• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parkeren Bremen Airport

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk eenvoudig het parkeeraanbod rondom Bremen Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool zijn eenvoudig met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Heeft u de keuze gemaakt om vanaf Bremen Airport op reis te gaan? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk ook op zoek naar een parkeerplaats bij Bremen Airport. Via onze website kunt u deze parkeermogelijkheden eenvoudig vergelijken én direct een parkeerplaats reserveren.

Na het maken van een reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging waarop u alle benodigde informatie terug vindt. Lees vooral verder als u meer wilt weten over het parkeren bij Bremen Airport of onze services!

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Meer info over de parkeermogelijkheden bij Bremen Airport

Er zijn drie verschillende vormen van Bremen Airport parkeren te reserveren bij de luchthaven. De extern gelegen parkings bieden shuttle parkeren en valet parkeren aan. De officiële parkings bieden plaatsen op loopafstand aan. U kunt de extern gelegen parkings vergelijken door bovenaan de pagina uw aankomst- en vertrekdata te selecteren. 

 

Parkeren met Shuttleservice of Valetservice

Het parkeren aan de hand van een shuttle- of valetservice is niet alleen voordelig, beide parkeermethoden zijn bijzonder eenvoudig in werking. Bij een shuttleservice wordt u in een shuttlebusje heen en weer gebracht tussen het parkeerterrein en de luchthaven. Bij een valetservice wordt uw auto geparkeerd door een chauffeur die uw auto bij terugkomst ook weer terugbrengt naar de luchthaven. 

 

Map bremen airport 510x400

Parkeren inclusief shuttleservice

Blauw shuttlebusjeDe volgende parkeeraanbieders bieden Bremen Airport parking aan in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Dit is slecht een klein deel van het gehele parkeeraanbod, selecteer bovenaan de pagina om het gehele parkeeraanbod te vinden en te vergelijken. 

Bij aankomst: Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het geboekte parkeerterrein, het adres vindt u terug op uw reserveringsbevestiging. Bij aankomst meld u zich bij de balie of een medwerker en volgt u de instructies. Na het parkeren van uw auto wordt u zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht.

Bij terugkomst: Op de dag van uw retourvlucht neemt u nadat u geland bent contact op met de gekozen parkeeraanbieder, het telefoonnummer vindt u terug op uw reserveringsbevestiging. Na uw telefoontje wordt u zo snel mogelijk opgehaald en teruggebracht naar uw auto. 

 

MyParkPoint

MyParkPoint BremenEen super voordelige en goed beoordeelde parkeeraanbieder; MyParkPoint. Hier parkeert u op ongeveer 13 minuten van het vliegveld, dit is de reistijd en dus exclusief afhandelings- en eventuele wachttijd. De parking is 24/7 geopend, u parkeert onoverdekt en kunt na het parkeren uw autosleutels zelf in bezit houden. 

Meer info →

 

Parkservice Bremen - Shuttle

Parkservice BremenBij Parkservice Bremen kunt u voor zowel een shuttle- als valetservice terecht. Wanneer u kiest voor de shuttleservice dan kiest u voor de goedkoopste optie, hierbij bent u 6 minuten onderweg. Deze service is beschikbaar van 04:00 tot 23:00. Uw auto parkeert u onoverdekt en ook hier kunt u uw autosleutels zelf meenemen.

Meer info →

 

Parkflug24

Parkflug24 BremenOp slechts 3 minuten van Bremen Airport vindt u Parkflug24. Laat de naam u niet in de war brengen, de parking is geopend van 04:00 tot 23:00 en dus niet 24/7. Ook hier parkeert u onoverdekt maar het is mogelijk om tegen een meerprijs overdekt te parkeren. Ook Parkflug24 biedt de optie sleutelbehoud aan!

Meer info →

 

Parkeren inclusief valetservice

Blauwe auto en chauffeurHet parkeren middels een valetservice betekent maximaal comfort en minimale tijdsverspilling. U parkeert uw auto namelijk niet zelf, dit wordt gedaan door een chauffeur. Deze service is schaars bij Bremen Airport, hieronder meer informatie over het aanbod. 

Bij aankomst: Op de dag van uw vlucht rijdt u direct naar de vertrekhal van Bremen Airport. Neem ongeveer 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, het telefoonnummer vindt u terug op uw bevestiging/voucher. Bij de luchthaven inspecteert de betreffende chauffeur uw auto en parkeert deze na akkoord op het parkeerterrein. 

Bij terugkomst: Op de dag van uw retourvlucht belt u na landing naar de parkeeraanbieder. Vervolgens stapt een chauffeur in uw auto en brengt deze zo snel mogelijk terug naar de luchthaven. U stapt dus direct bij de luchthaven weer in en kunt uw reis vervolgen. 

 

Parkservice Bremen - Valet

Parkservice Bremen ValetBij Parkservice Bremen valet parkeert u middels het comfotabele valet parkeren. Net als bij de shuttleservice is dit beschikbaar van 04:00 tot 23:00 en wordt uw auto onoverdekt geparkeerd. Omdat uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur kunt u uiteraard niet uw autosleutels meenemen. 

Meer info →

 

Parkeren op loopafstand

Blauw poppetje met een kofferWilt u parkeren Luchthaven Bremen op loopafstand? Dan kunt u terecht bij de offciële parkeerplaatsen van Bremen Airport. Deze parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren maar enkel via de officiële website van de luchthaven van Bremen. Wij voorzien u natuurlijk graag van alle informatie!

 

P1 Bremen Airport

P1 Bremen AirportDe eerste optie voor een parkeerplaats op loopafstand is P1 Bremen Airport. Dit is de duurste maar ook dichstbijzijndste parkeerplaats van de luchthaven, u parkeert namelijk op slechts 1 minuut loopafstand. Deze parkeergarage biedt plaats aan maar liefst 2.500 auto's en heeft daarnaast elektrische laadplaatsen en invalide parkeerplaatsen. 

 

P2 Bremen Airport

P2 Bremen AirportDe tweede optie voor het parkeren op loopafstand is P2 Bremen Airport. Hierbij bent u ongeveer 4 minuten onderweg zodra u uw auto heeft geparkeerd. Deze looproute is geheel overdekt, ook wel zo fijn tijdens een regenbui. In totaal biedt de parkeergarage plaats aan 2.000 auto's en ook hier vindt je invalide parkeerplaatsen. 

 

P3 Bremen Airport

P3 Bremen AirportDe derde en laatste optie vindt u bij P3 Bremen Airport. Dit is de goedkoopste optie, u bent echter ook langer onderweg en parkeert onoverdekt. Dit terrein heeft 300 parkeerplaatsen en is 24/7 geopend. Er geldt geen maximale inrijhoogte en er zijn speciale vrouwen parkeerplaatsen beschikbaar. 

 

 

Overzicht van het parkeeraanbod bij Bremen Airport

🚗 Aantal parkeerplaatsen4
🏆 Best beoordeeldParkservice Bremen valet
💶 Goedkoopste parkingMyParkPoint
📍 Dichtst bij luchthavenParkflug24

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer informatie? Bekijk dan eens onze blogartikelen, onze FAQ-pagina of neem gerust contact op als u geen antwoord vindt op uw vraag!

 

Ontdek de parkeermogelijkheden

Meer Info over Bremen Airport

Bremen Airport, of Flughafen Bremen, is opgericht in 1913 en is daarmee een van de oudste luchthavens ter wereld. De luchthaven bevindt zich op adres Flufhafenallee 20 in Bremen, wat vlakbij het centrum van Bremen ligt. Jaarlijks reizen er ongeveer 3 miljoen reizigers via Bremen Airport. Dit aantal was minder maar sinds de komst van Ryanair is het aantal reizigers flink toegenomen.

Deze groei heeft invloed op de drukte op het vliegveld en eromheen. De drukte is dus ook doorgezet naar het parkeren Bremen Vliegveld. Gelukkig is het aantal parkeermogelijkheden ook toegenomen de laatste jaren. Naast de officiële parkeerplaatsen zijn er namelijk ook extern gelegen parkeeraanbieders waar u kunt parkeren in de vorm van shuttle parking.

De voordelen van het parkeren bij Bremen Airport

Er zijn genoeg redenen om ervoor te kiezen op vliegreis te gaan vanaf Bremen Airport. Bremen ligt voor veel Nederlandse steden op slechts een uur tot 2 uur reistijd. Via het openbaar vervoer is het wat lastiger te bereiken dus het wordt aangeraden om met de auto te gaan en te kiezen voor parkeren Vliegveld Bremen.

 

Voordelige parkeerplaatsen

Bremen Airport heeft twee terminals, waarvan er een voor voornamelijk RyanAir vluchten is. Hierdoor weet je dat er dus veel voordelige vluchten vertrekken naar zeer interessante bestemmingen. Niet alleen de vluchten zijn voordelig, ook de parkeerplaatsen hanteren zeer voordelige tarieven.

 

Uw reis geheel in eigen handen

Wanneer u zelf met de auto vertrekt heeft u een standaard bijkomend voordeel. U heeft de reis altijd in eigen hand en bent niet afhankelijk van externe diensten of omstandigheden.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker