• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parkeren Hamburg Airport

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk het parkeeraanbod rondom Hamburg Airport en boek direct uw gewenste parkeerplaats. Middels onze vergelijkings- en boekingstool vindt én reserveert u in no time een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Maakt u een vliegreis vanaf hamburg Airport? Dan zoekt u waarschijnlijk ook nog naar een parkeerplaats bij Hamburg Airport. Via onze website vindt u het parkeeraanbod door uw aankomst- en retourdatum te selecteren, wij tonen direct het de beschikbare parkeerproducten. U kunt uw gewenste keuze direct online reserveren, zo bent u van tevoren al voorzien van een parkeerplaats en zodoende kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan!

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden bij Hamburg Airport

Het parkeren bij luchthaven Hamburg kan op 3 verschillende manieren. Parkeren op loopafstand is doorgaans een prijzige optie. Gelukkig bieden zowel het shuttle- als valet parkeren een goedkoper alternatief. 

 

Parkeeraanbieders met shuttleservice

Hamburg Airport parking met een shuttle service, bespaart u de meeste parkeerkosten. U parkeert namelijk niet direct op de luchthaven, maar in de buurt daarvan. De enkele minuten extra reistijd kunnen tientallen euro’s besparen voor tijdens de reis, zeker wanneer u wilt lang parkeren!

 • Classic Parking is de goedkoopste parkeeroptie. De reistijd tot aan vliegveld Hamburg bedraagt slechts 11 minuten en deze parking is iedere dag geopend van 03:00 – 00:00
 • Parkhalle Norderstedt wordt behoorlijk goed beoordeeld door onze klanten! De reistijd tot aan de luchthaven bedraagt circa 16 minuten , maar het behouden van de sleutels is hier mogelijk!

 

Airport-Hamburg-parken

Valet parkeeraanbieders

Valet parking icoon

Wilt u liever tijd dan geld besparen? Dan vindt u het valet parkeren wellicht een stukje interessanter. Deze luxe parking Hamburg Airport is tevens boekbaar via ons platform!

 

Parkeren op loopafstand

Parkeren op loopafstand icoon

Parkeren op loopafstand kunt u rondom Hamburg Airport bij een van de officiële parkeerplaatsen, deze zijn te vinden in de afbeelding hierboven. Hier ziet u dat het parkeren bij Hamburg Airport kan bij P1 Hamburg, P2 Hamburg, P4 Hamburg, P5 Hamburg, P8 Hamburg en P9 Hamburg. 

 

De parkeerinfo van Hamburg Airport samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen3
🏆 Best beoordeeldPark4Fly
💶 GoedkoopstePark4Fly
📍 Dichtst bij luchthavenPark4Fly

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze services, de parkeerproducten of Hamburg Airport? Bekijk onze blogartikelen of scroll eens door de FAQ-pagina!

Ontdek de parkeermogelijkheden

De voordelen van parkeren rondom Hamburg Airport

Hamburg Airport is te bereiken met zowel het OV als met de auto. In 2008 werd er een tunnel aangelegd vanaf ‘Hamburg-Ohlsdorf’ en werd de luchthaven aangesloten op de S-Bahn van Hamburg. Hiermee werd er een directe verbinding gecreëerd van het centrum naar het vliegveld. De reistijd van die rit bedraagt circa 25 minuten. Daarnaast is vliegveld Hamburg uitstekend te bereiken met de auto. De luchthaven is gelegen aan de B433 die aansluit op de A7. Komt u met de auto? Zorg dan wel dat u vooraf uw parking al geboekt heeft, want zeker in het hoogseizoen wordt het lastig parkeren op luchthaven Hamburg. Het vliegveld zelf beschikt namelijk maar over 6 parkeergelegenheden.

Gelukkig wordt de Airport geholpen door de parkeeraanbieders rondom Hamburg. Deze bieden dezelfde service goedkoper aan en vangen het grote aantal reizigers mede op. Bij Vliegen en Parkeren lichten we deze parkings graag voor u uit, omdat u daarmee op uw parkeerkosten kunt besparen. Wat uw parkeerwensen ook zijn, op onze website vindt u altijd een geschikte parking!

 

Meer informatie over Hamburg Airport

Voorheen opereerde deze luchthaven onder de naam Hamburg-Fuhlsbüttel, maar vanaf 2016 overleed Bondskanselier, tevens Hamburger ‘Helmut Schmidt’. Het vliegveld heet sindsdien officieel Hamburg Airport Helmut Schmidt, maar wordt vaak met haar bijnaam Hamburg Airport aangesproken. Hamburg Airport is één van de internationale vluchthavens in Duitsland. Het vliegveld van Hamburg staat als vijfde op de lijst van grootste Duitse luchthavens en is gesitueerd op 8,5 km vanaf het tweede – grootste Duitse stadcentrum Hamburg. Daarbij, is dit werelds’ oudste luchthaven die nog op zijn oorspronkelijke locatie in exploitatie is. De geschiedenis van het vliegveld gaat namelijk terug tot aan het jaar 1911!

In het afgelopen jaar startten bijna 18 miljoen vliegreizigers hier aan hun reis. De luchthaven is een hub voor Lufthansa’s dochtermaatschappij Eurowings en voor prijsvechters Easyjet en Ryanair. Vanwege het toenemende vliegverkeer, ontstaat er o.a. een schaarste aan parkeerplaatsen. Het parkeren bij vliegveld Hamburg is daardoor niet altijd even makkelijk. Bovendien, is het parkeren op de luchthaven vaak prijzig en moet u ook nog een eindje lopen. Alle informatie over het parkeren Hamburg airport en de alternatieven vindt u hieronder.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker