P2 Bremen Airport

Bremen_P2

Bent u op zoek naar meer informatie omtrent het parkeren Bremen Luchthaven? DIt is onder mogelijk bij de officiële parkeerterreinen van de luchthaven. Wij vertellen u in dit artikel graag alles over een van deze parkeerterreinen: P2 Bremen Airport.

Wilt u parkeren bij P2 Bremen? Klik op de link of de onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Parkeren bij P2 Bremen Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

De Parkeertarieven van P2 Bremen Airport

 

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P2 Bremen Airport€ 78,50 - week
€ 9,81 - dag
Loopafstand
> 4 min
Reserveer
MyParkPoint€ 36,00 - week
€ 4,50 - dag
Shuttle
> 13 min
Reserveer
Parken Flughafen Bremen€ 39,00 - week
€ 4,88 - dag
Shuttle
> 6 min
Reserveer
Parkservice Bremen€ 43,00 - week
€ 5,38 - dag
Shuttle
> 4 min
Reserveer
Holiday Parking€ 48,00 - week
€ 6,00 - dag
Shuttle
> 4 min
Reserveer
Parkflug24€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer

 

Alle informatie over P2 Bremen

P2 Bremen Airport

Bremen Airport ligt net over de Duitse grens, op slechts 2 uur reistijd van een aantal grote Nederlandse steden. Omdat het met het openbaar vervoer lastig te bereiken is kiezen veel mensen ervoor om met de auto naar de luchthaven te reizen.

Het parkeerterrein

In totaal zijn er 4.500 parkeerplaatsen beschikbaar verdeeld over meerdere locaties, u kunt bijvoorbeeld ook parkeren bij P1 Bremen en P3 Bremen. Het gros van deze parkeerplaatsen zijn gelokaliseerd in een parkeergarage. Vanaf P2 Airport Bremen is het ongeveer 150 meter lopen tot alle terminals. Het adres van de parkeergarage is Fitzmauricestraße, 28199 Bremen.

Inrijden en uitrijden

U kunt ervoor kiezen een reservering te maken, dit is echter niet noodzakelijk. Wanneer u geen reservering heeft gemaakt dan trekt u een kaartje en de slagboom zal openen. U kunt de kosten bij terugkomst betalen. Wanneer u wel een reservering heeft gemaakt dan betaalt u online en zal op de dag van parkeren de slagboom openen middels kentekenherkenning. Wanneer u zorgeloos op reis wilt gaan dan is een online reservering aan te raden.

Alle info op een rijtje: 

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚠 ParkeerserviceLoopafstand
🔁 Reistijd4 minuten
🕔 Openingstijden24/7
  • Parkeerplaats: Overdekte parkeerplaats
  • Service: Parkeren op loopafstand
  • Prijs: € 78,50 - week
  • Reistijd: 4 minuten
  • Openingstijden: 24/7 geopend
  • Extra: Elektrische laadplaatsen

Boek P2 Bremen online →

 

Online vergelijken en reserveren

Wanneer u gegarandeerd een voordelige parkeerplaats wilt, dan hoeft u op onze website enkel Bremen Airport en uw reisdata te selecteren. U wordt direct het beschikbare aanbod getoond, dit kunt u eenvoudig vergelijken, sorteren en filteren. Zodra u een keuze heeft gemaakt dat kunt u deze direct reserveren en zo simpel bent u dus voorzien van een parkeerplaats.

Parkeren bij Bremen Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Disclaimer: 

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P2 Bremen, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand december 2023, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving