• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parkeren Keulen Airport

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk online het parkeeraanbod bij Keulen Airport en boek direct uw gewenste parkeerplaats. Met onze vergelijkings- en boekingstool vindt én reserveert u in no time een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Begint uw reis vanaf Keulen Airport? Dan bent u waarschijnlijk ook op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven. Via Vliegen en Parkeren vindt, vergelijkt en boekt u eenvoudig de gewenste parkeerplaats. Het parkeren kunt u doen met behulp van een shuttleservice, een valetservice of u kunt simpelweg parkeren op loopafstand.

Elke parkeermethode kent uiteraard verschillende tarieven. U kunt het parkeeraanbod eenvoudig sorteren en filteren naar wens, zo heeft u al binnen enkele minuten uw ideale parkeerplaats gevonden. Reserveer deze parkeerplaats direct online en u kunt met een onbezorgd gevoel naar de luchthaven afreizen. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De parkeeropties bij Keulen Airport

Rondom Keulen Airport kunt u uw auto parkeren aan de hand van drie verschillende parkeervormen. Dit kan met behulp van een shuttlesevice, valetservice en op loopafstand. Via onze website kunt u de shuttle- en valet opties reserveren, hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden.

 

Parkeren inclusief shuttleservice

Icoon shuttle parkeren

Parkeren Luchthaven Keulen met shuttleservice is altijd bij de prijs inbegrepen. U wordt met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst weer opgehaald.

 • ParkingAirea is een van de meeste voordelige opties. Hier parkeert u op ongeveer 11 minuten reistijd en u kunt er 24/7 parkeren.
 • Tuna Parkhaus is een nette overdekte locatie, gelegen op 8 minuten reistijd. Ook hier kunt u 24/7 terecht en uw auto staat dus beschermd tegen de elementen.  
Plan_Parking_Airport_Cologne

Parkeren inclusief valetservice

Icoon valet parkeren

Wanneer u kiest voor Keulen Airport parkeren inclusief valetservice dan wordt uw auto bij de luchthaven overgenomen en geparkeerd door een chauffeur van de parking.


Vergelijk het valet parkeeraanbod →

 

Parkeren op loopafstand

Icoon parkeren op loopafstand

Parkeren Keulen vliegveld kan ook op loopafstand, dit kan enkel bij de officiële parkeerplaatsen en zijn enkel via de website van Keulen Airport te reserveren. Keulen-Bonn Airport heeft vier verschillende parkeerplaatsen, deze kunt u met en zonder online reservering betreden.

 

Alle parkeerinfo bij Keulen Airport samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen10
🏆 Best beoordeeldParking Airea
💶 GoedkoopsteParking Airea
📍 Dichtst bij luchthavenPark and Fly


* De prijzen van het parkeeraanbod zijn altijd aan verandering onderhevig.


Wilt u meer informatie over onze services, over de luchthaven van Keulen, over de parkeeraanbieder rondom Keulen Airport of iets anders? Neem gerust contact op of bekijk een van onze gerelateerde artikelen. 

>> Algemene Voorwaarden 

>> Parkeertarieven Keulen Airport

>> Top 5 Goedkoop Parkeren Keulen Airport

Ontdek de parkeermogelijkheden

Waarom parkeren bij Keulen Airport

Keulen Airport is een zeer interessante luchthaven voor ons Nederlanders. Er vertrekken namelijk veel low-budget vluchten en de tarieven rondom de luchthaven zijn voordeliger wanneer het vergeleken wordt met bijvoorbeeld Schiphol.

Een van deze low-budget maatschappijen is het welbekende Ryanair. U kunt al voor een paar tientjes naar hele leuke bestemmingen en zo voordelig aan uw vakantie beginnen.

Niet alleen de vluchten zijn voordelig, ook de parkeerplaatsen. In het hoogseizoen kunt u al voor een paar tientjes meer dan een week bij Vliegveld Keulen parkeren. Daarnaast zijn er veel verschillende opties dus u vindt altijd een parkeerplaats die aan uw wensen voldoet.

 

Meer info over Keulen Airport

De luchthaven van Keulen verwerkt circa 12 miljoen passagiers en ongeveer 150.000 vliegbewegingen op jaarbasis. In de Nederlandse volksmond wordt het vliegveld ‘Keulen Airport’ genoemd maar de Duitsers noemen het ‘Keulen-Bonn’. Veel Nederlanders vliegen vanaf deze luchthaven vanwege de vele low cost vluchten. Een parkeerplaats vooraf reserveren is gezien de prijs zeer verstandig, daarnaast bent u ook zeker van een parkeerplaats en kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan.

Keulen Airport is een zeer interessante luchthaven voor ons Nederlanders, met name vanwege de ligging en de voordelige vluchtmaatschappijen. De luchthaven ligt net over de grens, op slechs een uur van Maastricht en Roermond. Wanneer u op zoek bent naar Parkeren Vliegveld Keulen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vergelijkt én reserveert u direct een goedkope parkeerplaats bij het vliegveld. Lees verder wanneer u meer wilt weten over de parkeermogelijkheden rondom de luchthaven.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker