking

Shuttle Parkeren Charles de Gaulle Airport

Shuttle parkeren Charles de Gaulle AirportWanneer u wilt gaan parkeren Charles de Gaulle kunt u kiezen uit diverse shuttle parkeerplaatsen. Het grote voordeel aan deze parkeervorm is de lage prijs en de eenvoudige werking van het parkeren. We vertellen u uitgbreided, bij zowel aankomst als terugkomst, hoe het parkeren in zijn werking gaat. U ontvangt een uitgebreide beschrijving van het reserveringsproces zodra u uw reservering hebt afgerond. 

Aankomst: U rijdt naar de parking Charles de Gaulle Airport welke u gereserveerd heeft en parkeert daar zelf uw auto. Na het parkeren wordt u dan met de shuttlebus naar de terminal naar keuze gebracht bij de luchthaven van Charles de Gaulle. Houdt wel altijd rekening met enige wachttijd, zodat u niet in tijdnood komt.

Terugkomst: Wanneer u terug bent op de luchthaven van Charles de Gaulle neemt u telefonisch contact op met de parking waar uw auto geparkeerd staat. Hierna wordt u zo spoedig mogelijk opgehaald door de shuttlebus en weer naar uw auto gebracht. Hieronder ziet u de mogelijkheden voor parkeren vliegveld Parijs bij Charles de Gaulle Airport.

 

Voordelen van Shuttle Parkeren bij Charles de Gaulle Airport

Voordelig parkeren

Veilig en betrouwbaar

Eventueel optie tot sleutelbehoud

 

FlyPark

Logo FlyPark Charles de Gaulle AirportAls u graag zo min mogelijk geld kwijt wilt zijn aan een parkeerplaats, kies dan voor Fly Park. Voor slechts een paar tientjes parkeert u uw auto al gedurende een week. De shuttleservice brengt u in 10 minuten naar de luchthaven toe. De parking is 24/7 geopend, waardoor u dag en nacht kunt reizen. Het onverharde parkeerterrein is voorzien van camerabewaking en verlichting

Boek online →

 

Parkings Premier

Logo Parkings Premier Charles de Gaulle AirportParkeren bij een goede parking zoals Parkings Premier is altijd een goed idee! De shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de luchthaven toe, terwijl uw auto op een net parkeerterrein met camerabewaking staat. De parking en shuttleservice is 24/7 geopend en tegen meerprijs kunt u ook uw auto laten wassen. U mag tevens uw autosleutels bij u houden na het parkeren.

Boek online →

 

Parking Roissy Tarif

Logo Parking Roissy TarifDe zeer goed beoordeelde Parking Roissy Tarif biedt een shuttleservice welke 24 uur per dag te gebruiken is. De rit met de shuttlebus duurt ongeveer 10 minuten en brengt u naar de gewenste terminal toe. Het terrein beschikt over een wachtruimte met toilet en wordt beveiligd met camerabewaking. U wordt netjes geholpen met het plaatsen van uw bagage in de shuttlebus.

Boek online →

 

Speed Parking

Logo Speed Parking Charles de Gaulle AirportHet parkeren bij Speed Parking gaat, zoals de naam al zegt, soepel en snel. U kunt hier dag en nacht terecht, want de parking is 24 uur per dag geopend. Nadat u uw auto hebt geparkeerd, wordt u door de shuttlebus in 13 minuten naar de luchthaven gebracht. Verder is het tegen meerprijs ook mogelijk om uw auto te laten reinigen van binnen en buiten.

Boek online →

 

Fast Park

Logo Fast Park Charles de Gaulle AirportTevens 24 uur per dag beschikbaar is de shuttleservice van Fast Park. Voor een voordelige prijs krijgt u een eenvoudige parkeerplaats, waarbij de shuttlebus u in 10 minuten naar de terminal brengt. Het parkeerterrein is voorzien van camerabewaking en er is een wachtruimte aanwezig. Middels voertuiginspectie wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schade.

Boek online →

 

Class Park

Logo Class Park Charles de Gaulles AirportParkeren met sleutelbehoud kan bij Charles de Gaulle Airport bijvoorbeeld bij Class Park. Uw auto wordt na het parkeren dus niet meer verplaatst. De parking en de bijbehorende shuttleservice, welke is inbegrepen voor vier personen, is 24 uur per dag beschikbaar. De rit duurt 8 minuten en als extra service kunt u tegen meerprijs uw auto laten wassen.

Boek online →

 

SO Parking

Logo SO Parking Charles de Gaulle AirportOp slechts 8 minuten van de luchthaven ligt SO’ Parking. Deze parking is 24 uur per dag geopend en biedt een zeer goede shuttleservice waarbij de transfertijd dus 8 minuten is. Tegen meerprijs kan uw auto gewassen worden tijdens uw reis. Het terrein wordt met camerabewaking in de gaten gehouden en er is een wachtruimte met toilet aanwezig.

Boek online →

 

Airport Park Roissy

Logo Aiport Park RoissyWanneer u 24 uur per dag gebruik wilt kunnen maken van een shuttlebus, dan is Airport Park Roissy een goede keuze voor u. De shuttlebus, welke bij de prijs inbegrepen is voor 4 personen, brengt u na het parkeren op de goed bewaakte parkeerplaats in 8 minuten naar de luchthaven toe. Tegen meerprijs is het mogelijk om uw elektrische auto op te laden en uw auto te laten wassen tijdens uw reis. 

Boek online →

 

Park Airport CDG

Logo Park Airport CDGGelegen op dezelfde locatie als bovenstaande parkeerplaats is Park Airport CDG. Ook deze parking is uitermate goed beveiligd met camerabewaking, een alarm en zelfs een waakhond. Indien u even moet wachten op de shuttlebus is er een wachtruimte met toilet. Evenals de bovenstaande parking kunt u ook hier tegen meerprijs gebruik maken van services zoals het wassen van uw auto en elektrisch laden.

Boek online →

 

Valet Parkeren bij Charles de Gaulle Airport

Valet parkeren Charles de Gaulle AirportBent u op zoek naar een snellere parkeervorm, waarbij u direct bij de luchthaven kunt uitstappen? Dan is valet parkeren Charles de Gaulle wellicht een betere optie voor u. Deze manier van parkeren scheelt u veel tijd en u hoeft niet ver te lopen. Deze luxueuze parkeervorm is ideaal voor als u kinderen heeft of bijvoorbeeld slecht ter been bent. U ontvangt een uitgebreide beschrijving van het reserveringsproces zodra u uw reservering hebt afgerond. 

Aankomst: U rijdt direct naar de gewenste terminal toe vanaf waar u vlucht gaat vertrekken. Een half uur voor aankomst op de luchthaven neemt u telefonisch contact op met de parking. Er zal dan een chauffeur komen die uw auto van u overneemt bij de terminal en deze voor u parkeert. Vaak volgt er voor het parkeren nog een voertuiginspectie om eventuele bestaande schade te noteren.

Terugkomst: Nadat u geland bent neemt u telefonisch contact op met de parking en wordt uw auto weer naar de terminal gereden voor u. We hebben de valet mogelijkheden voor een Paris Charles de Gaulle Airport parking voor u op een rij gezet.

 

Voordelen van Valet Parkeren bij Charles de Gaulle

 Bespaart tijd en stress

 Direct bij de terminal in- en uitstappen

Ervaren en vakbekwame chauffeurs

 

Le Voiturier Parisien

Logo Le Voiturier ParisienZoals de naam al zegt biedt Le Voiturier Parisien een valetservice aan. Deze is 24/7 beschikbaar, waarbij er een nachttoeslag geldt. Het terrein is voorzien van camerabewaking en 24-uursbewaking en is netjes verhard en voorzien van verlichting. Tegen meerprijs kunt u uw elektrische auto opladen en uw auto laten wassen.

Boek online →

 

Welcome Driver

Logo Welcome Driver Charles de Gaulle AirportEen andere parking die valetservice aanbiedt is Welcome Driver. Deze parkeerservice is beschikbaar tussen 04:00 en 23:00, waarbij u direct uitstapt bij de luchthaven. Uw auto wordt standaard overdekt geparkeerd, in een ondergrondse parkeergarage. Bij inname wordt uw auto gecontroleerd op schade en voor de veiligheid van uw voertuig is de parkeergarage voorzien van camerabewaking en een beveiliger.

Boek online →

 

My Voiturier

Logo My Voiturier Charles de Gaulle AirportBent u op zoek naar een simpele valetservice, dan is My Voiturier een goede optie voor u. Als reiziger kunt u kiezen uit de buitenparkeerplaats of, tegen meerprijs, een overdekte parkeergarage. Bij beide is camerabewaking aanwezig, evenals verlichting. Uw auto wordt gecontroleerd door de valet chauffeur bij inname, om schade te beperken. Als extra service kunt u daarnaast nog kiezen voor het laten wassen van uw auto tegen een toeslag.

Boek online →

 

Blue Valet Charles de Gaulle

Logo Blue Valet Charles de Gaulle AirportEen bekende parkeeraanbieder in Frankrijk en tevens beschikbaar bij Charles de Gaulle Airport is Blue Valet. De valetservice is beschikbaar tussen 06:00 en 23:00 en is hiermee niet geschikt voor nachtvluchten. De geboden service wordt uitstekend beoordeeld en tegen meerprijs kunt u ook uw auto laten wassen tijdens uw reis.

Boek online →

 

S Valet

Logo S Valet Charles de Gaulle AirportEen nieuwe valetservice bij Charles de Gaulle Airport is S Valet. De parkeerplaats is geopend tussen 04:00 en 00:00, waarbij u wordt bedient in de vorm van een valetservice. De valet chauffeur haalt uw voertuig bij de luchthaven op en parkeert deze op een zeer goed beveiligd terrein of, tegen meerprijs, in een ondergrondse parkeergarage.

Boek online →

 

 

Parkeren op loopafstand

Parkeren op loopafstand Charles de GaulleZoals bij de meeste luchthavens is het alleen mogelijk om te parkeren op loopafstand bij één van officiële parkings van de luchthaven zelf. De werkwijze is erg eenvoudig, maar de prijs ligt vaak erg hoog. Er zijn wel 9 verschillende parkeerplaatsen, verspreid over de verschillende terminals. 

Aankomst: U rijdt naar de parkeerplaats toe en parkeert uw auto. U kunt vanaf deze parking de terminal te voet bereiken of met de CDGVAL, een gratis metro welke tussen de terminals, het trein station en verder gelegen parkeerplaatsen PR en PX rijdt.

Terugkomst: Loop weer naar de parkeerplaats of neem de CDGVAL. Daar stapt u in uw auto en vervolgt u uw weg.

 

P1 Charles de Gaulle

P1 Charles de Gaulle AirportNabij terminal 1 ligt de parkeerplaats P1 Charles de Gaulle. Deze zijn overdekt en liggen het dichtst bij de luchthaven. Na het parkeren loopt u in slechts 5 minuten naar terminal 1 toe. Er zijn elektrische oplaadpunten voor uw elektrische auto aanwezig.

 

 

PAB Charles de Gaulle

PAB Charles de Gaulle AirportAls u vanaf terminal 2 op reis gaat zijn PAB Charles de Gaulle een goede optie. De overdekte parkeerplaatsen liggen op 2 minuten loopafstand van terminal 2A en 2B.

 

 

 

PCD Charles de Gaulle

PCD Charles de Gaulle AirportNet als PAB Charles de Gaulle ligt ook PCD Charles de Gaulle bij terminal 2, maar dan bij 2C en 2D. De overdekte parkeergarage is beveilgid en 24/7 geopend.

 

 

 

PEF Charles de Gaulle

PEF Charles de Gaulle AirportBij terminal 2 ligt ook de overdekte parkeerplaats PEF Charles de Gaulle. Er is camerabewaking en het is 24/7 geopend. U kunt na het parkeren gemakkelijk naar terminal 2E en 2F lopen.

 

 

PG Charles de Gaulle

PG Charles de Gaulle AirportParkeren nabij terminal 2G kan bij PG Charles de Gaulle. Deze buiten parkeerplaats is voorzien van camerabewaking en beschikt over elektrische laadpalen.

 

 

 

P3 Charles de Gaulle

P3 Charles de Gaulle AirportNabij terminal 3 ligt P3 Charles de Gaulle op ongeveer 5 minuten loopafstand van terminal 3. Deze buiten parkerplaats is voorzien van camerabewaking en heeft speciale plaatsen voor mindervaliden.

 

 

PX Eco Charles de Gaulle

PX Eco Charles de Gaulle AirportDeze goedkopere buitenparking ligt op enige afstand van de terminals af. U kunt gebruik maken van de CDGVAL om naar de juiste terminal te reizen. Zo is het ongeveer vijf minuten naar terminal 1, zeven minuten tot terminal 2 en zo’n twaalf minuten naar terminal 3.

 

 

PR Eco Charles de Gaulle

PR Eco Charles de Gaulle AirportBuiten het terrein van de luchthaven ligt PR Eco Charles de Gaulle. De openlucht parkeerplaats staat in verbinding met de verschillende terminals door de CDGVAL. Zo is het ongeveer 10 minuten reizen naar terminal 1, vijftien minuten naar terminal 2 en twaalf minuten naar terminal 3.

 

Goedkoop parkeren Charles de Gaulle Airport

Wanneer u enkel naar de officiële parkeerplaatsen van Charles de Gaulle Airport kijkt, dus de parkeerplaatsen die door de luchthaven beheerd worden, dan komt u er snel genoeg achter dat goedkoop parkeren Charles de Gaulle geen optie is. U parkeert dicht bij de luchthaven, vaak op loopafstand, maar daar betaalt u de hoofdprijs voor. Als u wilt besparen op uw parkeerplaats dan kunt u terecht bij Vliegen en Parkeren! 

Wij werken samen met externe parkeerbedrijven die het goedkoop parkeren Roissy Airport mogelijk maken. U kunt al gemakkelijk meer dan vijftig procent besparen ten opzichte van de officiële airport parkings. U parkeert uw auto middels een shuttle- of valetservice, u parkeert dus met net zoveel gemak. De parkeeraanbieders worden streng gecontroleerd, wat betekent dat wij enkel met betrouwbare partners werken. De reviews spreken voor zich!

 

Wilt u meer weten over de luchthaven Charles de Gaulle, de parkeerplaatsen rondom Charles de Gaulle Airport of onze services? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze blogartikelen!

Parkeertarieven Charles de Gaulle Airport

Zoals we al eerder noemden kunnen de parkeertarieven Charles de Gaulle enorm variëren. De prijsberekening wordt gedaan op basis van verschillende variabelen. Wij vertellen u welke variabelen invloed hebben op de prijs van een parkeerplaats. 

Prijsverschil officiële parkeerplaatsen en alternatieve parkeerbedrijven

Allereerst zijn er grote verschillen tussen de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven en de alternatieve parkeerbedrijven nabij de luchthaven. Deze alternatieve parkeerbedrijven zijn gemakkelijk via onze website te reserveren en u kunt direct online reserveren. U bespaart al snel tientallen euro's. 

Prijsverschil hoogseizoen en laagseizoen

Daarnaast is ook de periode van invloed. U betaalt meer tijdens de zomervakantie en andere vakantieperiodes dan in het laagseizoen. Wilt u besparen op de parkeertarieven bij Charles de Gaulle airport dan is het aan te raden om in het laagseizoen op reis te gaan. 

Dagtarieven omlaag naarmate u langer parkeert

Gaat u lang parkeren bij Charles de Gaulle airport? Maakt u zich dan niet druk om enorm hoge parkeerkosten, de kosten gaan namelijk relatief gezien omlaag als u langer parkeert. Het dagtarief van een reservering van dertig dagen ligt lager dan een reservering van drie dagen. U betaalt dus altijd een faire prijs voor uw parkeerplaats. 

 

Reserveer een parkeerplaats bij Charles de Gaulle Airport

Wanneer u op vliegreis gaat via CDG Airport dan heeft het meerdere voordelen om met de auto naar de luchthaven af te reizen. Om te beginnen bent u van niemand anders afhankelijk en heeft u de gehele reis in eigen hand.

Bespaar op uw parkeerkosten

Daarnaast zijn er ontzettend veel parkeermogelijkheden rondom de luchthaven. Hierdoor wordt er onderling op prijs geconcurreerd, betaalt u dus niet te veel en zult u altijd een parking Roissy CDG plek hebben. U zult daarop nog geld kunnen besparen door van tevoren te reserveren, de tarieven van online reserveringen zijn lager dan wanneer u simpelweg de auto parkeert op een van de terreinen.

Parkeerservice bij iedere terminal

Voor elke terminal zijn er meerdere parkeerterreinen die het parkeren voor deze terminal zo eenvoudig en snel mogelijk maken. U bent dus nooit lang onderweg en verliest nooit veel tijd tijdens parkeren luchthaven Charles de Gaulle.

 

Meer info over Charles de Gaulle Airport

De internationale luchthaven Parijs-Charles de Gaulle is een van de belangrijkste luchthavens van Europa en dé belangrijkste van Frankrijk. De luchthaven ligt ongeveer 25 km van Parijs en dichtbij Roissy. Hierdoor wordt de luchthaven in de volksmond ook wel Roissy of CDG Airport genoemd. 

Drukte op de luchthaven

De luchthaven vervoert meer dan 200.000 passagiers per dag, u kunt dus wel nagaan dat het er enorm druk is. Juist daarom is het van belang om een CDG parking te reserveren voordat u vertrekt richting deze luchthaven nabij Parijs. 

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving