• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parkeren Frankfurt Hahn

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk de parkeerplaatsen rondom Frankfurt Hahn Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en reserveringstool helpt u op een eenvoudige manier met het vinden én reserveren van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Heeft u de keuze gemaakt om vanaf de kleine luchthaven van Frankfurt Hahn een vliegeis te maken? Dan bent u waarschijnlijk ook op zoek naar een parkeerplaats bij Frankfurt Hahn Airport. Via onze website kunt u op een eenvoudige manier de parkeerplaatsen vinden, vergelijken en u kan direct de gewenste keuze reserveren. U hoeft enkel uw reisdata te selecteren en wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod. U kunt naar eigen wens filteren, sorteren en vergelijken en vervolgens direct uw ideale keuze reserveren. 

Let op: Frankfurt Hahn Airport is niet te verwarren met Frankfurt am Main Airport, deze luchthavens liggen op ruim 100 kilometer afstand van elkaar verwijderd. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeeropties bij Frankfurt Hahn Airport

De parkeeraanbieders bieden parking Frankfurt Hahn aan in combinatie met verschillende services. U kunt parkeren aan de hand van twee verschillende parkeervormen. Deze zijn shuttle parking en parkeren op loopafstand, valet parking wordt helaas niet aangeboden. Bij elke parkeeraanbieder vindt u alle benodigde gegevens terug.

Wanneer u in het vergelijkingsscherm op een parkeeraanbieder klikt dan komt u terecht op de pagina geheel gewijd aan deze respectievelijke parking. Hier vindt u naast de parkeervorm en reistijd ook informatie als reviews, foto's en een beschrijving van de aanwezige faciliteiten. 

 

Airport-Hahn-parken

Parkeeraanbieders inclusief shuttleservice

shuttle parking icon

Er is een parkeeraanbieder die u voorziet van shuttle parking. Deze parkeeraanbieder is voordelig en tevens uitstekende optie wanneer u lang wilt parkeren.

 

Parkeeraanbieders op loopafstand

parking walking distance icoon

Wanneer u zo dichtbij mogelijk wilt parkeren dan kunt u bij zowel de officiële als een alternatieve parkeeraanbieder terecht. Alle officiële parkeeraanbieders van Hahn Airport voorzien u van een parkeerplaats op loopafstand.

 

Alle parkeerinfo van Frankfurt Hahn samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen3
🏆 Best beoordeeldZur Morschbach
💶 GoedkoopsteZur Morschbach
📍 Dichtst bij luchthavenCC Car Check

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer weten over ons of onze services? Bekijk dan eens onze blogartikelen, FAQ-pagina of neem gerust contact op. Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Ontdek de parkeermogelijkheden

Meer info over Frankfurt Hahn Airport

Frankfurt Hahn Airport is een internationale luchthaven gelegen in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Ondanks de naam van de luchthaven ligt het op ongeveer 125 kilometer afstand van de stad Frankfurt Am Main. Waar alle luchthavens groeien is Frankfurt Hahn aan het dalen in zowel aantal passagiers als het aantal vliegbewegingen. Toch vliegen er jaarlijk nog meer dan 2.000.000 reizigers via het vliegveld.

Ondanks dat het een kleine luchthaven is kan het nog lastig worden een voordelige en betrouwbare parkeerplaats te vinden. Er zijn slechts drie verschillende officiële parkeerplaatsen, er is echter nog aanbod van Frankfurt Hahn Airport parking die nabij de luchthaven zijn gevestigd. Vergelijk en reserveer vooraf, zo bent u verzekerd van de beste prijs!

Reserveer een parkeerplaats bij Frankfurt Hahn Airport

Parkeren bij Frankfurt Hahn is een absolute must vanwege twee redenen. De luchthaven is namelijk ver verwijderd van grotere steden dus het is lastig en tijdrovend om te reizen met het openbaar vervoer. De tweede reden is dat Frankfurt Hahn bekend staat om de vele low-budget vluchtmaatschappijen en de lage belastingtarieven. Met name tijdens de zomermaanden is de luchthaven in trek.

Frankfurt Hahn heeft slechts een terminal, bestaande uit 22 check-in desks en 12 vertrek gates. De terminal is 24/7 geopend. Zoals gezegd is luchthaven Frankfurt Hahn aan dalen in grootte. Dit komt omdat vluchtmaatschappijen zoals Ryanair naar grotere luchthavens zijn verhuisd.

In de terminal bevindt zich een service center, er is overal wifi en voor de vermoeide reizigers zelfs een ‘room of silence’. Alle parkeerplaatsen liggen direct of naast de terminal en zijn geschikt voor het opladen van uw auto.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker