Parkeren Keulen Airport

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Keulen Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
terminal illustration
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk online het parkeeraanbod bij Keulen Airport en boek direct uw gewenste parkeerplaats. Met onze vergelijkings- en boekingstool vindt én reserveert u in no time een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Begint uw reis vanaf Keulen Airport? Dan bent u waarschijnlijk ook op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven. Via Vliegen en Parkeren vindt, vergelijkt en boekt u eenvoudig de gewenste parkeerplaats. Het parkeren Vliegveld Keulen kunt u doen met behulp van een shuttleservice, een valetservice of u kunt simpelweg parkeren op loopafstand.

Elke parkeermethode kent uiteraard verschillende tarieven. U kunt het parkeeraanbod eenvoudig sorteren en filteren naar wens, zo heeft u al binnen enkele minuten uw ideale parkeerplaats gevonden. Reserveer deze parkeerplaats direct online en u kunt met een onbezorgd gevoel naar de luchthaven afreizen. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De parkeeropties bij Keulen Airport

Rondom Keulen Airport kunt u uw auto parkeren aan de hand van drie verschillende parkeervormen. Dit kan met behulp van een shuttlesevice, valetservice en op loopafstand. Via onze website kunt u de shuttle- en valet opties voor het Keulen parkeren vergelijken en reserveren, hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden en de verschillende parkeervormen.

 

Parkeren incl. shuttle- of valetservice

Zoekt u een optie voor het parkeren Koln Airport inclusief een shuttle- of valetservice? Dan bent u aan het juiste adres. Beide parkeermethodes zijn te vergelijken én te reserveren via onze website. Selecteer bovenaan de pagina even uw reisdata, klik op zoeken en u kunt de mogelijkheden vergelijken!

 

Parkeren op loopafstand

Iedere luchthaven heeft parkeerplaatsen beschikbaar die op loopafstand van de vertekhal liggen. Hier is Keulen Airport geen uitzondering op. Deze parkeermogelijkheden worden echter beheerd door Keulen Airport zelf en zijn dan ook enkel direct via de officiële airport website te reserveren. 

Plan_Parking_Airport_Cologne

Parkeren inclusief shuttleservice

Icoon shuttle parkeren

Parkeren Luchthaven Keulen met shuttleservice is een eenvoudige manier van parkeren, de shuttleservice is altijd bij de prijs inbegrepen. U wordt met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst weer opgehaald, veel makkelijker kunnen we het niet maken! Hieronder een wat uitgebreide beschrijving van het parkeerproces.

Aankomst: U voert het adres van het betreffende parkeerterrein in en rijdt hier naartoe. Bij aankomst meldt u zich, inclusief bevestiging van uw reservering, bij een medewerker. U volgt vervolgens de aanwijzigingen van de medewerker en u wordt zo snel mogelijk naar de luchthaven van Keulen gebracht. 

Terugkomst: U belt met de betreffende parkeeraanbieder, het telefoonnummer vindt u altijd terug op uw reserveringsbevestiging. Nadat u gebeld heeft wordt er zo snel mogelijk een shuttlebusje naar de luchthaven gereden welke u op komt halen en terugbrengt naar het parkeerterrein. 

 

Eco Park

Eco Park Keulen AirportWanneer u voor een lage prijs wilt parkeren, dan is Eco Park een zeer goede keuze. Deze shuttle parking is 24/7 geopend, waardoor u dag en nacht gebruik kunt maken van de shuttleservice. Na het parkeren brengt de shuttlebus u in slechts 6 minuten naar de luchthaven toe. Tegen meerprijs is het mogelijk om uw auto te laten wassen of zelfs kleine reparaties te laten doen. Let op: u betaalt ter plaatse € 10,00 contant voor het toetreden van het luchthaven terrein.

Boek online →

 

Parking Airea

Logo Parking Airea Poller HolzwegEen van de goedkoopste opties voor Keulen Vliegveld parkeren vindt u bij Parking Airea. De parkeerlocatie ligt op ongeveer 11 minuten reistjd van de luchthaven. Dit parkeerterrein en de bijbehorende services zijn 24/7 beschikbaar. U kunt, zonder meerprijs, uw autosleutels zelf op zak houden dankzij de optie sleutelbehoud. Let op: u betaalt ter plekke € 4,00 contant voor het betreden van het luchthaven terrein. 

Boek online →

 

ParkTime

Logo ParkTime Keulen AirportEen tweede optie vindt u bij de parkeeraanbieder ParkTime. Dit parkeerterrein ligt op om en nabij 15 minuten reizen vanaf het vliegveld, houdt hier dus rekening mee qua planning van uw reis. Hier dient u uw autosleutels in te leveren, deze worden uiteraard veilig bewaard. Kortom; een voordelige en betrouwbare optie wilt u uw auto parkeren Keulen Airport. Let op: u betaalt ter plekke € 10,00 contant voor het betreden van het luchthaven terrein. De shuttleservice is inbegrepen voor max. 3 reizigers

Boek online →

 

Park and Fly Köln

Logo Park and Fly KölnDe naam spreekt in dit geval voor zich, u parkeert uw auto om vervolgens te vliegen vanaf Keulen Airport. Bij Park and Fly Köln ligt het parkeerterrein op slechts 6 minuten van de luchthaven en u parkeert net als bij de andere opties onoverdekt. Dankzij de scherpe tarieven is het een goede optie, met name wanneer u gaat lang parkeren Keulen Airport. Let op: u betaalt ter plekke € 3,00 contant voor het betreden van het luchthaven terrein. 

Boek online →

 

Ideal Parken

Logo Ideal ParkenBent u op zoek naar de ideale optie voor het parkeren Keulen Bonn? De naam Ideal Parken spreekt dan natuurlijk voor zich! Het parkeerterrein is 24/7 geopend ligt op 8 minten van het vliegveld en u kunt uw autosleutels behouden tijdens de reis. Let op: u betaalt ter plekke € 3,00 contant voor het betreden van het luchthaven terrein. De shuttleservice is inbegrepen voor max. 3 reizigers en bagage. 

Boek online →

 

Voordelen Shuttle Parkeren bij Keulen Airport
Goedkoopste manier van parkeren
 Sleutelbehoud optioneel (niet bij iedere parking)
Veilig & betrouwbaar

 

Parkeren inclusief valetservice

Icoon valet parkeren

Wanneer u kiest voor Keulen Airport parkeren inclusief valetservice dan wordt uw auto bij de luchthaven overgenomen en geparkeerd door een chauffeur van de parking. Dit is een zeer comfortabele manier van parkeren en resulteert in minimaal tijdsverlies. Hieronder meer informatie!

Aankomst: U rijdt direct naar de vertrekhal van Keulen Airport en u dient 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op te nemen met de gekozen parking. Zodra u gebeld heeft weet de parking u specifieke aankomsttijd en zal er bij aankomst een chaufeur klaarstaan. Deze chauffeur inspecteert uw auto en parkeert deze vervolgens op het parkeerterrein. 

Terugkomst: Ook bij terugkomst dient u weer te bellen met de parking, het telefoonnummer vindt u altijd terug op uw reserveringsbevestiging. Zodoende wordt ervoor gezorgd dat uw auto terug wordt gebracht naar de luchthaven en kunt u hier weer insappen om uw reis te vervolgen. 

Vergelijk het valet parkeeraanbod →

 

Ideal Parken

Logo Ideal Parken

Bij Ideal Parken kunt u naast de shuttleservice ook kiezen voor een valetservice in de vorm van Ideal Parken valet. Net als bij de shuttleservice kunt u 24/7 gebruik maken van de valetservice, u kunt dus ook 's nachts uw auto afleveren en/of ophalen. Uw auto wordt geparkeerd op een terrein dat voorzien is van omheining, een slagboom, 24-uurs bewaking en camerabeveiliging. 

Boek online →

 

Voordelen Valet Parkeren bij Keulen Airport
 Bespaart tijd, stress en geld
 Direct bij de luchthaven uitstappen
 Vakbekwame chauffeurs tot uw dienst

 

Parkeren op loopafstand

Icoon parkeren op loopafstand

Parkeren Keulen vliegveld kan ook op loopafstand, dit kan enkel bij de officiële parkeerplaatsen en zijn enkel via de website van Keulen Airport te reserveren. Keulen-Bonn Airport heeft vier verschillende parkeerplaatsen, deze kunt u met en zonder online reservering betreden.

 

Alle parkeerinfo bij Keulen Airport samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen5
🏆 Best beoordeeldParking Airea
💶 GoedkoopsteParkTime
📍 Dichtst bij luchthavenEco Park

* De prijzen van het parkeeraanbod zijn altijd aan verandering onderhevig.


Wilt u meer informatie over onze services, over de luchthaven van Keulen, over de parkeeraanbieder rondom Keulen Airport of iets anders? Neem gerust contact op of bekijk een van onze gerelateerde artikelen. 

>> Algemene Voorwaarden 

>> Parkeertarieven Keulen Airport

>> Top 5 Goedkoop Parkeren Keulen Airport

Ontdek de parkeermogelijkheden

Waarom parkeren bij Keulen Airport

Keulen Airport is een zeer interessante luchthaven voor ons Nederlanders. Er vertrekken namelijk veel low-budget vluchten en de tarieven rondom de luchthaven zijn voordeliger wanneer het vergeleken wordt met bijvoorbeeld Schiphol.

 

Low budget vluchtmaatschappijen

Een van deze low-budget maatschappijen is het welbekende Ryanair. U kunt al voor een paar tientjes naar hele leuke bestemmingen vliegen en zo voordelig aan uw vakantie beginnen. Toch lekker wat bespaarde centen uit te geven tijdens de reis!

 

Zeer scherpe parkeertarieven

Niet alleen de vluchten zijn voordelig, ook de parkeerplaatsen. In het hoogseizoen kunt u al voor een paar tientjes meer dan een week bij Vliegveld Keulen parkeren. Daarnaast zijn er veel verschillende opties dus u vindt altijd een parkeerplaats die aan uw wensen voldoet.

 

Meer info over Keulen Airport

De luchthaven van Keulen verwerkt circa 12 miljoen passagiers en ongeveer 150.000 vliegbewegingen op jaarbasis. In de Nederlandse volksmond wordt het vliegveld ‘Keulen Airport’ genoemd maar de Duitsers noemen het ‘Keulen-Bonn’.

Veel Nederlanders vliegen vanaf deze luchthaven vanwege de vele low cost vluchten. Een parkeerplaats vooraf reserveren is gezien de prijs zeer verstandig, daarnaast bent u ook zeker van een parkeerplaats en kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan.

Keulen Airport is een zeer interessante luchthaven voor ons Nederlanders, met name vanwege de ligging en de voordelige vluchtmaatschappijen. De luchthaven ligt net over de grens, op slechs een uur van Maastricht en Roermond.

Wanneer u op zoek bent naar parkeren Airport Keulen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vergelijkt én reserveert u direct een goedkope parkeerplaats bij het vliegveld. Lees verder wanneer u meer wilt weten over de parkeermogelijkheden rondom de luchthaven.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker