Parkeren Weeze

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Weeze Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
Large terminal
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk eenvoudig het parkeeraanbod bij Weeze Airport, reserveer direct online de gewenste parkeerplaats. Dankzij onze handige vergelijkings- en boekingstool vindt én boekt u eenvoudig een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Vertrekt uw vlucht vanaf Weeze Airport en zoekt u nog naar een parkeerplaats bij of rondom de luchthaven? U bent aan het juiste adres! Via Vliegen en Parkeren kunt u eenvoudig het parkeeraanbod vinden en vergelijken. Zodra u de ideale optie heeft gevonden dan kunt u deze direct online reserveren. U ontvangt van ons een reserveringsbevestiging/voucher waarop alle benodigde parkeerinformatie staat vermeld. Zo bespaart u het parkeren en kunt u met een gerust gevoel op reis gaan. 

Let op: Weeze Airport wordt ook wel Dusseldorf Weeze Airport genoemd en ligt in Weeze. Deze luchthaven is echter niet te verwarren met Dusseldorf International Airport, die wél in Düsseldorf ligt. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De verschillende parkeervormen bij Weeze Airport

Er zijn drie verschillende vormen van Parkeren Weeze Airport te onderscheiden, dit zijn shuttle parking, parkeren op loopafstand en valet parking. Alle drie de parkeervormen zijn te vinden én te reserveren via onze website.

 

Parkeren op Loopafstand

Wanneer u dichtbij en middels een eenvoudig proces wilt parkeren dan is het parkeren op loopafstand de beste optie. U kunt parkeren bij P1 Weeze, P2 Weeze en P3 Weeze, allen gelegen op loopafstand. De loopafstand varieert per parkeerterrein van 50 meter tot ongeveer 600 meter. 

 

Parkeren incl. shuttle- of valetservice

Rondom Weeze Airport zijn tevens shuttle en valetservices beschikbaar. Hier parkeert u inclusief een pendeldienst of een chauffeur parkeert uw auto in de vorm van een valetservice. Vergelijk de mogelijkheden door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op 'zoeken' te klikken.

weezee-airport-parking-map

Parkeeraanbieders op Loopafstand

Icoon parkeren op loopafstandWilt u dichtbij parkeren en simpelweg lopend naar de luchthaven? Dat kan, er zijn namelijk drie P-producten die allen een parkeerplaats op loopafstand aanbieden. Hierbij is het belangrijk om te weten dat de parkeertarieven omhoog gaan, naarmate u dichterbij parkeert. P3 is zodoende de meest voordelige optie en P1 de meest prijzige. 

Proces bij aankomst: Bij de hoofdingang wordt u kenteken gescand en bij herkenning wordt de slagboom geopend. Vervolgens rijdt u naar het gekozen parkeerterrein, aldaar wordt uw kenteken weer gescand en hier krijgt u een parkeerticket inclusief uw boekingsnummer. Vervolgens parkeert u uw auto en kunt u te voet door naar de vertrekhal. Let op: Opent de slagboom niet? Druk dan op de blauwe intercom knop, neem geen parkeerkaart!

Proces bij terugkomst: Bij terugkomst gebruikt u het parkeerticket die u bij aankomst heeft gekregen. Het is dus zaak deze goed te bewaren, hiermee opent u namelijk de slagbomen en zodoende kunt u het parkeerterrein verlaten. Na afronding van een reservering ontvangt u een uitgebreide procesbeschrijving. 

 

P1 Weeze

Logo P1 Weeze AirportWilt u zo dichtbij mogelijk parkeren bij de luchthaven van Weeze? Dan is P1 Weeze Airport de beste optie. U parkeert uw auto onoverdekt op slechts 50 meter loopafstand op een terrein dat 24/7 geopend is. Hier zijn elektrische laadplaatsen aanwezig en u kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis. Er is geen maximale doorrijhoogte dus u kunt ieder type auto parkeren. 

Boek online →

 

P2 Weeze

Logo P2 Weeze AirportDe tweede parkeerplaats van de luchthaven, P2 Weeze Airport genaamd, kan gezien worden als de gulden middenweg tussen P1 Weeze en P3 Weeze. De loopafstand en tarieven liggen er namelijk precies tussenin. De loopafstand bedraagt in dit geval 300 meter en net als bij de andere parkeeropties kunt u uw autosleutels behouden. Het terrein is uiteraard netjes beveiligd en afgesloten voor onbevoegden. 

Boek online →

 

P3 Weeze

Logo P3 Weeze AirportLast but least; P3 Weeze Airport. Indien de loopafstand niet van belang is voor u en u zo voordelig mogelijk wilt parkeren bij Weeze Airport dan is P3 Weeze de beste optie voor u. U parkeert uw auto in dit geval op 600 meter loopafstand en ook hier houdt u uw autosleutels zelf op zak. Ook hier betreedt u het terrein middels kentekenherkenning, bij terugkomst heeft u het parkeerticket nodig dus hou deze goed op zak!

Boek online →

 

 

Parkeeraanbieders met Valetservice

Icoon valet parkerenWilt u écht direct bij de luchthaven parkeren dan kunt u kiezen voor valet service bij Weeze Airport. U overhandigt uw auto namelijk direct bij de vertrekhal aan een chauffeur van de parking. Deze chauffeur parkeert uw auto terwijl u uw reis gewoon kunt vervolgen!

Proces bij aankomst: U dient ongeveer 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op te nemen met de betreffende parking. Bij aankomst zal er dan een chauffeur voor u klaarstaan. Deze chauffeur inspecteert de auto en parkeert deze op het parkeerterrein. 

Proces bij terugkomst: Ook bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op. Zo kan de parking ervoor zorgen dat uw auto op tijd terug wordt gereden naar de luchthaven. Hier wordt de auto weer aan u overhandigt. 

 

Valetparking Weeze

Logo Valetparking WeezeDe parkeeraanbieder Valetparking Weeze is de enige valet optie op onze website, echter helaas niet beschikbaar op het moment. De chauffeur zal altijd voor u klaar staan, zowel bij aankomst als vertrek, mits u telefonisch contact opneemt! Let op: deze parking is momenteel niet beschikbaar via onze website. Enkel de officiële parkeerplaatsen op loopafstand zijn beschikbaar. 

Meer info →

 

Alle parkeerinfo bij Weeze Airport samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen3
🏆 Best beoordeeldP2 Weeze
💶 Goedkoopste parkingP3 Weeze
📌Dichtst bij luchthavenP1 Weeze

* De prijzen van het parkeeraanbod zijn altijd aan verandering onderhevig.

 

Weeze Airport ligt uiteraard niet om de hoek. Wij snappen het daarom ook volkomen dat u van tevoren graag zoveel mogelijk informatie heeft over de luchthaven en de parkeerproducten. Wilt u graag meer weten? Bekijk dan eens onze informatieve blogartikelen, zo weet u precies hoe het parkeren bij de luchthaven in zijn werking gaat. 

Reserveer een parkeerplaats bij Weeze Airport

Er zijn meerdere redenen waarom Weeze Airport parkeren de beste optie is wanneer u op vliegreis gaat. Airport Weeze is lastig en tijdrovend om met het openbaar vervoer te bereiken. Er gaan shuttlebussen vanaf Kevelear, maar deze gaan niet frequent. Mist u de bus dan kunt u al snel een half uur tot uur wachten en wellicht uw vlucht missen.

 

Low budget vluchtmaatschappijen

Er vertrekken namelijk low-budget vluchten van maatschappijen zoals Ryanair. U kunt dus zeer goedkoop een vliegreis boeken, vooral in vergelijking met de grotere en duurdere luchthavens. 

 

Goed bereikbaar per auto

Luchthaven Weeze ligt net over de grens en is zeer eenvoudig te bereiken met de auto. Een van de parkeerterreinen ligt zelfs nog in Nederland! Vanaf steden als Venlo en Nijmegen bent u slechts een half uur onderweg.

 

Meer informatie over Weeze Airport

Airport Weeze, voormalig Flughafen Niederrhein, is een Duitse luchthaven vlak voorbij de Nederlandse grens bij Bergen en ligt op slechts 33 km afstand van Nijmegen. Hierdoor is Weeze airport een zeer aantrekkelijke luchthaven voor Nederlandse reizigers. De laatste jaren vertrekken er een kleine 2 miljoen reizigers op jaarbasis vanaf de luchthaven.

Door de enorme groei van de laatste jaren is het lastiger geworden een goed overzicht te krijgen van parkeren Vliegveld Weeze. Er zijn namelijk officiële parkeerplaatsen maar ook onofficiële externe parkeeraanbieders. Weeze Airport kent drie officiële P-parkeerplaatsen, deze vindt u samen met een aanbod van externe parkeeraanbieders terug op onze website. Wij adviseren van tevoren te reserveren, zo bent u verzekerd van een parkeerplaats en bespaart u gegarandeerd!

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving