Parkeren Hamburg Airport

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Hamburg Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
terminal illustration
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk het parkeeraanbod rondom Hamburg Airport en boek direct uw gewenste parkeerplaats. Middels onze vergelijkings- en boekingstool vindt én reserveert u in no time een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Maakt u een vliegreis vanaf hamburg Airport? Dan zoekt u waarschijnlijk ook nog naar een parkeerplaats bij Hamburg Airport. Via onze website vindt u het parkeeraanbod door uw aankomst- en retourdatum te selecteren, wij tonen direct het de beschikbare parkeerproducten.

U kunt uw gewenste keuze voor het parkeren Vliegveld Hamburg direct online reserveren, zo bent u van tevoren al voorzien van een parkeerplaats en zodoende kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan!

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De parkeermogelijkheden bij Hamburg Airport

Het parkeren bij luchthaven Hamburg kan op 3 verschillende manieren. Parkeren op loopafstand is doorgaans een prijzige optie, deze opties worden beheerd door de luchthaven zelf. Gelukkig bieden zowel het shuttle- als valet parkeren een goedkoper alternatief voor het parkeren Hamburg. Wij geven u alle informatie!

 

Parkeren met shuttle- of valetservice

Wilt u graag parkeren met behulp van een voordelige shuttleservice of een comfortabele valetservice? Dan bent u aan het juiste adres! Via onze website kunt u beide manieren van parkeren eenvoudig vergelijken en de gewenste parkeerplaats kunt u direct reserveren! 

 

Parkeren op loopafstand

De parkeermogelijkheden die zich op loopafstand van Hamburg Airport bevinden worden allen beheerd door de luchthaven zelf. Deze zogeheten officiële parkeermogelijkheden kunnen enkel via de website van Hamburg Airport gereserveerd worden. Wij geven u echter graag meer informatie over de mogelijkheden. 

Airport-Hamburg-parken

Parkeermogelijkheden inclusief shuttleservice

Blauwe shuttlebusIndien u kiest voor Hamburg Airport parking met een shuttle service, dan bespaart u de meeste parkeerkosten. U parkeert namelijk niet direct op de luchthaven, maar in de buurt daarvan. De enkele minuten extra reistijd kunnen tientallen euro’s besparen voor tijdens de reis, zeker wanneer u lang wilt parkeren! Hieronder meer informatie over het parkeerproces en de parkeermogelijkheden. 

Op de dag van vertrek: U vertrekt naar het adres van het parkeerterrein, dit vindt u altijd terug op uw reserveringsbevestiging. Bij aankomst meldt u zich bij de balie of een medewerker en volgt u de aanwijzgingen. Zodra uw reservering is gecontroleerd wordt u zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht. 

Op de dag van terugkomst: Zodra u geland bent dient u telefonisch contact op te nemen met de betreffende parkeeraanbieder, ook het telefoonnummer staat op de reserveringsbevestiging. Vervolgens wordt u zo snel mogelijk opgehaald en teruggebracht naar het parkeerterrein. 

 

PMS Park & Fly

Logo PMS Park & Fly HamburgIndien u graag overdekt parkeert en dus op zoek bent naar een parkeergarage Hamburg dan is PMS Park & Fly een geschikte optie. U parkeert met een bij de prijs inbegrepen shuttleserivce, ook wel pendeldienst genoemd, op 10 minuten rijden van het vliegveld. U parkeert zoals gezegd overdekt, de parking en bijbehorende service zijn geopend van 04:00 tot 00:00, het is dus niet de hele nacht beschikbaar. 

Boek online →

 

Park4Fly

Logo Park4Fly Hamburg AirportEen van de goedkoopste opties voor het parkeren Luchthaven Hamburg is ParkFly. De reistijd in de shuttlebus bedraagt in dit geval slechts 6 minuten, let wel dat dit exclusief afhandelings- en eventuele wachttijd is. Het parkeerterrein en de shuttleservice zijn beschikbaar van 03:30 tot 00:00. Klik voor een sfeerimpressie op de naam van de parking of klik op de onderstaande blauwe button!

Boek online →

 

Classic Parking

Logo Classic Parking Hamburg AirportOok het parkeerterrein van Classic Parking ligt op slechts 6 minuten rijden van de vertrekhal van Hamburg Airport. Deze shuttleservice wordt uitstekend beoordeeld door onze klanten, op het moment van schrijven met maar liefst een 9,3 op schaal van 10! Bekijk dus wat Classic Parking  Hamburg Airport te bieden heeft en overweeg of het ook voor u een interessante optie is in uw zoektocht naar een optie voor Vliegveld Hamburg parkeren. 

Boek online →

 

Voordelen van het shuttle parkeren bij Hamburg Airport
 Voordelige parkeertarieven
 Sleutelbehoud optioneel (niet bij iedere parking)
Veilig & betrouwbaar

 

Parkeermogelijkheden inclusief valetservice

Valet parking icoon

Bespaart u het liefst zoveel mogelijk tijd en bent u bereid hier wat meer voor te betalen? Dan vindt u het valet parkeren wellicht een stukje interessanter. Deze luxe manier van parking Hamburg Airport is bijzonder comfortabel, levert minimaals tijdsverliest op en is tevens boekbaar via ons platform!

Op de dag van vertrek: Indient u kiest voor een valetservice dan rijdt u naar de luchthaven en neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met de gekozen parkeeraanbieder. Zodra u arriveert staat er een chauffeur voor u klaar. Deze chauffeur inspecteert uw auto en parkeert deze op het parkeerterrein. 

Op de dag van terugkomst: Ook bij terugkomst dient u nadat u geland bent weer even te bellen naar de betreffende parkeeraanbieder. Zodra u gebeld heeft wordt uw auto terggereden naar het vliegveld en hier weer aan u overhandigt. 

 

Park4FLy

Logo Park4Fly Hamburg AirportU heeft Park4Fly wellicht al in het rijtje shuttleservices zien staan. U kunt hier ook kiezen voor Park4Fly valet, hierbij geniet u van dezelfde faciliteiten alleen wordt uw auto geparkeerd door een chauffeur in plaats van dat u het zelf doet. Ook hier kunt u dus terecht van 03:30 tot 00:00 en staat uw auto op een zeer net en goed beveiligd parkeerterrein. 

Boek online →

 

Park & Clean Before Fly

Logo Park and Clean Before Fly Hamburg AirportOok bij Park & Clean Before Fly kunt u bij Hamburg parkeren middels de valetservice van de parking. Uw auto wordt bij aankomst altijd geïnspecteerd alvorens geparkeerd te worden. Dit parkeerterrein is verlicht, geasfalteerd en wordt beveiligd door camera's, 24-uurs bewaking, omheining en bij de entree afgesloten middels een slagboom. 

Boek online →

 

Voordelen van het valet parkeren bij Hamburg Airport
 Bespaart tijd, stress en geld
 Direct bij de luchthaven uitstappen
 Vakbekwame chauffeurs tot uw dienst

 

Parkeermogelijkheden op loopafstand

Parkeren op loopafstand icoon

Parkeren op loopafstand kunt u rondom Hamburg Airport bij een van de officiële parkeerplaatsen, deze zijn te vinden in de afbeelding hierboven. Hier ziet u dat het parkeren bij Hamburg Airport kan bij P1 Hamburg, P2 Hamburg, P4 Hamburg en P5 Hamburg. U kunt tevens parkeren bij P8 Hamburg en P9 Hamburg, hier parkeert u op wel 1,5 kilometer loopafstand van de luchthaven.

P1 Hamburg Airport

P1 Hamburg AirportP1 Hamburg Airport is verdeeld in drie verschillende parkeerplaatsen, namelijk P1 Happy Parking, P1 Terminal en P1 Holiday. Allen bevinden zich op ongeveeer 50 - 150 meter van de luchthaven. U parkeert hier overdekt, waarbij en maximale doorrijhoogte van 2 meter geldt.

Boek online →

 

P2 Hamburg Airport

P2 Hamburg AirportP2 Hamburg Airport wordt ook de Happy parking Hamburg Airport genoemd. Ook is er een P2 Business welke gelegen is op verdieping 8 en 9. De parkeerplaats ligt direct tegenover terminal 1 en het is een overdekte parkeerplaats met een maximale inrijhoogte van 2 meter. 

Boek online →

 

P4 Hamburg Airport

P4 Hamburg AirportP4 Hamburg Airport ligt tussen de terminals 1 en 2 in en kan dus voor beide terminals gebruikt worden. Het is slechts 50 meter lopen naar de terminals, dankzij de gunstige ligging. De eerste verdieping, Mitteldeck, is overdekt en hier geldt een maximale doorrijhoogte van 2 meter.

Boek online →

 

P5 Hamburg Airport

P5 Hamburg AirportP5 Hamburg Airport biedt maar liefst 8 verdiepingen aan parkeerplaatsen, deze zijn op de bovenste verdieping na allemaal overdekt. De loopafstand tot terminal 2 bedraagt slechts 50 meter. Het inrijden op de parkeerplaats doet u gemakkelijk met een QR-code.

Boek online →

 

P8 & P9 Hamburg Airport

P8 Hamburg AirportU kunt bij P8 & P9 Hamburg Airport overdekt parkeren op zowel de Happy Parking of bij de Holiday Parking. Beide hebben geen shuttlebus die u van de parking naar de luchthaven brengt, waardoor u 1500 meter met uw bagage dient te lopen naar de terminal. 

Boek online →

 

De parkeerinfo van Hamburg Airport samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen3
🏆 Best beoordeeldPark4Fly
💶 GoedkoopstePMS Park & Fly
📍 Dichtst bij luchthavenPark4Fly

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze services, de parkeerproducten of Hamburg Airport? Bekijk onze blogartikelen of scroll eens door de FAQ-pagina!

Ontdek de parkeermogelijkheden

De voordelen van het parkeren rondom Hamburg Airport

Hamburg Airport is te bereiken met zowel het OV als met de auto. In 2008 werd er een tunnel aangelegd vanaf ‘Hamburg-Ohlsdorf’ en werd de luchthaven aangesloten op de S-Bahn van Hamburg. Hiermee werd er een directe verbinding gecreëerd van het centrum naar het vliegveld. De reistijd van die rit bedraagt circa 25 minuten.

 

Bereikbaarheid met de auto

Daarnaast is vliegveld Hamburg uitstekend te bereiken met de auto. De luchthaven is gelegen aan de B433 die aansluit op de A7. Komt u met de auto? Zorg dan wel dat u vooraf uw parking al geboekt heeft, want zeker in het hoogseizoen wordt het lastig parkeren op luchthaven Hamburg. Het vliegveld zelf beschikt namelijk maar over 6 parkeergelegenheden en kan bijzonder prijzig zijn wanneer u op zoek bent naar lang parkeren Hamburg.

 

Groot parkeeraanbod met scherpe tarieven

Gelukkig wordt de Airport geholpen door de parkeeraanbieders rondom Hamburg. Deze bieden dezelfde service goedkoper aan en vangen het grote aantal reizigers mede op. Bij Vliegen en Parkeren lichten we deze parkings graag voor u uit, omdat u daarmee op uw parkeerkosten kunt besparen. Wat uw parkeerwensen ook zijn, op onze website vindt u altijd een geschikte parking!

 

Meer informatie over Hamburg Airport

Voorheen opereerde deze luchthaven onder de naam Hamburg-Fuhlsbüttel, maar vanaf 2016 overleed Bondskanselier, tevens Hamburger ‘Helmut Schmidt’. Het vliegveld heet sindsdien officieel Hamburg Airport Helmut Schmidt, maar wordt vaak met haar bijnaam Hamburg Airport aangesproken. Hamburg Airport is één van de internationale vluchthavens in Duitsland.

Het vliegveld van Hamburg staat als vijfde op de lijst van grootste Duitse luchthavens en is gesitueerd op 8,5 km vanaf het tweede – grootste Duitse stadcentrum Hamburg. Daarbij, is dit werelds’ oudste luchthaven die nog op zijn oorspronkelijke locatie in exploitatie is. De geschiedenis van het vliegveld gaat namelijk terug tot aan het jaar 1911!

In de afgelopen jaren startten bijna 18 miljoen vliegreizigers hier aan hun reis. De luchthaven is een hub voor Lufthansa’s dochtermaatschappij Eurowings en voor prijsvechters Easyjet en Ryanair.

Vanwege het toenemende vliegverkeer, ontstaat er o.a. een schaarste aan parkeerplaatsen. Het parkeren bij vliegveld Hamburg is daardoor niet altijd even makkelijk. Bovendien, is het parkeren op de luchthaven vaak prijzig en moet u ook nog een eindje lopen. Alle informatie over het parkeren Hamburg airport en de alternatieven vindt u hieronder.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker