Parkeren Keulen Airport

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Keulen Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
Large terminal
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk online het parkeeraanbod bij Keulen Airport en boek direct uw gewenste parkeerplaats. Met onze vergelijkings- en boekingstool vindt én reserveert u in no time een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Begint uw reis vanaf Keulen Airport? Dan bent u waarschijnlijk ook op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven. Via Vliegen en Parkeren vindt, vergelijkt en boekt u eenvoudig de gewenste parkeerplaats. Het Keulen Airport parkeren kunt u doen met behulp van een shuttleservice, een valetservice of u kunt simpelweg parkeren op loopafstand.

Elke parkeermethode kent uiteraard verschillende tarieven. U kunt het parkeeraanbod eenvoudig sorteren en filteren naar wens, zo heeft u al binnen enkele minuten uw ideale parkeerplaats gevonden. Reserveer deze parkeerplaats direct online en u kunt met een onbezorgd gevoel naar de luchthaven afreizen. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De parkeeropties bij Keulen Airport

Rondom Keulen Airport kunt u uw auto parkeren aan de hand van drie verschillende parkeervormen. Dit kan met behulp van een shuttlesevice, valetservice en op loopafstand.

Via onze website kunt u de shuttle en valet opties voor het parkeren Keulen Airport vergelijken en reserveren. Hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden en de verschillende parkeervormen.

🚗 Aantal parkeerplaatsen15
🏆 Best beoordeeldParking Airea
💶 Goedkoopste parkingElite Parken
📍 Dichtst bij luchthavenEco Park

 

Plan_Parking_Airport_Cologne

Parkeertarieven bij Keulen Airport

ParkingKosten per weekService 

Elite Parken

€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag

Shuttle
6 min

Reserveer

Eco Park

€ 34,99 - week
€ 4,37 - dag

Shuttle
6 min

Reserveer

ParkTime

€ 35,90 - week
€ 4,49 - dag

Shuttle
15 min

Reserveer

Park and Fly Köln

€ 37,00 - week
€ 4,75 - dag

Shuttle
6 min

Reserveer

Airport Parks

€ 37,00 - week
€ 4,63 - dag

Shuttle
8 min

Reserveer

Airport Drive Cologne

€ 37,50 - week
€ 4,69 - dag

Shuttle
9 min

Reserveer

P3 Keulen Airport

€ 78,00 - week
€ 9,75 - dag

Lopen
7 min

Reserveer

P2 Keulen Airport

€ 110,00 - week
€ 12,13 - dag

Lopen
1 min

Reserveer

P1 Keulen Airport

€ 137,00 - week
€ 15,25 - dag

Lopen
1 min

Reserveer

P-Nord Keulen Airport

€ 137,00 - week
€ 16,00 - dag

Lopen
3 min

Reserveer

Bovenstaand overzicht is een klein gedeelte van ons aanbod. Selecteer uw reisdata voor een volledig en actueel aanbod. 

 

Parkeren inclusief shuttleservice

Icoon shuttle parkeren

Parkeren luchthaven Keulen met shuttleservice is een eenvoudige manier van parkeren, de shuttleservice is altijd bij de prijs inbegrepen voor minimaal 2 personen. U wordt met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst weer opgehaald, veel makkelijker kunnen we het niet maken! Hieronder een wat uitgebreidere beschrijving van het parkeerproces.

Aankomst: U voert het adres van het betreffende parkeerterrein in en rijdt hier naartoe. Bij aankomst meldt u zich, inclusief bevestiging van uw reservering, bij een medewerker. U volgt vervolgens de aanwijzingen van de medewerker en u wordt zo snel mogelijk naar de luchthaven van Keulen gebracht. 

Terugkomst: U belt met de betreffende parkeeraanbieder, het telefoonnummer vindt u altijd terug op uw reserveringsbevestiging. Nadat u gebeld heeft, wordt er zo snel mogelijk een shuttlebusje naar de luchthaven gereden welke u op komt halen en terugbrengt naar het parkeerterrein. 

 

Parking Airea

Parking Airea Keulen AirportEen van de goedkoopste opties voor Keulen vliegveld parkeren vindt u bij Parking Airea. De parkeerlocatie ligt op ongeveer 9 minuten reistijd van de luchthaven. Dit parkeerterrein en de bijbehorende services zijn 24/7 beschikbaar. 

Boek online →

 

Eco Park

Eco Park Keulen AirportWanneer u voor een lage prijs wilt parkeren CGN Airport, dan is Eco Park een zeer goede keuze. Deze shuttle parking is 24/7 geopend, waardoor u dag en nacht gebruik kunt maken van de shuttleservice. Na het parkeren brengt de shuttlebus u in slechts 6 minuten naar de luchthaven toe. 

Boek online →

 

Elite Parken

Elite Parken Keulen AirportDe shuttleservice van Elite Parken brengt u na het parkeren in slechts 6 minuten. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van het parkeerterrein en de transfer van en naar de luchthaven. Het parkeerterrein is verhard en verlicht en daarnaast ook voorzien van camerabewaking. 

Boek online →

 

Flughafen Shuttle Parkplatz

Flughafen Shuttle Parkplatz Keulen AirportWilt u niet lang onderweg zijn na het parkeren van uw auto? Kiest u dan voor Flughafen Shuttle Parkplatz! Na het parkeren op het buiten terrein wordt u in ongeveer 7 minuten naar de luchthaven gebracht. De parking is 24/7 geopend en beschikt over camerabewaking en omheining. 

Boek online →

 

ParkTime

ParkTime Keulen AirportEen andere optie voor Koln Airport parkeren is bij de parkeeraanbieder ParkTime. Dit parkeerterrein ligt op om en nabij 15 minuten reizen vanaf het vliegveld, houdt hier dus rekening mee qua planning van uw reis. De parking is 24/7 geopend en er is een wachtruimte aanwezig. 

Boek online →

 

Ideal Parken

Ideal Parken Keulen AirportBent u op zoek naar de ideale optie voor het Keulen Bonn Airport parkeren? De naam Ideal Parken spreekt dan natuurlijk voor zich! Het parkeerterrein is 24/7 geopend, ligt op 8 minuten van het vliegveld en u kunt uw autosleutels behouden tijdens de reis. 

Boek online →

 

Airportparks

Logo Airportparks Keulen AirportParkeren bij Airportparks betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw auto. U kunt hier 24/7 terecht, waarbij u zelf uw auto parkeert. Vervolgens levert u uw autosleutels in en wordt u in 8 minuten naar de luchthaven gebracht. Er is camerabewaking aanwezig en een wachtruimte indien u even moet wachten op de shuttle.

Boek online →

 

Easy Park Airport

Logo Easy Park Airport KeulenWanneer u wilt parkeren bij Keulen Airport, dan kunt u onder andere kiezen voor Easy Park Airport. Het verharde parkeerterrein is afgesloten en voorzien van 24-uursbewaking. Het parkeren zelf kunt u ook 24 uur per dag doen, waarbij u tegen meerprijs tevens overdekt kunt parkeren. De shuttlebus brengt u in 8 minuten naar de luchthaven toe.

Boek online →

 

ParkCool

ParkCool Keulen AirportVoor het parkeren Keulen Bonn kunt u ook terecht bij ParkCool. De shuttleservice brengt u na het parkeren in ongeveer 8 minuten naar de luchthaven toe. De parking is 24 uur per dag geopend en u hoeft na het parkeren uw autosleutels niet af te geven. 

Boek online →

 

Park and Fly Köln

Park and Fly Köln AirportDe naam spreekt in dit geval voor zich, u parkeert uw auto om vervolgens te vliegen vanaf Keulen Airport. Bij Park and Fly Köln ligt het parkeerterrein op slechts 6 minuten van de luchthaven en u parkeert net als bij de andere opties onoverdekt. Dankzij de scherpe tarieven is het een goede optie als u een parking Keulen Airport zoekt. 

Boek online →

 

Voordelen Shuttle Parkeren bij Keulen Airport
Goedkoopste manier van parkeren
 Sleutelbehoud optioneel (niet bij iedere parking)
Veilig & betrouwbaar

 

Parkeren inclusief valetservice

Icoon valet parkeren

Wanneer u kiest voor Keulen Airport parkeren inclusief valetservice dan wordt uw auto bij de luchthaven overgenomen en geparkeerd door een chauffeur van de parking. Dit is een zeer comfortabele manier van parkeren en resulteert in minimaal tijdverlies. Hieronder meer informatie!

Aankomst: U rijdt direct naar de vertrekhal van Keulen Airport en u dient 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op te nemen met de gekozen parking. Zodra u gebeld heeft weet de parking uw specifieke aankomsttijd en zal er bij aankomst een chauffeur klaarstaan. Deze chauffeur inspecteert uw auto en parkeert deze vervolgens op het parkeerterrein. 

Terugkomst: Ook bij terugkomst dient u weer te bellen met de Cologne Airport parking, het telefoonnummer vindt u altijd terug op uw reserveringsbevestiging. Zodoende wordt ervoor gezorgd dat uw auto terug wordt gebracht naar de luchthaven en kunt u hier weer instappen om uw reis te vervolgen. 

Vergelijk het valet parkeeraanbod →

 

Ideal Parken Valet

Logo Ideal Parken Keulen AirportHet valet parkeren is onder andere mogelijk bij Ideal Parken Valet. U kunt hier 24 uur per dag gebruik maken van de valetservice, waarbij u uitstapt bij de luchthaven en een chauffeur uw auto parkeert. Het verharde parkeerterrein is voorzien van camerabewaking voor extra veiligheid. Verder kunt u tegen meerprijs ook uw auto laten wassen.

Boek online →

 

ParkCool Valet

ParkCool Valet Keulen AirportHet is bij Keulen Airport ook mogelijk om te kiezen voor valet, zoals bij ParkCool Valet. De parkeerservice is 24 uur per dag beschikbaar, waarbij uw auto bij aankomst en vertrek uitvoerig geïnspecteerd wordt. Het parkeerterrein is afgesloten en voorzien van camerabewaking. 

Boek online →

 

Easy Park Airport Valet

Logo Easy Park Airport Keulen AirportValet parkeren werkt zeer eenvoudig en zo ook bij Easy Park Airport Valet. U stapt direct uit bij de luchthaven, waarna een chauffeur uw voertuig parkeert op een verhard en verlicht parkeerterrein. De service is 24 uur per dag beschikbaar, waarbij u tegen een toeslag ook uw auto kunt laten wassen. Uw auto wordt netjes geïnspecteerd bij inname en teruggave door de chauffeur.

Boek online →

 

Valet Star

Logo Valet Star Keulen AirportOok bij Valet Star kunt u 24 uur per dag terecht voor een valetservice. Het parkeerterrein is omheind en voorzien van camerabewaking. Verder is er verlichting aanwezig op het parkeerterrein, om zo het beveiligen gemakkelijker te maken. Tegen meerprijs kunt u tevens uw auto laten wassen, vol laten tanken of klein reparatiewerk laten uitvoeren.

Boek online →

 

Voordelen Valet Parkeren bij Keulen Airport
 Bespaart tijd, stress en geld
 Direct bij de luchthaven uitstappen
 Vakbekwame chauffeurs tot uw dienst

 

Officiële parkeerplaatsen Keulen Airport

Icoon parkeren op loopafstand

Parkeren Keulen vliegveld kan ook op loopafstand bij een van de officiële parkeerplaatsen van Keulen Airport. De luchthaven biedt plaats aan meer dan 12.500 voertuigen, verdeeld over vier verschillende parkeerplaatsen; P1, P2, P3 en P-Nord. Al deze locaties kunt u met en zonder online reservering betreden. Het wordt aangeraden om vooraf een parkeerplaats te reserveren. 

Parkeren exclusief reservering: U rijdt simpelweg het parkeerterrein op en trekt een ticket bij de slagboom. Bewaar dit kaartje goed want deze dient u bij terugkomst te gebruiken bij een van de betaalautomaten. Eenmaal betaald kunt u het parkeerterrein afrijden en uw reis vervolgen. 

Parkeren inclusief reservering: Bij het maken van een reservering voert u uw kenteken in. Het is belangrijk deze correct in te vullen, u betreedt en verlaat het parkeerterrein namelijks met behulp van kentekenherkenning. 

 

P1 Keulen Airport

P1 Keulen Airport

P1 Keulen Airport ligt direct bij terminal 1 en heeft een capaciteit van 1.120 auto’s. Dit is veruit de duurste parkeeroptie rondom de luchthaven. Het terrein van P1 is verdeeld in P1, P1A en P1K. Na het parkeren bent u slechts 50 meter afstand verwijderd van terminal 1, u bent dus slechts een minuutje onderweg. De parkeerplaats is voor het grootste deel overdekt. Houdt rekening met een maximale hoogte van 1,95 meter. 

Boek online →

 

P2 Keulen Airport

P2 Keulen AirportP2 Keulen Airport ligt direct bij terminal 2 heeft plaats voor 4.006 auto’s. De tarieven zijn fors maar prima geschikt voor wanneer u wat langer wilt parkeren. De parkeerplaats is voor het grootste gedeelte overdekt en er geldt een maximale inrijhoogte van 1,95 meter. P2 keulen is de enige parkeerlocatie met laadpalen voor eletrkische voertuigen, deze laadplaatsen kunt u helaas niet reserveren.

Boek online →

 

P3 Keulen Airport

P3 Keulen AirportP3 Keulen Airport ligt op 350 meter afstand van terminal 2 en biedt plaats aan 6.527 auto’s. Dit maakt het de grootste én de meest voordelige officiële parkeeroptie bij de luchthaven. Ondanks het lage parkeertarief parkeert u uw auto in een overdekte parkeergarage. De minimale parkeertermijn is 24 uur en de maximale parkeertermijn is 6 weken. Let op: er geldt een maximale inrijhoogte van 1,95 meter. 

Boek online →

 

P-Nord Airport

P-Nord Keulen AirportP-Nord Keulen Airport ligt op 150 meter afstand van terminal 2 en heeft plaats voor slechts 101 auto’s. Het parkeerterrein is onoverdekt, dit betekent dat P-Nord het enige parkeerterrein van Keulen Airport is zonder hoogtebeperking. U parkeert uw auto op ongeveer 150 meter afstand van de luchthaven. Tevens zijn alle parkeervakken extra groot, dit maakt het de beste optie indien u een groot voertuig wil parkeren. 

Boek online →

 

Lang parkeren bij Keulen Airport

Wanneer u voor een lange periode op reis gaat dan hecht u waarschijnlijk meer waarde aan de prijs en veiligheid van het parkeerterrein. Vliegen en Parkeren helpt u graag verder en maakt het aanbod van lang parkeren Keulen Airport voor u inzichtelijk. U kunt de parkeermogelijkheden eenvoudig online reserveren en de ideale parkeerplaats ook direct online reserveren. Omdat de tarieven enorm scherp zijn, bespaart u al voordat u op reis gaat. 

Het proces is eenvoudig: u zoekt op basis van uw reisdata en bijbehorende aankomst- en vertrektijd. Let wel: de aankomst- en vertrektijd bij de parkeerplaats. Vervolgens kunt u vergelijken en de gewenste parkeerplaats online reserveren. Zo bespaart u de nodige centen en gaat u voorbereid op reis!

✓ Besparen: De dagprijzen gaan omlaag wanneer u langer parkeert
✓ Betrouwbaar: Uw auto is in goede handen dankzij de uitstekende beveiliging van de parkeerplaatsen
✓ Alle info: Door te vergelijken weet u wat er mogelijk is en hoeveel u uiteindelijk bespaart

 

Wilt u meer weten over de luchthaven van Keulen, de parkings rondom Keulen of onze services? Neem gerust contact op of bekijk onze blogartikelen!

Waarom parkeren bij Keulen Airport

Keulen Airport is een zeer interessante luchthaven voor ons Nederlanders. Er vertrekken namelijk veel low-budget vluchten en de tarieven rondom de luchthaven zijn voordeliger wanneer het vergeleken wordt met bijvoorbeeld Schiphol.

 

Low budget vluchtmaatschappijen

Een van deze low-budget maatschappijen is het welbekende Ryanair. U kunt al voor een paar tientjes naar hele leuke bestemmingen vliegen en zo voordelig aan uw vakantie beginnen. Toch lekker om wat bespaarde centen uit te geven tijdens de reis!

 

Zeer scherpe parkeertarieven

Niet alleen de vluchten zijn voordelig, ook de parkeerplaatsen. In het hoogseizoen kunt u al voor een paar tientjes meer dan een week bij vliegveld Keulen parkeren. Daarnaast zijn er veel verschillende opties, dus u vindt altijd een parkeerplaats die aan uw wensen voldoet.

 

Meer info over Keulen Airport

De luchthaven van Keulen verwerkt circa 12 miljoen passagiers en ongeveer 150.000 vliegbewegingen op jaarbasis. In de Nederlandse volksmond wordt het vliegveld ‘Keulen Airport’ genoemd, maar de Duitsers noemen het ‘Keulen-Bonn’.

Veel Nederlanders vliegen vanaf deze luchthaven vanwege de vele low cost vluchten. Een parkeerplaats vooraf reserveren is gezien de prijs zeer verstandig, daarnaast bent u ook zeker van een parkeerplaats en kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan.

Keulen Airport is een zeer interessante luchthaven voor Nederlanders, met name vanwege de ligging en de voordelige vluchtmaatschappijen. De luchthaven ligt net over de grens, op slechts een uur van Maastricht en Roermond.

Wanneer u op zoek bent naar parkeren Airport Keulen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vergelijkt én reserveert u direct een goedkope parkeerplaats bij het vliegveld. Lees verder wanneer u meer wilt weten over de parkeermogelijkheden rondom de luchthaven.

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving