Parkeren Frankfurt Hahn

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Frankfurt Hahn Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
Large terminal
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk de parkeerplaatsen rondom Frankfurt Hahn Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en reserveringstool helpt u op een eenvoudige manier met het vinden én reserveren van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Heeft u de keuze gemaakt om vanaf de kleine luchthaven van Frankfurt Hahn een vliegeis te maken? Dan bent u waarschijnlijk ook op zoek naar een parkeerplaats bij Frankfurt Hahn Airport.

Via onze website kunt u op een eenvoudige manier de parkeerplaatsen vinden, vergelijken en u kunt direct de gewenste keuze reserveren. U hoeft enkel uw reisdata te selecteren en wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod. U kunt naar eigen wens filteren, sorteren en vergelijken en vervolgens direct uw ideale keuze reserveren. 

Let op: Frankfurt Hahn Airport is niet te verwarren met Frankfurt am Main Airport, deze luchthavens liggen op ruim 100 kilometer afstand van elkaar verwijderd. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De parkeeropties bij Frankfurt Hahn Airport

De parkeeraanbieders bieden parking Frankfurt Hahn aan in combinatie met verschillende services. U kunt parkeren aan de hand van drie verschillende parkeervormen. Deze zijn shuttle parking, valet parking en parkeren op loopafstand.

Wanneer u in het vergelijkingsscherm op een parkeeraanbieder klikt dan komt u terecht op de pagina geheel gewijd aan deze respectievelijke parking. Hier vindt u naast de parkeervorm en reistijd ook informatie als reviews, foto's en een beschrijving van de aanwezige faciliteiten. 

🚗 Aantal parkeerplaatsen4
🏆 Best beoordeeldZur Morschbach
💶 GoedkoopsteZur Morschbach
📍 Dichtst bij luchthavenParking Day & Night
Airport-Hahn-parken

Parkeeraanbieders inclusief shuttleservice

shuttle parking icon

Frankfurt Hahn is een kleine luchthaven, dit betekent dat ook het aantal parkeermogelijkheden wat kleiner van omvang is ten opzichte van andere luchthavens. Een ding dat zeker is, is dat u met een shuttleservice super voordelig én op een makkelijke manier parkeert. 

Proces bij aankomst: U rijdt direct naar het parkeerterrein van uw gereserveerde parkeeraanbieder, adresgegevens vindt u terug op uw voucher. Bij aankomst meld u zicht bij de receptie of een medewerker en parkeert u uw auto zoals doorgegeven. Eenmaal geparkeerd wordt u naar Frankfurt Hahn Airport gebracht in een shuttlebusje van de parking. 

Proces bij terugkomst: U neemt telefonisch contact op om aan te geven dat u geland bent. Na bevestiging stuur de parkeeraanbieder een shuttlebusje naar de luchthaven om u op te pikken en weer terug te brengen naar de parkeerplaats en uw auto. 

 

Parking Day & Night

Parking Day & Night Frankfurt Hahn AirportAnders dat de naam wellicht doet vermoeden kunt u bij Parking Day & Night enkel parkeren tussen 04:00 en 01:00. De bijbehorende shuttleservice brengt u na het parkeren in 10 minuten naar de luchthaven toe. U hoeft uw autosleutel hier niet af te geven en het terrein is omheind en afgesloten. U wordt netjes geholpen met uw bagage en er is ook een toilet aanwezig op het parkeerterrein.

Meer info →

 

Hotel Zur Morschbach

Hotel Zur MorschbachBij Hotel Zur Morschbach parkeert u uw auto direct naast het gelijknamige hotel, gelegen op ongeveer 10 minuten rijden van het vliegveld. De parkeerplaats en de bijbehorende shuttleservice zijn beschikbaar van 04:00 tot 01:00. U parkeert uw auto onoverdekt en u kunt uw sleutels zelf meenemen op reis, ook wel zo fijn!

Meer info →

 

Low Cost Parking Hahn

Low Cost Parking HahnBij de parkeeraanbieder Low Cost Parking Hahn, parkeert u zoals de naam al doet vermoeden op een voordelige parkeerplaats bij de gelijknamige luchthaven. De parkeerplaats ligt op 11 minuten afstand van het vliegveld en u parkeert onoverdekt. Uw autosleutels kunt u na het parkeren zelf op zak houden. 

Meer info →

 

Parkeren op loopafstand

parking walking distance icoon

Wanneer u zo dichtbij mogelijk wilt parkeren dan kunt u terecht bij een parkeerplaats op loopafstand. Op het moment van schrijven kan dit bij CC Car Check en de officiële parkeerlocaties van de luchthaven. U betreedt het parkeerterrein normaal gesproken met kentekenherkenning, gemakkelijk op- en af rijden dus. 

 

CC Car Check

CC Car Check Frankfurt HahnOp 650 meter afstand van de luchthaven vindt u CC Car Check. Hier parkeert u onoverdekt, maar het is mogelijk om tegen een meerprijs ook overdekt te parkeren. Het parkeerterrein is 24/7 geoped, u kunt dus ook 's nachts parkeren. Uw auto staat op een goed beveiligde parkeerplaats met voldoende servicefaciliteiten. 

Meer info →

 

Officiële parkeerplaatsen

parking walking distance icoon

Frankfurt Hahn Airport biedt vier verschillende parkeerlocaties aan, allen direct beheerd door de luchthaven zelf. U kunt uw auto parkeren bij Budget Parking A, Budget Parking B, B, Budget Parking C en P3 Frankfurt Hahn. Hieronder vindt u meer informatie over ieder parkeerterrein. 

 

Budget Parking A

Parking A Frankfurt HahnWanneer u overdekt wilt parkeren dan kunt u terecht bij Budget Parking A Frankfurt Hahn. Dit is de duurste officiële parkeeroptie van de luchthaven. De parkeerplaats ligt op 200 meter van het vliegveld, wat betekent dat u ongeveer 1 tot 3 minuten onderweg bent. Let op: u kunt hier niet meer annuleren nadat u geboekt hebt, een refund is dus niet mogelijk. 

 

Budget Parking B

Parking B Frankfurt HahnDe tweede parkeeroptie, Budget Parking B Frankfurt Hahn, ligt op 3 tot 5 minuten afstand van de luchthaven. Omdat het terrein 24/7 geopend is, kunt u dag en nacht uw auto parkeren en ophalen. Let op: u kunt hier niet meer annuleren nadat u geboekt hebt, een refund is dus niet mogelijk. 

 

Budget Parking C

Parking C Frankfurt HahnBij Budget Parking C Frankfurt Hahn parkeert u bij een officiële airport parking. Officieel betekent in dit geval dat het parkeerterrein beheerd wordt door de luchthaven zelf. U parkeert u 4 tot 7 minuten loopafstand, afhankelijk van waar uw auto geparkeerd staat. Let op: u kunt hier niet meer annuleren nadat u geboekt hebt, een refund is dus niet mogelijk. 

 

P3 Frankfurt Hahn

P3 Frankfurt HahnLast but not least; P3 Frankfurt Hahn. Ook hier parkeert u op loopafstand, de reistijd varieert in dit geval van 3 tot 8 minuten. U kunt hier enkel parkeren met een reservering, wanneer u parkeert zonder reservering betaalt u maar liefst € 100 per dag. Let op: u kunt hier niet meer annuleren nadat u geboekt hebt, een refund is dus niet mogelijk. 

 

Goedkoop parkeren Frankfurt Hahn Airport

Vertrekt u vanaf Frankfurt Hahn Airport en wilt u goedkoop parkeren bij Frankfurt Hahn Airport? Dan bent u aan het juiste adres. Wij werken enkel samen met betrouwbare parkeeraanbieders die het parkeren mogelijk maken met een comfortabele en scherp geprijsde service.

Parkeren doet u op loopafstand, een shuttleservice of een valetservice. Voor welke parkeerservice u ook kiest, het parkeerproces is gemakkelijk en u bespaart gegarandeerd. 

Iedere luchthaven heeft parkeerplaatsen beschikbaar die in eigen beheer zijn. Deze zogeheten 'officiële parkeerplaatsen' bieden veel gemak en comfort, maar hier betaalt u vaak de hoofdprijs voor.

Als u wilt besparen dan selecteert u simpelweg uw reisdata bovenaan deze pagina en vervolgens klikt u op 'zoeken'. Wij tonen het beschikbare parkeeraanbod en u kunt de gewenste parkeerservice direct online reserveren. 

Wilt u meer weten over ons of onze services? Bekijk dan eens onze blogartikelen, FAQ-pagina of neem gerust contact op. Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Ontdek de parkeermogelijkheden

Parkeertarieven Frankfurt Hahn Airport

De parkeertarieven Frankfurt Hahn kunnen enorm variëren. Dit betekent dat het belangrijk is dat u weet waarom de prijzen hoger of lager kunnen uitvallen dan verwacht. De prijsberekening wordt gedaan op basis van verschillende variabelen en wij vertellen u graag welke factoren invloed hebben. 

Hoogseizoen en laagseizoen

Het zal u niet verbazen dat de vraag naar vliegvakanties en dus airport parkings hoger ligt tijdens het hoogseizoen of andere vakantieperiodes. Omdat de vraag stijgt en het aanbod niet gooien parkeeraanbieders simpelweg de prijzen wat omhoog. Dit betekent dat u tijdens het hoogseizoen meer betaalt voor een parkeerplaats dan buiten het hoogseizoen. 

Officiële parkeerplaatsen en alternatieve parkeeraanbieders

Iedere luchthaven heeft verschillende parkeerterreinen ter beschikking voor reizigers. Deze zogeheten 'officiële parkeerplaatsen' worden beheerd door de luchthaven zelf en bieden veel gemak en comfort. De keerzijde is dat u hier de hoofdprijs voor betaalt. Wilt u besparen, selecteer dan uw reisdata bovenaan deze pagina, vergelijk de mogelijkheden en reserveer uw parkeerplaats direct online! 

 

Meer info over Frankfurt Hahn Airport

Frankfurt Hahn Airport is een internationale luchthaven gelegen in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Ondanks de naam van de luchthaven ligt het op ongeveer 125 kilometer afstand van de stad Frankfurt Am Main. Waar alle luchthavens groeien is Frankfurt Hahn aan het dalen in zowel aantal passagiers als het aantal vliegbewegingen. Toch vliegen er jaarlijks nog meer dan 2.000.000 reizigers via het vliegveld.

Ondanks dat het een kleine luchthaven is kan het nog lastig worden een voordelige en betrouwbare parkeerplaats te vinden. Er zijn slechts drie verschillende officiële parkeerplaatsen, er is echter nog aanbod van Frankfurt Hahn Airport parking die nabij de luchthaven zijn gevestigd. Vergelijk en reserveer vooraf, zo bent u verzekerd van de beste prijs!

 

Reserveer een parkeerplaats bij Frankfurt Hahn Airport

Parkeren bij Frankfurt Hahn is een absolute must vanwege twee redenen. De luchthaven is namelijk ver verwijderd van grotere steden dus het is lastig en tijdrovend om te reizen met het openbaar vervoer. De tweede reden is dat Frankfurt Hahn bekend staat om de vele low-budget vluchtmaatschappijen en de lage belastingtarieven. Met name tijdens de zomermaanden is de luchthaven in trek.

Terminal, Check-in desks en Gates

Frankfurt Hahn heeft slechts een terminal, bestaande uit 22 check-in desks en 12 vertrek gates. De terminal is 24/7 geopend. Zoals gezegd is luchthaven Frankfurt Hahn aan dalen in grootte. Dit komt doordat vluchtmaatschappijen zoals Ryanair naar grotere luchthavens zijn verhuisd.

Service center

In de terminal bevindt zich een service center, er is overal wifi en voor de vermoeide reizigers zelfs een ‘room of silence’. Alle parkeerplaatsen liggen direct of naast de terminal en zijn geschikt voor het opladen van uw auto.

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving