• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parkeren Charles de Gaulle

De internationale luchthaven Parijs-Charles de Gaulle is een van de belangrijkste luchthavens van Europa en dé belangrijkste van Frankrijk. De luchthaven ligt ongeveer 25 km van Parijs en dichtbij Roissy. Hierdoor wordt de luchthaven in de volksmond ook wel Roissy- of CDG Airport genoemd. De luchthaven vervoer meer dan 200.000 passagiers per dag, u kunt dus wel nagaan dat het enorm druk is.

Bent u op zoek naar parkeren Charles de Gaulle, dan zijn er enorm veel mogelijkheden. Via onze website vindt u alle info, kunt u eenvoudig de mogelijkheden vergelijken en direct de gewenste Charles de Gaulle parking reserveren.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden bij Charles de Gaulle Airport

Rondom Charles de Gaulle Airport zijn er zowel officiële airport parkeerplaatsen als on-officiële alternatieve parkeeraanbieders te vinden. Dit parkeeraanbod voorziet u van een parkeerplaats in twee verschillende vormen, deze zijn shuttle parking en parkeren op loopafstand.

 

🚗 Aantal parkeerplaatsen5
🏆 Best beoordeeldFastPark Roissy
💶 Goedkoopste parkingFastPark Roissy
📍 Dichtst bij luchthavenYummyPark - valet
Airport-Roissy-Parking

Parkeeraanbieders inclusief shuttleservice

Er zijn zowel officiële als onofficiële shuttle parkeerplaatsen rondom de luchthaven. Parkeren Charles de Gaulle Airport is het meest voordelig bij de on-officiële, daarnaast verschillen de rijtijden van de shuttlebussen minimaal. Hieronder een lijst van een aantal parkings met shuttle service. 

 

Parkeeraanbieders op loopafstand

Alle parking CDG Airport aanbieders op loopafstand zijn officiële airport parkeerplaatsen en hanteren hogere tarieven vanwege het gemak van het parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren. 

 

Reserveer een parkeerplaats bij Charles de Gaulle Airport

Wanneer u op vliegreis gaat via CDG Airport dan heeft het meerdere voordelen om met de auto naar de luchthaven af te reizen. Om te beginnen bent u van niemand anders afhankelijk en heeft u de gehele reis in eigen hand.

Daarnaast zijn er ontzettend veel parkeermogelijkheden rondom de luchthaven. Hierdoor wordt er onderling op prijs geconcurreerd, betaalt u dus niet teveel en zult u altijd een parking Charles de Gaulle Airport plek hebben. U zult daarop nog geld kunnen besparen door van tevoren te reserveren, de tarieven van online reserveringen zijn lager dan wanneer u simpelweg de auto parkeert op een van de terreinen.

Voor elke terminal zijn er meerdere parkeerterreinen die het parkeren voor deze terminal zo eenvoudig en snel mogelijk maken. U bent dus nooit lang onderweg en verliest nooit veel tijd tijdens Charles de Gaulle parking.

Ontdek de parkeermogelijkheden

Wilt u meer weten

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Bekijk onze blogartikelen hier

Een omschrijving den parkeervormen vindt u hier

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker