• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parkeren Weeze

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk eenvoudig het parkeeraanbod bij Weeze Airport, reserveer direct online de gewenste parkeerplaats. Dankzij onze handige vergelijkings- en boekingstool vindt én boekt u eenvoudig een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Vertrekt uw vlucht vanaf Weeze Airport en zoekt u nog naar een parkeerplaats bij of rondom de luchthaven? U bent aan het juiste adres! Via Vliegen en Parkeren kunt u eenvoudig het parkeeraanbod vinden en vergelijken. Zodra u de ideale optie heeft gevonden dan kunt u deze direct online reserveren. U ontvangt van ons een reserveringsbevestiging/voucher waarop alle benodigde parkeerinformatie staat vermeld. Zo bespaart u het parkeren en kunt u met een gerust gevoel op reis gaan. 

Let op: Weeze Airport wordt ook wel Dusseldorf Weeze Airport genoemd. Deze luchthaven is echter niet te verwarren met Dusseldorf International Airport, deze luchthaven ligt namelijk wél in Düsseldorf. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De verschillende parkeervormen bij Weeze Airport

Er zijn drie verschillende vormen van Parkeren Weeze Airport te onderscheiden, dit zijn shuttle parking, parkeren op loopafstand en valet parking. Alle drie de parkeervormen zijn te vinden én te reserveren via onze website.

 

Parkeeraanbieders met shuttleservice

Icoon shuttle parkerenEr zijn meerdere parkeeraanbieders waar u parkeert in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Deze shuttle parkeerplaatsen bij Weeze Airport zijn vanwege de lage tarieven de beste opties wanneer u lang wilt parkeren.

 • Safe & Save Parking is de goedkoopste optie. De reistijd bedraagt ongeveer 8 minuten en de shuttlebussen hebben een flexibel rijschema.
 • Easy Airport Parking ligt op ongeveer 11 minuten reistijd van de luchthaven en ook hier rijden de bussen volgens een flexibel schema.

Parkeeraanbieders op loopafstand

Icoon parkeren op loopafstandWilt u dichtbij parkeren en simpelweg lopend naar de luchthaven? Dat kan, er zijn namelijk drie p-producten die allen een parkeerplaats op loopafstand aanbieden. Hierbij is het belangrijk om te weten dat de parkeertarieven omhoog gaan, naarmate u dichterbij parkeert. P3 is zodoende de meest voordelige optie en P1 de meest prijzige.

 

Parkeeraanbieders met valetservice

Icoon valet parkerenWilt u écht direct bij de luchthaven parkeren dan kunt u kiezen voor valet service bij Weeze Airport. U overhandigt uw auto namelijk direct bij de vertrekhal aan een chauffeur van de parking. Deze chauffeur parkeert uw auto terwijl u uw reis gewoon kunt vervolgen!

 

Alle parkeerinfo bij Weeze Airport samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen3
🏆 Best beoordeeldP2 Weeze
💶 Goedkoopste parkingP3 Weeze
📌Dichtst bij luchthavenP1 Weeze


* De prijzen van het parkeeraanbod zijn altijd aan verandering onderhevig.

Weeze Airport ligt uiteraard niet om de hoek. Wij snappen het daarom ook volkomen dat u van tevoren graag zoveel mogelijk informatie heeft over de luchthaven en de parkeerproducten. Wilt u graag meer weten? Bekijk dan eens onze informatieve blogartikelen, zo weet u precies hoe het parkeren bij de luchthaven in zijn werking gaat. 

Ontdek de parkeermogelijkheden

Reserveer een parkeerplaats bij Weeze Airport

Er zijn meerdere redenen waarom Weeze Airport parkeren de beste optie is wanneer u op vliegreis gaat. Airport Weeze is lastig en tijdrovend om met het openbaar vervoer te bereiken. Er gaan shuttlebussen vanaf Kevelear maar deze gaan niet frequent. Mist u de bus dan kunt u al snel een half uur tot uur wachten en wellicht uw vlucht missen.

Er vertrekken namelijk low-budget vluchten van maatschappijen zoals Ryanair. U kunt dus zeer goedkoop op vliegreis.

Luchthaven Weeze ligt net over de grens en is zeer eenvoudig te bereiken met de auto. Vanaf steden als Venlo en Nijmegen bent u slechts een half uur onderweg.

 

Meer informatie over Weeze Airport

Airport Weeze, voormalig Flughafen Niederrhein, is een Duitse luchthaven vlak voorbij de Nederlandse grens bij Bergen en ligt op slechts 33 km afstand van Nijmegen. Hierdoor is Weeze airport een zeer aantrekkelijke luchthaven voor Nederlandse reizigers. De laatste jaren vertrekken er een kleine 2 miljoen reizigers op jaarbasis vanaf de luchthaven.

Door de enorme groei van de laatste jaren is het lastiger geworden een goed overzicht te krijgen van parkeren Vliegveld Weeze. Er zijn namelijk officiële parkeerplaatsen maar ook on-officële externe parkeeraanbieders. Weeze Airport kent drie offciële p-parkeerplaatsen, deze vindt u samen met een aanbod van externe parkeeraanbieders terug op onze website. Wij adviseren van tevoren te reserveren, zo bent u verzekerd van een parkeerplaats een bespaart u gegarandeerd!

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker