Hoe gaat het in zijn werk?

 • Parking Type Step icon
  Afgifte auto

  30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op met het parkeerbedrijf. Het telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.

 • Parking Type Step icon
  Sleutels overhandigen

  De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.

 • Parking Type Step icon
  Terugkomst

  U belt het nummer dat u op uw reserveringsbevestiging vindt en u bespreekt de exacte ophaallocatie.

 • Parking Type Step icon
  Naar huis

  U inspecteert uw auto en bij akkoord vervolgt u uw reis naar huis.

Valet parking Keulen

Valet Parkeren staat bekend als een zeer snelle én gemakkelijke parkeervorm. Het voordeel van valet parkeren is dat u niet zelf uw auto hoeft te parkeren en direct naar het vliegveld kan rijden. Uw auto wordt geparkeerd door een beroepschauffeur van uw gekozen parking. Uw auto is dus altijd in goede handen en zodoende kunt u met een onbezorgd gevoel uw auto overhandigen en op vakantie gaan. U kunt het parkeren bij Keulen Airport eenvoudig vergelijken en u kunt direct een parkeerplaats reserveren!

Waarom kiezen voor ?
 • Altijd de laagste prijs
 • Binnen 2 minuten gereserveerd
 • Geen reserveringskosten

Parkeren bij Keulen Aiport via Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren vindt u gemakkelijk een zeer uitgebreid én voordelig parkeeraanbod bij Keulen Airport. Ons aanbod bestaat uit enkel betrouwbare en gecertificeerde parkeeraanbieders. Parkeren Keulen Airport kan aan de hand van verschillende parkeervormen. De snelste en meest comfortabele is valet parking. U kunt ons aanbod van valet parking Keulen Airport gemakkelijk vinden door hierop te sorteren tijdens uw vergelijking of via de optie ‘Keulen-Bonn Airport’ onder de kop ‘Valet Parkeren’ onderaan de pagina. Zodra u hierop klikt worden enkel de aanbieders weergegeven die valet parking aanbieden.  

Plan_Parking_Airport_Cologne

Valet Parking bij Keulen Aiport, hoe gaat dat in zijn werking?

Wanneer u kiest voor valet parking dan rijdt u direct naar het vliegveld. U neemt ongeveer 30 minuten voordat u verwacht te arriveren telefonisch contact op met de parking. De parking zorgt ervoor dat bij aankomst een chauffeur voor u klaarstaat. De chauffeur inspecteert uw auto en vervolgens kunt u uw reis vervolgen. De chauffeur parkeert uw auto op de parkeerplek van de parking. Bij terugkomst neemt u zodra u bij de bagageband staat telefonisch contact op met de parking. De parking zorgt er vervolgens voor dat uw auto klaar staat op een afgesproken locatie. Hier krijgt u uw auto weer overhandigt en u kunt uw reis vervolgen. Bent u benieuwd naar de valet parkeerervaring van anderen? Kijk dan gerust eens op de review pagina Keulen Airport voor verhalen van voorgaande klanten! 

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker